Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-03-25

14:24
Έχει καθαρίσει κανείς τα φρύδια του χωρίς να μοιάζουν γυναικεία ή αφύσικα;
Εγώ καθαρίζω το μεσόφρυο μία φορά το μήνα (και αν), αλλά θέλω να σουλουπώσω λιγάκι τη φύτρα που έχω στο ένα φρύδι και δεν ξέρω πώς να το κάνω.
Ατύχησα στα γονίδια
Εγώ καθαρίζω το μεσόφρυο μία φορά το μήνα (και αν), αλλά θέλω να σουλουπώσω λιγάκι τη φύτρα που έχω στο ένα φρύδι και δεν ξέρω πώς να το κάνω.
Ατύχησα στα γονίδια

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

13-03-25

15:35
Συμβουλη. Μην το κάνεις όπως ο Βανς.Έχει καθαρίσει κανείς τα φρύδια του χωρίς να μοιάζουν γυναικεία ή αφύσικα;
Ατύχησα στα γονίδια![]()

matt bernstein on Instagram: "eyeliner origin story. @jdvance"
374K likes, 4,332 comments - mattxiv on August 11, 2024: "eyeliner origin story. @jdvance".

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

13-03-25

15:49
Εντελώς άτοπο και εριστικό. Ακόμα και αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι οι άνθρωποι αλλάζουνε και ο Βανς ειναι 40 χρονών και έκανε μαλακίεςπ ου κανουμε όλοι σαν έφηβοι, ο φίλος ο Αζούρ ρώτησε για το πως να καθαρίσει τα φρίδια του και εσυ παραθέτεις... Το eyeliner του jd vance?Συμβουλη. Μην το κάνεις όπως ο Βανς.
![]()
matt bernstein on Instagram: "eyeliner origin story. @jdvance"
374K likes, 4,332 comments - mattxiv on August 11, 2024: "eyeliner origin story. @jdvance".www.instagram.com
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

13-03-25

15:55
Τώρα μόλις έμαθα την διαφορά μεταξύ eyebrows και eyeliner. Οπότε συγνώμη @Azur.
Δεν ξέρω αν ο Βανς χρησιμοποιει eyeliner ή αν απλά καθαρίζει την περιοχή στα φρύδια του. Όπως και να ναι όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς στο πρόσωπό του. Δηλαδή η ευθυγράμμιση των φρυδιών.
Δεν ξέρω αν ο Βανς χρησιμοποιει eyeliner ή αν απλά καθαρίζει την περιοχή στα φρύδια του. Όπως και να ναι όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς στο πρόσωπό του. Δηλαδή η ευθυγράμμιση των φρυδιών.
Καλύτερα το goatee. Χίλιες φορές.Μία τέτοια γενειάδα θέλω: μακριά και ελαφρώς άγρια
View attachment 145502
Προς το παρόν, τα γένια μου είναι κάπως έτσι:
View attachment 145503
Εσείς διατηρείτε γένια; Θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

13-03-25

22:22
Τα μάζεψα από πίσω για να δω πως θα είναι... άλλαξα αρκετά και τα σχόλια ήταν θετικά αν και κάπως...τα μαζεύεις και πίσω, είτε ολα είτε τα μισά ανάλογα με το στυλ σου πχ
Τι μου είπαν:
-Γλυκύτατος αν κάνεις κόρη θα είναι όμορφη
-Αν δεν είχες τα φρίδια θα έμοιαζες με γυναίκα
-Θα ήσουν όμορφο κορίτσι (???)
και άλλα όμορφος οπότε το συμπέρασμα:
Αν δεν αφήσω τρίχες έστω και λίγες στο πρόσωπο πριν τα τραβήξω από πίσω και φύγει το babyface ιτ ιζ ε νο
(αν και μου άρεσε, θα αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν κι άλλο και θα ξαναπροσπαθήσω

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

14-03-25

07:46
για δες λίγο αυτόν: Έχει το πιο δύσκολο μήκος μαλλιού. Αυτό το κορδελάκι/στέκα, μ΄αρέσει πολύ σε άντρα. Πώς το φτιάχει, ξέρεις; Η στέκα πονά στο μέτωπο και δε στέκεται σε κεφαλιές κλπ. Το κορδελάκι θα είναι καλύτερο. Το ψάχνω λίγο στενό, όπως αυτό. Υπάρχει, ή πρέπει να ράψω; Υπέροχο στυλ ο φίλος μας ο BrandtΤα μάζεψα από πίσω για να δω πως θα είναι... άλλαξα αρκετά και τα σχόλια ήταν θετικά αν και κάπως...
Τι μου είπαν:
Αν δεν αφήσω τρίχες έστω και λίγες στο πρόσωπο πριν τα τραβήξω από πίσω και φύγει το babyface ιτ ιζ ε νο
(αν και μου άρεσε, θα αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν κι άλλο και θα ξαναπροσπαθήσω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ Ουριήλ, τα έκανες κοτσιδάκι;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

14-03-25

09:30
Χρησιμοποίησα και στέκα φίλου μου, που δεν πήγαινε καθόλου και έκανα και σαν κοτσιδακι όπως έχει ένας άλλος φίλος μου. Ήταν αρκετά ωραίο στυλ μόνο που πρέπει να τα μεγαλώσω λίγο παραπάνω. Θα δειξει σε λίγους μήνεςΕσύ Ουριήλ, τα έκανες κοτσιδάκι;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-03-25

09:50
Ασχέτως με το feedback εσένα σου είχε αρέσει βλέπω.Τα μάζεψα από πίσω για να δω πως θα είναι... άλλαξα αρκετά και τα σχόλια ήταν θετικά αν και κάπως...
Τι μου είπαν:
(αν και μου άρεσε, θα αφήσω τα μαλλιά μου να μεγαλώσουν κι άλλο και θα ξαναπροσπαθήσω)
Αλλά αν σε επηρεάζουν τόσο τα σχόλια, κάνε τα οπως νιώθεις εσύ καλύτερα.
Πάντως τα σχόλια τα βρίσκω λίγο κακόγουστα και χοντροκομμένα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

14-03-25

11:18
εμένα πάντως δεν πήγε καν το μυαλό μου στη θηλυπρέπεια, δηλ στο ...κακόγουστο αστείο. Το σκέφτηκα, ως : παραδοσιακά το μακρύ μαλλί είναι γυναικείο, αλλά εσένα σου πάει πολύ, γιαυτό θα ήσουν σε άλλη εποχή, ωραίο κορίτσι. Τώρα που είσαι άντρας, είσαι ωραίος άντρας.Πάντως τα σχόλια τα βρίσκω λίγο κακόγουστα και χοντροκομμένα.
Τα βλέπω πάντα απ την καλή πλευρά, γιαυτό δεν είμαι καθόλου παρεξηγιάρα.
Άλλωστε ένας άντρας, μπορεί άνετα να είναι θηλυπρεπής, αλλά μόνο αν το νοιώθει και το αποζητά ο ίδιος. Ειδάλλως πλέον το μακρύ μαλλί είναι και πολύ ωραίο ανδρικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- AggelikiGr
- touvlo
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- iew
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Libertus
- Giorgkalo
- American Economist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Μήτσος10
- Joji
- Totreno
- Kate1914
- A350
- jellojina
- rafaela11
- fourkaki
- despoina13
- Fernando_A
- User2350
- Wonderkid
- Ωρορα
- Jim175
- Helen06
- Meow
- Ilma
- arko
- maria pad
- hirasawayui
- camil
- bruh_234
- Stelios725
- Sosstoss
- ΘανάσοςG4
- L0st
- Εχέμυθη
- louminis
- jj!
- Mhtrogoal
- ggl
- tslef8
- Γιώργος Ζ
- Ryuzaki
- CiNeFiL
- Viedo
- Panos_02
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.