adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.746 μηνύματα. Σήμερα στις 08:21 Η adams33 έγραψε: #101 Σήμερα στις 08:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ελειψε πολυ ο λιγδας Click για ανάπτυξη... Αυτός δεν είναι ένας βλακακος που έφαγε ξύλο από πιτσιρίκια; Που πάει σε εστιατόρια και ταβέρνες και κάνει άσχημες κριτικές λέγοντας και τα ονόματα των επιχειρήσεων; Πρέπει να μου τον είχε δείξει ο γιος μου σε κάτι βίντεο και σχολιάζαμε την βλακεια που κουβαλά Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:05 Η Λένω έγραψε: #102 Σήμερα στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γνωμη για τον ινφουελνσερ της ναυπακτου? Προσωπικο μου πουλεν στο ελληνικο τικ-τοκ. Click για ανάπτυξη... Σε επηρέασε και σένα ο influencer, γι΄αυτό ντύθηκες στα ροζ; Κατά τα άλλα διαβάζω για teosty, καρπούζη, χάκυ, chris asmr κτλ. Ιδέα δεν έχω. Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.597 μηνύματα. Σήμερα στις 16:06 Ο Paragontas7000: #103 Σήμερα στις 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:08 Η Λένω έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... Πέραν κάθε αμφιβολίας. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Ο ilias90 έγραψε: #105 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fockos Angelikaaa fourkaki charmander giannhs2001 Entropy24 Scandal Paragontas7000 Natsuko vas 78 camil thenutritionist Unboxholics Wonderkid rafaela11 userguest abyssiniancat nimbus iew GeorgePap2003 louminis johnsala Debugging_Daemon Memetchi chester20080 Jack of Spades Libertus gmoutzour ROM32 taketrance fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ελειψε πολυ ο λιγδας Click για ανάπτυξη... Αυτός δεν είναι ένας βλακακος που έφαγε ξύλο από πιτσιρίκια; Που πάει σε εστιατόρια και ταβέρνες και κάνει άσχημες κριτικές λέγοντας και τα ονόματα των επιχειρήσεων; Πρέπει να μου τον είχε δείξει ο γιος μου σε κάτι βίντεο και σχολιάζαμε την βλακεια που κουβαλά
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:05 Η Λένω έγραψε: #102 Σήμερα στις 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γνωμη για τον ινφουελνσερ της ναυπακτου? Προσωπικο μου πουλεν στο ελληνικο τικ-τοκ. Click για ανάπτυξη... Σε επηρέασε και σένα ο influencer, γι΄αυτό ντύθηκες στα ροζ; Κατά τα άλλα διαβάζω για teosty, καρπούζη, χάκυ, chris asmr κτλ. Ιδέα δεν έχω. Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν; Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.597 μηνύματα. Σήμερα στις 16:06 Ο Paragontas7000: #103 Σήμερα στις 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:08 Η Λένω έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... Πέραν κάθε αμφιβολίας. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Ο ilias90 έγραψε: #105 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fockos Angelikaaa fourkaki charmander giannhs2001 Entropy24 Scandal Paragontas7000 Natsuko vas 78 camil thenutritionist Unboxholics Wonderkid rafaela11 userguest abyssiniancat nimbus iew GeorgePap2003 louminis johnsala Debugging_Daemon Memetchi chester20080 Jack of Spades Libertus gmoutzour ROM32 taketrance fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γνωμη για τον ινφουελνσερ της ναυπακτου? Προσωπικο μου πουλεν στο ελληνικο τικ-τοκ. Click για ανάπτυξη... Σε επηρέασε και σένα ο influencer, γι΄αυτό ντύθηκες στα ροζ; Κατά τα άλλα διαβάζω για teosty, καρπούζη, χάκυ, chris asmr κτλ. Ιδέα δεν έχω. Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν;
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.597 μηνύματα. Σήμερα στις 16:06 Ο Paragontas7000: #103 Σήμερα στις 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:08 Η Λένω έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... Πέραν κάθε αμφιβολίας. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Ο ilias90 έγραψε: #105 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fockos Angelikaaa fourkaki charmander giannhs2001 Entropy24 Scandal Paragontas7000 Natsuko vas 78 camil thenutritionist Unboxholics Wonderkid rafaela11 userguest abyssiniancat nimbus iew GeorgePap2003 louminis johnsala Debugging_Daemon Memetchi chester20080 Jack of Spades Libertus gmoutzour ROM32 taketrance fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:08 Η Λένω έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... Πέραν κάθε αμφιβολίας. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Ο ilias90 έγραψε: #105 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fockos Angelikaaa fourkaki charmander giannhs2001 Entropy24 Scandal Paragontas7000 Natsuko vas 78 camil thenutritionist Unboxholics Wonderkid rafaela11 userguest abyssiniancat nimbus iew GeorgePap2003 louminis johnsala Debugging_Daemon Memetchi chester20080 Jack of Spades Libertus gmoutzour ROM32 taketrance fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Ο ilias90 έγραψε: #105 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 fockos Angelikaaa fourkaki charmander giannhs2001 Entropy24 Scandal Paragontas7000 Natsuko vas 78 camil thenutritionist Unboxholics Wonderkid rafaela11 userguest abyssiniancat nimbus iew GeorgePap2003 louminis johnsala Debugging_Daemon Memetchi chester20080 Jack of Spades Libertus gmoutzour ROM32 taketrance fortheloveofshizaya back2967 CuriousBee jean1212 ReginaPhalange Giorgos777 Dr. Gl. Luminous еще один пророк р... blackcat12 touvlo Kafkinos Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πέραν κάθε αμφιβολίας. Click για ανάπτυξη... Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω;
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. Σήμερα στις 16:20 Η Λένω έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο; Κάτι τέτοιο ξέρω' γω; Click για ανάπτυξη... Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου. Με τίποτα όμως... Πραγματικά υπέροχα χρόνια!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:25 Η amarelia έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:25 Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο.