Άνεργα νέα

Ελειψε πολυ ο λιγδας
Αυτός δεν είναι ένας βλακακος που έφαγε ξύλο από πιτσιρίκια;

Που πάει σε εστιατόρια και ταβέρνες και κάνει άσχημες κριτικές λέγοντας και τα ονόματα των επιχειρήσεων;

Πρέπει να μου τον είχε δείξει ο γιος μου σε κάτι βίντεο και σχολιάζαμε την βλακεια που κουβαλά :hmm:

1773655666291.png

Γνωμη για τον ινφουελνσερ της ναυπακτου? Προσωπικο μου πουλεν στο ελληνικο τικ-τοκ.
Σε επηρέασε και σένα ο influencer, γι΄αυτό ντύθηκες στα ροζ;:lol:

Κατά τα άλλα διαβάζω για teosty, καρπούζη, χάκυ, chris asmr κτλ.:eek:
Ιδέα δεν έχω.
Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά και τι κάνουν;

Πέραν κάθε αμφιβολίας.:lol:
Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ :happy:
Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο;
Κάτι τέτοιο ξέρω' γω;

Μην τους ακούς, Λένω μου, ό,τι καλύτερο να είσαι μπούμερ :happy:
Εγώ δεν είχα ακούσει καν τη φράση «άνεργα νέα», από ό,τι κατάλαβα είναι να σχολιάζουν τρας περιεχόμενο;
Κάτι τέτοιο ξέρω' γω;
Μα, με τίποτα δεν θα άλλαζα την εποχή της εφηβείας και της μετεφηβείας μου.
Με τίποτα όμως...
Πραγματικά υπέροχα χρόνια!

Διαχρονικά κάθε μα κάθε γενιά πιστεύει ακριβώς το ίδιο.

Ο Τέοστυ επανήλθε και ήδη δημιουργεί. Έκανε τον Καρπούζη να αφιερώσει ένα video σε αυτόν και κανόνισε καφέ με το χακυ χωρίς κάμερες. Σήμερα είχε το chrisASMR στο τωρινό του live.

Ο Τέοστυ επανήλθε και ήδη δημιουργεί. Έκανε τον Καρπούζη να αφιερώσει ένα video σε αυτόν και κανόνισε καφέ με το χακυ χωρίς κάμερες. Σήμερα είχε το chrisASMR στο τωρινό του live.
Δημιουργεί ένα κατηγορητήριο από εδώ μέχρι απέναντι. Διότι το να ισχυρίζεσαι δημόσια και χωρίς αποδείξεις ότι όσοι κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή σε livestream κάνουν ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν είναι ότι καλύτερο.

Στο τέλος θα μείνει με την πίπα (της ειρήνης εννοείται, μην πάει το μυαλό σας αλλού :bleh:) στο χέρι.

Back