Kavamarou Νεοφερμένο μέλος Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:28 Ο Kavamarou: #1 28-10-24 21:28 Καλησπέρα σε όλες/ους! Πήρα απόφαση τελευταία να ξεκινήσω να εξερευνώ τον κόσμο της τζαζ μουσικής. Ο συνδυασμός σαξόφωνου, τρομπέτας και πιάνου (κυρίως το σαξόφωνο) εδώ και πολλά χρόνια με συναρπάζει και με συγκινεί απίστευτα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν. Με ποιους καλλιτέχνες/δίσκους θα μου προτείνατε να ξεκινήσω ή/και με ποιους να πορευτώ; Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω, αν γίνεται, είναι ακούσματα υπερβολικά χαρωπά και ρυθμικά. Θα προτιμούσα μελαγχολικό και ατμοσφαιρικό ήχο (αν είναι και αμιγώς ορχηστρικά τα κομμάτια, ακόμη καλύτερα). Παρακαλώ πολύ να απαντήσουν οι γνώστες του είδους. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:46 Η Υδροχόος έγραψε: #2 28-10-24 21:46 Καλησπέρα. Αν μπορούσα να προτείνω, θα πρότεινα το(ν) παρακάτω. Έχει τη μελαγχολία που αποζητάς και, συν τοις άλλοις, μια "θρησκευτικότητα" η μουσική του... Spoiler Kavamarou Νεοφερμένο μέλος Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:48 Ο Kavamarou: #3 28-10-24 21:48 Χριστίνα, πέτυχες διάνα! Είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω! Ό,τι άλλο θυμηθείς, καλοδεχούμενο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2024 στις 01:16 Η Nascentes morimur: #4 29-10-24 01:16 Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό. Spoiler All About Jazz Music, Musicians, Bands & Albums All About Jazz covers the world of jazz music, with interviews of top musicians and bands, albums reviews, free music, videos, photos, and news. www.allaboutjazz.com Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα. Spoiler Soul, Funk και Jazz Εδω καταχωρουμε οτι εχει να κανει με την "μαυρη μουσικη", soul, funk, jazz, nu-soul, nu-jazz κλπ Λοιπον αρχιζω με μια καταπληκτικη νεα ερμηνευτρια πολλα υποσχομενη στο χωρο της nu-soul: https://www.youtube.com/watch?v=yoPvlMJ9coE "...What do I believe in Heaven or hell I don't believe in... cnf.e-steki.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kavamarou AggelikiGr rafaela11 Scandal A350 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλες/ους! Πήρα απόφαση τελευταία να ξεκινήσω να εξερευνώ τον κόσμο της τζαζ μουσικής. Ο συνδυασμός σαξόφωνου, τρομπέτας και πιάνου (κυρίως το σαξόφωνο) εδώ και πολλά χρόνια με συναρπάζει και με συγκινεί απίστευτα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν. Με ποιους καλλιτέχνες/δίσκους θα μου προτείνατε να ξεκινήσω ή/και με ποιους να πορευτώ; Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω, αν γίνεται, είναι ακούσματα υπερβολικά χαρωπά και ρυθμικά. Θα προτιμούσα μελαγχολικό και ατμοσφαιρικό ήχο (αν είναι και αμιγώς ορχηστρικά τα κομμάτια, ακόμη καλύτερα). Παρακαλώ πολύ να απαντήσουν οι γνώστες του είδους. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:46 Η Υδροχόος έγραψε: #2 28-10-24 21:46 Καλησπέρα. Αν μπορούσα να προτείνω, θα πρότεινα το(ν) παρακάτω. Έχει τη μελαγχολία που αποζητάς και, συν τοις άλλοις, μια "θρησκευτικότητα" η μουσική του... Spoiler Kavamarou Νεοφερμένο μέλος Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:48 Ο Kavamarou: #3 28-10-24 21:48 Χριστίνα, πέτυχες διάνα! Είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω! Ό,τι άλλο θυμηθείς, καλοδεχούμενο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2024 στις 01:16 Η Nascentes morimur: #4 29-10-24 01:16 Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό. Spoiler All About Jazz Music, Musicians, Bands & Albums All About Jazz covers the world of jazz music, with interviews of top musicians and bands, albums reviews, free music, videos, photos, and news. www.allaboutjazz.com Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα. Spoiler Soul, Funk και Jazz Εδω καταχωρουμε οτι εχει να κανει με την "μαυρη μουσικη", soul, funk, jazz, nu-soul, nu-jazz κλπ Λοιπον αρχιζω με μια καταπληκτικη νεα ερμηνευτρια πολλα υποσχομενη στο χωρο της nu-soul: https://www.youtube.com/watch?v=yoPvlMJ9coE "...What do I believe in Heaven or hell I don't believe in... cnf.e-steki.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kavamarou AggelikiGr rafaela11 Scandal A350 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα. Αν μπορούσα να προτείνω, θα πρότεινα το(ν) παρακάτω. Έχει τη μελαγχολία που αποζητάς και, συν τοις άλλοις, μια "θρησκευτικότητα" η μουσική του... Spoiler
Kavamarou Νεοφερμένο μέλος Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2024 στις 21:48 Ο Kavamarou: #3 28-10-24 21:48 Χριστίνα, πέτυχες διάνα! Είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω! Ό,τι άλλο θυμηθείς, καλοδεχούμενο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2024 στις 01:16 Η Nascentes morimur: #4 29-10-24 01:16 Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό. Spoiler All About Jazz Music, Musicians, Bands & Albums All About Jazz covers the world of jazz music, with interviews of top musicians and bands, albums reviews, free music, videos, photos, and news. www.allaboutjazz.com Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα. Spoiler Soul, Funk και Jazz Εδω καταχωρουμε οτι εχει να κανει με την "μαυρη μουσικη", soul, funk, jazz, nu-soul, nu-jazz κλπ Λοιπον αρχιζω με μια καταπληκτικη νεα ερμηνευτρια πολλα υποσχομενη στο χωρο της nu-soul: https://www.youtube.com/watch?v=yoPvlMJ9coE "...What do I believe in Heaven or hell I don't believe in... cnf.e-steki.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χριστίνα, πέτυχες διάνα! Είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω! Ό,τι άλλο θυμηθείς, καλοδεχούμενο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2024 στις 01:16 Η Nascentes morimur: #4 29-10-24 01:16 Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό. Spoiler All About Jazz Music, Musicians, Bands & Albums All About Jazz covers the world of jazz music, with interviews of top musicians and bands, albums reviews, free music, videos, photos, and news. www.allaboutjazz.com Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα. Spoiler Soul, Funk και Jazz Εδω καταχωρουμε οτι εχει να κανει με την "μαυρη μουσικη", soul, funk, jazz, nu-soul, nu-jazz κλπ Λοιπον αρχιζω με μια καταπληκτικη νεα ερμηνευτρια πολλα υποσχομενη στο χωρο της nu-soul: https://www.youtube.com/watch?v=yoPvlMJ9coE "...What do I believe in Heaven or hell I don't believe in... cnf.e-steki.gr
Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό. Spoiler All About Jazz Music, Musicians, Bands & Albums All About Jazz covers the world of jazz music, with interviews of top musicians and bands, albums reviews, free music, videos, photos, and news. www.allaboutjazz.com Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα. Spoiler Soul, Funk και Jazz Εδω καταχωρουμε οτι εχει να κανει με την "μαυρη μουσικη", soul, funk, jazz, nu-soul, nu-jazz κλπ Λοιπον αρχιζω με μια καταπληκτικη νεα ερμηνευτρια πολλα υποσχομενη στο χωρο της nu-soul: https://www.youtube.com/watch?v=yoPvlMJ9coE "...What do I believe in Heaven or hell I don't believe in... cnf.e-steki.gr