Άνοιγμα στον κόσμο της τζαζ μουσικής

Kavamarou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλες/ους! Πήρα απόφαση τελευταία να ξεκινήσω να εξερευνώ τον κόσμο της τζαζ μουσικής. Ο συνδυασμός σαξόφωνου, τρομπέτας και πιάνου (κυρίως το σαξόφωνο) εδώ και πολλά χρόνια με συναρπάζει και με συγκινεί απίστευτα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας λοιπόν. Με ποιους καλλιτέχνες/δίσκους θα μου προτείνατε να ξεκινήσω ή/και με ποιους να πορευτώ; Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω, αν γίνεται, είναι ακούσματα υπερβολικά χαρωπά και ρυθμικά. Θα προτιμούσα μελαγχολικό και ατμοσφαιρικό ήχο (αν είναι και αμιγώς ορχηστρικά τα κομμάτια, ακόμη καλύτερα). Παρακαλώ πολύ να απαντήσουν οι γνώστες του είδους. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Καλησπέρα.

Αν μπορούσα να προτείνω, θα πρότεινα το(ν) παρακάτω. Έχει τη μελαγχολία που αποζητάς και, συν τοις άλλοις, μια "θρησκευτικότητα" η μουσική του...

Kavamarou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Kavamarou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Χριστίνα, πέτυχες διάνα! Είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω! Ό,τι άλλο θυμηθείς, καλοδεχούμενο. Σε ευχαριστώ για την πρόταση.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Θα σου αφήσω και εγώ με την σειρά μου το παρακάτω και ενα λίνκ για να ανατρέξεις και να βρεις αρκετά πάνω στο θέμα αυτό.

Επίσης για περισσότερη jazz μουσική μπορείς να μπεις και στο σχετικό νήμα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...