O Kakos o Nikos
Νεοφερμένο μέλος

"Τη γυναικα πρέπει να τη δέρνεις κάθε μέρα και ας μην ξέρεις το λόγο. Τον ξέρει αυτή."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θεωρώ σωστό ούτε για άμυνα να χρησιμοποιηθεί βία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και γενικά να μην χρησιμοποιείται βία.
Γιατί και να πάει να χτυπήσει η γυναίκα τον άντρα(λάθος) ο άντρας μπορεί να την πιάσει και να την ταρακουνήσει λίγο ή να την βρίσει αλλά όχι να την χτυπήσει γιατί άλλο η μυική δύναμη του άντρα και άλλη της γυναίκας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια σε δύσκολες περιπτώσεις απλά τις ακινητοποιώ ωστε να μη μπορούν να αντιδράσουν και να με χτυπήσουν εκείνες. Κατα τ' άλλα υπάρχουν πιο ασφαλείς μέθοδοι μαρτυρίου απ το ξύλο

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Εδώ είναι όλο το ζουμί!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Κατα τ' άλλα υπάρχουν πιο ασφαλείς μέθοδοι μαρτυρίου απ το ξύλο![]()
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Δεν εχω σηκώσει ποτέ χέρι σε γυναίκα και ούτε θέλω. Πρώτον γιατί εχω δύναμη και θα κάνω καμια ζημιά και δεύτερον διοτι σίγουρα θα το μετανιώσω μετά και θα στενοχωρηθώ. Πρέπει να σκεφτούμε οτι καταβάθος τον αγαπάς τον άλλον όσο νεύρο και να χεις. Αν πας να καταστρέψεις αυτό που αγαπάς τότε γιατί το αγάπησες εξαρχής;
Βέβαια σε δύσκολες περιπτώσεις απλά τις ακινητοποιώ ωστε να μη μπορούν να αντιδράσουν και να με χτυπήσουν εκείνες. Κατα τ' άλλα υπάρχουν πιο ασφαλείς μέθοδοι μαρτυρίου απ το ξύλο![]()
Οψυχολογικός πόλεμος έτσι κάνω κι εγώ η σκύλα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Ο ψυχολογικός πόλεμος έτσι κάνω κι εγώ η σκύλα
Και οχι μόνο! Υπάρχουν κι άλλες απλές και πιο όμορφες μέθοδοι που δεν απαιτούν τόση κούραση απο τον άμεσα ενδιαφερόμενο στην κάθε περίπτωση.
Ας μη βγούμε εκτός θέματος όμως. Θα είναι κρίμα!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

...όταν χρειαστεί.Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Έχω χαστουκίσει δύο φορές τη σύντροφό μου γιατί με είχε φέρει στο αμήν. Και τις δύο φορές το μετάνιωσα αμέσως, παρά το γεγονός ότι για να φτάσω σε τέτοιο σημείο τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια από τη συμπεριφορά της. Πάντως δεν είμαι υπέρ της βίας. Τις χριστοπαναγίες της όμως θα τις ακούσει όταν χρειαστεί.
Αν πότε αυτή πιστεύει ότι χρειάζεται να ακούσεις εσύ $#%#$^#$#@$ θα το δεχτείς;
Δεν νομίζω, ούτε και εγώ θα το δέχομουν για υπάρχει και ο διάλογος
Για αυτό μην κάνεις κάτι που δεν θες να σου κάνουν
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:...όταν χρειαστεί.
Αν πότε αυτή πιστεύει ότι χρειάζεται να ακούσεις εσύ $#%#$^#$#@$ θα το δεχτείς;
Δεν νομίζω, ούτε και εγώ θα το δέχομουν για υπάρχει και ο διάλογος
Για αυτό μην κάνεις κάτι που δεν θες να σου κάνουν

weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κοίτα, να φάμε τακούνι στο κεφάλι θα πρέπει να έχουμε κάνει χοντρή μλκςΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:κάνα μυτερό τακούνι μη φάμε μόνο στο κεφάλι... τα άλλα τα βρίσκουμε
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:κάνα μυτερό τακούνι μη φάμε μόνο στο κεφάλι... τα άλλα τα βρίσκουμε
Στο κεφάλι καλά θα είναι πουθενά αλλού μην την φάτε και έχετε πρόβλημα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μέτα όμως θα έχετε εσείς πρόβλημαΑρχική Δημοσίευση από bunny:Στο κεφάλι καλά θα είναι πουθενά αλλού μην την φάτε και έχετε πρόβλημα![]()

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μέτα όμως θα έχετε εσείς πρόβλημα![]()
Κανένα θα σας χωρίσουμε και θα βρούμε άλλον

Valder
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Άντεξα!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:Κανένα θα σας χωρίσουμε και θα βρούμε άλλον![]()
Για κάτσε να με είχες γκόμενο και θα σου έλεγα που θα πήγαιναν αυτές οι ατάκες!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καλά μην το έχεις και τόσο εύκολο αλλά μην βγούμε και τόσο offtopic όμωςΑρχική Δημοσίευση από bunny:Κανένα θα σας χωρίσουμε και θα βρούμε άλλον![]()

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης να πω ότι αν σηκώσει μια φορά χέρι ο άντρας πάνω στη γυναίκα , το "Συγγνώμη,ήταν πάνω στα νεύρα μου,σου υπόσχομαι δε θα ξανασυμβεί κτλ" είναι μούφα.Εφόσον συνέβη μια φορά,θα συμβεί και δεύτερη και τρίτη.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε πιστεύω ότι πολλές φορές το λένε αυτό για να καλμάρουν τη γυναίκα και να μην τους δώσει τα παπούτσια στο χέρι χωρίς καν να το πιστευουν...Αρχική Δημοσίευση από plain:Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!!
Επίσης να πω ότι αν σηκώσει μια φορά χέρι ο άντρας πάνω στη γυναίκα , το "Συγγνώμη,ήταν πάνω στα νεύρα μου,σου υπόσχομαι δε θα ξανασυμβεί κτλ" είναι μούφα.Εφόσον συνέβη μια φορά,θα συμβεί και δεύτερη και τρίτη.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Είναι σαν αυτούς που είναι κατά του καρκίνου. Λες και υπάρχει κάποιος υπέρ...
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά θα μου πεις όσο υπάρχουν νοοτροπίες που καυχιούνται την παράλογη ζήλεια ως απόδειξη αγάπης ,αυτές οι συμπεριφορες θα γίνονται ανεχτές.Τουλάχιστον πιστεύω είναι ελάχιστες αυτές που το δέχονται πλέον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.