Αυτό για το booking που έψαχνε ξενοδοχεια κατι δε μου κολλάει.. Τα στοιχεία απο το κινητο της λενε "...βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking όπου φέρεται ότι η νεαρή μητέρα αναζητούσε ξενοδοχεία. Οι αναζητήσεις αυτές είναι
μεταξύ 00:37 και 00:38". Δύο παρατηρησεις:
1. Θελω να ψαξω ξενοδοχεια για να φυγω απο το σπιτι. Πριν πεσω για υπνο, μεσα σε ενταση και στεναχωρια/θυμο για οσα συμβαινουν, πιανω το κινητο, μπαινω στην booking και αναζητω ξενοδοχεια στην Αθηνα ας πουμε. Γραφω "ξενοδοχεια κεντρο αθηνα", βαζω φιλτρο ποια κριτηρια θελω, και σκρολαρω και μπαινω να δω περισσοτερα σε οσα με ενδιαφερουν.. Ολο αυτο μου φαινεται αδυνατο να εγινε μεσα σε 2', δηλαδη η παραμονη στη σελιδα για τοσο λιγο χρονικο διαστημα μονο. Ειναι λες και καποιος επιτηδες ηθελε να φανει οτι εψαχνε ξενοδοχεια και εκανε υποτυπωδεις αναζητησεις στη σελιδα μονο και μονο για να φανει ετσι.
2. Η αναλυση του smartwatch εδειξε για τους παλμους:
Από την 00:05:46” έως της 01:17:45” μεταξύ 51-61 καρδιακοί παλμοί.
Από την 01:26:19” έως την 01:36:34” 77,79,64,66 καρδιακοί παλμοί.
Από την 01:41:35” έως της 03:51:25”, μεταξύ 48-58 καρδιακοί παλμοί.
Την 03:58:06” 60 καρδιακοί παλμοί.
Την 04:05:15” 87 καρδιακοί παλμοί.
Την 04:10:02” 75 καρδιακοί παλμοί.
Την 04:11:57” 59 καρδιακοί παλμοί. Αυτή είναι η τελευταία καταγραφή παλμών
Παράλληλα, από την 01:41′ έως τις 03:58′, οι καταγεγραμμένοι καρδιακοί παλμοί του θύματος ήταν 48 έως 58 και 60, που όπως αναφέρεται, αντιστοιχούν σε περίοδο ύπνου.
Κατα μεση τιμη, το 51-61 ειναι σχεδον ιδιο με το 48-58, το οποιο εχει χαρακτηριστει
κατασταση υπνου.
Στη 1 παρά δηλαδή, όταν έψαχνε στην booking, είχε ίδιους παλμούς με όταν κοιμόταν? Κάτι δε μου κολλάει σε αυτό. Αν υποθέσω ότι κοιμήθηκε κατά τις 12, δλδ λίγο μετά από το τελευταίο μήνυμα προς τον πιλότο, τότε την πρώτη ώρα μέχρι να κοιμηθεί λογικό να είχε 50-60 παλμούς μέχρι να την πιάσει ύπνος, δεδομένου ότι στην αρχή είχε ανησυχία λόγω της έντασης στο σπίτι.
Από την άλλη, iPhone είχε, φαντάζομαι θα είχε κωδικό/μοτίβο/δαχτυλικό, οπότε απίθανο κάποιος να το έστησε αυτό όσο κοιμόταν.
@akikos σωστά?
Θα πρέπει η αστυνομία να κοιτάξει στο ιστορικό και για παλαιότερες αναζητήσεις ξενοδοχείων και αν γίνονταν τακτικά τότε επαληθεύεται.