Βαλ νομιζεις ότι αυτό το θέμα θα είχε μεγαλύτερη αξία με τις κουτσομπολίστικες γαργαλιστικές λεπτομέρειες;
Δίοτι το ειδαμε αυτό.
Και τα ευχολόγια τυπου ''καλο παραδεισο''...λες και υπάρχει και κακός παράδεισος;
Σε πειράζει τι ακριβώς να μας το εξηγήσεις.Διότι εγω πχ, νιώθω ντροπή που κάποιος απο εδω έβαλε το ημερολόγιο της καρολαιν και ας το είχαμε υποψην μας και αλλοι.Ναι..θα ασχολούνταν αυτό καθεαυτό με αυτην,αλλά αυτό ήταν οκ;
Εγω νιωθω ντροπή για τους μισογύνιδες του φορουμ που ξεπλένουν τις γυναικοκτονίες και κάνουν ότι δεν υπάρχουν,ακομα χειρότερα νιωθω ντροπη νγια γυναίκες που δεν καταλαβαινουν τι εστι γυναικοκτονία
Επίσης είδα απο τα ίδια άτομα να παίρνουν ποπ κόρν και να λένε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ! Τι ξέρει η Νικολουλη που δεν ξέρουμε εμεις; Και όλα αυτά τα αηδιαστικά
Ναι..αυτα είναι όντως ντροπιαστικά
Αντίθετα ο θάνατος της καρολάιν στο μόνο που μπορεί να έχει 'ενα ''οφελος'' ΣΑΝ THREAD σε 'ενα φορουμ είναι βασικά μόνο αυτό.Τα βαθύτερα αιτια,πως μεγαλώνουν τα αγοράκια σε αυτήν την κοινωνία,τι κρυβουμε κάτω απο το χαλάκι και ολα αυτα,μπας και το συνειδητοποιήσουν κάποιοι και αλλάξει κάτι.
Το να συνειδητοποιούμε το πρόβλημα είναι το ζητούμενο και να το λέμε όπως είναι,οχι να πετάμε ποπ κορν και θεωριες συνωμοσίας,να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας παιζοντας τπο ηρακλήδες πουαρώ,ή κινέζοι στο πρόβλημα που είναι υπαρκτό και εθελοτυφλουμε διοτι το [αιζουμε και πολυ προχω κοινωνια,αυτά γινονται ΜΟΝΟ στα μουσλίμια , και ουτε το θεμα θα ε'ιχε αξία μόνο με ένα θεος χωρεστην,
Οπότε καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις με τι τι ακριβως ντρεπεσαι
'
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουνίου 2021
Δεν έχει κανενα ποιντ όλα αυτα που γραφεις όμως με αυτά που έχω γραψει εγω Κια δεν απαντας πουθενα.
Αναμενόμενο.Ενα γενικόλογο μπλα,μλπα μπλα που θα μπορουσες να το κοτσαρεις σε οποιοδήποτε σχεδόν θεμα!
Οχι αγαπητε Σαμουελ...οχι χειραγωγηση στο θεμα πληζ.
Δεν θυμάμαι να έβγαλα κανένα συμπέρασμα για σένα.Ουτε βασικά για κανέναν άλλον.Απλά οταν με ρωτανε κάτι και απαντω,περιμένω και απο αυτον μια τίμια απάντηση.Αλλιώς ναι..το παίζει κινεζάκι...τοση ώρα τωρα.Και το λέω.