nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.

02-09-24

15:27
Και αμα πας να ρωτήσεις εναν παιδοβιαστή αν βίασε το κορίτσι θα σου πει "προεβη σε σεξουαλική ενέργεια".Μερος της πολιτιστικης κληρονομιας των αθιγγανων ειναι να αποκτουν παιδια ανηλικοι . Αυτο ισχυει το ιδιο και για το αγορι και για το κοριτσι . Τωρα αν αυτο ειναι ή δεν ειναι βιασμος για αυτους πρεπει να ρωτησετε τους ιδιους . Για ολους τους αλλους , ειναι . Αλλα ακριβως το ιδιο πραττανε προτου ξεφυτρωσουμε εμεις στη γη . Οποτε , ποιος ειμαι εγω να στηλιτευσω την ιστορια , οποιουδηποτε . Αλλα αν καποιοι απο τους Ελληνες Ρομα ειναι παραβατες και εγκληματιες , η θεση που τους ανηκει ειναι σε σωφρονιστικο ιδρυμα .
Τα ανήλικα δε μπορούν να συναινεσουν. Ουτε τα κοριτσάκια, ούτε τα αγοράκια. Σίγουρα τα ανηλικα κοριτσάκια δεν θέλουν απο μόνα τους να κανουν παιδια σε τοση μικρή ηλικία, αλλα οταν αυτή είναι η μόνη λύση που εχεις για να ζήσεις γιατι ετσι σε μεγαλώνουν, ε αναγκαστικα αυτό θα κάνεις.
Βεβαιως και πρεπει να στηλιτεύομε την ιστορία. Τα κακά τα διώχνουμε. Τα προξενιά, οι βιασμοί, οι γαμοι ανηλίκων, το ολοκαύτωμα, ο ναζισμός-φασισμός, ολα τους ανηκουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Ναι. Για αυτό την "κλέβανε". Γιατι ήτανε μεμπτό να εισαι μαντραχαλος και να πας να ζητήσεις το χέρι του 15χρονου. Βεβαια δεν εχουμε πολυξεφυγει πο αυτην την κατασταση (βλ στρατιώτες 25χρονους που ταχουνε με γυμνασιόπαιδα). Ξεφτιλες ολοι τους..Ελπιζω η διαχειριση λογω αυτου που θα γραψω να κατανοησει το λογο γιατι αναφερομαι . Μεχρι πριν 50 χρονια στην Ελλαδα , καποιοι ερωτευμενοι νεοι <<εκλεβαν>>τη γυναικα που αγαπουσαν .
Συμφωνοι. Υπηρχαν φορες που η γυναικα ηταν ανηλικη και ο ανδρας ενηλικας . Ειναι απαγωγη ? Ειναι .
Θα μας πει το νομικό ο φίλος ο @Panzerkampfwagen που σπουδάζει Νομική. Εγω θα πω την αποψη μου (που ελπιζω να συμμερίζονται οι περισσότεροι) λέγοντας ναι αν παραβιαζει γραπτούς κανόνες που καταγραφονται ρητα απο το νομικο σύστημα.Ομως ο ερωτας μπορει να δικαστει ? Δεν το νομιζω
Age is just a number? και η φυλακή ενα ιδρυμα, και το κελι ενα δωμάτιο...
Πιστεύω πως ναι. Αν θυμαμαι καλα στον νομο υπάρχει το μεγιστο 3 ετη διαφορας που μπορουν να προχωρησουν σε ερωτα. Τα παιδιά δε μπορούν να κρίνουν τοσο εύκολα το σωστό απο το λάθος. Συνηθως οι μεγαλύτεροι εκμεταλλεύονται αυτην την απειρία και την ανικανότητα να διακρίνουν το σωστο απο το λαθος για να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους σεξουαλικά.Το ερωτημα μου ειναι αν ο ερωτας εχει ηλικια και αν καποιες απο τις περιπτωσεις εν ετη 2024 οπως αναφερει ο Paragontas7000 που θεωρει κατα τα δικα του τα πιστευω βιασμους , ειναι ολοι βιασμοι ή οχι ? Δεκτη η κριτικη απο ολους .
Εαν ενα παιδί δε μπορεί ψηφίσει, να κανει τατουάζ, να οδηγήσει αμάξι, γιατί να μπορεί να παντρευτεί ή να κανει σεξ;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.460 μηνύματα.

02-09-24

15:31
τι να πρωτοσχολιασω αδερφε. Αστο. Αδυνατω να πιστεψω αυτα που διαβαζω. Καλη συνεχεια.Μερος της πολιτιστικης κληρονομιας των αθιγγανων ειναι να αποκτουν παιδια ανηλικοι . Αυτο ισχυει το ιδιο και για το αγορι και για το κοριτσι . Τωρα αν αυτο ειναι ή δεν ειναι βιασμος για αυτους πρεπει να ρωτησετε τους ιδιους . Για ολους τους αλλους , ειναι . Αλλα ακριβως το ιδιο πραττανε προτου ξεφυτρωσουμε εμεις στη γη . Οποτε , ποιος ειμαι εγω να στηλιτευσω την ιστορια , οποιουδηποτε . Αλλα αν καποιοι απο τους Ελληνες Ρομα ειναι παραβατες και εγκληματιες , η θεση που τους ανηκει ειναι σε σωφρονιστικο ιδρυμα .
Ελπιζω η διαχειριση λογω αυτου που θα γραψω να κατανοησει το λογο γιατι αναφερομαι . Μεχρι πριν 50 χρονια στην Ελλαδα , καποιοι ερωτευμενοι νεοι <<εκλεβαν>>τη γυναικα που αγαπουσαν . Υπηρχαν φορες που η γυναικα ηταν ανηλικη και ο ανδρας ενηλικας . Ειναι απαγωγη ? Ειναι . Ομως ο ερωτας μπορει να δικαστει ? Δεν το νομιζω . Το ερωτημα μου ειναι αν ο ερωτας εχει ηλικια και αν καποιες απο τις περιπτωσεις εν ετη 2024 οπως αναφερει ο Paragontas7000 που θεωρει κατα τα δικα του τα πιστευω βιασμους , ειναι ολοι βιασμοι ή οχι ? Δεκτη η κριτικη απο ολους .
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

02-09-24

15:33
Καλη συνεχεια και σενα επισης .τι να πρωτοσχολιασω αδερφε. Αστο. Αδυνατω να πιστεψω αυτα που διαβαζω. Καλη συνεχεια.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.654 μηνύματα.

02-09-24

16:03
Που ρε φίλε; Δεν το έχω αντιληφθεί ποτέ αυτό που λες. Δεν λέω πως ξέρω τι ισχύει, απλά μου φαίνεται ότι δεν είναι έτσι όπως το είπες.
Αν ρωτήσεις μια κοπέλα των 25+ να σου πει, θα πει ότι νιώθει πιεσμένη στο θέμα του γάμου. Κοινωνικά πιεσμένη ειδικά όταν αρχίζουν οι έμμεσες απαντήσεις π.χ. άντε να κάνεις και ένα παιδάκι.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

02-09-24

16:22
Δεν χρηζει απαντησης η μεστη δημοσιευση σου . Ατρανταχτα επιχειρηματα . Η μονη μου διαφωνια παραμενει τα περι ερωτος .Και αμα πας να ρωτήσεις εναν παιδοβιαστή αν βίασε το κορίτσι θα σου πει "προεβη σε σεξουαλική ενέργεια".
Τα ανήλικα δε μπορούν να συναινεσουν. Ουτε τα κοριτσάκια, ούτε τα αγοράκια. Σίγουρα τα ανηλικα κοριτσάκια δεν θέλουν απο μόνα τους να κανουν παιδια σε τοση μικρή ηλικία, αλλα οταν αυτή είναι η μόνη λύση που εχεις για να ζήσεις γιατι ετσι σε μεγαλώνουν, ε αναγκαστικα αυτό θα κάνεις.
Βεβαιως και πρεπει να στηλιτεύομε την ιστορία. Τα κακά τα διώχνουμε. Τα προξενιά, οι βιασμοί, οι γαμοι ανηλίκων, το ολοκαύτωμα, ο ναζισμός-φασισμός, ολα τους ανηκουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Ναι. Για αυτό την "κλέβανε". Γιατι ήτανε μεμπτό να εισαι μαντραχαλος και να πας να ζητήσεις το χέρι του 15χρονου. Βεβαια δεν εχουμε πολυξεφυγει πο αυτην την κατασταση (βλ στρατιώτες 25χρονους που ταχουνε με γυμνασιόπαιδα). Ξεφτιλες ολοι τους..
Συμφωνοι
Θα μας πει το νομικό ο φίλος ο @Panzerkampfwagen που σπουδάζει Νομική. Εγω θα πω την αποψη μου (που ελπιζω να συμμερίζονται οι περισσότεροι) λέγοντας ναι αν παραβιαζει γραπτούς κανόνες που καταγραφονται ρητα απο το νομικο σύστημα.
Age is just a number? και η φυλακή ενα ιδρυμα, και το κελι ενα δωμάτιο...
Πιστεύω πως ναι. Αν θυμαμαι καλα στον νομο υπάρχει το μεγιστο 3 ετη διαφορας που μπορουν να προχωρησουν σε ερωτα. Τα παιδιά δε μπορούν να κρίνουν τοσο εύκολα το σωστό απο το λάθος. Συνηθως οι μεγαλύτεροι εκμεταλλεύονται αυτην την απειρία και την ανικανότητα να διακρίνουν το σωστο απο το λαθος για να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους σεξουαλικά.
Εαν ενα παιδί δε μπορεί ψηφίσει, να κανει τατουάζ, να οδηγήσει αμάξι, γιατί να μπορεί να παντρευτεί ή να κανει σεξ;
Ευχαριστω για το χρονο σου .
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.792 μηνύματα.

02-09-24

16:51
Μισό λεπτάκι εδώ.Ομως ο ερωτας μπορει να δικαστει ? Δεν το νομιζω . Το ερωτημα μου ειναι αν ο ερωτας εχει ηλικια
Μια παλιά συμμαθήτριά μου η οποία είναι Ρομά, που στα 12 ήταν έγκυος από έναν 30φεύγα μαντράχαλο, δε νομίζω να δήλωνε ιδιαίτερα ερωτευμένη. Μάλλον θύμα θα ένιωθε. Και ναι, δυστυχώς συνέβαινε και στην ελληνική κοινωνία αυτό παλιότερα.
Είναι πλέον καταδικαστέο; Ναι, και μάλιστα είναι και παράνομο.
Οπότε απαντώντας στην ερώτησή σου, όταν εμπλέκονται παιδάκια, ναι, ο έρωτας έχει ηλικία, και πρέπει να έχει. Διαφορετικά να αρχίσουμε να δικαιολογούμε και όλους τους παιδεραστές και παιδοβιαστές, γιατί, ε να μωρέ, για έρωτα μιλάμε.
Και επίσης κάτι άλλο. Σας απευθύνω θερμή παράκληση, μην καλύπτετε αυτά τα γεγονότα υπό το πέπλο της "κουλτούρας". Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκλήματα. Μιλάμε για μικρά παιδάκια, έλεος.
Και επιτέλους. Τι σχέση έχει ο έρωτας με το θέμα μας; Καταρχάς πρόκειται ξεκάθαρα περί βιασμού και αναγκαστικής παντρειάς. Πουθενά δεν υπάρχει αυτό το αγνό συναίσθημα, πρώτον αυτό, και κατά δεύτερον, δεν είναι σχετικό με το θέμα που πραγματεύεται το συγκεκριμένο θρεντ.
Αυτό δεν το γνώριζα, πρώτη φορά το ακούω.Μερος της πολιτιστικης κληρονομιας των αθιγγανων ειναι να αποκτουν παιδια ανηλικοι .
Και πάλι όμως, δεν το δέχομαι. Δεν μπορώ να θεωρήσω κουλτούρα (και άρα κατά έναν από τους ορισμούς και τα συνώνυμα της λέξης κουλτούρας, παράδοση) το πάντρεμα μικρών παιδιών. Εφόσον είναι κατακριτέο που συνέβαινε παλιότερα και στην ελληνική κοινωνία, γιατί να μην είναι και για αυτούς; Ή απλώς έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Αν το πάρουμε έτσι, και οι Αζτέκοι έκαναν ανθρωποθυσίες (πολύ τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά ας το χρησιμοποιήσουμε χάριν της συζήτησης). Δηλαδή αν αυτό συνέχιζε να συμβαίνει, τι θα λέγαμε; "Αα σας παρακαλώ μην τους κατακρίνετε, είναι η πολιτιστική κληρονομιά που τους άφησαν οι πρόγονοί τους";
Καλό είναι να συνεχίζουν οι παραδόσεις και τα πολιτιστικά στοιχεία. Τα εγκλήματα όμως που δικαιολογούνται μέσω αυτών των εννοιών όχι.
Οπότε ναι, να ψάχνουμε τα αίτια που συμβαίνει κάτι, αλλά να μην δικαιολογούμε τέτοια παράλογα πράγματα.
Hecticism
Νεοφερμένο μέλος
Ο Hecticism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

02-09-24

17:16
72% των κλοπών διαπράττονται από εγχώριες ομάδες, όπου το 86% από αυτές είναι ΡΟΜΑ, άρα οι ρομά διαπράττουν το 62% των κλοπών σε σχέση ολόκληρο τον πληθυσμό
Αν οι ρομά είναι το 2.47% του πλυθησμού, βγαίνει ότι ένας ρομά έχει 64 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να κλέψει σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό
τα λέω σωστά;
Αν οι ρομά είναι το 2.47% του πλυθησμού, βγαίνει ότι ένας ρομά έχει 64 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να κλέψει σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό
τα λέω σωστά;
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

02-09-24

17:38
Δεσποινις , υπαρχει κορωνα ή γραμματα στα κερματα που χρησιμοποιουμε ? Ενας συνομιλητης ειπε κορωνα και εγω απαντησα γραμματα . Δεν διαφωνησα . Απλα προσεγγισα το γεγονος υπο αλλο πρισμα .Μισό λεπτάκι εδώ.
Μια παλιά συμμαθήτριά μου η οποία είναι Ρομά, που στα 12 ήταν έγκυος από έναν 30φεύγα μαντράχαλο, δε νομίζω να δήλωνε ιδιαίτερα ερωτευμένη. Μάλλον θύμα θα ένιωθε. Και ναι, δυστυχώς συνέβαινε και στην ελληνική κοινωνία αυτό παλιότερα.
Είναι πλέον καταδικαστέο; Ναι, και μάλιστα είναι και παράνομο.
Οπότε απαντώντας στην ερώτησή σου, όταν εμπλέκονται παιδάκια, ναι, ο έρωτας έχει ηλικία, και πρέπει να έχει. Διαφορετικά να αρχίσουμε να δικαιολογούμε και όλους τους παιδεραστές και παιδοβιαστές, γιατί, ε να μωρέ, για έρωτα μιλάμε.
Και επίσης κάτι άλλο. Σας απευθύνω θερμή παράκληση, μην καλύπτετε αυτά τα γεγονότα υπό το πέπλο της "κουλτούρας". Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκλήματα. Μιλάμε για μικρά παιδάκια, έλεος.
Και επιτέλους. Τι σχέση έχει ο έρωτας με το θέμα μας; Καταρχάς πρόκειται ξεκάθαρα περί βιασμού και αναγκαστικής παντρειάς. Πουθενά δεν υπάρχει αυτό το αγνό συναίσθημα, πρώτον αυτό, και κατά δεύτερον, δεν είναι σχετικό με το θέμα που πραγματεύεται το συγκεκριμένο θρεντ.
Αυτό δεν το γνώριζα, πρώτη φορά το ακούω.
Και πάλι όμως, δεν το δέχομαι. Δεν μπορώ να θεωρήσω κουλτούρα (και άρα κατά έναν από τους ορισμούς και τα συνώνυμα της λέξης κουλτούρας, παράδοση) το πάντρεμα μικρών παιδιών. Εφόσον είναι κατακριτέο που συνέβαινε παλιότερα και στην ελληνική κοινωνία, γιατί να μην είναι και για αυτούς; Ή απλώς έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Αν το πάρουμε έτσι, και οι Αζτέκοι έκαναν ανθρωποθυσίες (πολύ τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά ας το χρησιμοποιήσουμε χάριν της συζήτησης). Δηλαδή αν αυτό συνέχιζε να συμβαίνει, τι θα λέγαμε; "Αα σας παρακαλώ μην τους κατακρίνετε, είναι η πολιτιστική κληρονομιά που τους άφησαν οι πρόγονοί τους";
Καλό είναι να συνεχίζουν οι παραδόσεις και τα πολιτιστικά στοιχεία. Τα εγκλήματα όμως που δικαιολογούνται μέσω αυτών των εννοιών όχι.
Οπότε ναι, να ψάχνουμε τα αίτια που συμβαίνει κάτι, αλλά να μην δικαιολογούμε τέτοια παράλογα πράγματα.
Ολα οσα γραφεις ειναι απολυτως σωστα και σε τιμουν , εγω αναφερθηκα στον ερωτα μεταξυ δυο ανηλικων . Με αυτο ξεκινησε η δημοσιευση και η ερωτηση που εθεσα στο τελος αυτο αφορουσε .
Και σε ευχαριστω για το χρονο σου .
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.089 μηνύματα.

02-09-24

17:56
Τι σχέση εχουν οι βιασμοι με το θεμα μας ρε παιδια τι ασυναρτησιες λετε, για κλοπες μιλαει και στατιστικη. Μερικες φορες η σιωπη ειναι χρυσος. Οταν καποιος σας λεει κατι που δεν ξερετε να απαντησετε το αποδιδετε σε πλυντηρια και αριστερισμους. Το εχετε καταλαβει οτι απλώς υποβαθμιζετε τον εαυτο σας με τετοια γελοια επιχειρηματα ετσι; Δειχνετε οτι δεν εχετε καταλαβει τιποτε απολυτως, θελετε να περασετε την αποψη σας με ρητορικη μισους και κοροιδιας. Δεν οδηγει πουθενα αυτο.
Επειδη ο χρονος μου ειναι πολυτιμος και για να μην διαταράσσεται η εσωτερική μου γαλήνη, δεν εχω χρονο να αναλωθω σε τετοιες ανοησιες καφενε. Οταν αποφασισετε να μιλησετε σοβαρα με βαση ορθολογικα επιχειρηματα βασισμενα σε επιστημη, εδω ειμαστε, μεχρι τοτε -δεδομενου οτι εκτιμω το χρονο μου- ό,τι αβάσιμες λασπολογίες εις βάρος μου δω, θα λαμβάνω τα ανάλογα μέτρα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με καποιον όταν χαζομιλάει είναι να συμφωνείς μαζί του λέγοντάς του ότι έχει δίκιο.
Επειδη ο χρονος μου ειναι πολυτιμος και για να μην διαταράσσεται η εσωτερική μου γαλήνη, δεν εχω χρονο να αναλωθω σε τετοιες ανοησιες καφενε. Οταν αποφασισετε να μιλησετε σοβαρα με βαση ορθολογικα επιχειρηματα βασισμενα σε επιστημη, εδω ειμαστε, μεχρι τοτε -δεδομενου οτι εκτιμω το χρονο μου- ό,τι αβάσιμες λασπολογίες εις βάρος μου δω, θα λαμβάνω τα ανάλογα μέτρα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με καποιον όταν χαζομιλάει είναι να συμφωνείς μαζί του λέγοντάς του ότι έχει δίκιο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

02-09-24

17:59
Ε ναι όταν έχεις μια επίσημη έρευνα η οποία δείχνει ξεκάθαρα της επικινδυνότητα των Ρομα δεν υπάρχει λόγος περεταίρω συζήτησης καθώς τα αποτελέσματα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.089 μηνύματα.

02-09-24

18:00
Φυσικά, έχεις δίκιο, άλλωστε η ερευνα αυτο δειχνει ξεκαθαρα.Ε ναι όταν έχεις μια επίσημη έρευνα η οποία δείχνει ξεκάθαρα της επικινδυνότητα των Ρομα δεν υπάρχει λόγος περεταίρω συζήτησης καθώς τα αποτελέσματα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.

02-09-24

18:01
Το ξέρουμε, ευχαριστούμε πολύ.
chester20080
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:01
φυσικά, έχεις απόλυτο δίκιο, άλλωστε στα κατεβατά που εγραψα το δηλώνω ξεκάθαραχαχα (ρε δεν μπορεσα να κρατησω, I broke character)αρα επιβεβαιωνεις αυτα που λεω. Ειμαστε πολιτες 2 ταχυτητων σε αυτη τη χωρα. Αμα ο ελληναρας εξαναγακαζε σε παντρεια τη 13χρονη κορη του με τον γιο του γειτονα, θα τον γραφανε τον τρελαρα στα καναλια για εβδομαδες που καταστρεφει το μελλον της κορης του. Αμα το κανει ο γυφτος ειναι απλα κυριακη και κρατος-κοινωνια σφυραμε αδιαφορα.
θελεις να σου πω ποιος δημιουργει τους πολιτες δύο ταχυτητων; Δεν θα σου αρεσει να ξες.
Εσεις τους δημιουργειτε με το να απευθυνεστε στους Ρομά ως κατι ξενο, κατι αλλο, κατι διαφορετικο ενω ειναι Ελληνες πολιτες με τη βουλα ηδη απο το 1955. Επαθες σοκ ε;
chester20080
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:02
αν και σε συμπαθώ εσένα, έχεις δίκιοΑμφισβητώ αν ο τσέστερ ή ο κριστζον πρεσβεόυν όντως τον βιασμό ανηλίκων, και το κανουν για να πλασάρουν οτι η ιδεολογία τους ειναι ανθρωποκεντρική και οτι και αυτοι εχουν ζωή και σημασια πολυπολιτισμικότητας και κουλτούρας. (αλλιως τσεκαρετε τους σκληρους δισκους).
(εσύ δεν μου φταις σε τίποτα, οπότε θα σου απαντήσω κανονικά: δεν είναι πλασάρισμα ιδεολογίας, είπα να βάλω κάτω τα στατιστικά να σας τα ερμηνεύσω αλλά δεν)
American Economist
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:03
Ο άλλος γράφει υπέρ των Ρομα και μας κατηγορεί ως ρατσιστές αλλά δεν τολμάει να περάσει ούτε απέξω από περιοχές στις οποίες ζουν Ρομα.

chester20080
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:04
ο άλλος ποιός; ο άγνωστος χ;Ο άλλος γράφει υπέρ των Ρομα και μας κατηγορεί ως ρατσιστές αλλά δεν τολμάει να περάσει ούτε απέξω από περιοχές στις οποίες ζουν Ρομα.![]()
![]()
το ξέρω, ούτε πόδι δεν πατάω φοβάμαι αυτοί είναι γνωστοί για την εγκληματικότητά τους, έχεις δίκιο δεν το συζητώ
American Economist
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:06
ο άλλος ποιός; ο άγνωστος χ;
το ξέρω, ούτε πόδι δεν πατάω φοβάμαι αυτοί είναι γνωστοί για την εγκληματικότητά τους, έχεις δίκιο δεν το συζητώ
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Μην ξεχάσετε να κάνετε πορεία υπερ των Ρομα στο Σύνταγμα, το έχει ανάγκη το Μέρα 25 λόγω των μηδενικών ποσοστών του.

chester20080
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:07
τι ειναι το μερα25 καλε; περσινα ξινα σταφυλια αγαπητεΕυχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Μην ξεχάσετε να κάνετε πορεία υπερ των Ρομα στο Σύνταγμα, το έχει ανάγκη το Μέρα 25 λόγω των μηδενικών ποσοστών του.![]()
οταν ερθω αθηνα με το καλο συζηταμε για τα περαιτερω, προς το παρον βορρας
American Economist
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:08
τι ειναι το μερα25 καλε; περσινα ξινα σταφυλια αγαπητε
οταν ερθω αθηνα με το καλο συζηταμε για τα περαιτερω, προς το παρον βορρας
Πάει έκλεισε το μαγαζί;;

chester20080
Επιφανές μέλος

02-09-24

18:09
μας το κλεψανε ρομά τα χάσαμε όλα, τζίφος οι επενδυσειςΠάει έκλεισε το μαγαζί;;![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- exotic xo
- ayahuasca97
- chester20080
- J.Cameron
- Paragontas7000
- giannhs2001
- American Economist
- Libertus
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- fmarulezkd
- touvlo
- back2967
- Kate1914
- taketrance
- A350
- physicscrazy
- Ryuzaki
- Memetchi
- tsiobieman
- Scandal
- kalhkardia
- Dr. Gl. Luminous
- rafaela11
- Αλκίμαχος
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Joji
- konstantina1
- Μαυρίκιος
- Hecticism
- globglogabgalab
- fourkaki
- korlef
- iiTzArismaltor_
- johnsala
- jellojina
- Unboxholics
- linuxman
- Δροσουλίτης
- bibliofagos
- vasilis123321
- Γατέχων
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.