Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

27-01-25

22:42
Είσαι πολύ λάθος εδώ Ντεβ…νομίζω το ξέρεις. Είναι λίγο βαρύ αυτό, να ξέρεις. Ειδικά το τελευταίο.
Όλα βαριά ειναι... δεν είμαι λάθος γιατί μιλάω με σκοπό να κάνουμε το κόσμο καλύτερο δηλαδή να παλέψει και να αλλάξει τη μοίρα του. Να ξεφύγει απο τα βαρίδια και τις παρελθοντικές καταστάσεις που τους χρέωσαν άλλοι....
υπάρχουν άνθρωποι που οι γονείς τους χώρισαν... αυτοκτονησαν... τους κακοποίησαν και παρολαυτα έκαναν και παιδιά και ωραιες οικογένειες.
Όλα ειναι μάχη.

27-01-25

22:44
Καλά εντάξει… με την ίδια λογική λίγο πολύ μπορούμε να πούμε «μια χαρά δουλεύει και το pull out method παιδια, ποτέ δεν μου συνέβη τίποτα».Λέλας - Ξελάλας.... δεν είμαστε γκόμενοι απο την γκούκλ. Εξασκούμε το χόμπι και έχουμε προσωπική άποψη. Εσυ συμβουλέψου (αν δεν έχεις επαρκή εμπειρία τα εγχειρίδια των φαρμακοποιών)![]()
Επειδή εσένα Ντεβιλ δεν έτυχε να σου σπάσει ποτέ το προφυλακτικό… δεν σημαίνει θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια τύχη για την υπόλοιπη ζωή σου ή ότι αφού δεν έτυχε κάτι εσένα δεν θα τύχει κάτι και σε κάποιον άλλον.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

27-01-25

22:44
ε τι μου την είπες μετά που σε εξύψωσα για την εμπειρία σου;
εγώ γιαυτό το γραψα μέντορά μας
Δεν στην λέω δεν έχω καμια τέτοια κάψα....
Αναφέρομαι όμως στο ότι κολλάτε σε μια θεωρητική επισήμανση που γράφουνε οι εταιρείες για να είναι καλυμένες και βεβαια αυτο το 98% δεν ξέρουμε σε ποιό δειγμα αναφέρεται ; ξέρεις να μας πείς ;
αναφέρεται σε κάθε άτομο ξεχωριστά ή ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΝΤΩΝ ; και πόσοι ειναι αυτοί ;

27-01-25

22:46
Κοιτα, το είχα ξαναπεί κάποτε, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνεις την βαρύτητα των λέξεων. Θα το ξαναπώ και τώρα.Όλα βαριά ειναι... δεν είμαι λάθος γιατί μιλάω με σκοπό να κάνουμε το κόσμο καλύτερο δηλαδή να παλέψει και να αλλάξει τη μοίρα του. Να ξεφύγει απο τα βαρίδια και τις παρελθοντικές καταστάσεις που τους χρέωσαν άλλοι....
υπάρχουν άνθρωποι που οι γονείς τους χώρισαν... αυτοκτονησαν... τους κακοποίησαν και παρολαυτα έκαναν και παιδιά και ωραιες οικογένειες.
Όλα ειναι μάχη.
Τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε. Κανένας δεν θα έπρεπε να κακοποιηθεί από κανέναν, πόσο μάλλον από τους γονείς του. Και από κανέναν δεν θα έπρεπε να περιμένεις να συνέλθει από κάτι τέτοιο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-01-25

22:47
Καλά εντάξει… με την ίδια λογική λίγο πολύ μπορούμε να πούμε «μια χαρά δουλεύει και το pull out method παιδια, ποτέ δεν μου συνέβη τίποτα».
Επειδή εσένα Ντεβιλ δεν έτυχε να σου σπάσει ποτέ το προφυλακτικό… δεν σημαίνει θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια τύχη για την υπόλοιπη ζωή σου ή ότι αφού δεν έτυχε κάτι εσένα δεν θα τύχει κάτι και σε κάποιον άλλον.
Όχι δεν ειναι το ίδιο... γιατι δεν είναι στο συνειδητό σου έλεγχο το να μη βγάλεις προσπερματικά υγρά τα οποία σε μια πιθανη κύηση ισοδυναμούν με κανονικό σπέρμα και ως προς την μετάδοση σοβαρών ιών όπως ειναι ο HIV
εφοσον έχεις φτιαχτεί και έχεις στύση οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να βγάλεις υγρά... αυτο ειναι πίπα μέθοδος σόρρυ κιολας το με΄σα έξω.
Όποιος ειναι σεξουαλικά ενεργός ακόμη και 1-2 φορές το μήνα πρέπει να τα ξέρει αυτά ειναι βασικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κοιτα, το είχα ξαναπεί κάποτε, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνεις την βαρύτητα των λέξεων. Θα το ξαναπώ και τώρα.
Τα πράγματα δεν είναι παίξε γέλασε. Κανένας δεν θα έπρεπε να κακοποιηθεί από κανέναν, πόσο μάλλον από τους γονείς του. Και από κανέναν δεν θα έπρεπε να περιμένεις να συνέλθει από κάτι τέτοιο.
ή θεωρώ οτι μια προσωπικότητα που έχει θέληση έχει μεγαλή βαρύτητα απο αυτά και κάποια στιγμή θα μπορέσει να τα ξεπεράσει ή εστω να τα παραμερίσει ωστε να μην τους επηρεάζουν τη ζωή... πράγματα που τους χρεωσαν άλλοι. Τωρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις οτι εγω δε καταλαβαίνω ή είμαι αναίσθητος οκ προσωπική σου άποψη δε θα πεθάνω κιόλας

συζητησεις για αυτο κάνουμε για να διαβάσουμε και μια άλλη άποψη αν εσεις θέλετε να εισθε προσανατολισμένοι στα δικά σας οκ μεινετε εκεί. στη στασιμότητα....

27-01-25

22:54
Το είπα επειδή το παρατηρώ για 189392718στη φορά. Μην μου μιλας μόνο για στασιμότητες γιατί η άποψη που έχω δεν με εμποδίζει να βελτιωθώ ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως το λες αυτό τώρα, εντάξει, είπες την γνώμη σου και διαφωνώ καθέτως. Είπα κι εγώ την γνώμη μου, σίγουρα πιστεύω ότι δεν λαμβάνεις υπόψην παραμέτρους όπως είναι η ψυχολογία, οκ. Χαζομάρες όμως για «έναν καλύτερο κόσμο» και στασιμότητες παρακαλώ να μην μου τις λες.Όχι δεν ειναι το ίδιο... γιατι δεν είναι στο συνειδητό σου έλεγχο το να μη βγάλεις προσπερματικά υγρά τα οποία σε μια πιθανη κύηση ισοδυναμούν με κανονικό σπέρμα και ως προς την μετάδοση σοβαρών ιών όπως ειναι ο HIV
εφοσον έχεις φτιαχτεί και έχεις στύση οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να βγάλεις υγρά... αυτο ειναι πίπα μέθοδος σόρρυ κιολας το με΄σα έξω.
Όποιος ειναι σεξουαλικά ενεργός ακόμη και 1-2 φορές το μήνα πρέπει να τα ξέρει αυτά ειναι βασικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ή θεωρώ οτι μια προσωπικότητα που έχει θέληση έχει μεγαλή βαρύτητα απο αυτά και κάποια στιγμή θα μπορέσει να τα ξεπεράσει ή εστω να τα παραμερίσει ωστε να μην τους επηρεάζουν τη ζωή... πράγματα που τους χρεωσαν άλλοι. Τωρα αν συνεχίζεις να πιστεύεις οτι εγω δε καταλαβαίνω ή είμαι αναίσθητος οκ προσωπική σου άποψη δε θα πεθάνω κιόλας
συζητησεις για αυτο κάνουμε για να διαβάσουμε και μια άλλη άποψη αν εσεις θέλετε να εισθε προσανατολισμένοι στα δικά σας οκ μεινετε εκεί. στη στασιμότητα....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-01-25

22:55
Το είπα επειδή το παρατηρώ για 189392718στη φορά. Μην μου μιλας μόνο για στασιμότητες γιατί η άποψη που έχω δεν με εμποδίζει να βελτιωθώ ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πως το λες αυτό τώρα, εντάξει, είπες την γνώμη σου και διαφωνώ καθέτως. Είπα κι εγώ την γνώμη μου, σίγουρα πιστεύω ότι δεν λαμβάνεις υπόψην παραμέτρους όπως είναι η ψυχολογία, οκ. Χαζομάρες όμως για «έναν καλύτερο κόσμο» και στασιμότητες παρακαλώ να μην μου τις λες.
Σε τι διαφωνείς ; γιατι εγω δεν έχω καταλάβει... αααα στο οτι δε πιστεύεις σε εναν καλύτερο κόσμο ;
στο ότι δε πιστεύεις οτι κάποιος μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να αλλάξει και να διεκδικήσει περισσότερα απο τη ζωή του ;
μια καλύτερη γυναίκα.... μια καλύτερη δουλειά.... μια όμορφη οικογένεια κτλ κτλ.
σε αυτο διαφωνείς ας πούμε ;

27-01-25

23:05
Σε τι διαφωνείς ; γιατι εγω δεν έχω καταλάβει... αααα στο οτι δε πιστεύεις σε εναν καλύτερο κόσμο ;
στο ότι δε πιστεύεις οτι κάποιος μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να αλλάξει και να διεκδικήσει περισσότερα απο τη ζωή του ;
μια καλύτερη γυναίκα.... μια καλύτερη δουλειά.... μια όμορφη οικογένεια κτλ κτλ.
σε αυτο διαφωνείς ας πούμε ;
Den ua ton χωρίσεις επειδή δεν θέλει να κάνει παιδιά αλλα επειδή γενικά ειναι δειλός και ευθυνόφοβος.
Και σίγουρα με ένα τέτοιο άτομο δεν μπορείς να πάς πουθενά ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. Πιστεψε με κατι σοβαρό να τυχει σε πούλησε σε χρονο dt. Δυστυχώς.
Τι θα πεί έχω τραυματα... όλοι έχουμε. Πάλεψε τα και γίνε ενας φυσιολογικός άνθρωπος.
Ντεβιλ, πραγματικά τώρα, σε παρακαλώ προσπάθησε πριν πατήσεις αυτό το send βρε παιδί μου, να βεβαιωθείς ότι τα έγραψες όλα τα ερωτήματα σου. Αμάν βρε κ συ, κάθε φορά πρέπει να βλέπω διαφορετικά μηνύματαΌλα βαριά ειναι... δεν είμαι λάθος γιατί μιλάω με σκοπό να κάνουμε το κόσμο καλύτερο δηλαδή να παλέψει και να αλλάξει τη μοίρα του. Να ξεφύγει απο τα βαρίδια και τις παρελθοντικές καταστάσεις που τους χρέωσαν άλλοι....
Όλα ειναι μάχη.

Στα παρέθεσα αυτά που είπες και δοαφωνω. Αν έρθει ο σύντροφος μου και μου πει «δεν θα είμαι καλός πατέρας, δεν θέλω παιδιά», δεν θα τον δω ως έναν δειλό άντρα που δεν θέλει να κουβαλήσει ευθύνες… ίσα ίσα… είναι σοφό να γνωρίζεις κάτι τέτοιο. Δεν θα φέρεις σε δύσκολη θέση ούτε τον εαυτό σου, ούτε την γυναίκα σου και ούτε τα παιδιά που θα έκανες.
Τώρα, άνθρωποι που κακοποιήθηκαν, βιάστηκαν ή είχαν γονείς που αυτοκτόνησαν και πάλεψαν με το τραύμα που κουβαλούσαν και τα κατάφεραν… πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Έδωσαν όντως σκληρή μάχη στη ζωή αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από όλους να κάνουν το ίδιο. Μπορεί τώρα να είναι καλά αλλά δεν ξέρεις πως θα τους τα φέρει η ψυχούλα τους στο μέλλον…
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-01-25

23:13
Ντεβιλ, πραγματικά τώρα, σε παρακαλώ προσπάθησε πριν πατήσεις αυτό το send βρε παιδί μου, να βεβαιωθείς ότι τα έγραψες όλα τα ερωτήματα σου. Αμάν βρε κ συ, κάθε φορά πρέπει να βλέπω διαφορετικά μηνύματα
Στα παρέθεσα αυτά που είπες και δοαφωνω. Αν έρθει ο σύντροφος μου και μου πει «δεν θα είμαι καλός πατέρας, δεν θέλω παιδιά», δεν θα τον δω ως έναν δειλό άντρα που δεν θέλει να κουβαλήσει ευθύνες… ίσα ίσα… είναι σοφό να γνωρίζεις κάτι τέτοιο. Δεν θα φέρεις σε δύσκολη θέση ούτε τον εαυτό σου, ούτε την γυναίκα σου και ούτε τα παιδιά που θα έκανες.
Τώρα, άνθρωποι που κακοποιήθηκαν, βιάστηκαν ή είχαν γονείς που αυτοκτόνησαν και πάλεψαν με το τραύμα που κουβαλούσαν και τα κατάφεραν… πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Έδωσαν όντως σκληρή μάχη στη ζωή αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από όλους να κάνουν το ίδιο. Μπορεί τώρα να είναι καλά αλλά δεν ξέρεις πως θα τους τα φέρει η ψυχούλα τους στο μέλλον…
Ok. Αυτόν τον άντρα είπες θα τον χώριζες. Γιατί εφόσον ειναι μια χαρά η αντίληψη του και συμφωνείς δεν κάθεσαι μαζί και να πείς ναι μωρε αυτος έχει δίκιο θα με πάει κάπου καλύτερα ας μην τον χωρίσω....
Άστο Εκλίψ.... αρκετά με τις ωραιοποιήσεις απο τη στιγμή που χωρίζεις κάποιον τον χωρίζεις επειδη πλέον δεν τον υπολογίζεις. Κανένας δεν θα ήθελε να χάσει απο διπλα του έναν άνθρωπο που εκτιμά και υπολογίζει.... τον θεωρείς ας πούμε κατώτερο για σένα , λίγο για σένα για αυτο και θα χωρισεις.
τωρα αν αυτο θα το πείς δειλό, ευθυνόφοβο (που κάνει) ή μαλακίες λίγη σημασία έχει και δεν εισαι και υποχρεωμένη να μας το μοιραστείς νομίζω όμως οτι κρύβεις πράγματα και προσπαθεις λίγο να τα ωραιοποιήσεις πές τα στα ίσια σιγά....
Απο τη στιγμή που χωρίζεις και θές να φυγεις απο μια κατάσταση που δεν σε αναπτύσσει τι σε ενοχλεί ο Ντεβιλ και ο κάθε Ντεβιλ που λέει για δειλίες και ευθυνοφοβιες αφου έτσι και αλλιως εχεις δει ιδιότητες και σημεια χαρακτηρα σε αυτο τον άνθρωπο τα οποία απορρίπτεις!
Οσο για το οτι κάνω αρκετές παραθέσεις... πρέπει να αφησουμε και λίγο τη κουβέντα να εξελιχθεί.
Η πραγματικότητα για μένα αυτή ειναι αν δεν φοβόταν ο άλλος να κάνει παιδιά.... μια χαρά θα σε κρατούσε εσένα ή τη καθεμια που θα χώριζε για αυτο το λόγο.
Τελοςπαντων για μένα ειναι ευθυνόφοβοι και εγωκεντρικοί ναί οσοι τα λένε αυτά. Με συγχωρείς.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

27-01-25

23:14
Πω ρε αποθέωση του ναρκισσισμού είστε οι φεμινίστριες.
Ξέρετε, η αυτοκτονία είναι επίσης παράνομη, και αφορά το ίδιο μας το σώμα, στο οποίο εννοείται δεν πρέπει να έχουμε λόγο για τέτοιες περιπτώσεις. Μήπως να αρχίσουμε τα «my body, my choice» και για αυτό;
Στην έκτρωση έχουμε να κάνουμε με δολοφονία αγέννητου παιδιού. Θα εξαιρέσω μόνο τις περιπτώσεις βιασμού και τίποτα άλλο.
Σκεφτείτε λίγο παραπάνω από την ελευθερία σας, σκεφτείτε ότι έχετε υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία και βάλτε ένα φρένο πια στην παράνοια της ελευθεριότητας πριν είναι τελείως αργά. Και κάποιες/κάποιοι είστε και Χριστιανές/Χριστιανοί. Α, ρε Χριστέ μου, που είναι η ταπεινότητα που δίδαξες; Όλα ίσιωμα, ξεφτίλα. Γίνετε άθεοι/άθεες, ντροπή να φέρετε το όνομα. Και πείτε ό,τι θέλετε τώρα, κράξτε. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται έτσι όπως είναι.
Η τελευταία παράγραφος πάει και για εμάς τους άνδρες, απλά τυχαίνει να κυοφορείτε μόνο οι γυναίκες, οπότε εδώ τα ακούτε εσείς.
Ξέρετε, η αυτοκτονία είναι επίσης παράνομη, και αφορά το ίδιο μας το σώμα, στο οποίο εννοείται δεν πρέπει να έχουμε λόγο για τέτοιες περιπτώσεις. Μήπως να αρχίσουμε τα «my body, my choice» και για αυτό;
Στην έκτρωση έχουμε να κάνουμε με δολοφονία αγέννητου παιδιού. Θα εξαιρέσω μόνο τις περιπτώσεις βιασμού και τίποτα άλλο.
Σκεφτείτε λίγο παραπάνω από την ελευθερία σας, σκεφτείτε ότι έχετε υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία και βάλτε ένα φρένο πια στην παράνοια της ελευθεριότητας πριν είναι τελείως αργά. Και κάποιες/κάποιοι είστε και Χριστιανές/Χριστιανοί. Α, ρε Χριστέ μου, που είναι η ταπεινότητα που δίδαξες; Όλα ίσιωμα, ξεφτίλα. Γίνετε άθεοι/άθεες, ντροπή να φέρετε το όνομα. Και πείτε ό,τι θέλετε τώρα, κράξτε. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται έτσι όπως είναι.
Η τελευταία παράγραφος πάει και για εμάς τους άνδρες, απλά τυχαίνει να κυοφορείτε μόνο οι γυναίκες, οπότε εδώ τα ακούτε εσείς.

27-01-25

23:26
Χμμμ… έχεις δίκιο, ο Χριστιανισμός δεν υποστηρίζει την έκτρωση ως πράξη. Η Βίβλος, όμως, δεν αναφέρει ρητά κάτι για την έκτρωση απ’ όσο ξέρω…μήπως, λοιπόν, δεν έχει να κάνει με την αμαρτία αλλά με την συνείδηση και την ηθική του καθενός;Και κάποιες/κάποιοι είστε και Χριστιανές/Χριστιανοί. Α, ρε Χριστέ μου, που είναι η ταπεινότητα που δίδαξες; Όλα ίσιωμα, ξεφτίλα.
Αν δεν μπορώ να προσφέρω μια ωραία ζωή στο παιδί μου, μια ζωή χωρίς φωνές και λεκτική κακοποίηση, τότε δεν θα το φέρω καν στον κόσμο. Εχω και άποψη, πες το κοσμοθεωρία, ότι ο άνθρωπος, όπως όλοι οι έμβιοι οργανισμοί του πλανήτη, έχει έναν βιολογικό σκοπό. Την αναπαραγωγή. Επειδή όμως διαφέρουμε από τα υπόλοιπα ζώα για πολλούς λόγους… και επειδή ο Θεός υποτίθεται μας έδωσε ελεύθερη βούληση (για όσους πιστεύουν …), ας έχουμε την επιλογή της έκτρωσης αν πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε είτε επειδή δεν μας το επιτρέπουν οι εκάστοτε συνθήκες είτε επειδή νιώθουμε πως η ψυχή μας είναι τραυματισμένη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

27-01-25

23:28
Καλά τα λες, Βαλ, αλλά υπάρχουν και οι αθεράπευτα ανεύθυνοι.
Εγώ προτιμώ ένα τέτοιο ζευγάρι να μη φέρει στον κόσμο παιδί, γιατί έχει πάρα πολλές πιθανότητες το παιδί να είναι δυστυχισμένο μια ζωή.
Και μεταξύ μας τώρα, ο ταλαίπωρος πλανήτης μας δε χρειάζεται κι άλλους δυστυχισμένους ανθρώπους.
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου η κοινωνία ευημερεί μόνο όταν όλοι είναι ντόπα;Οι δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι ασύμφοροι για την ευημερία της κοινωνίας.
Δε γίνεται να διορθώσουμε το ένα λάθος (ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη) με ένα άλλο λάθος (ανεπιθύμητη ανατροφή).
Οι δυστυχισμένοι ή όσοι γεννηθήκαμε με διαφορές ή χωρίς να το θέλουμε (και ποιός το ζήτησε; Του τυχε! απλά τυχαινει να εισαι εντάξει ή όχι), τι πρέπει να κανουμε; Να αρχίσουμε να αποδημούμε εις Κύριον;
Ή μήπως όλες οι δυστυχίες προκαλούνται απο ανεπιθυμητες εγκυμοσύνες ή κακούς γονείς;
Ενας δυστυχισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να συνεισφέρει με ευφυία στην κοινωνία και να την πάει μπροστά ή να μάθει απο τη δυστυχία του και να βελτιώσει τις ζωές των άλλων ή να κάνει χαρούμενους τους άλλους ή να γίνει ο ίδιος ίσως -προσπαθώντας να μην μεταδώσει τη μοίρα του στα παιδιά του- ένας καλός γονιός αύριο;
Βλέπεις πόσα ερωτήματα σου γέννησα;
Βλέπεις γιατί πρέπει να προσέχουμε πως ορίζουμε τα πράγματα και να το βλέπουμε πιο διευρυμένα;
Βλέπεις οτι προτεινεις μια τυπου ευγονική ευτυχίας;
Βλέπεις που καταλήγουν αυτές οι συζητήσεις;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

27-01-25

23:41
Μη μου βάζεις ιδέεςΤην βασεκτομη γιατί δεν την βλέπω στην λίστα σου;

27-01-25

23:42
Λέει ξεκάθαρα σε τι οφείλεται το πρόβλημα… δεν φταίνε οι εκτρώσεις
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-01-25

23:45
Λέει ξεκάθαρα σε τι οφείλεται το πρόβλημα… δεν φταίνε οι εκτρώσεις
Δεν έχω τοποθετηθεί περι των εκτρώσεων βασικά έχω τοποθετηθεί... συμφωνώ σχεδόν σε όλα με την Εριφύλη.
να πώ την αμαρτία μου η κοπελα αυτή καίτοι (οχι Γαρμπή) μικρή σε ηλικία γράφει κάποια σταθερά πραγματα τα οποία όποιος τα διαβάζει δεν νιώθει ανασφάλεια. Οτι δηλαδή θα μπλέξει με ένα άτομο που θα τον τρελάνει κ θα τον αδειάσει.
Και αυτός ειναι ένας βασικός λόγος να μη σκέφτεσαι ούτε εκτρώσεις ούτε να μην κάνεις οικογένειες και παιδιά.
Έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης σε αυτά που συμβαίνουν.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

27-01-25

23:53
Όχι. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ευημερεί η κοινωνία αν οι άνθρωποι είναι εύρωστοι και λειτουργικοί.Δηλαδή κατά τη γνώμη σου η κοινωνία ευημερεί μόνο όταν όλοι είναι ντόπα;
Όχι, δεν πρέπει να αποδημήσουμε εις Κύριον. Είμαι κατά της αυτοκτονίας και μάλλον υπέρ της ευθανασίας.Οι δυστυχισμένοι ή όσοι γεννηθήκαμε με διαφορές ή χωρίς να το θέλουμε [...] τι πρέπει να κανουμε; Να αρχίσουμε να αποδημούμε εις Κύριον;
Σίγουρα όχι.Ή μήπως όλες οι δυστυχίες προκαλούνται απο ανεπιθυμητες εγκυμοσύνες ή κακούς γονείς;
Φυσικά και μπορεί να γίνει καλός γονιός αύριο ο δυστυχισμένος άνθρωπος (εφόσον το επιλέξει).Ενας δυστυχισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να συνεισφέρει με ευφυία στην κοινωνία και να την πάει μπροστά ή να μάθει απο τη δυστυχία του και να βελτιώσει τις ζωές των άλλων ή να κάνει χαρούμενους τους άλλους ή να γίνει ο ίδιος ίσως -προσπαθώντας να μην μεταδώσει τη μοίρα του στα παιδιά του- ένας καλός γονιός αύριο;
Τα βλέπωΒλέπεις πόσα ερωτήματα σου γέννησα;

ΠροσπαθώΒλέπεις γιατί πρέπει να προσέχουμε πως ορίζουμε τα πράγματα και να το βλέπουμε πιο διευρυμένα;

Εδώ δεν έχεις άδικο.Βλέπεις οτι προτεινεις μια τυπου ευγονική ευτυχίας;
Σκέφτομαι όμως πως είναι καλύτερο να βελτιωνόμαστε εμείς ως άνθρωποι και να βοηθάμε στην εξέλιξη άλλων ανθρώπων προτού φέρουμε στον κόσμο έναν νέο άνθρωπο. Εννοώ την αυτοπραγμάτωση του ενήλικα ανθρώπου και την ανατροφή των παιδιών.
Π.χ. Στην Αφρική υπάρχουν τόσα παιδιά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αντί να γεννοβολάμε, γιατί δεν δίνουμε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά; Ευκαιρίες εκπαίδευσης και εργασίας πρωτίστως.
Μη ειρωνικά, όχιΒλέπεις που καταλήγουν αυτές οι συζητήσεις;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

28-01-25

00:08
Χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου. Παρότι μου την λέτε που και πουνα πώ την αμαρτία μου η κοπελα αυτή καίτοι (οχι Γαρμπή) μικρή σε ηλικία γράφει κάποια σταθερά πραγματα τα οποία όποιος τα διαβάζει δεν νιώθει ανασφάλεια.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

28-01-25

00:22
Ενώ η συζήτηση για την έκτρωση καλά κρατεί υπάρχει ένα άλλο μείζον ζήτημα που ίσως θα πρεπει να γίνει ορατό
www.insider.gr

Στα «αζήτητα» παραμένουν χιλιάδες έμβρυα στην Ελλάδα
Νομικό κενό εντοπίζουν οι επιστήμονες. Αναποφάσιστες οι επιτροπές Βιοηθικής. Οι προτάσεις για την... τύχη τους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

28-01-25

00:23
Απο μια σφαιρική σκοπιά ναι, αυτό ίσως έκανε πιο αποδοτική και ίσως και καλύτερη την κοινωνία αλλά θα έβγαζε από τη μέση την εξελικτική ανάγκη ή την αναπαραγωγική ανάγκη που είναι έμφυτη στον άνθρωπο.Σκέφτομαι όμως πως είναι καλύτερο να βελτιωνόμαστε εμείς ως άνθρωποι και να βοηθάμε στην εξέλιξη άλλων ανθρώπων προτού φέρουμε στον κόσμο έναν νέο άνθρωπο. Εννοώ την αυτοπραγμάτωση του ενήλικα ανθρώπου και την ανατροφή των παιδιών.
Π.χ. Στην Αφρική υπάρχουν τόσα παιδιά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αντί να γεννοβολάμε, γιατί δεν δίνουμε ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά; Ευκαιρίες εκπαίδευσης και εργασίας πρωτίστως.
Γιατί εγω να μεγαλώσω το δικό σου το παιδί με τους δικούς μου πόρους, όταν μπορώ να μεγαλώσω το δικό μου παιδί με τους ίδιους πόρους και έτσι να δώσω στα γονίδιά μου μια ευκαιρία αναρρίχησης στην κλίμακα της ισχύος και της επικράτησης στο μέλλον μεταξύ των ομοίων του;
Αν επιλέξω να δωσω προτεραιότητα στο αφρικανάκι σου, που ειναι μια πολύ ωραία σκέψη, δεν κανω πλάκα, θα είναι σα να σκοτώνω την γραμμή μου. Και πες αντε εγω δεν εχω καμια φοβερή και τρομερή γραμμή ή εστω δεν πιστευω 100% οτι πρέπει να διαιωνιστώ απλά επειδή και μόνο μπορώ, πες οτι δε θα μου πεφτε ο κώλος να υιοθετήσω. Ωραία.
Εσυ ο αφρικανός θα χύνεις μες την αφρικάνα λοιπόν γιατι είχες καύλες, κι εγω θα πρέπει μετα ως φιλάνθρωπος να έρθω να στο μεγαλώσω, θυσιάζοντας τη γραμμή μου. Η ακόμα κι αν δεν την θυσίαζα, αν την εκανα πιο φτωχή μοιράζοντας τους πόρους, ή δεν την διαιωνιζα καν γιατι πχ. δε θα μπορούσα.
Δεν ειναι σαν άλλος πληρωνει και άλλος γαμάει; Δεν ψάχνουμε ένα θύμα και σε αυτόν τον ανθρωπισμό όπως και σε άλλους (το χουν αυτο οι ανθρωπισμοί και λοιποι -ισμοί);
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 219 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- despoina13
- iew
- American Economist
- A350
- charmander
- chester20080
- taketrance
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- thenutritionist
- touvlo
- Chris1993
- Memetchi
- AggelikiGr
- DimitraA.
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Athens2002
- gegeorgiou90
- Joji
- Wilsongeo
- Jim4ever
- physicscrazy
- MarcoReus
- bibliofagos
- Libertus
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- Wonderkid
- louminis
- Giorgkalo
- Griff
- Maria23667
- Cupid
- lugar
- Alessandra Eliza
- User2350
- Satan Claus
- Mt73
- Freya Goddes
- epote
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- fretoe
- Εχέμυθη
- SlimShady
- azula
- orchidea
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- iminspain
- gwgw_5
- don_vito
- Jocaste
- Dimitris2001
- kiyoshi
- nucomer
- hirasawayui
- Μαυρίκιος
- ag97
- Έμμα
- fmarulezkd
- Metalhead_4_life
- calliope
- 1011
- spring day
- Ariana2018
- Mary Jane
- fockos
- Αντικειμενικός
- Αλκης Κ.
- allall1
- Mhtrogoal
- Theophilus
- Ace of Spades
- pacheiko
- Vindemiatrix
- me lene
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- Slytherin
- Maraki4you
- Anastasius4B
- Νηματολάγνος
- CiNeFiL
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- γιω99
- Serotonin
- Pipitsa
- NightOwl
- anathimatikos
- tslef8
- Rene2004
- Johnny15
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- uni77
- jimis2001
- Meow
- ΘανάσοςG4
- paaanos123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.