[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι μια κοπέλα που την δευτέρα δυστυχώς έκανε έκτρωση. Λάθος ή σωστό για μένα ακόμα δεν το ξέρω. Η ηλικία μου είναι 22 και είμαι από Θράκη. Έφταιγα και εγώ για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και το αγόρι μου! Η απόφαση ήταν δική μου για το αν θα κρατήσω το μωρό ή όχι, το αγόρι μου δεν με πίεσε σε τίποτα!
Ήμουν 8 εβδομάδων που έγινε η έκτρωση, απ'ότι μου είπε ο γιατρός. Πήρα από την πρώτη στιγμή την απόφαση να μην το κρατήσω διότι σπουδάζω και δεν ήθελε να "καταστρέψω" τη ζωή μου με το να μπει ξαφνικά ένα παιδί σε αυτή.
Είχα τρομερό άγχος μέχρι να φτάσει η μέρα που θα μπω στο χειρουργείο, φοβόμουν πάρα πολύ, κάθε μέρα έκλαιγα! Ψυχολογία τελείως πεσμένη. Τελικά για να μην σας τα πολυλογώ μπήκα στο χειρουργείο για περίπου 20 λεπτά δεν θυμάμαι γιατί κάνουν ολική νάρκωση στην έκτρωση ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν "καλά". Δηλαδή ότι η δολοφονία ολοκληρώθηκε και ότι μπορώ να φύγω! Δεν ξέρω τι μου έκαναν εκεί μέσα και γιαυτό μπήκα στο internet για να μάθω πως γίνεται η έκτρωση και έτσι είδα ένα video. Αν το έβλεπα νωρίτερα σίγουρα δεν θα είχα τα κότσια να πάω να ρίξω το παιδί. Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε αλλά σας γράφω και κλαίω!
Δεν μετανιώνω γιατί η απόφαση ήταν δική μου και δεν νομίζω να μπορούσα να μεγαλώσω ένα παιδί στην ηλικία που βρίσκομαι. Όταν βγήκα από το χειρουργείο και ξύπνησα από την νάρκωση ήταν σαν να έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, χαιρόμουν αλλά πονάει κορίτσια στην πορεία! Δεν φεύγει από το μυαλό μου! Έφυγε ένα κομμάτι από μέσα μου αλλά αυτό το κομμάτι θα διέλυε όλα τα όνειρα που είχα φτιάξει!!
Γι'αυτό παιδιά προσοχή στο σεξ. Δεν λέω, είναι ωραίο αλλά θέλει προσοχή, ακούστε κι εμένα, κάτι ξέρω!
Δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω, είναι η πρώτη φορά που λέω αυτά που νιώθω, ο,τι θέλετε να με ρωτήσετε, ρωτήστε, θα σας απαντήσω.
snoopena[/FONT][/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.