03-02-25

17:53
Στου παιδιού τα δικαιώματα πιστεύεις; Οτι πρέπει να έχει δύο γονείς που βρίσκονται στη ζωή του όσο γίνεται και του προσφέρουν όσα μπορούν; Οτι δεν είναι καλό για την ψυχολογία του να ξέρει οτι ο μπαμπάς του προσπάθησε να πείσει τη μαμά του να το κάνει έκτρωση κι όταν δεν τα κατάφερε, απλά εξαφανίστηκε;Διαφωνω. Πιστευω στην ισοτητα των 2 φυλων και στην προστασια των δικαιωματων του αντρα στο γαμο (τα οποια ειναι ανυπαρκτα). Καλη συνεχεια.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

03-02-25

18:15
Απαντησα σε αυτη τη σεξιστικη αποψη. Οτι γινεται η επιθυμια της κοπελας και μονο αντρας κανει λαθος και επρεπε να προσεχει. 2025 εχουμε παιδια, μη λεμε τα βασικα.Τώρα, αν αυτός δε θέλει παιδί και αυτή θέλει, τότε γίνεται η επιθυμία της κοπέλας, πιστεύω. Ο πατερας όμως, είτε θέλει , είτε όχι, πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί. Ειδάλλως ας πρόσεχε
SVG:
Τα φυλα ειναι 2 , ειναι ΙΣΑ και εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και δικαιωματα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με την ιδια λογικη ενα παιδι ανεπιθυμητο απο τη μαμα του που αναγκαστηκε ομως να ΜΗΝ κανει εκτρωση(για διαφορους λογους), δεν θα εχει καλη ψυχολογια αμα ξερει οτι η μαμα του προσπαθησε να το ριξει και οταν δεν τα καταφερε απλα εξαφανιστηκε ή το εγραψε στο μουνι της και το παρκαρε στους παππουδες. Συμφωνεις?Στου παιδιού τα δικαιώματα πιστεύεις; Οτι πρέπει να έχει δύο γονείς που βρίσκονται στη ζωή του όσο γίνεται και του προσφέρουν όσα μπορούν; Οτι δεν είναι καλό για την ψυχολογία του να ξέρει οτι ο μπαμπάς του προσπάθησε να πείσει τη μαμά του να το κάνει έκτρωση κι όταν δεν τα κατάφερε, απλά εξαφανίστηκε;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

03-02-25

18:34
δε μιλησε κανείς για γάμοΔιαφωνω. Πιστευω στην ισοτητα των 2 φυλων και στην προστασια των δικαιωματων του αντρα στο γαμο (τα οποια ειναι ανυπαρκτα). Καλη συνεχεια.
Μα υπάρχουν τόσες μέθοδοι αντισύλληψης, τι να λέμε;
εγώ συμφωνώ, γιαυτό τολμώ να σου ξαναγράψω. Οποιος διαφωνει με την παραπανω προταση παρακαλω να μη με παραθεσει για αυτο το θεμα ξανα.
Λοιπόν είμαι υπέρ της ισότητας 100% . Γιαυτό είναι και η ευθύνη μοιρασμένη δια του 2
Αν δηλαδή το παιδί γεννηθεί και ο πατέρας εξαφανιστεί, επομένως το αναλαμβάνει η γυναίκα 100%, είναι αυτό ισότητα; Σε παρακαλώ, απάντησέ μου. Αν θέλουμε ισότητα, να συμμετέχουμε εξίσου σε όλες μας τις υποχρεώσεις
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

03-02-25

18:56
Θα πουμε κανα σοβαρο επιχειρημα ρε συ? Βαρεθηκα. Ξερεις ποσο ευκολο ειναι να σ αντιστρεψω το ερωτημα?Αν δηλαδή το παιδί γεννηθεί και ο πατέρας εξαφανιστεί, επομένως το αναλαμβάνει η γυναίκα 100%, είναι αυτό ισότητα; Σε παρακαλώ, απάντησέ μου. Αν θέλουμε ισότητα, να συμμετέχουμε εξίσου σε όλες μας τις υποχρεώσεις
Αν δηλαδή το παιδί γεννηθεί και η μανα εξαφανιστεί, επομένως το αναλαμβάνει ο αντρας 100%, είναι αυτό ισότητα;Σε παρακαλώ, απάντησέ μου. Αν θέλουμε ισότητα, να συμμετέχουμε εξίσου σε όλες μας τις υποχρεώσεις

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

03-02-25

18:59
όχι , σωστά, έχεις δίκιο. Όσο μπορεί ο καθένας, συμμετέχειΘα πουμε κανα σοβαρο επιχειρημα ρε συ? Βαρεθηκα. Ξερεις ποσο ευκολο ειναι να σ αντιστρεψω το ερωτημα?Αν δηλαδή το παιδί γεννηθεί και η μανα εξαφανιστεί, επομένως το αναλαμβάνει ο αντρας 100%, είναι αυτό ισότητα;
Στην ισότητα συμφωνώ. Η φύση όμως έχει δώσει στη γυναίκα τη χαρά και τον πόνο της γέννας. Αν μπορέσουμε και το αλλάξουμε και τα παιδιά κυοφορούνται μισά μισά, τότε μιλάμε από άλλη βάση.
Λοιπόν, δεδομένου πάντα πως η εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη, το ζευγάρι πρέπει να αποφασίσει. Η έκτρωση είναι η μη φυσιολογική πορεία της εγκυμοσύνης. Επιβαρύνει το γυναικείο σώμα, έχει κινδύνους μόνο για τη γυναίκα, γιαυτό, όσο και να είμαι υπέρ της ισότητας, ένα λόγο παραπάνω στο σώμα της, τον έχει.
Εγώ προσωπικά, τρέμω τη νάρκωση. Δεν ξέρω, αν γίνεται δίχως. Πάντως όταν έμπλεκα με άντρες και φτάναμε στο σεξ, το ξεκαθάριζα <να προσέξουμε πολύ, γιατί φοβάμαι τις εκτρώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω>. Και το σέβονταν όλοι, οι λίγοι και εκλεκτοί τεσπα, που είχα.
Αν μου συνέβαινε, δεν ξέρω. Θα τρελλαινόμουν.
Αλλά θα ήταν δίκαιο, την 'ωρα που διαρκούσε η έκτρωση, να έπαιρνε και ο άντρας νάρκωση, να του χαράκωναν το πουλί, να του έβαζαν σωλήνες μέσα. Έτσι συμφωνώ, θα είχε λόγο και αυτός για μια επέμβαση. Γιατί μην ξεχνάς, η έκτρωση είναι επέμβαση
Εσύ θα πίεζες την κοπέλα σου να κάνει;
Και η σημαντικότερη ερώτηση: Παίρνετε καλά μέτρα αντισύλληψης; Αν ναι, άστο
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

03-02-25

22:16
Θα ηταν κοινη αποφαση. Εγω αναφερομαι σε ακραιες περιπτωσεις.Εσύ θα πίεζες την κοπέλα σου να κάνει;

03-02-25

22:29
Αυτό δεν το ξέρει ο νόμος από πριν .Με την ιδια λογικη ενα παιδι ανεπιθυμητο απο τη μαμα του που αναγκαστηκε ομως να ΜΗΝ κανει εκτρωση(για διαφορους λογους), δεν θα εχει καλη ψυχολογια αμα ξερει οτι η μαμα του προσπαθησε να το ριξει και οταν δεν τα καταφερε απλα εξαφανιστηκε ή το εγραψε στο μουνι της και το παρκαρε στους παππουδες. Συμφωνεις?
Σε αυτό το θέμα με την ισότητα μάλλον πως θυσιάζεις την ισότητα για όφελος του παιδιού.

04-02-25

09:02
Προφανώς και συμφωνώ. Επειδή είμαι γυναίκα θα υποστηρίζω τις γυναίκες που κάνουν εγκλήματα;Με την ιδια λογικη ενα παιδι ανεπιθυμητο απο τη μαμα του που αναγκαστηκε ομως να ΜΗΝ κανει εκτρωση(για διαφορους λογους), δεν θα εχει καλη ψυχολογια αμα ξερει οτι η μαμα του προσπαθησε να το ριξει και οταν δεν τα καταφερε απλα εξαφανιστηκε ή το εγραψε στο μουνι της και το παρκαρε στους παππουδες. Συμφωνεις?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-02-25

13:43
Και ομως χιμελα υπαρχουν γυναικες και αντρες που υποστηριζουν μονο το δικο τους φυλο.Επειδή είμαι γυναίκα θα υποστηρίζω τις γυναίκες που κάνουν εγκλήματα;
Ο νομος εχει γραψει στα αρχιδια του τον αντρα. Τα εχουμε πει και πιο πανω.Αυτό δεν το ξέρει ο νόμος από πριν .
Ειδικα στον γαμο, σε περιπτωση διαζυγιου ο αντρας κατα 90% βγαινει χαμενος.

04-02-25

15:10
Αυτό είναι παράλογο. Δε με νοιάζει άντρας ή γυναίκα, με νοιάζει το αθώο παιδί που πληρώνει χωρίς να φταίει.Και ομως χιμελα υπαρχουν γυναικες και αντρες που υποστηριζουν μονο το δικο τους φυλο.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

04-02-25

15:44
Προσωπικά άνδρα που είχε ξεκαθάρισει τη θέση του πως δε θέλει κανένα παιδί , ούτε ανάληψη ευθυνών , ούτε αναγνώριση, δε θα τον ήθελα με κανέναν τρόπο στη ζωή του μελλοντικού παιδιού . Θα έβρισκα τρόπο μόνη να υποστηρίξω την επιλογή μου.
Εξάλλου, όταν παίρνουμε μια απόφαση, επωμιζομαστε τις όποιες συνέπειες αυτής.
touvlo
Διάσημο μέλος

04-02-25

16:14
περίιιιιμενε:Προσωπικά άνδρα που είχε ξεκαθάρισει τη θέση του πως δε θέλει κανένα παιδί , ούτε ανάληψη ευθυνών , ούτε αναγνώριση, δε θα τον ήθελα με κανέναν τρόπο στη ζωή του μελλοντικού παιδιού . Θα έβρισκα τρόπο μόνη να υποστηρίξω την επιλογή μου.
Το <ξεκαθάρισμα> στην αρχη της σχεσης, μπορεί μετά από μερικά χρόνια να αλλάξει. Πιστεύεις πως αν έμενες από λάθος έγκυος και πριν τρία χρόνια είχε <ξεκαθαρίσει> ο πατέρας του εμβρύου πως δεν το θέλει, εσύ δε θα του το έλεγες καν, και θα τό παιρνες και θά φευγες; (δεδομένου πως το ήθελες το μωρό)
Γιατί εγώ αυτό δεν το θεωρώ καθόλου δίκαιο προς τον πατέρα. Πώς παίρνεις κυρά μου το παιδί απ τον πατέρα του, δίχως να του το πεις. Το θεωρώ πολύ άδικο προς κάθε άντρα, που έδωσε το γονίδιό του και έφαγε σουτ.
Αν ο ίδιος και υπό τις νέες συνθήκες δεν το ήθελε, τότε ναι
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

04-02-25

17:53
Μιλάμε για περίπτωση που το ανακοινώνεις και τον φέρνεις προ ευθυνών και αρνείται τη συμμετοχή. Δε μιλάμε για απόκρυψη. Αυτό θα ήταν άδικο και ύπουλο.περίιιιιμενε:
Το <ξεκαθάρισμα> στην αρχη της σχεσης, μπορεί μετά από μερικά χρόνια να αλλάξει. Πιστεύεις πως αν έμενες από λάθος έγκυος και πριν τρία χρόνια είχε <ξεκαθαρίσει> ο πατέρας του εμβρύου πως δεν το θέλει, εσύ δε θα του το έλεγες καν, και θα τό παιρνες και θά φευγες; (δεδομένου πως το ήθελες το μωρό)
Γιατί εγώ αυτό δεν το θεωρώ καθόλου δίκαιο προς τον πατέρα. Πώς παίρνεις κυρά μου το παιδί απ τον πατέρα του, δίχως να του το πεις. Το θεωρώ πολύ άδικο προς κάθε άντρα, που έδωσε το γονίδιό του και έφαγε σουτ.
Αν ο ίδιος και υπό τις νέες συνθήκες δεν το ήθελε, τότε ναι
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

04-02-25

17:58
Δεν είχα απαντήσει σε αυτό αν και παραδόξως τα είπε μια χαρά η αμαρέλια. Είναι ζήτημα δικαιώματος στην επιλογή. Σέβεσαι το δικαίωμα της γυναίκας στην αυτοδιάθεση του σώματος της αλλά σέβεσαι και το δικαίωμα του ανδρός να μην είναι αιχμάλωτος της γυναικείας γνώμης που σε περίπτωση που δεν θέλει εκείνος το παιδί θα υποχρεωθεί να πληρώνει για δεκαοκτώ χρόνια διατροφή. Είναι ένα είδος δίκαιου συμβιβασμού.Γιατι να μη πληρώσει ;;;; διατροφή. Το παιδί του ειναι.
Όταν ήθελε χωρις προφυλακτικό ήτανε καλά ; να αναλάβει τις ευθύνες του. Γνώμη μου.
Ξεφτίλα και μονο να σου λύνουν τέτοια θεματα οι δικηγόροι...ευτυχως ως τωρα δεν τα χω αντιμετωπίσει ποτέ.
Θα με ρωτήσεις εμένα προσωπικά αν με συνέβαινε αυτό αν θα το έκανα, η απάντηση είναι μάλλον όχι. Αυτό δεν αναιρεί το ότι θεωρώ δίκαιο να είχα την επιλογή όμως.

04-02-25

20:08
Για το παιδί του θα το κάνει. Το παρουσιάζετε λες και ζητάμε να δίνει λεφτά στη WWF.θα υποχρεωθεί να πληρώνει για δεκαοκτώ χρόνια διατροφή
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.263 μηνύματα.

04-02-25

20:16
Πάντως τα χετε κανονίσει πολύ ωραία στο μυαλό σας!Για το παιδί του θα το κάνει. Το παρουσιάζετε λες και ζητάμε να δίνει λεφτά στη WWF.
Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει και εσείς υποχρεωτικά να κυοφορήσετε το παιδί μας 9 μήνες (αν το θέλουμε) και να μην γίνει έκτρωση.

04-02-25

20:24
Πω το κάναμε πάλι μάχη άντρα γυναίκα; Μιλάμε για το παιδί ΤΟΥ - ΤΗΣ. ΠΑΙΔΙ.Πάντως τα χετε κανονίσει πολύ ωραία στο μυαλό σας!
Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει και εσείς υποχρεωτικά να κυοφορήσετε το παιδί μας 9 μήνες (αν το θέλουμε) και να μην γίνει έκτρωση.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

04-02-25

20:33
Ναι καταλαβαίνω πως το λες και έχεις δίκιο. Αυτοί οι συμβιβασμοί μιλάνε όλο για δικαιώματα του πατέρα και της μητέρας αλλά πουθενά δεν αναφέρονται τα δικαιώματα του παιδιού. Το θέμα είναι πως είναι αρκετά λεπτό και ο Γκασπάρ απάντησε σωστά. Αν πάλι αποδεχθούμε πως δίνουμε προτεραιότητα στο παιδί και συνεπώς οι διατροφές αξίζουν τότε υπάρχει και το επιχείρημα της άλλης μεριάς που λέει ναι οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο σώμα τους αλλά το παιδί είναι κάτι το ξεχωριστό οπότε η έκτρωση πρέπει να απαγορευτεί.Για το παιδί του θα το κάνει. Το παρουσιάζετε λες και ζητάμε να δίνει λεφτά στη WWF.
Είναι πως θα το δει κανείς, επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Όμως είναι κάπως σκληρό από την μια εάν ο πατέρας θέλει το παιδί αλλά η μητέρα όχι, να έχει το δικαίωμα να κάνει άμβλωση ενώ αν ο πατέρας δεν το θέλει και η μητέρα το θέλει και να έχει το δικαίωμα να το κρατήσει και να δεσμεύσει τον άνδρα με test πατρότητας σε έναν τεράστιο μαραθώνιο διατροφών. Η γυναίκα μπορεί να έχει το δικαίωμα να πει "δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα, θέλω πρώτα να εκπληρώσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες" αλλά ο άντρας δεν το έχει;

04-02-25

20:33
Είναι και το παιδί θέμα λέμε, τι θα βάλεις πρώτο τον άντρα η το παιδι. Δεν είναι τόσο απλό να το απαντήσεις.Δεν είχα απαντήσει σε αυτό αν και παραδόξως τα είπε μια χαρά η αμαρέλια. Είναι ζήτημα δικαιώματος στην επιλογή. Σέβεσαι το δικαίωμα της γυναίκας στην αυτοδιάθεση του σώματος της αλλά σέβεσαι και το δικαίωμα του ανδρός να μην είναι αιχμάλωτος της γυναικείας γνώμης που σε περίπτωση που δεν θέλει εκείνος το παιδί θα υποχρεωθεί να πληρώνει για δεκαοκτώ χρόνια διατροφή. Είναι ένα είδος δίκαιου συμβιβασμού.
Θα με ρωτήσεις εμένα προσωπικά αν με συνέβαινε αυτό αν θα το έκανα, η απάντηση είναι μάλλον όχι. Αυτό δεν αναιρεί το ότι θεωρώ δίκαιο να είχα την επιλογή όμως.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

04-02-25

20:34
Τι θα βάλεις πρώτο, το παιδί ή την γυναίκα;Είναι και το παιδί θέμα λέμε, τι θα βάλεις πρώτο τον άντρα η το παιδι. Δεν είναι τόσο απλό να το απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 219 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- Μήτσος10
- despoina13
- iew
- American Economist
- A350
- charmander
- chester20080
- taketrance
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- thenutritionist
- touvlo
- Chris1993
- Memetchi
- AggelikiGr
- DimitraA.
- camil
- rafaela11
- Kate1914
- Debugging_Demon
- Athens2002
- gegeorgiou90
- Joji
- Wilsongeo
- Jim4ever
- physicscrazy
- MarcoReus
- bibliofagos
- Libertus
- Reader
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Corfu kitty
- Wonderkid
- louminis
- Giorgkalo
- Griff
- Maria23667
- Cupid
- lugar
- Alessandra Eliza
- User2350
- Satan Claus
- Mt73
- Freya Goddes
- epote
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- fretoe
- Εχέμυθη
- SlimShady
- azula
- orchidea
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- iminspain
- gwgw_5
- don_vito
- Jocaste
- Dimitris2001
- kiyoshi
- nucomer
- hirasawayui
- Μαυρίκιος
- ag97
- Έμμα
- fmarulezkd
- Metalhead_4_life
- calliope
- 1011
- spring day
- Ariana2018
- Mary Jane
- fockos
- Αντικειμενικός
- Αλκης Κ.
- allall1
- Mhtrogoal
- Theophilus
- Ace of Spades
- pacheiko
- Vindemiatrix
- me lene
- Unseen skygge
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- Slytherin
- Maraki4you
- Anastasius4B
- Νηματολάγνος
- CiNeFiL
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- γιω99
- Serotonin
- Pipitsa
- NightOwl
- anathimatikos
- tslef8
- Rene2004
- Johnny15
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- uni77
- jimis2001
- Meow
- ΘανάσοςG4
- paaanos123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.