giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή?τελικά αυτά τα μαγαζιά είναι σαν τους έλληνες χειρούργους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

ηρθε η πωλητρια, ηταν ευγενικοτατη και απλα μας αφαιρεσε το μαγνητακι εκεινο που χε ξεχασει προφανως να αφαιρεσει η αλλη συναδελφος.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα τι γίνεται αν θελήσει ο πελάτης να φύγει και προσπαθήσει να τον συγκρατήσει;
Εγώ θα έκανα μήνυση για απόπειρα απαγωγής.
zanin
Διάσημο μέλος

αγοράζω 'ενα δώρο κουκλάκι για δωρο και πατω αθήνα και συνειδητοποιώ πως μαγνητάκι το οπίο αποτελούνταν από αμπούλα με μπλε χρώμα δεν το είχαν βγάλει....
αν το τράβαγα θα λερώνοταν το κουκλάκι...
άστα χαράλαμπε....
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου ετυχε μια φορα σε σουπερ μαρκετ . ειχα αγορασει 1 προιον ολο κι ολο, πληρωνω κανονικα περναω απο την πορτα και χτυπαει το κουδουνακι αφου με ψαξανε καλα καλα ,την τσαντα και ολα ξαναπερναω και χτυπαει παλι.αφηνω την τσαντα μεσα περναω ξανα χτυπαει παλι και τελικα αφου με ρεζιλεψανε εντελως με το να με ψαχνουνε και να με κοιταζει ο κοσμος ανακαλυψανε οτι χτυπουσε εξαιτιας του κινητου μου που ειχα στην τσεπη μου. ειναι δυνατον να γινεται αυτο το πραγμα σε βαρος των πελατων τους επειδη εχουν υπερευαισθητα μηχανιματα;Πήγα στα Hondos και στην έξοδο με έλεγξαν, γιατί η ταμείας είχε ξεχάσει να βγάλει το "μαγνητάκι" και αυτό άρχισε να χτυπάει. Έλεγξαν τη σακούλα με τα πράγματα, μου ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος και έφυγα, έχοντας βέβαια γίνει ρεζίλι μπροστά στον κόσμο. Συζητώντας το γεγονός αργότερα μαθαίνω ότι όλο αυτό είναι ένα κόλπο (το ότι δήθεν ξεχνάνε το "μαγνητάκι") ότι βάζουν τις υπαλλήλους να κάνουν τέτοια κόλπα για να έχουν αφορμή να ελέγξουν πελάτες, που δεν τους "γεμίζουν το μάτι". Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κανείς;
επισης στο καταστημα που εργαζομαι ειμαστε υποχρεομενοι ολοι οι υπαλληλοι καθε μερα οταν σχολαμε να μας ελεγχουν μην τυχον εχουμε κλεψει κανα μολυβι... αλλα ποιος τολμαει να μιλησει; κανεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Πήγα στα Hondos και στην έξοδο με έλεγξαν, γιατί η ταμείας είχε ξεχάσει να βγάλει το "μαγνητάκι" και αυτό άρχισε να χτυπάει. Έλεγξαν τη σακούλα με τα πράγματα, μου ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος και έφυγα, έχοντας βέβαια γίνει ρεζίλι μπροστά στον κόσμο. Συζητώντας το γεγονός αργότερα μαθαίνω ότι όλο αυτό είναι ένα κόλπο (το ότι δήθεν ξεχνάνε το "μαγνητάκι") ότι βάζουν τις υπαλλήλους να κάνουν τέτοια κόλπα για να έχουν αφορμή να ελέγξουν πελάτες, που δεν τους "γεμίζουν το μάτι". Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κανείς;
Μερικες φορες το κανουν και επιτηδες για να πουν στους ανωτερους τους πως κατι κανουν.
Εχει τυχει στη μανα μου,οπου η πωλητρια ειχε ''ξεχασει'' το μαγνητακι μεσα σε μια τσεπη του παντελονιου.
Εν τω μεταξυ αποκλειεται οντως να το ειχε ξεχασει το παντελονι ηταν λευκο και το μαγνητακι ξεχωριζε

Τεσπα,φτανουμε στην εξοδο,την ελεγχουν,μας το βγαζει η πωλητρια,ενα συγγνωμη και γεια σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

λοιπον να σας πω κ γω την ιστορια μου!πανε πολλα χρονια,ημουν 5χρονων κ ειχαμε παει στο sprider stores για ψωνια κ οπως βγαινουμε απτην πορτα χτυπαει το μηχανημα,τελικα χτυπαγε οταν περνουσα εγω!κ με παιρνει μια υπαλληλος μαζι με την μανα μου σε μια μερια κ αρχιζει να με ψαχνει μηπως ειχα κλεψει κατι! ειχα ντραπει τοσο πολυ!δν εβρισκε τιποτα κ ειπε στην μανα μου οτι πρεπει να μου βγαλει τα ρουχα!κ η μανα μου της λεει ΟΧΙΙΙ! αυτη δεν επαιρνε απο λογια κ τελικα μου εβγαλε ολα τα ρουχα κ με αφησε με το σωβρακο!και τελικα δεν βρηκαν τιποτα!το μηχανημα τους ειχε κατι προβλημα ουτε αυτοι καταλαβαν!με ταλαιπωρησαν καλα καλα κ μετα λενε συγνωμη!απο τοτε μου μεινε τραυμα!οποτε βγαινω απο καποιο καταστημα με μηχανημα ελεγχου με πιανει αγχος μηπως χτυπησει!ελεος δηλαδη!ειναι τελειως τραγικοι αυτοι οι υπαλληλοι κ τα μηχανηματα!αστο καλο!
Τραγικοτατη και αξεστη συμπεριφορα...Νομιζω πως ενα συγγνωμη δεν αρκουσε...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

!κ η μανα μου της λεει ΟΧΙΙΙ! αυτη δεν επαιρνε απο λογια κ τελικα μου εβγαλε ολα τα ρουχα κ με αφησε με το σωβρακο!
Κακος την αφησε η μανα σου...! Παρα πολυ κακος! Και επρεπε να κανετε και μηνυση!
enrose
Δραστήριο μέλος

λοιπον να σας πω κ γω την ιστορια μου!πανε πολλα χρονια,ημουν 5χρονων κ ειχαμε παει στο sprider stores για ψωνια κ οπως βγαινουμε απτην πορτα χτυπαει το μηχανημα,τελικα χτυπαγε οταν περνουσα εγω!κ με παιρνει μια υπαλληλος μαζι με την μανα μου σε μια μερια κ αρχιζει να με ψαχνει μηπως ειχα κλεψει κατι! ειχα ντραπει τοσο πολυ!δν εβρισκε τιποτα κ ειπε στην μανα μου οτι πρεπει να μου βγαλει τα ρουχα!κ η μανα μου της λεει ΟΧΙΙΙ! αυτη δεν επαιρνε απο λογια κ τελικα μου εβγαλε ολα τα ρουχα κ με αφησε με το σωβρακο!και τελικα δεν βρηκαν τιποτα!το μηχανημα τους ειχε κατι προβλημα ουτε αυτοι καταλαβαν!με ταλαιπωρησαν καλα καλα κ μετα λενε συγνωμη!απο τοτε μου μεινε τραυμα!οποτε βγαινω απο καποιο καταστημα με μηχανημα ελεγχου με πιανει αγχος μηπως χτυπησει!ελεος δηλαδη!ειναι τελειως τραγικοι αυτοι οι υπαλληλοι κ τα μηχανηματα!αστο καλο!
Προσωπικά άν τολμούσε να απλώσει το χέρι της στο παιδί μου θα της το έκοβα απο τη ρίζα!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αμαν συμπεριφοραλοιπον να σας πω κ γω την ιστορια μου!πανε πολλα χρονια,ημουν 5χρονων κ ειχαμε παει στο sprider stores για ψωνια κ οπως βγαινουμε απτην πορτα χτυπαει το μηχανημα,τελικα χτυπαγε οταν περνουσα εγω!κ με παιρνει μια υπαλληλος μαζι με την μανα μου σε μια μερια κ αρχιζει να με ψαχνει μηπως ειχα κλεψει κατι! ειχα ντραπει τοσο πολυ!δν εβρισκε τιποτα κ ειπε στην μανα μου οτι πρεπει να μου βγαλει τα ρουχα!κ η μανα μου της λεει ΟΧΙΙΙ! αυτη δεν επαιρνε απο λογια κ τελικα μου εβγαλε ολα τα ρουχα κ με αφησε με το σωβρακο!και τελικα δεν βρηκαν τιποτα!το μηχανημα τους ειχε κατι προβλημα ουτε αυτοι καταλαβαν!με ταλαιπωρησαν καλα καλα κ μετα λενε συγνωμη!απο τοτε μου μεινε τραυμα!οποτε βγαινω απο καποιο καταστημα με μηχανημα ελεγχου με πιανει αγχος μηπως χτυπησει!ελεος δηλαδη!ειναι τελειως τραγικοι αυτοι οι υπαλληλοι κ τα μηχανηματα!αστο καλο!

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

ηταν τραγικο απλα!!!
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

ήμουν 10?μπορεί και πιο μικρή.
και είχαμε πάει στην τότε καινούρια γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
και εγώ πάντα είχα ένα θέμα να ακουμπάω τα πάντα,όχι να τα βγάζω από τη θέση τους κτλ αλλά να τα ακουμπάω.
και ήμασταν σε κάτι ράφια με μπαταρίες,θυμάμαι το ένα κουτί ήταν ανοιχτό και έλειπαν κάποιες μπαταρίες(μου είχε κάνει εντύπωση).
φεύγοντας και αφού πληρώσαμε μας σταματά ο σεκιουριτάς και μας αναγκάζει να πληρώσουμε το κουτί με τις μπαταρίες με την δικαιολογία ότι το είχα ανοίξει εγώ και θέλησε να με ψάξει για μπαταρίες.
μάλιστα ισχυρίστηκε ότι με είχαν δει από κάποια κάμερα παρακολούθησης. Εννοείται δεν είχα κάνει κάτι εγώ αλλά ως παιδί ένιωσα άσχημα και κάθε φορά που πάω στο συγκεκριμένο κατάστημα νιώθω μια απέχθεια και προσπαθώ να στέκομαι μακριά από όλα τα προϊόντα,ασυναίσθητα

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Στο γήπεδο πήγε να με ψάξει ο σεκιουριτάς και του το απαγόρευσα. Του είπα αν τολμήσει ότι θέλω τα στοιχεία του και θα τον τρέξω όσο δεν πάει. Του ζήτησα αν θέλει να φέρει εντός ενός λεπτού ένα όργανο αλλιώς θα πάω στη θέση μου.Noμικά δεν υπάρχει θέμα συκοφαντικής δυσφήμησης πάντως. Φυσικά αν δεν θες να ψάξουν την τσάντα σου, δεν την ψάχνουν, αν και προσωπικά ποτέ κανείς δεν έχει ζητήσει να ψάξει την τσάντα μου. Φανταστείτε μάλιστα πως επειδή ψωνίζω συνέχεια από τον Χόντο έχει τύχει να "χτυπήσει" κραγιόν που ήταν στην τσάντα μου την ώρα που έμπαινα. Ε, δεν το έκανα θέμα.![]()
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά μου έχει συμβεί κι άλλες φορές να χτυπήσει το μηχάνημα σε διάφορα μαγαζιά. Το ενδιαφέρον είναι ότι αν τύχει και είμαι καλοντυμένη και περιποιημένη, μου ζητάνε απλά συγγνώμη χωρίς πολλά πολλά και φεύγω. Αν όμως φοράω τίποτα παλιές φόρμες του boyfriend και είμαι άβαφτη κι αχτένιστη (ναι, βγαίνω έτσι έξω μερικές φορές), ΠΑΝΤΑ θα ζητήσουν να κάνουν έλεγχο. Εκεί απλά τους κοιτάω με δολοφονικό ύφος, τους δίνω την σακούλα με τα ψώνια και όταν δεν βρουν τίποτα φευγω με ύφος "θα το πληρώσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.