yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.885 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 11:05 Η yorkie έγραψε: #221 16-10-25 11:05 Μη λέμε τα αυτονόητα πράγματα. Αν θες να πιεις, τότε δεν παίρνεις αμάξι. Βγαίνεις κάπου κοντά, γυρίζεις με αμάξι άλλου που δεν θα πιει, γυρίζεις με ταξί ή με 24ωρο λεωφορείο, στην τελική φορτώνεσαι φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου. Ή εξαρχής πιείτε τα σε σπίτι. Αυτά τα ότι και καλά «το αντέχει» κάποιος το έχω ακούσει πολλές φορές. Μία από αυτές οδήγησε έναν γνωστό στο ΚΑΤ, ευτυχώς με ελαφριά τραύματα. Οδηγούσε και μηχανάκι. Αλλή φορά σε τροχαίο, ευτυχώς όχι μοιραίο, με ΙΧ. 1 ποτάκι αλλιώς βρείτε λύση. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2025 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 18:59 Ο akikos έγραψε: #222 16-10-25 18:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... To navigation στα Tesla ενημερώνουν που είναι οι κάμερες. Όπως είπες και είπες και το google maps έχει τέτοια δυνατότητα όπως και άλλες εφαρμογές που πουλούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν βγάζει λογική η ενέργεια του κράτους. Αν γεμίσει η Ελλάδα με τέτοιες κάμερες θα κινδυνεύεις να φας πρόστιμο με το παραμικρό σε τέτοιο βαθμό που θα είναι αναγκαία η αγορά νέου αυτοκινήτου που να διαβάζει τις πινακίδες και να προσαρμόζει τη ταχύτητά του αναλόγως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 20:15 Ο giannhs2001: #223 16-10-25 20:15 Πρέπει να βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος πάντα. Εννοείται και αυτή η ομαδική ήταν απαράδεκτη όπως και το να βγαίνεις μεθυσμένος με κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων και τη δική σου. Όμως ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν συγκοινωνιακές υποδομές. Τώρα ξεκίνησε πιλοτικά μια δοκιμαστική εφαρμογή για 24ωρα ΜΜΜ στην Αθήνα (έχουμε δρόμο θεωρώ για να καθιερωθεί). Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν ξέρω για την Αθήνα πάντως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μία νυχτερινή γραμμή λεωφορείου που α) δεν καλύπτει καθόλου τα δυτικά προάστια ούτε τα χωριά στην περιαστική ζώνη, β) καλύπτει ένα μόνο μέρος του κέντρου και ένα μικρότερο των ανατολικών γ) δεν είναι συχνό άρα μέρες όπως Σάββατα είναι ακατόρθωτο να επιβιβαστούν όλοι σε αυτό. Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω νομίζω δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που πολλοί φέρονται ανεύθυνα. Τα ΜΜΜ (όλες οι γραμμές) επιβάλλεται να γίνουν 24ωρα με συχνά δρομολόγια Παρασκευές και Σάββατα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.683 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Ο Micro έγραψε: #224 16-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #225 16-10-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη λέμε τα αυτονόητα πράγματα. Αν θες να πιεις, τότε δεν παίρνεις αμάξι. Βγαίνεις κάπου κοντά, γυρίζεις με αμάξι άλλου που δεν θα πιει, γυρίζεις με ταξί ή με 24ωρο λεωφορείο, στην τελική φορτώνεσαι φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου. Ή εξαρχής πιείτε τα σε σπίτι. Αυτά τα ότι και καλά «το αντέχει» κάποιος το έχω ακούσει πολλές φορές. Μία από αυτές οδήγησε έναν γνωστό στο ΚΑΤ, ευτυχώς με ελαφριά τραύματα. Οδηγούσε και μηχανάκι. Αλλή φορά σε τροχαίο, ευτυχώς όχι μοιραίο, με ΙΧ. 1 ποτάκι αλλιώς βρείτε λύση.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 18:59 Ο akikos έγραψε: #222 16-10-25 18:59 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... To navigation στα Tesla ενημερώνουν που είναι οι κάμερες. Όπως είπες και είπες και το google maps έχει τέτοια δυνατότητα όπως και άλλες εφαρμογές που πουλούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν βγάζει λογική η ενέργεια του κράτους. Αν γεμίσει η Ελλάδα με τέτοιες κάμερες θα κινδυνεύεις να φας πρόστιμο με το παραμικρό σε τέτοιο βαθμό που θα είναι αναγκαία η αγορά νέου αυτοκινήτου που να διαβάζει τις πινακίδες και να προσαρμόζει τη ταχύτητά του αναλόγως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 20:15 Ο giannhs2001: #223 16-10-25 20:15 Πρέπει να βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος πάντα. Εννοείται και αυτή η ομαδική ήταν απαράδεκτη όπως και το να βγαίνεις μεθυσμένος με κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων και τη δική σου. Όμως ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν συγκοινωνιακές υποδομές. Τώρα ξεκίνησε πιλοτικά μια δοκιμαστική εφαρμογή για 24ωρα ΜΜΜ στην Αθήνα (έχουμε δρόμο θεωρώ για να καθιερωθεί). Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν ξέρω για την Αθήνα πάντως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μία νυχτερινή γραμμή λεωφορείου που α) δεν καλύπτει καθόλου τα δυτικά προάστια ούτε τα χωριά στην περιαστική ζώνη, β) καλύπτει ένα μόνο μέρος του κέντρου και ένα μικρότερο των ανατολικών γ) δεν είναι συχνό άρα μέρες όπως Σάββατα είναι ακατόρθωτο να επιβιβαστούν όλοι σε αυτό. Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω νομίζω δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που πολλοί φέρονται ανεύθυνα. Τα ΜΜΜ (όλες οι γραμμές) επιβάλλεται να γίνουν 24ωρα με συχνά δρομολόγια Παρασκευές και Σάββατα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.683 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Ο Micro έγραψε: #224 16-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #225 16-10-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... To navigation στα Tesla ενημερώνουν που είναι οι κάμερες. Όπως είπες και είπες και το google maps έχει τέτοια δυνατότητα όπως και άλλες εφαρμογές που πουλούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν βγάζει λογική η ενέργεια του κράτους. Αν γεμίσει η Ελλάδα με τέτοιες κάμερες θα κινδυνεύεις να φας πρόστιμο με το παραμικρό σε τέτοιο βαθμό που θα είναι αναγκαία η αγορά νέου αυτοκινήτου που να διαβάζει τις πινακίδες και να προσαρμόζει τη ταχύτητά του αναλόγως.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 20:15 Ο giannhs2001: #223 16-10-25 20:15 Πρέπει να βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος πάντα. Εννοείται και αυτή η ομαδική ήταν απαράδεκτη όπως και το να βγαίνεις μεθυσμένος με κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων και τη δική σου. Όμως ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν συγκοινωνιακές υποδομές. Τώρα ξεκίνησε πιλοτικά μια δοκιμαστική εφαρμογή για 24ωρα ΜΜΜ στην Αθήνα (έχουμε δρόμο θεωρώ για να καθιερωθεί). Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν ξέρω για την Αθήνα πάντως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μία νυχτερινή γραμμή λεωφορείου που α) δεν καλύπτει καθόλου τα δυτικά προάστια ούτε τα χωριά στην περιαστική ζώνη, β) καλύπτει ένα μόνο μέρος του κέντρου και ένα μικρότερο των ανατολικών γ) δεν είναι συχνό άρα μέρες όπως Σάββατα είναι ακατόρθωτο να επιβιβαστούν όλοι σε αυτό. Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω νομίζω δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που πολλοί φέρονται ανεύθυνα. Τα ΜΜΜ (όλες οι γραμμές) επιβάλλεται να γίνουν 24ωρα με συχνά δρομολόγια Παρασκευές και Σάββατα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.683 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Ο Micro έγραψε: #224 16-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #225 16-10-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος πάντα. Εννοείται και αυτή η ομαδική ήταν απαράδεκτη όπως και το να βγαίνεις μεθυσμένος με κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων και τη δική σου. Όμως ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν συγκοινωνιακές υποδομές. Τώρα ξεκίνησε πιλοτικά μια δοκιμαστική εφαρμογή για 24ωρα ΜΜΜ στην Αθήνα (έχουμε δρόμο θεωρώ για να καθιερωθεί). Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν ξέρω για την Αθήνα πάντως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο μία νυχτερινή γραμμή λεωφορείου που α) δεν καλύπτει καθόλου τα δυτικά προάστια ούτε τα χωριά στην περιαστική ζώνη, β) καλύπτει ένα μόνο μέρος του κέντρου και ένα μικρότερο των ανατολικών γ) δεν είναι συχνό άρα μέρες όπως Σάββατα είναι ακατόρθωτο να επιβιβαστούν όλοι σε αυτό. Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω νομίζω δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που πολλοί φέρονται ανεύθυνα. Τα ΜΜΜ (όλες οι γραμμές) επιβάλλεται να γίνουν 24ωρα με συχνά δρομολόγια Παρασκευές και Σάββατα.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.683 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:15 Ο Micro έγραψε: #224 16-10-25 21:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #225 16-10-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τα ταξί με τη διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα και το γνωστό scam τους είναι ασύμφορα Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.091 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:25 Ο Scandal έγραψε: #225 16-10-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει ταξί μετά τις 12 δεν έχω πληρώσει ποτέ διπλή ταρίφα , δεν ξέρω αν είμαι τυχερός ή επειδή ειναι φοιτητουπολη δεν το εφαρμόζουν Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.957 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2025 στις 21:32 Ο Skiyo έγραψε: #226 16-10-25 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Νομίζω ότι μετά τις 12 ανεβαίνει με διπλάσιο ρυθμό το κόστος στο μηχανάκι - ταξιμετρο, δε θα σου πει άμεσα δώσε τα δίπλα Αν κανω λάθος διορθώστε με. Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστά, αν η κανονική διαδρομή έχει 10, με διπλή ταρίφα να σου ζητήσει 13-14 ευρώ.