Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 19:31 Ο Πάνθηρας!: #201 15-10-25 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Τα σχόλια τα διαβάσες;;; το 70% είναι κατά του κλεισίματος. Μπήκανε μέσα όλοι οι ότι να ναι άνθρωποι και γράφουν παπαριες Τι να γράψεις εκεί μέσα; θα νευριάσεις. Ένας έγραψε το λογικό που έγραψα κ εγω και άρχισαν να τον ειρωνεύονται οι ιθαγενείς. Τα ζώα να πουμε. Αντε ρε νουμερα θα χαρά μισουμε κ το χρόνο να γράψουμε το ποστ. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:07 Ο dum dum boy: #202 15-10-25 20:07 εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:13 Η amarelia έγραψε: #203 15-10-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:21 Ο dum dum boy: #204 15-10-25 20:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο. και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων. καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #205 15-10-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Τα σχόλια τα διαβάσες;;; το 70% είναι κατά του κλεισίματος. Μπήκανε μέσα όλοι οι ότι να ναι άνθρωποι και γράφουν παπαριες Τι να γράψεις εκεί μέσα; θα νευριάσεις. Ένας έγραψε το λογικό που έγραψα κ εγω και άρχισαν να τον ειρωνεύονται οι ιθαγενείς. Τα ζώα να πουμε. Αντε ρε νουμερα θα χαρά μισουμε κ το χρόνο να γράψουμε το ποστ.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:07 Ο dum dum boy: #202 15-10-25 20:07 εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:13 Η amarelia έγραψε: #203 15-10-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:21 Ο dum dum boy: #204 15-10-25 20:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο. και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων. καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #205 15-10-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εντάξει, μαλακία να οδηγείς πιωμένος ή να τρέχεις με 200, γνωρίζοντας που έχει μπλόκα και αποφεύγοντάς τα, αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:13 Η amarelia έγραψε: #203 15-10-25 20:13 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:21 Ο dum dum boy: #204 15-10-25 20:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο. και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων. καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #205 15-10-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αλλα νομίζω πως αυτό το γκρουπ δεν έκανε κάτι παράνομο. Click για ανάπτυξη... γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους;
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:21 Ο dum dum boy: #204 15-10-25 20:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο. και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων. καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #205 15-10-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... ναι, το γράφω και στην αρχή του ποστ μου. είναι μεγάλη μαλακία να οδηγάς πιωμένος ή πάνω από τα όρια ταχύτητας ή οτιδήποτε παρόμοιο και να τσεκάρεις το viber πως θα αποφύγεις το μπλοκο. και υπάρχουν κι άλλοι λόγοι δευτερεύοντες να θες να αποφύγεις μπλόκο, που έχουν να κάνουν με παράνομα φορτία ή φορτία εκτός προδιαγραφών του οχήματος, αλλά τέλος πάντων. καφρίλα το συγκεκριμένο γκρουπ, αλλά δε νομίζω να ήταν παράνομο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 εν τω μεταξύ και το google maps έχει κάτι παρόμοιο
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:27 Ο Πάνθηρας!: #205 15-10-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: γιατι να θες να αποφύγεις το μπλοκο αν δεν έχεις χεσμένη τη φωλιά σου; Δεν είναι παράνομο να ανοίξεις ομάδα στο viber αλλά τι συνέπειες έχουν αυτές οι αποφυγές; Διαμελισμένα πτώματα στους δρόμους; Click για ανάπτυξη... Ευγε αμαρελια. Μιλαμε δυστυχώς για ζώα. Δεν υπάρχει λογική συνεννόηση μαζί τους.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 20:33 Ο parafernalia: #206 15-10-25 20:33 Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:38 Ο Πάνθηρας!: #207 15-10-25 21:38 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 15 Οκτωβρίου 2025 Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κυνηγάνε μια ομάδα που δεν έκανε τίποτα παράνομο. Αυτή η διώξη έρχεται καπάκι με τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Υπουργείο Άμυνας (ο νοών νοήτω) αλλά και τις κρυφές κάμερες και τα προστίματα-εξπρές απ' το πουθενά. Ο νέος ΚΟΚ είναι τόσο παράλογα αυστηρός που ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της παράνοιας και οι περισσότεροι τον παραβιάζουν καθημερινά χωρίς καν να το γνωρίζουν! Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Ήταν παράβαση τυπου άνοιξε το φαναρι κ έκανα προσπεραση από αριστερά αντί να στριψω συνέχισα ευθεία... Γενικά στα 20 χρόνια δόξα το θεο δεν έχω τρακαρισμα. Μια φορά είχα μπει στο αμάξι ενός μαλακισμένου στην Πάρνηθας και του έφυγε με τις μαλακιες π έκανε κ φυγαμε στο αντίθετο ρευμα πλαγιομετωπικα αλλά δεν κτυπησα με. Μετά ήρθε κ μας πηρε ο πατερας μ κ έφαγε ένα χεσιμο ο τυπος. Αλλά δεν.... Μετά από 2 μήνες που τον πετυχα τυχαία στον ηλεκτρικό γέλαγε έλεγε ότι είχαμε δώσει στουκα κ γέλαγε το ζωον. Δυστυχώς αυτά τα άτομα έτσι είναι σαν άνθρωποι. Για τα πανηγυρια. 0 πειθαρχια 0 συνέπεια.. Ψευτομαγκιά και ο θεος να σε φυλάει να μην πεσεις πανω τους... Ευχομαι να πεφτουν πανω σε μπάτσους και να τους γαμάνε στις παραβασεις ν τους αλλάξουν τα πετρελαια τέτοιο ζωντόβολα που ειναι.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:44 Ο Μαυρίκιος: #208 15-10-25 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: 20 χρόνια οδηγός δεν έχω φάει ποτε παραβαση. Την μια φορά στα 20 χρόνια μου την χάρισαν. Όποτε πες μια στα 20 χρόνια. Αμα γενικά είσαι μπουρδελο σαν άνθρωπος δεν φταίει το ΚΟΚ. Click για ανάπτυξη... Επίσης και εγώ αλλά για να σου σπάσει κάποιο φανάρι κοστίζει 200 ευρώ.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:47 Η Himela έγραψε: #209 15-10-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Όταν πατηθεί το κουμπί και πληρώνει μπιλέτο και η κουτσή, αμέριμνη μαρία-κυρ-παντελού, δεν θα' χει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Όταν οδηγείς προσεκτικά και με αμυντικό τρόπο αντί για επιθετικό δεν έχεις να φοβάσαι κανένα μπιλιέτο.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.669 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο dum dum boy: #210 15-10-25 21:52 30 χλμ/ωρα σύμφωνα με τον νεο ΚΟΚ σε κατοικημένη περιοχη. να το δω να γινεται και να μην το πιστεψω. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:52 Ο Πάνθηρας!: #211 15-10-25 21:52 Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε σκίσιμο θέλουν όλοι αυτοί καθονται κ τους κάνουν κουβέντα και στο φεησμπουκ και λένε τις μαλακιες τους. Πριν κανα μηνα ήμουν στην Αθήνα και ήταν ένα κωλοπαιδο με τατουάζ που μ παταγε κόρνα ενώ είχα μπροστά ποδηλάτη κ στο τέλος με προσπερασε με άναρθρες κραυγές κ ουρλιαζε μέσα στο αμάξι ο πανιβλακας. Για κακή του τυχη είχε πισω το τηλ της εταιρείας οπότε μίλησα απευθείας με το προισταμενο και του λέω καλά ποιος είναι αυτός που έχει τέτοια μαγκιά στο δρόμο κ βρίζει και κοντεψε να μας σκοτώσει ;;; Την έφαγε την αναφορά του στο προισταμενο.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:53 Η amarelia έγραψε: #212 15-10-25 21:53 Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι στη νοοτροπία του Έλληνα πάντως να οδηγεί σαν μαλάκας και έξω είναι πολιτισμένοι, απλά έξω έχει κάμερες μέχρι και στον κώλο τους και πρόστιμο για το παραμικρό. Γιαυτό και πάνε σούζα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 21:57 Ο ilias90 έγραψε: #213 15-10-25 21:57 Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:13 Ο parafernalia: #214 15-10-25 22:13 Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σημειώσουμε πως τα προστίματα είναι οριζόντια, δεν πάνε ανάλογα τη φορολογική σου δήλωση όπως στο εξωτερικό. Οι έχοντες χέστηκαν. Οι μη-έχοντες θα πρέπει να πληρώσουν το καρα-πρόστιμο και με ό,τι μένει να βγάλουν το μήνα τους.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:22 Ο Micro έγραψε: #215 15-10-25 22:22 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, είπαμε. Δεν λέμε να οδηγάς στουπί, αλλά κι αυτό με το να βγαίνεις και μην μπορείς να πιεις δυο ποτάκια σαν άνθρωπος και να είσαι μέσα στο άγχος μην σε γράψουν, έλεος λίγο. Πολύ μη μου άπτου γίναμε, Ελλάδα είμαστε δεν είμαστε ξενέρωτα ρομποτάκια βορειοευρωπαίοι. Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:27 Ο ilias90 έγραψε: #216 15-10-25 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι τα όρια αυτά δεν έχουν βγει στην τύχη και βασίζονται σε ιατρικές και στατιστικές μελέτες Click για ανάπτυξη... Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι;
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.682 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:32 Ο Micro έγραψε: #217 15-10-25 22:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι βραδινή έξοδος χωρίς ποτό είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι; Click για ανάπτυξη... Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:33 Η amarelia έγραψε: #218 15-10-25 22:33 @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Gvisbinis euretra Scandal charmander AggelikiGr giannhs2001 American Economist taketrance Entropy24 camil Paragontas7000 Jack of Spades touvlo vas 78 johnsala Sosstoss giorgos5002 Memetchi Μαυρίκιος Varus Kate1914 Dark_kronos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:34 Η Πουπουλίνα: #219 15-10-25 22:34 Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.843 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2025 στις 22:37 Ο ilias90 έγραψε: #220 15-10-25 22:37 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: @ilias90 άντε εσένα σε προστατεύει ο Θεός και δε θα πάθεις τίποτα, τον έρμο τον άπιστο που θα πάρεις παραμάζωμα δεν τον σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Προσέχω πάντα. Πίνω μέχρι εκεί που ξέρω ότι είμαι σωστός οδηγός. Όταν είναι να πιω πολύ, παίρνω ταξί. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εξοδος χωρις ποτο δεν υφισταται αλλα ουτε με οδηγηση συναδει για ανθρωπο μυ νεαντερνταλ. Οποτε εξοδος και πόδια ή ταξι η μετρο για αθηνα. Αλλιως στη γωνιτσα σου και το ενα ποδι σηκωμενο. Τι συζηταμε ακριβως; Αυτο και μονο δειχνει την χειριστη συνειδηση οδικης ασφαλειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Οκτωβρίου 2025 Ειναι που ειναι σωστος και πιστος χριστιανος καλε....το συζητας; ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Click για ανάπτυξη... Σιγά μωρέ, πως κάνεις έτσι. Χαλάρωσε λίγο, όχι θα είμαστε αποστειρωμένοι όλη την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Micro: Γυρνάω με τα πόδια οπότε δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα Click για ανάπτυξη... Ε, εσείς είστε νιάτα. Που να γυρνάω τώρα με τα πόδια.