Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

ghelly η μητέρα σου τρομοκρατείται γιατί ενστικτωδώς, έχει να προστατέψει εκτός απ τον εαυτό της και το/τα παιδί/παιδιά της.
Όχι δεν είναι από αυτό!
Σαφώς και η ανυπαρξία του παραμικρού φόβου ή αισθήματος κινδύνου προσιδιάζει σε όντα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ψυχοσυναισθηματικά.
Προσωπικά, η τελευταία φορά που τρόμαξα σε σεισμό ήταν -αν θυμάστε- σε εκείνον του Αιγίου που είχε καταρρεύσει και η πολυκατοικία. Ήμουν στην στ' δημοτικού μάλιστα και είχα τρομοκρατηθεί τόσο που δεν τολμούσα να κατέβω από το κρεβάτι. Αλλά μετά από κανά μισάωρο με τον αδερφό μου που μου έλεγε ανέκδοτα και ξεχάστηκα, ηρέμησα και παρόλο που έκανε μετασεισμούς δεν ένιωσα έκτοτε έντονο φόβο. Πλέον μόνο αίσθημα ανησυχίας έχω, αλλά όχι φόβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Όχι δεν είναι από αυτό!
Σαφώς και η ανυπαρξία του παραμικρού φόβου ή αισθήματος κινδύνου προσιδιάζει σε όντα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα ψυχοσυναισθηματικά.
Προσωπικά, η τελευταία φορά που τρόμαξα σε σεισμό ήταν -αν θυμάστε- σε εκείνον του Αιγίου που είχε καταρρεύσει και η πολυκατοικία. Ήμουν στην στ' δημοτικού μάλιστα και είχα τρομοκρατηθεί τόσο που δεν τολμούσα να κατέβω από το κρεβάτι. Αλλά μετά από κανά μισάωρο με τον αδερφό μου που μου έλεγε ανέκδοτα και ξεχάστηκα, ηρέμησα και παρόλο που έκανε μετασεισμούς δεν ένιωσα έκτοτε έντονο φόβο. Πλέον μόνο αίσθημα ανησυχίας έχω, αλλά όχι φόβο![]()
Εγω παντως δεν τρομαζα και πολυ, μεχρι τον μεγαλο στη Λευκαδα πριν 4 χρονια. Απο τοτε φοβαμαι παρα πολυ! Ενταξει, οχι και σε κατασταση πανικου, αλλα φοβαμαι!
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτή η μερική απάθεια ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι η Πάτρα έχει έντονη σεισμική δραστηριότητα. Θυμάμαι μάλιστα όταν πρωτοξεκίνησε η κατασκευή της γέφυρας "Χαρίλαος Τρικούπης" ότι μας είχαν πει πως θα υπάρξουν κάποιες σεισμικές δραστηριότητες καθώς κοντά στο σημείο που τοποθετήθηκαν οι πυλώνες υπάρχει ρήγμα. Πράγματι όσο κατασκευαζόταν η γέφυρα υπήρχαν αρκετές ασθενείς δονήσεις.

EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σεισμούς είδα και είπα να ρίξω μια ματιά...

Για πείτε τον σεισμό της Κυριακής 8-6-2008 τον νιώσατε?
Πού σας πέτυχε?
Πάντως ωραίο topic είναι αυτό...
Βρήκα και συμπατριώτη Λευκαδίτη εδώ μέσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με πέτυχε στο σπίτι, την ώρα που διάβαζα κάτι σημειώσεις για τη σχολή...
Δε θα έλεγα ότι φοβήθηκα(άλλωστε δεν είναι ο πρώτος μεγάλος που ζω), και αφού είδα ότι το σπίτι είναι απολύτως εντάξει, έμεινα μέσα.
Στη γειτονιά επικρατούσε ψιλοπανικός, με τις κυρίες να λένε ότι είναι πάνω από 8R και τα σχετικά...
Αυτό είχε πλάκα πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathouli
Νεοφερμένο μέλος

επειδη κρατησε αρκετη ωρα θα ελεγα οτι ναι φοβηθηκα , ενω και εγω εχω μαθει μια ζωη αυτο το κουνημα και σκεφτομουν...να ντυθω να τρεξω

Guest 990498
Επισκέπτης

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Δε σε κατάλαβα."Ένα τέρας...", που ενώνει τους λαούς: όπως πχ τους Έλληνες και τους Τούρκους ή τους Κινέζους και τους Αμερικανούς!
mania
Επιφανές μέλος

Για την ιστορία: κλικ.
Για την ιστορία έγινε 10 λεπτά πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο που ήμουν.

Bέβαια.Αρχική Δημοσίευση από dark_kronos:Ετσι οπως το λενε ειναι σαν να φταιει ο σεισμος... Αυτη επαθε πανικο γλιστρισε και πεθανε... Κριμα βεβαια, αλλα θα μπορουσε να ειχε συμβει και απο οτιδηποτε αλλο...
Ο πανικός τελικά είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Mia.yo
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μπορώ να πω αν τν φοαβάμαι γτ απλά δν τν έχω ζήσει...Αν όμως μ λέγατε να πω από τώρα λολ θα έλεγα οτι δν τους φοβάμαι ιδιαίτερα....

Scandal
Διαχειριστής

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική | in.gr
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Τον κατάλαβα κι εγώ!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εγω βεβαια ημουν καθοδον.,δεν τον καταλαβα αλλα οι της πρωτης ωρας κανονικα τον καταλαβαν...εκαναν κανονικα οτι τους εχω πει..πηγαν και στις θεσεις σεισμου..και ολα τελεια!

Μια χαρα τον καταλαβαν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- A350
- teacher_40
- johnsala
- bibliofagos
- Kate1914
- fourkaki
- Corfu kitty
- Δροσουλίτης
- American Economist
- Scandal
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- taketrance
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- ROM32
- touvlo
- χημεια4λαιφ
- rafaela11
- gmoutzour
- DimitraA.
- Viedo
- giannhs2001
- fmarulezkd
- camil
- Lia 2006
- marww
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Wonderkid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.