Subject to change
e-steki.gr Founder

Δίδαγμα 1: Μαμά, μπράβο για το σφυρί και το σουγιά που έχεις στο κομοδίνο σου. Θα πάψω να σε κοροϊδεύω.
Δίδαγμα 2: Δεν είμαι εντελώς παράλογη που, όταν ακούω ύποπτο θόρυβο, εφοδιάζομαι με τηγάνι και το Μαρκ πριν πάω να δω τι είναι.
Αμα έχουν πιστόλι, το τηγάνι, ο σουγιάς και το σφυρί δε σε βοηθάνε καθόλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Η στάση σου μου θύμισε, μεταξύ άλλων και ένα παρόμοιο περιστατικό του μεγάλου Λάο Τσε, με κάποιους ληστές...
Για πες!

jesse_james
Δραστήριο μέλος

Περαστικά κι'αγύριστα.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Για πες!![]()
Μία μέρα, καθώς ο άγιος εκείνος άνθρωπος καθόταν και διαλογιζόταν στο τσαρδάκι του, καταφθάνουν τρεις ληστές και τον απειλούν με τα σπαθιά τους ζητώντας του να τους δώσει ό,τι χρήματα και τιμαλφή είχε στο σεντούκι του. Εκείνος, πάντα ατάραχος και χαμογελαστός, τους λέει: "Καλά μου παιδιά, έχω λίγα χρήματα και λίγα τρόφιμα, που περίμενα να ρθητε για να σας τα δώσω και να σας φιλέψω. Ελάτε λοιπόν, καθήστε να στρώσω το τραπέζι, να φάτε και έπειτα να πάτε στο καλό, με τα λ'ιγα χρήματα που κρατούσα ο φτωχός για την αφεντιά σας!".
'Ετσι και έγινε. Μόνο που μετά από λίγες ημέρες ξαναγύρισαν οι τρεις ληστές και ζήτησαν από τον Λάο Τσε, όχι μόνο να δεχθεί να του επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά και να παραμείνουν κοντά του, για να τον προστατεύουν από τυχόν άλλους επίδοξους!
fockos
Επιφανές μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Η αλήθεια είναι ότι οι ληστές τώρα τελευταία έχουν σταματήσει να είναι τόσο απάνθρωποι όπως ήταν παλαιότερα:....

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν αντιστεκόταν θα ενεργούσαν και αυτοί αλλιώς.
Τώρα είχαν μια άψογη ''συνεργασία'' οπότε δεν την πείραξαν.
Απορία: Από που έφυγαν; 7 παρά ξυπνάνε οι άνθρωποι για δουλειά. Φορούσαν κουκούλα;
Περιττό να πω ότι όποιον θόρυβο άκουγα χτες φοβόμουν.

m(A).niC
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΠραβο κ παλι!!. ελπιζω μονο να μη σου ξανατυχει τιποτα παρομοιο..αν κ τωρα που τ σκεφτομαι εισαι 'αλανι'..θα καταφερεισ να το αντιμετωπισεισ.

..αλλα,Να ΜΗ σ ξανατυχει!!

Μου έλεγε ο ένας και ότι ορισμένες γυναίκες ανάβουν από την όλη φάση και κάνουν σεξ μαζί τους επειδή τις ερεθίζει το ότι κατάφεραν να παραβιάσουν τις πόρτες.
χαχαχχαχ,, ελεος!!!δεν παιζει να ισχυει κατι τετοιο,
ακομη ομωσ κ αν ισχυει,πωσ ειναι δυνατον να τις κλεβουν..και μετα αυτες να εχουν ορεξη να κανουν μαζι τουσ σεξ??τ να πωωωω

Άνδρες παιδί μου, τι περιμένεις.

m(A).niC
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέφτουλας ήταν.
Άνδρες παιδί μου, τι περιμένεις.![]()
εε σιγουρα!!!

αυτες ομως??,..ποσο ηλιθιες μπορει να ειναι??

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Συμφώνησα λοιπόν ότι θα μείνω ήσυχη
Τους είπα "πάρτε ο,τι θέλετε, μόνο αφήστε μου το λαπτοπ σας παρακαλώ!".
Τους απάντησα ότι δεν έχω χρήματα στο σπίτι αλλά μπορούν να πάρουν την τηλεόραση, είναι αρκετά ακριβή.
Προς το τέλος άρχισαν να το παίζουν ότι θα πάρουν το λάπτοπ και πανικοβλήθηκα ελαφρώς
Μου το έφεραν στο κρεβάτι και το πήρα αγκαλιά λες και ήταν boyfriend που έχω να δω κανα μήνα.![]()
Νομίζω ότι αυτό που με "έσωσε" και κατάφερα να μου αφήσουν το λάπτοπ, να μη με χτυπήσουν και να μη με παρενοχλήσουν σεξουαλικά* ήταν ότι τους αντιμετώπισα ψύχραιμα, χωρίς φωνές και κλάματα,
Εν γένει, με είχα για κότα, και πραγματικά εξέπληξα τον εαυτό μου για το πώς αντιμετώπισα την όλη φάση. Η πλάκα είναι ότι είδα σήμερα στο μπαλκόνι μια ακρίδα και πανικοβλήθηκα εντελώς, ενώ σε ένοπλη ληστεία ήμουν τόσο ψύχραιμη! Πολύ περίεργη η ανθρώπινη ψυχολογία...
* Ο ένας (ο πιο μαλάκας) μου έπιασε το βυζί σε κάποια φάση, αλλά οκ, could've been much worse. Το αντιμετώπισα με μια τελείως ξενέρωτη στάση, του στυλ "και τώρα δηλαδή τι κατάλαβες;"![]()
Λαμβανοντας υποψη την ολη σου ιδιοσυγκρασια,δεν περιμενα αλλη σταση απο αυτη (την κουλ/ψυχρη/ψυχραιμη) που επεδειξες Αδμινα!

Ειπαμε,να εισαι παιδι της τεχνολογιας,αλλα οχι και σε σημειο να διακινδυνευεις και τη ζωη σου για ενα λαπτοπ...

Τι λατρεια και αυτη με τους υπολογιστες!!!!

Εδω κινδυνευες να χασεις τη ζωη σου κι εσυ σκεφτοσουν να σωσεις το λαπτοπ!!!

(εκτος και αν ειχες developing μυστικα μεσα που δεν ηθελες να πεσουν σε λαθος χερια!!

Πιστευω πως η ψυχραιμη σταση σου,σε εσωσε αυτη τη φορα,αλλα σε συνδυασμο με την "ποιοτητα" των ληστων.
Αν οι ληστες ηταν ποιο αιμοβοροι και αποφασισμενοι,μπορει να ειχες αφεθει και βιασμενη - ανεξαρτητως δικης σου αντιδρασης.

Η κουλ αυτη σταση σου παντως δεν ειναι πανακεια για ολες τις περιπτωσεις. Be careful!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Νομίζω ο χειρισμός ήταν σωστός και όχι ότι έπεσε σε ok ανθρώπους.
Αν αντιστεκόταν θα ενεργούσαν και αυτοί αλλιώς.
Τώρα είχαν μια άψογη ''συνεργασία'' οπότε δεν την πείραξαν.
Απορία: Από που έφυγαν; 7 παρά ξυπνάνε οι άνθρωποι για δουλειά. Φορούσαν κουκούλα;
Περιττό να πω ότι όποιον θόρυβο άκουγα χτες φοβόμουν.![]()
Από την πόρτα έφυγαν.
Φορούσαν αθλητικές κουκούλες που απλά τις είχαν τραβήξει ώστε να κρύβουν όσο το δυνατόν περισσότερο πρόσωπο, όχι καλσόν και τέτοια που βλέπουμε στις ταινίες.
χαχαχχαχ,, ελεος!!!δεν παιζει να ισχυει κατι τετοιο,
ακομη ομωσ κ αν ισχυει,πωσ ειναι δυνατον να τις κλεβουν..και μετα αυτες να εχουν ορεξη να κανουν μαζι τουσ σεξ??τ να πωωωω![]()
Υποθέτω ότι αποτελεί φαντασίωση για αρκετές γυναίκες. Προσωπικά αν και δεν έχω τέτοια γούστα, δεν τις θεωρώ ούτε ηλίθιες ούτε ανώμαλες. As long as it's consensual, καμιά σεξουαλική προτίμηση δεν κατηγορώ.

Πάντως τους πιστεύω ότι θα έχει τύχει έστω μια φορά (άντε 2, παραπάνω δε νομίζω). Νέοι ήταν, άσχημους απ'όσο είδα δεν τους έλεγες (αν και καθόλου του γούστου μου, πολύ μελαχρινοί), δεν μου φαίνεται και απίθανο κάποια να το είδε έτσι. Ή μπορεί να νόμιζε ότι έτσι θα κερδίσει την έυνοια τους και/ή θα γλιτώσει τα υπάρχοντα της. Ή συνδυασμός και των 2.

Δεν έχω δει από κοντά και ελπίζω να μη δω.
Να ρωτήσω και μια άλλη απορία;
Η αστυνομία τα αποτυπώματα που παίρνει πώς τα διασταυρώνει και γενικά πώς τα χρησιμοποιεί;
Πάντως ήταν έξυπνοι.

Αν έφευγαν από την μπαλκονόπορτα όλο και κάποιος θα τους έβλεπε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι, αν και ήταν εν γένει σκούρα. Αθλητικά, σε στυλ φόρμας.Να φανταστώ και τα ρούχα δεν ήταν μαύρα ε;
Να ρωτήσω και μια άλλη απορία;
Η αστυνομία τα αποτυπώματα που παίρνει πώς τα διασταυρώνει και γενικά πώς τα χρησιμοποιεί;
No idea, το μόνο που ξέρω είναι το πώς τα παίρνει. Τώρα τι τα κάνει μετά... δε μου είπε κανένας.
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω θα έλεγα θρασυβουλοι..να νομίζουν οτι είναι πολλοι.."Θρασύβουλαααααααααααααααααα, που είσαι μωρό μου; Θέλω πάλι σεξ!"

Παρακολουθούν γενικά και κόβουν κίνηση.
Πχ πώς ήξεραν ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει ξεκλίδωτη πόρτα;
fockos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.