Aggelos17
Νεοφερμένο μέλος

Η εταιρεία Gadget Helpline, που παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στη Μεγ. Βρετανία, διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα χρησιμοποιώντας υλικό που συνέλεξε η ίδια. Οι αναλυτές μελέτησαν 75.000 τηλεφωνήματα πελατών και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Το 64% των ανδρών και το 24% των γυναικών που πήραν τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια δεν είχαν ελέγξει το manual του υπολογιστή ή της συσκευής που τους δημιουργούσε προβλήματα. Οι ερευνητές λένε ότι στην πραγματικότητα τα νούμερα είναι μεγαλύτερα, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ψευδώς ότι έψαξαν το manual πριν πάρουν τηλέφωνο.
Τα ευρήματα, βέβαια, δεν προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς οι άνδρες έχουν την τάση να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ικανούς στο χώρο της τεχνολογίας, συνεπώς το manual δεν τους χρειάζεται. Αυτό που δεν ήταν αριθμητικά σαφές μέχρι τώρα είναι η τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα.
Βέβαια, η έρευνα αποκαλύπτει και διάφορα ευτράπελα. Το 12% των ανδρών και το 7% των γυναικών ξέχασαν να συνδέσουν τον υπολογιστή στην πρίζα ή να ενεργοποιήσουν το gadget πριν πάρουν τηλέφωνο για να ζητήσουν βοήθεια από τεχνικό.
Πηγή: arstechnica
Τι ανακαλύπτει κανείς απο έρευνες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά, οι γυναίκες είναι καλές.. σ'όλα τα υπόλοιπα.. Από κινητά, τηλεοράσεις κ.λ.π μόνο οι άντρες και λίγες γυναίκες..!!
Γι'αυτό και οι περισσότεροι τεχνικοί είναι άντρες.. Έχετε δει μαγαζί που να λέει:"Επισκευές, Service, κ.α "Η Μαργαρίτα" ";; Το πολύ πολύ να δείτε κάνα Μήτσο κλπ.

Απορώ γιατί οι κατασκευάστριες εταιρείες βάζουν manuals.. Και το cc τι θα κάνει;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικα ειναι και οι γυναικες καλες σε αυτα, αρκει να τους αρεσει.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ στο ότι οι ανδρές δεν διαβάζουν τα manuals..!!Με τι συμφωνεις ακριβως;
Φυσικα ειναι και οι γυναικες καλες σε αυτα, αρκει να τους αρεσει.
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να καίγονται στον υπολογιστή;; Οι μόνες που καίγονται μπροστά στον υπολογιστή είναι και καμμένες με το Fb, Hi5 και άλλα Social Networkings..

Δεν θέλω να σας δείξω.. Εντελώς φιλικά..

Συμφωνώ στο ότι οι ανδρές δεν διαβάζουν τα manuals..!!
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να καίγονται στον υπολογιστή;; Οι μόνες που καίγονται μπροστά στον υπολογιστή είναι και καμμένες με το Fb, Hi5 και άλλα Social Networkings..
Δεν θέλω να σας δείξω.. Εντελώς φιλικά..![]()
Καταρχας δεν εχει να κανει με υπολογιστη το συγκεκριμενο θεμα αλλα γενικα με διαφορα gadgets. Κατα δευτερον σαφως και υπαρχουν γυναικες, η πληροφορικη δεν εχει φυλο, απλα στην ηλικια της εφηβειας συνηθως (μεχρι τωρα-στο μελλον ενδεχομενως να αλλαξει) τα κοριτσια ασχολουνται με αλλα πραγματα.
Η διαφορα 64%-24% ειναι χαοτικη παντως, δεν το περιμενα να ειναι τοσο πολυ.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά και εγώ ένα παράδειγμα έδωσα.. Άλλο παράδειγμα:"Αν πάθει τίποτα το τηλέφωνό κάποιας κοπέλας ή θα το βγάλει άχρηστο και θα το αφήσει στη μοίρα του ή θα το πάει στο Service το οποίο θα καθυστερήσει πολύ". Αλλά τι να κάνουμε;; Έχουμε κι'άλλα κινητά στο συρτάρι...Καταρχας δεν εχει να κανει με υπολογιστη το συγκεκριμενο θεμα αλλα γενικα με διαφορα gadgets. Κατα δευτερον σαφως και υπαρχουν γυναικες, η πληροφορικη δεν εχει φυλο, απλα στην ηλικια της εφηβειας συνηθως (μεχρι τωρα-στο μελλον ενδεχομενως να αλλαξει) τα κοριτσια ασχολουνται με αλλα πραγματα.
Η διαφορα 64%-24% ειναι χαοτικη παντως, δεν το περιμενα να ειναι τοσο πολυ.

Καλά και εγώ ένα παράδειγμα έδωσα.. Άλλο παράδειγμα:"Αν πάθει τίποτα το τηλέφωνό κάποιας κοπέλας ή θα το βγάλει άχρηστο και θα το αφήσει στη μοίρα του ή θα το πάει στο Service το οποίο θα καθυστερήσει πολύ". Αλλά τι να κάνουμε;; Έχουμε κι'άλλα κινητά στο συρτάρι...Ενώ τα αγόρια, πριν το δώσουν, το ψάχνουν λίγο στο ίντερνετ.
![]()
Κοιτα, εχει να κανει περισσοτερο με το καθε ατομο και το ποσο ασχολειται, ξερω αγορια που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ επαφη με τα ιντερνετς. Απλα οκ τα αγορια αρχισαν να ασχολουνται πιθανως και λογω βιντεοπαιχνιδιων την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον, σε καμια δεκαρια χρονια πιστευω θα ειναι σχεδον ισα τα πραγματα. Δεν εχω καμια ορεξη για διαμαχη κοριτσια vs. αγορια παντως.
Aggelos17
Νεοφερμένο μέλος

Κοιτα, εχει να κανει περισσοτερο με το καθε ατομο και το ποσο ασχολειται, ξερω αγορια που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ επαφη με τα ιντερνετς. Απλα οκ τα αγορια αρχισαν να ασχολουνται πιθανως και λογω βιντεοπαιχνιδιων την τελευταια δεκαετια τουλαχιστον, σε καμια δεκαρια χρονια πιστευω θα ειναι σχεδον ισα τα πραγματα. Δεν εχω καμια ορεξη για διαμαχη κοριτσια vs. αγορια παντως.
Ακριβώς εαν γίνει κάτι τέτοιο το θέμα κλείνει.. Εγώ απλώς ανέβασα αυτό που διάβασα για να δώ τι έχετε να πείτε.. Εαν γίνει κάτι τέτοια το θέμα κλείνει αμέσως.

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Aggelos17
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ.. Ούτε εγώ έχω όρεξη για Versus βραδιάτικά..![]()
:no1:
miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
Παντως στη σχολή μου έχω δει κι εγώ κοπέλες με πολύ μεγάλη εμπειρία και ταλέντο σε θέματα internet ή προγραμματισμού, αν κι ομολογώ όχι στο δικό μου έτος. Δεν έχει να κάνει, πραγματικά...
Orestes
Δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Ειμε φοβερος εεε?
miv
Επιφανές μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Aπο ποτε θελει συναρμολογηση μια τοστιερα;Απλά το δυσκολότερο μηχάνημα που έτυχε να συναρμολογήσεις θα ήταν μια τοστιέρα...Και μετά από πολλή τύχη φυσικά!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.