Οι Αννούλες τι κάνουν και τα ριχνουν ολα στους άντρες;;; γιατι δεν διαπαιδαγωγούν αυτες σεξουαλικά τους άντρες; ποιο κράτος ολα απο το κράτος τα περιμένουμε. Το κράτος ειμαστε εμεις. Ενταξει και οι γυναικες φέρετε ευθυνη για την κατασταση που επικρατει στους άντρες ολα ειναι μεσα σε ενα πλαισιο αλληλεπιδράσεων.
Οσο για τα δικαιωματα που έγραψες αν έφτασες στο σημειο να συμφωνεις με τον εποτέ... χαιρω πολύ για την συζητηση που κάνουμε. Ο τύπος προσέβαλε τον @
fockos ο οποιος εκτος απο γιατρος ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδιά εδω μέσα επειδη απλά έγραψε τη γνώμη του.
Κατα τα άλλα μπορεις να μου εξηγησεις γιατι να πρέπει εγω να επωμιστω το κενο πχ της συναδέλφου που θέλει να γεννησει και να πάρω και δικη της δουλεια; για 18 μηνες άδεια;;;; και άντε να γινει έτσι και να το σεβαστουμε -αν και δεν ειναι σιγουρο οτι κάποια θα το αναγνωρισει μετά αυτο και επειδη κυκλοφορει μεγάλη αχαριστια στο κοσμο εγω πλέον δεν θέλω να αφηνω εκκρεμοτητες ή συμφωνουμε σε κάτι συνεργατικά εξαρχής και με στηριζεις σε στηριζω ή δεν συνεργαζομαστε- μετά μη βγαινετε και γράφετε οτι ειστε αδικημένες στην Ελλάδα γιατι εγω τουλάχιστον μπορω να σου δωσω 5 συγκεκριμένα παραδειγμα με γυναικες μέσα απο την δουλειά μου οι οποιες ειναι σε ευνοϊκο καθεστώς. Και αμα τσακωθεις και μαζι τους και δικιο να έχεις θα βγεις εσυ ο μαλακας.
Οχι θεωριες ουτε ερευνες. Οπως έγραψε και ο @
fockos εμπειριες σαν εργαζομενοι.
Εγω τέλος πλέον βοηθάω οποιον συνεργάζεται. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος για τιποτα και οι περισσοτεροι -περισσοτερες κοιτάνε τη πάρτη τους οποτε μη μου γράφεις για δικαιωματα. Γιατι λιγοι σεβονται και τα δικαιώματα των άλλων.