Coroner
Νεοφερμένο μέλος
Ο Coroner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

18-09-24

14:16
Αυτό ακριβώς.Θα σταματήσουν μεν την θεραπευτική σxέση αλλά θα έxουν κάτι διαφορετικό.Αν είναι αμοιβαίο φυσικά γιατί αν δεν είναι ο Θεραπευόμενος δεν θα θέλει και από την άλλη πλευρά αν δεν θέλει ή γιατρός θα βρει κλασικά ως δικαιολογία το ότι δεν είναι σωστό και θα τον διακόψει.Σαφέστατα και θα την βρουν τη λύση, αν το επιθυμούν. Απλά θα πάψουν να έχουν σχέση θεραπευτή - θεραπευόμενου. Επίσημα, τουλάχιστον. Γιατί κι εκτός πλαισίων, μια χαρά μπορεί να είναι βοηθητικός ο πρώτος στον δεύτερο...
Το τί θα αποφασίσουν να κάνουν είναι κάτι που εξαρτάται κι απ' τους δυο. Αν είναι αμοιβαίο - και οι συνθήκες το επιτρέπουν - τίποτα δεν τους σταματά. Και δεν είναι και τόσο σπάνιο να συμβεί..
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-09-24

14:55
Δεν ήταν φιλία, αυτό που είχατε. Πόσω μάλλον δε αγάπη (από τη μεριά σου, το καταλαβαίνω....). Ήταν καθαρά θεραπευτική - επαγγελματική σχέση. Αν άρχιζε να μετατρέπεται σε φιλία (άσε που δε θα επέτρεπε ο θεραπευτής να φτάσει ως εκεί...), και για λόγους δεοντολογίας, θα το τερμάτιζε ο/η ψυχολόγος...Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη σχέση, πέραν της θεραπευτικής. Εκτός αν ισχύσει αυτό που παραπάνω ειπώθηκε. Να έρθει ντουβρουτζάς και στους δύο ταυτόχρονα και να προχωρήσουν αλλιώς. Αλλά η "συνεργασία" θα λήξει...Εκανα συνεδρίες κάποτε με μια ψυχολόγο που εκτός του ότι ήταν παρα πολύ καλή μαζι μου, μου προξενούσε κάποιες φορές στήση στη συνεδρία. Εγω είχα τα ίδια συναισθήματα για κείνη την αγαπούσα πολύ και περνούσαμε υπεροχα στις συνεδρίες ομως το σεξ θα τα άλλαζε όλα και , το πιθανότερο, θα χαλούσε την πολύ όμορφη φιλία μας. Αντιστάθηκα λοιπόν για πολλούς μήνες στις στήσεις μου, εκεινη δεσμευμένη απο την επαγγελματική της θέση δεν έγινε ποτέ πιο ανοικτή και βολευόμουν στην ουσία με τη φιλία και την αγάπη της κάτι που νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα έβρισκε και εκεινη πιο βολικό απο να προχωρήσουμε. Λάθος εκτιμηση. Τελικά η κατάσταση εγινε κώλος.
Coroner
Νεοφερμένο μέλος
Ο Coroner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

18-09-24

15:01
Αυτό ακριβώς πάρα πολύ σωστά.Αν είναι αμοιβαίο και από τους δύο θα προxωρήσει και ουδέν πρόβλημα αν δεν είναι θα τελειώσει από την πλευρά του ειδικού ψυxολόγου με την αιτιολογία του ότι απαγορεύεται ότι δεν είναι σωστό και πάει λέγοντας ώστε να ξεφύγει και να γλυτώσει από την κατάσταση.Δεν ήταν φιλία, αυτό που είχατε. Πόσω μάλλον δε αγάπη (από τη μεριά σου, το καταλαβαίνω....). Ήταν καθαρά θεραπευτική - επαγγελματική σχέση. Αν άρχιζε να μετατρέπεται σε φιλία, και για λόγους δεοντολογικούς, θα το τερμάτιζε ο/η ψυχολόγος...Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη σχέση, πέραν της θεραπευτικής. Εκτός αν ισχύσει αυτό που παραπάνω ειπώθηκε. Να έρθει ντουβουτζάς και στους δύο ταυτόχρονα και να προχωρήσουν αλλιώς. Αλλά η συνεργασία θα λήξει...

18-09-24

15:05
Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας αυτό μπορεί να γινει μονον 2 χρόνια ύστερα απο τη διακοπή των συνεδριών.Σαφέστατα και θα την βρουν τη λύση, αν το επιθυμούν. Απλά θα πάψουν να έχουν σχέση θεραπευτή - θεραπευόμενου. Επίσημα, τουλάχιστον.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν ήταν ετσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα που δεν προχώρησα στο σεξ.Δεν ήταν φιλία, αυτό που είχατε. Πόσω μάλλον δε αγάπη (από τη μεριά σου, το καταλαβαίνω....). Ήταν καθαρά θεραπευτική - επαγγελματική σχέση.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

15:08
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς...Αν ήταν ετσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα που δεν προχώρησα στο σεξ.
Μόνος σου θα προχωρούσες στο σεξ ; Νομίζω ότι απαιτούνται δυο...
Δεν το γνωρίζω. Δε χρειάστηκε ποτέ ν' ανατρέξω σε τέτοιου είδους κανονισμούς.Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας αυτό μπορεί να γινει μονον 2 χρόνια ύστερα απο τη διακοπή των συνεδριών.
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

15:11
Αυτό με τα δύο xρόνια δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται εμένα η γυναίκα μου τότε με σταμάτησε πήγα αλλού και κάναμε μέσα σε είκοσι ημέρες μετά την αλλαγή αυτή σxέση.Σε ένα έτος μέσα κάναμε το πρώτο μας παιδί.Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

15:12
Λογικότατο μου ακούγεται...Αυτό με τα δύο xρόνια δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται εμένα η γυναίκα μου τότε με σταμάτησε πήγα αλλού και κάναμε μέσα σε είκοσι ημέρες μετά την αλλαγή αυτή σxέση.Σε ένα έτος μέσα κάναμε το πρώτο μας παιδί.

18-09-24

15:52
Πες της να σου δείξει τον κώδικα δεοντολογίας.Αυτό με τα δύο xρόνια δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται εμένα η γυναίκα μου τότε με σταμάτησε πήγα αλλού και κάναμε μέσα σε είκοσι ημέρες μετά την αλλαγή αυτή σxέση.
Εκεινη προχωρουσε ήδη, αφου εκεινη προκαλούσε τις στήσεις. Εμενε να ανταποκριθώ.Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

16:04
Μάλιστα...Εκεινη προχωρουσε ήδη, αφου εκεινη προκαλούσε τις στήσεις. Εμενε να ανταποκριθώ.
Μιλάμε για ψυχολόγο έτσι ; Για "κανονικό", όχι γιαλαντζί...
Και τί εννοείς τις προκαλούσε ; Γινόταν επίτηδες προκλητική ;
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

16:27
Τι να μου δείξει η δεοντολογία θα αποφασίσει τον έρωτα της κάθε ψυxολόγου ή ποιόν θα ερωτευτεί;Πες της να σου δείξει τον κώδικα δεοντολογίας.
Εκεινη προχωρουσε ήδη, αφου εκεινη προκαλούσε τις στήσεις. Εμενε να ανταποκριθώ.

18-09-24

17:05
θα μπορουσε να χάσει την αδεια τηςΤι να μου δείξει η δεοντολογία θα αποφασίσει τον έρωτα της κάθε ψυxολόγου ή ποιόν θα ερωτευτεί;
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

17:08
Γιατί να συμβεί αυτό ξέρει κάποιος άλλος τι είναι ο άντρας προς αυτήν όταν υπάρxει το απόρρητο;Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Πως θα γίνει κάτι τέτοιο.θα μπορουσε να χάσει την αδεια της
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

22:18
Εντάξει, πολύ τραβηγμένο, αλλά μπορεί να γίνει. Από κάποιον που "δουλειά δεν είχε ο διάβολος...", που λένε...Γιατί να συμβεί αυτό ξέρει κάποιος άλλος τι είναι ο άντρας προς αυτήν όταν υπάρxει το απόρρητο;Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Πως θα γίνει κάτι τέτοιο.
Πολύ τραβηγμένο το σενάριο, ξαναλέω, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις. Αν το μάθει, ας πούμε, κάποιος που έφυγε κακήν κακώς γιατί δεν του άρεσε ο/η ψυχολόγος, αντί για μια κακή κριτική...μπορεί να κάνει ζημιά. Υπάρχουν πολλά "άρρωστα μυαλά" τριγύρω. Κι αν μάθει μια τέτοια πληροφορία, μπορεί να την χρησιμοποιήσει. Να ξαναπώ : είναι πολύ σπάνιο να συμβεί (ν΄ ασχοληθεί κάποιος/α με την προσωπική ζωή του/της ψυχολόγου...), αλλά μην το αποκλείεις και ως ενδεχόμενο...
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

22:25
Το αποκλείω με την εξής λογική.Την στιγμή που βγήκα εγώ έξω με την γυναίκα μου πρώτη φορά δεν μπορούσε να ξέρει κανένας ότι εγώ ήμουν άνθρωπος που με βοήθησε ως ψυxολόγος.Για να γίνει καταγγελία πρέπει να ξέρουν άλλοι τα προσωπικά και των δύο κάτι που δύο σοβαροί άνθρωποι δεν τα λένε.Να ξέρει που ο κάθε ένας ότι εγώ που σήμερα έxω τρία παιδιά πως ήμουν θεραπευόμενος της γυναίκας μου και να την ξέρουν από που.Για αυτό μου φαίνεται αδύνατο να συμβεί.Εντάξει, πολύ τραβηγμένο, αλλά μπορεί να γίνει. Από κάποιον που "δουλειά δεν είχε ο διάβολος...", που λένε...
Πολύ τραβηγμένο το σενάριο, ξαναλέω, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις. Αν το μάθει, ας πούμε, κάποιος που έφυγε κακήν κακώς γιατί δεν του άρεσε ο/η ψυχολόγος, αντί για μια κακή κριτική...μπορεί να κάνει ζημιά. Υπάρχουν πολλοί "άρρωστα μυαλά" τριγύρω. Και αν μάθει μια τέτοια πληροφορία μπορεί να την χρησιμοποιήσει. Να ξαναπώ : είναι πολύ σπάνιο να συμβεί (ν΄ ασχοληθεί κάποιος/α να μάθει με την προσωπική ζωή του/της ψυχολόγου...), αλλά μην το αποκλείεις και ως ενδεχόμενο...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

22:30
Δεν είπα ότι θα κάνει τη ζημιά κάποιος "απ΄ έξω", κάποιος τελείως άγνωστος. Μα κάποιος που είναι ή ήταν θεραπευόμενός της. Κάποιος/α που άνηκε στην επαγγελματικό της κύκλο.Το αποκλείω με την εξής λογική.Την στιγμή που βγήκα εγώ έξω με την γυναίκα μου πρώτη φορά δεν μπορούσε να ξέρει κανένας ότι εγώ ήμουν άνθρωπος που με βοήθησε ως ψυxολόγος.Για να γίνει καταγγελία πρέπει να ξέρουν άλλοι τα προσωπικά και των δύο κάτι που δύο σοβαροί άνθρωποι δεν τα λένε.Να ξέρει που ο κάθε ένας ότι εγώ που σήμερα έxω τρία παιδιά πως ήμουν θεραπευόμενος της γυναίκας μου και να την ξέρουν από που.Για αυτό μου φαίνεται αδύνατο να συμβεί.
Σαν έμπαινες εσύ (στο ιατρείο της...), έβγαινε κάποιος/α άλλος/η. Σίγουρα θα είχες δει κάποια άτομα. Στο μπες - βγες, λοιπόν. Αν ήταν να γίνει ζημιά, θα γινόταν από κάποιο από αυτά τα άτομα...
Πολύ τραβηγμένο..."απ΄ τα αυτιά", συμφωνώ. Αλλά όχι αδύνατο να συμβεί. Αν δεν έχει σ΄ εσένα, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συμβεί - ή δεν έχει συμβεί - σε κάποια άλλη περίπτωση...
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

22:34
Μία στο εκατομμύριο γιατί στην τελική δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήσουν θεραπευόμενος.Το ότι πήγαινες στο γραφείο δεν λέει κάτι μπορείς να το δικαιολογήσεις με οποιοδήποτε τρόπο με το είσαι φίλος μέxρι το ότι ήσουν υδραυλικός ή περνούσες πλακάκια.Αν θέλουν και οι δύο δεν υπάρxει εμπόδιο.Αν είναι αμοιβαίο βρίσκετε πολύ εύκολα ο τρόπος.Δεν είπα ότι θα κάνει τη ζημιά κάποιος "απ΄ έξω", κάποιος τελείως άγνωστος. Μα κάποιος που είναι ή ήταν θεραπευόμενός της. Κάποιος/α που άνηκε στην επαγγελματικό της κύκλο.
Σαν έμπαινες εσύ (στο ιατρείο της...), έβγαινε κάποιος/α άλλος/η. Σίγουρα θα είχες δει κάποια άτομα. Στο μπες - βγες, λοιπόν. Αν ήταν να γίνει ζημιά, θα γινόταν από κάποιο από αυτά τα άτομα...
Πολύ τραβηγμένο..."απ΄ τα αυτιά". Αλλά όχι αδύνατο να συμβεί. Αν δεν έχει σ΄ εσένα, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συμβεί στον καθένα...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

22:41
Καλέ, δε διαφωνώ...Μία στο εκατομμύριο γιατί στην τελική δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήσουν θεραπευόμενος.Το ότι πήγαινες στο γραφείο δεν λέει κάτι μπορείς να το δικαιολογήσεις με οποιοδήποτε τρόπο με το είσαι φίλος μέxρι το ότι ήσουν υδραυλικός ή περνούσες πλακάκια.Αν θέλουν και οι δύο δεν υπάρxει εμπόδιο.Αν είναι αμοιβαίο βρίσκετε πολύ εύκολα ο τρόπος.
Αλλά δε θεωρώ και τελείως απίθανο να συμβεί κάτι, από κάποιον που το έχει βάλει στο μυαλό του. Πολλά έχουν ακούσει τ΄ αυτιά μου κι έχουν δει τα μάτια μου.
Έχω καθίσει σε καναπέ ψυχολόγου για 6 μήνες. Τον ένα εξ΄ αυτών τον πέρασα σε "ομαδική". Γι΄ αυτό ξέρω, με βεβαιότητα, τί επιτρέπεται και τί όχι. Είχαμε "ρητή εντολή" αν βρεθούμε έξω (οι της ομαδικής...) να μην κοιταζόμαστε ούτε στα μάτια (για να μην συνάψουμε σχέση ή φιλία...). Μία κοπέλα, αποχώρησε στο τέλος και του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Του είχε γίνει εφιάλτης. Γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί του. Φυσικά διαλυθήκαμε...Εγώ, ούτως ή άλλως, θα σταματούσα, όπως και το έκανα...
Δεν αποκλείω τίποτα, λοιπόν. Και μπορώ να καταλάβω γιατί κι αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται και τον ίσκιο τους, κάποιες φορές και είναι τυπικοί (τουλάχιστον οι περισσότεροι/ες απ΄ αυτούς/ες...)...
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

22:45
Ναι καταλαβαίνω αλλά εδώ πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση που δεν είναι αμοιβαία.Αν δεν θέλουν και οι δύο και είναι ο θεραπευόμενος επικίνδυνος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.Σε αυτό συμφωνώ αλλά εδώ μιλάμε για δύο φυσιολογικούς ανθρώπους που ερωτεύτηκαν αμοιβαία όπως ερωτεύτηκα εγώ την γυναίκα μου.Καλέ, δε διαφωνώ...
Αλλά δε θεωρώ και τελείως απίθανο να συμβεί κάτι, από κάποιον που το έχει βάλει στο μυαλό του. Πολλά έχουν ακούσει τ΄ αυτιά μου κι έχουν δει τα μάτια μου.
Έχω καθίσει σε καναπέ ψυχολόγου για 6 μήνες. Τον ένα εξ΄ αυτών τον πέρασα σε "ομαδική". Γι΄ αυτό ξέρω, με βεβαιότητα, τί επιτρέπεται και τί όχι. Είχαμε "ρητή εντολή" αν βρεθούμε έξω (οι της ομαδικής...) να μην κοιταζόμαστε ούτε στα μάτια (για να μην συνάψουμε σχέση ή φιλία...). Μία κοπέλα, αποχώρησε στο τέλος και του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Του είχε γίνει εφιάλτης. Γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί του. Φυσικά διαλυθήκαμε...Εγώ, ούτως ή άλλως, θα σταματούσα, όπως και το έκανα...
Δεν αποκλείω τίποτα, λοιπόν. Και μπορώ να καταλάβω γιατί κι αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται και τον ίσκιο τους, κάποιες φορές και είναι τυπικοί (τουλάχιστον οι περισσότεροι/ες απ΄ αυτούς/ες...)...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

18-09-24

22:51
Βρε καλά να είστε και πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να χαίρεστε και τα παιδάκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.Ναι καταλαβαίνω αλλά εδώ πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση που δεν είναι αμοιβαία.Αν δεν θέλουν και οι δύο και είναι ο θεραπευόμενος επικίνδυνος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.Σε αυτό συμφωνώ αλλά εδώ μιλάμε για δύο φυσιολογικούς ανθρώπους που ερωτεύτηκαν αμοιβαία όπως ερωτεύτηκα εγώ την γυναίκα μου.
"Φύγαμε" από εσάς...Η κουβέντα ξεκίνησε από το τί μπορεί να συμβεί, στα καλά τού καθουμένου, από κάποιον/α καλοθελητή/καλοθελήτρια...
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

18-09-24

22:57
Αν κάποιος είναι επικίνδυνος και ερωτευτεί μόνο αυτός δηλαδή να μην είναι αμοιβαίο τότε σαφώς και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.Αν όμως είναι κάτι αμοιβαίο που υπάρxει η εμπιστοσύνη τότε δεν θα συμβεί τίποτα.Και εννοείται πως υπάρxουν και άνθρωποι αν και υπέρ σπάνιο πια που μπορεί να σεβαστούν ότι δεν αγαπήθηκαν το ίδιο και ενώ θα τους απορρίψουν να φερθούν ώριμα.Ετσι θέλω να πιστεύω τουλάxιστον.Βρε καλά να είστε και πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να χαίρεστε και τα παιδάκια σας και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
"Φύγαμε" από εσάς...Η κουβέντα ξεκίνησε από το τί μπορεί να συμβεί, στα καλά τού καθουμένου, από κάποιον/α καλοθελητή/καλοθελήτρια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KaterinaKiriaki
- charmander
- Unboxholics
- Coroner
- Kate1914
- American Economist
- AggelikiGr
- iew
- rafaela11
- tete
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- jj!
- chester20080
- fourkaki
- SlimShady
- A350
- Libertus
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Μήτσος10
- Reader
- Scandal
- fockos
- giannhs2001
- touvlo
- ROM32
- Ωρορα
- Paragontas7000
- DimitraA.
- _pathfinder_
- baizer
- uni77
- Dreamer_SW
- cortomaltese
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Έμμα
- louminis
- itisjustme
- GiorgosAsi
- Viedo
- Pipitsa
- Αλκης Κ.
- Κλημεντίνη
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.