19-09-24

05:10
Για το αρχικό πόστ του θρέντ μιλάς ;Ναι καταλαβαίνω αλλά εδώ πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση που δεν είναι αμοιβαία.Αν δεν θέλουν και οι δύο και είναι ο θεραπευόμενος επικίνδυνος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
Coroner
Νεοφερμένο μέλος
Ο Coroner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

19-09-24

08:15
Έρωτας με ψυxολόγοΓια το αρχικό πόστ του θρέντ μιλάς ;

19-09-24

08:21
Πρώτα απ' όλα, αν ήμασταν σε σοβαρό κράτος, ο γιατρός θα έπρεπε να κόβει αποδείξεις και να περνάει σε κάποια λίστα τους ασθενείς του. Οπότε αν ας πούμε ο ασθενής κάνει σχέση με τον ψυχολόγο του και εγώ που είμαι συγγενής ή φίλος του ασθενούς ή του ψυχολόγου και δε συμφωνώ με αυτή τη σχέση, μπορώ να τους κάνω καταγγελία και οι αρμόδιοι θα βρουν από αποδείξεις και αρχεία ότι πράγματι αυτός ήταν ασθενής και αφού ο ψυχολόγος έκανε σχέση με τον ασθενή, του αφαιρούμε την άδεια.
Αλλά ποιος κόβει αποδείξεις στην Ελλάδα; Πάμε παρακάτω. Κάντε σχέσεις με τους ασθενείς σας και τους ψυχολόγους σας ελεύθερα. Γιόλο.
Αλλά ποιος κόβει αποδείξεις στην Ελλάδα; Πάμε παρακάτω. Κάντε σχέσεις με τους ασθενείς σας και τους ψυχολόγους σας ελεύθερα. Γιόλο.
Coroner
Νεοφερμένο μέλος
Ο Coroner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.

19-09-24

08:27
Εσύ διαθέτεις μεγάλη φαντασία σε σημείο που βλέπεις ως οπτασία καταγγελίες συγγενών επειδή μία ψυxολόγος ερωτεύτηκε κάποιον θεραπευόμενο γιατί μάλλον πιστεύεις και θεωρείς ότι όλοι οι άνθρωποι που θέλησαν βοήθεια κάνουν τον κόκορα μέσα στον δρόμο.Κάποιος μπορεί να πάει σε ψυxολόγο μόνο και μόνο επειδή νιώθει την ανάγκη να xαλαρώσει ψυxικά.Πρώτα απ' όλα, αν ήμασταν σε σοβαρό κράτος, ο γιατρός θα έπρεπε να κόβει αποδείξεις και να περνάει σε κάποια λίστα τους ασθενείς του. Οπότε αν ας πούμε ο ασθενής κάνει σχέση με τον ψυχολόγο του και εγώ που είμαι συγγενής ή φίλος του ασθενούς ή του ψυχολόγου και δε συμφωνώ με αυτή τη σχέση, μπορώ να τους κάνω καταγγελία και οι αρμόδιοι θα βρουν από αποδείξεις και αρχεία ότι πράγματι αυτός ήταν ασθενής και αφού ο ψυχολόγος έκανε σχέση με τον ασθενή, του αφαιρούμε την άδεια.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

19-09-24

09:17
Έλα μωρέ, μην αφορίζουμε έτσι...Δε λέω να γίνεται σκοινί - κορδόνι, αλλά, κι ανθρώπινα αν το δεις, μπορεί να συμβεί. Χωρίς να το επιδιώκουν εξ αρχής. Δεν κοιτά ο έρωτας ποιόν/α θα "χτυπήσει" και δεν ξέρεις κι από πού θα σου ΄ρθει...Αλλά ποιος κόβει αποδείξεις στην Ελλάδα; Πάμε παρακάτω. Κάντε σχέσεις με τους ασθενείς σας και τους ψυχολόγους σας ελεύθερα. Γιόλο.
Άλλωστε, γιατί οι συγκεκριμένοι ν΄ αποτελούν εξαίρεση ; Μπορεί να πας στον οδοντίατρο, που σου φτιάχνει τα δόντια, και να καταλήξετε μαζί. Γιατί ο/η ψυχολόγος ν΄ αποτελεί εξαίρεση ; Επειδή δεσμεύεται να μην συνάψει σχέση με ασθενή ; Οκ. Παύει να έχει επαγγελματική σχέση μαζί του και συνεχίζουν σε άλλη κατάσταση.
Μην είμαστε τόσο απόλυτοι. Δεν λέω να είναι "φύγε εσύ, έλα εσύ", αλλά αν κάτι προκύψει ανθρώπινο είναι...

19-09-24

09:22
Από σένα περιμένανε όλοι την αδεια;Πάμε παρακάτω. Κάντε σχέσεις με τους ασθενείς σας και τους ψυχολόγους σας ελεύθερα.
ρε συ χαλάρωσε, δεν θα κάνει κανείς καταγγελία στη δικιά σου. Τωρα παντρευτήκατε κανατε και παιδιά, παει τέλειωσε. Το νόημα του κωδικα δεοντολογίας είναι και ουσιαστικό και σημαντικό σ'αυτο το σημείο.Εσύ διαθέτεις μεγάλη φαντασία σε σημείο που βλέπεις ως οπτασία καταγγελίες συγγενών επειδή μία ψυxολόγος ερωτεύτηκε κάποιον θεραπευόμενο
Γιατι ο ασθενής είναι εξ ορισμού σε πολύ πιο ευάλλωτη θέση απο τον/την θεραπευτή/τρια του. Γι'αυτό παει σε ψυχολόγο. Μετά, στη διαδικασία πάνω, περισσότερα λέει ο θεραπευόμενος για τον εαυτό του παρά ο/η ψυχολόγος του. Τέλος οι ψυχολόγοι εχουν τις γνωσεις να χειρίζονται τους ανθρώπους. Αν τα συνδυάσεις όλα με τον ευάλλωτο θεραπευόμενο μπορεί , αν προκύψει σχέση, να είναι μια σχέση οπου ο/η ψυχολόγος θα κάνει κυριολεκτικά οτι θέλει. Γι'αυτό απαγορευεται.
Coroner
Νεοφερμένο μέλος

19-09-24

09:32
Έτσι πιστεύεις διότι το τι ψέμα είπα την δικιά μου γυναίκα όταν ήμουν θεραπευόμενος της δεν λέγετε.Ήξερα τι έκανα και έτσι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει ότι θέλει.Θα έλεγα πως γίνεται το αντίθετο σε σημαντικά θέματα της σημερινής καθημερινότητας πάντα συμβουλεύετε εμένα ως πιο έμπειρο.Δεν μιλάω φυσικά σε ιατρικό επίπεδο συμβουλές αλλά στην καθημερινότητα της και σε δύσκολες αποφάσεις της.Από σένα περιμένανε όλοι την αδεια;
ρε συ χαλάρωσε, δεν θα κάνει κανείς καταγγελία στη δικιά σου. Τωρα παντρευτήκατε κανατε και παιδιά, παει τέλειωσε. Το νόημα του κωδικα δεοντολογίας είναι και ουσιαστικό και σημαντικό σ'αυτο το σημείο. Γιατι ο ασθενής είναι εξ ορισμού σε πολύ πιο ευάλλωτη θέση απο τον/την θεραπευτή/τρια του κάτι. Επίσης οι ψυχολόγοι εχουν τις γνωσεις να χειρίζονται τους ανθρώπους κατι που αν το συνδυάσεις με τον ευάλλωτο θεραπευόμενο μπορεί , αν προκύψει σχέση, να είναι μια σχέση οπου ο/η ψυχολόγος θα κάνει κυριολεκτικά οτι θέλει. Γι'αυτό απαγορευεται.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-09-24

09:36
Έλα Παναγία μου...Και γιατί το έκανες αυτό ; Γιατί έλεγες ψέματα ; Να θεραπευτείς ήθελες ή να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι ; Ποιός ο λόγος για κάτι τέτοιο ; Δε νομίζω να το έκανες από την αρχή. Εκτός αν "το γύρισες αλλιώς", σαν άρχισες να την ερωτεύεσαι...Έτσι πιστεύεις διότι το τι ψέμα είπα την δικιά μου γυναίκα όταν ήμουν θεραπευόμενος της δεν λέγετε.Ήξερα τι έκανα και έτσι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει ότι θέλει.Θα έλεγα πως γίνεται το αντίθετο σε σημαντικά θέματα της σημερινής καθημερινότητας πάντα συμβουλεύετε εμένα ως πιο έμπειρο.Δεν μιλάω φυσικά σε ιατρικό επίπεδο συμβουλές αλλά στην καθημερινότητα της και σε δύσκολες αποφάσεις της.

19-09-24

09:40
Απίστευτο. Και καμαρώνεις κιόλα;!! Ωραία σχέση φτιαξατε.Έτσι πιστεύεις διότι το τι ψέμα είπα την δικιά μου γυναίκα όταν ήμουν θεραπευόμενος της δεν λέγετε.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

19-09-24

09:44
Ποιο το νόημα να πας σε ψυχολόγο εκθέτοντας εσκεμμένα μια στρεβλή όψη της ζωής σου; αν υπονοείς ότι λόγω έρωτος αρχομενου το έκανες, χειριστικό μου ακούγεταιΈτσι πιστεύεις διότι το τι ψέμα είπα την δικιά μου γυναίκα όταν ήμουν θεραπευόμενος της δεν λέγετε.Ήξερα τι έκανα και έτσι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει ότι θέλει.Θα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-09-24

09:46
Θέλω να πιστεύω ότι της είπε τα ψέματά του, στην πορεία. Της τα εξομολογήθηκε. Και ξέρεις τί λένε "αμαρτία εξομολογουμένη...". Λέω, δεν ξέρω...Απίστευτο. Και καμαρώνεις κιόλα;!! Ωραία σχέση φτιαξατε.
Κι εμένα μου φαίνεται τελείως παράλογο να κάθεσαι σε εκείνον τον καναπέ και να λες ψέματα. Θυμάμαι να λέω τόσες αλήθειες, που ούτε στον παπά, που λένε. Διαφορετικά, ποιό το νόημα ; Δηλαδή και να πληρώνω και να λέω και ψέματα ; Εεεε δε λέει. Δε γίνεται δουλίτσα έτσι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KaterinaKiriaki
- charmander
- Unboxholics
- Coroner
- Kate1914
- American Economist
- AggelikiGr
- iew
- rafaela11
- tete
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- jj!
- chester20080
- fourkaki
- SlimShady
- A350
- Libertus
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Μήτσος10
- Reader
- Scandal
- fockos
- giannhs2001
- touvlo
- ROM32
- Ωρορα
- Paragontas7000
- DimitraA.
- _pathfinder_
- baizer
- uni77
- Dreamer_SW
- cortomaltese
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Έμμα
- louminis
- itisjustme
- GiorgosAsi
- Viedo
- Pipitsa
- Αλκης Κ.
- Κλημεντίνη
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.