Δέν ξέρω. Για πόσο θα συνεχίσει και που θα καταλήξει.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Σκοπεύεις να μετοικήσεις κοντά της; Σκοπεύει να έρθει εκείνη εδώ; Θεωρώ οτι και τα δύο είναι δύσκολα. Σκέψου το καλά. Αν δε σκοπεύεις να κάνετε κάτι από τα δύο σκέψου μήπως είναι χάσιμο χρόνου και λυπάμαι που γίνομαι πεζή.
Τι είναι αυτό που έχεις και θεωρείς οτι οι Ελληνίδες δε σε θέλουν; Αν στο έχουν πει 10 - 20 - 100 γυναίκες δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που να σε θέλει και να σε αγαπήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Μόνο εσύ και η αγαπημένη σου γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε για να κρατήσετε αυτή την αγάπη ζωντανή.Μέχρι στιγμής έχουμε περάσει περισσότερεες στιγμές Online παρά "πραγματικές". Αλλά στην καρδιά όλα επιτρέπονται.
Δέν ξέρω. Για πόσο θα συνεχίσει και που θα καταλήξει.
Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και καμία δεν συνοδεύεται από εγγυήσεις για την κατάληξή της, πόσο μάλλον η δική σας.
Οι σχέσεις που δοκιμάζει η απόσταση, αν τα καταφέρουν, έχουν πολύ ισχυρά θεμέλια και ένα εξαιρετικά ρομαντικό παρελθόν να διηγηθούν... Κάτι ξέρω κι εγώ από απόσταση...

Tο ανέφικτο είναι μονάχα αυτό που δεν έγινε ακόμη...Στο χέρι σας είναι να το κάνετε εφικτό.
Γνωρίζω ένα ζευγάρι που τώρα ζει μαζί με τα δύο του παιδιά στην Αυστραλία. Η γνωριμία έγινε στο διαδίκτυο. Εκείνος στη Θεσσαλονίκη, εκείνη στη μακρινή Αυστραλία. Πρόσφατα που τους συνάντησα online ήταν τρισευτυχισμένοι μετά από 10 χρόνια γάμου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanasis31
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι σκέφτεσαι να κάνεις; Σκοπεύεις να μετοικήσεις κοντά της; Σκοπεύει να έρθει εκείνη εδώ; Θεωρώ οτι και τα δύο είναι δύσκολα. Σκέψου το καλά. Αν δε σκοπεύεις να κάνετε κάτι από τα δύο σκέψου μήπως είναι χάσιμο χρόνου και λυπάμαι που γίνομαι πεζή.
Τι είναι αυτό που έχεις και θεωρείς οτι οι Ελληνίδες δε σε θέλουν; Αν στο έχουν πει 10 - 20 - 100 γυναίκες δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια εκεί έξω που να σε θέλει και να σε αγαπήσει.
Σκέφτεσαι με την λογική αλλά όχι πεζά. Αυτή δέν μπορεί να έρθει και να δουλέψει εδώ (με μισθό πέινας σε σχέση με τη χώρα της) και εγώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάω εκεί. Χάσιμο χρόνου; απο το να κάθομαι μόνος και να μην ενδιαφέρω/ με ενδιαφέρει καμμια άλλη; απο τη στιγμή που και οι δυό μας δέν έχουμε κάτι άλλο... το δέσιμο είναι πολύ ισχυρό.
Έχω σταματήσει να βγάινω. Οι φίλοι άρχισαν και παντρεύονται σιγά σιγά, το ίδιο και ξαδέλφια. Με τις τόσες χυλόπιτες και τα άκυρα έχω σταματήσει να κυνηγάω. Το να πιστεύω σε ... θαύματα είναι λίγο κουτό. Αν τύχαινε κάτι θα το σκεφτόμουν και θα αξιολογούσα το πότε θα σταματήσω. Το έχουμε συζητήσει κι αυτό.

Μόνο εσύ και η αγαπημένη σου γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε για να κρατήσετε αυτή την αγάπη ζωντανή.
Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και καμία δεν συνοδεύεται από εγγυήσεις για την κατάληξή της, πόσο μάλλον η δική σας.
Οι σχέσεις που δοκιμάζει η απόσταση, αν τα καταφέρουν, έχουν πολύ ισχυρά θεμέλια και ένα εξαιρετικά ρομαντικό παρελθόν να διηγηθούν... Κάτι ξέρω κι εγώ από απόσταση...
Tο ανέφικτο είναι μονάχα αυτό που δεν έγινε ακόμη...Στο χέρι σας είναι να το κάνετε εφικτό.
Γνωρίζω ένα ζευγάρι που τώρα ζει μαζί με τα δύο του παιδιά στην Αυστραλία. Η γνωριμία έγινε στο διαδίκτυο. Εκείνος στη Θεσσαλονίκη, εκείνη στη μακρινή Αυστραλία. Πρόσφατα που τους συνάντησα online ήταν τρισευτυχισμένοι μετά από 10 χρόνια γάμου...
Σίγουρα... απλά όλα είναι αβέβαια. Αβέβαια και έθραυστα.
Παίζουν όλα ρόλο. Ίσως φταίει η γενικότερη γκαντεμιά μου. Μπλέκω σε δύσκολες καταστάσεις

underwater
Περιβόητο μέλος

απο τη στιγμή που και οι δυό μας δέν έχουμε κάτι άλλο... το δέσιμο είναι πολύ ισχυρό.
Συγγνώμη αν φανώ κάπως, όμως ο τρόπος που παρουσιάσεις την κατάσταση είναι πολύ φλατ. "Είμαι μόνος, κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και μιλάω με κάποιον άλλον άνθρωπο που είναι επίσης μόνος, ώστε να κάνουμε την μοναξιά μας ελαφρύτερη". Νομίζω πως έχεις μπει σε φαύλο κύκλο με λάθος αφετηρία.
Αν τύχαινε κάτι θα το σκεφτόμουν και θα αξιολογούσα το πότε θα σταματήσω. Το έχουμε συζητήσει κι αυτό.![]()
Και μόνο το γεγονός ότι σκέφτεσαι ότι αν τύχαινε κάτι εδώ θα σταματούσες την σχέση μου δείχνει ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο πάθος κι ο έρωτας που μπορεί να κάνει την συγκεκριμένη σχέση ουσιαστική. Ημίμετρο μου φαίνεται. Αν ήσουν ερωτευμένος θα το είχες κυνηγήσει, το ίδιο κι εκείνη.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέφτεσαι με την λογική αλλά όχι πεζά. Αυτή δέν μπορεί να έρθει και να δουλέψει εδώ (με μισθό πέινας σε σχέση με τη χώρα της) και εγώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάω εκεί. Χάσιμο χρόνου; απο το να κάθομαι μόνος και να μην ενδιαφέρω/ με ενδιαφέρει καμμια άλλη; απο τη στιγμή που και οι δυό μας δέν έχουμε κάτι άλλο... το δέσιμο είναι πολύ ισχυρό.
Γεμίζετε λοιπόν τις μοναξιές σας. Ή έτσι νομίζετε τουλάχιστον. Γιατί στο λέω από πείρα, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα βλέμμα. Ούτε όλα τα ερωτόλογα κι οι όρκοι αγαπης του κόσμου. Δυστυχώς θα έρθει μια στιγμή (αν δεν έχει έρθει ήδη) που κι οι δυο θα κουραστείτε να κλείνετε τον υπολογιστή και να είστε στην ουσία μόνοι.
Έχω σταματήσει να βγάινω. Οι φίλοι άρχισαν και παντρεύονται σιγά σιγά, το ίδιο και ξαδέλφια. Με τις τόσες χυλόπιτες και τα άκυρα έχω σταματήσει να κυνηγάω. Το να πιστεύω σε ... θαύματα είναι λίγο κουτό. Αν τύχαινε κάτι θα το σκεφτόμουν και θα αξιολογούσα το πότε θα σταματήσω. Το έχουμε συζητήσει κι αυτό.![]()
Όσο άσχημος, φτωχός, σκατάς κι αν είσαι (υποθέσεις κάνω, μην παρεξηγηθείς) είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα βρεθεί μια κοπέλα για σένα. Θανάση να ξέρεις στη ζωή όλα θέλουν προσπάθεια, τίποτα δε μας χαρίζεται έτσι απλά. Για τα πάντα πρέπει να προσπαθήσεις. Βάλε αυτό το σκοπό στη ζωή σου, βρες πράγματα που σου αρέσει να κάνεις, γνώρισε νέους ανθρώπους και το ένα θα φέρει το άλλο. Μην αφήνεις τη ζωή σου να κυλάει έτσι άσκοπα, κρίμα είναι.
Το να πιστεύεις σε θαύματα είναι κουτό. Το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα είναι ευλογία. Μην παραιτείσαι.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Tι γλυκό και ελπιδοφόρο..Το να πιστεύεις σε θαύματα είναι κουτό. Το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα είναι ευλογία. Μην παραιτείσαι.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται;Ή μήπως γρηγορότερα αλληλοεπιθυμούνται;Οι απόψεις διίστανται.Τί λέτε;
Και τα 2

Στη δικη μου περιπτωση ( εχω σχεση απο αποσταση εδω και λιγο καιρο) ισχυει το δευτερο

Ειναι βεβαια αρχη ακομα!
Παντως μακροπροθεσμα,επειδη τελειωνω τη σχολη σε λιγο καιρο,εχω την ευκολια να βρω καποια δουλιτσα για να ειμαι κοντα του.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Τι καλήΌσο άσχημος, φτωχός, σκατάς κι αν είσαι είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα βρεθεί μια κοπέλα για σένα.

Και τα 2Αναλογα τον χαρακτηρα
Στη δικη μου περιπτωση ( εχω σχεση απο αποσταση εδω και λιγο καιρο) ισχυει το δευτερο
Ειναι βεβαια αρχη ακομα!
Παντως μακροπροθεσμα,επειδη τελειωνω τη σχολη σε λιγο καιρο,εχω την ευκολια να βρω καποια δουλιτσα για να ειμαι κοντα του.
Ό,τι και να βρεις θα σε περιμένει γιατί σ'αγαπάει.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όσο άσχημος, φτωχός, σκατάς κι αν είσαι είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα βρεθεί μια κοπέλα για σένα.
Μην κολλήσεις στο ότι θα κουτσαίνει και θα έχει ένα γυάλινο μάτι. Πάνω απ' όλα θα σ' αγαπά!

Μην κολλήσεις στο ότι θα κουτσαίνει και θα έχει ένα γυάλινο μάτι. Πάνω απ' όλα θα σ' αγαπά!
Δηλαδή τι θες να πεις με αυτό; Οτι όσοι είναι κουτσοί και στραβοί δεν αξίζουν να αγαπηθούν;

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ποτηρι ειναι μισοαδειο 'η μισογεμάτο;εξαρταται παντα από την οπτική γωνια του καθενός....προσωπικά.. προσπαθω στη ζωή μου να το βλεπω και να το εχω το ποτηρι μισογεματο..ναπινω με μικρες μικρες γουλιτσεςΜάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται;Ή μήπως γρηγορότερα αλληλοεπιθυμούνται;Οι απόψεις διίστανται.Τί λέτε;

Siena
Νεοφερμένο μέλος

Mariw
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Siena
Νεοφερμένο μέλος

Το χειρότερο είναι να είσαι με κάποιον να περνάτε τέλεια μαζί και την πιο ακατάλληλη στιγμή βγαίνουν οι βάσεις και ο ένας περνάει στην Κρήτη και ο άλλος στην Θεσσαλονίκη.....Εκεί τι κάνεις?????
Μαριω,
και εδω παιζει το αιωνιο θεμα των χρηματων. Δηλαδη αν υπαρχει παρα πολυ μεγαλη οικονομικη ανεση σε εναν απ τους 2 ή και στους 2 τοτε κανονιζετε να βρισκεστε 1 φορα την εβδομαδα (μια ο ενας και μια ο αλλος). Ειναι μια καλη συχνοτητα 2 ημερες full την εβδομαδα πιστευω.
Η δευετρη λυση ειναι αυτη που ειπε και καποιος πιο πανω, ο ενας απ τους 2 ξαναδινει και συμπληρωνει στο μηχανογραφικο μονο την περιοχη του αλλου.
Τριτη λυση δυστυχως ειναι ο χωρισμος. Δειτε το πως παει χωρια γιατι ειστε ακομα πολυ νεοι και οι 2. Ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα στο μελλον. Ειδικα αν ειστε απο το ιδιο μερος. Σε ΚΑΜΙΑ ομως περιπτωση μην παρατησει κανεις απ τους δυο τις σπουδες του γιατι αυτο θα ειναι κατι που θα το μετανιωνετε μια ζωη μετα.
Mariw
Νεοφερμένο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Όσον αφορά το θέμα πιστεύω οτι για μία σχέση από απόσταση ισχυεί το εξής η απόσταση σβήνει τα μέτρια πάθη και φουντώνει τα μεγάλα......
παράξενο - πάντα πίστευα το αντίθετο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.