Τί θες να μάθεις τώρα; Αν θα συνεχίσεις επικοινωνία μαζί του ή τί θα κάνεις από δουλειά;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.

Κλασικά πάμε να τα φορτώσουμε όλα στο τρίτο πρόσωπο.
Δεν βλέπετε το πράγμα σφαιρικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
οχι αγάπη μου δεν είσαι τσούλα δε το λέω καθόλου ειρωνικά, το εννοώ μην ακούς την κοινωνική κατακραυγή εδω μέσα.
Τις ενοχές για τις μαλακίες του τις φέρνει αυτός που έχει την οικογένεια , ξεπέρασε το.
Η γυναίκα του θα πληγωθεί πολύ περισσότερο απο τις επόμενες.
Καλά δε περιμενε κανεις να τα χρεώσεις στη γυναίκα... Για όλα φταίνε οι άντρες... Οι γονείς... Γενικά όλοι οι αλλοι εκτός από εμάς... Go on

ΥΓ και οι δυο φταίνε κ κυριως αυτή. Αμα του την έπεφτε ενώ έβλεπε ότι έχει οικογένεια. Γελοιότητες. Ειρωνευεται κιόλας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

Εσυ έχεις δίκιο σε αυτό που λες, οτι αν δεν θελει ο παντρεμένος/δεσμευμένος να ανοιξει η πόρτα, δεν ανοίγει που να βαράνε τον κωλο τους εκατο μνηστηρες απέξω.Κλασικά πάμε να τα φορτώσουμε όλα στο τρίτο πρόσωπο.
Δεν βλέπετε το πράγμα σφαιρικά
Αλλά έχει δίκιο και η Λένω, ότι έβλεπε η άλλη που πήγαινε, ήξερε οτι ηταν παντρεμενος, κι αντι να βαλει το μυαλουδάκι μπροστά, έβαλε τη φαγούρα απο το μουνάκι. Pussy brain. Αρα, μειωμενων αναστολών.
Τι θα γινει; Δεν πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες των πράξεών μας σ αυτή τη ζωή; Πρέπει να ειναι 100-0 ή ο ένας ή ο άλλος; Τα δίκαια δεν πρέπει να τα αποδίδουμε;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.507 μηνύματα.

Εγώ αν είχα αρχίσει να ψάχνομαι σημαίνει πως ο γάμος θα είχε λήξει για μένα. Αλλά εγώ δε θα έμπαινα και σε γάμο ακριβώς για αυτό, αρα δεν ξέρω πόσο αφηρημένα να σου απαντήσω.Εσύ αν ήσουν στη θέση του τι θα έκανες;

δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση
αλλά όσοι βρίσκονται δε φευγουν ποτέ απο τη γυναίκα τους γιατι τους παρέχει ασφάλεια παρότι εχουν καύλες για πολλές αλλες
συγχαρητήρια μολις αποκτήσατε πιστοποίηση ψυχολογίας ΕΚΠΑ!Καλά δε περιμενε κανεις να τα χρεώσεις στη γυναίκα... Για όλα φταίνε οι άντρες... Οι γονείς... Γενικά όλοι οι αλλοι εκτός από εμάς... Go on![]()

Το "όχι", μου αρκεί.Οχι, αλλά οχι για να μην διαλύσω μια οικογένεια, αλλά επειδή δεν θα μπορούσα να είμαι με εναν τέτοιον άνθρωπο. Η οικογένεια αυτή διαλυμένη είναι ετσι κι αλλιώς.
Εγώ δεν θα το έκανα αν ήξερα ότι είναι δεσμευμένος, εσύ δεν θα το έκανες επειδή αν ανταποκρινόταν δεν θα ήθελες να είσαι με έναν τέτοιον άνθρωπο.
Το αποτέλεσμα μετράει.
Και καθόλου δεν θα μ΄ενδιέφερε αν ήταν ένας ήδη διαλυμένος γάμος ή αν αυτός είχε απατήσει ξανά την γυναίκα του ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτά από μένα.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.554 μηνύματα.

Το ξέρω ότι δε θα έμπαινες κ.λπ. αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορείς έστω και υποθετικά να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του!Εγώ αν είχα αρχίσει να ψάχνομαι σημαίνει πως ο γάμος θα είχε λήξει για μένα. Αλλά εγώ δε θα έμπαινα και σε γάμο ακριβώς για αυτό, αρα δεν ξέρω πόσο αφηρημένα να σου απαντήσω.
δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση
αλλά όσοι βρίσκονται δε φευγουν ποτέ απο τη γυναίκα τους γιατι τους παρέχει ασφάλεια παρόυι εχουν καύλες για πολλές αλλες
Σε ξαναρωτάω λοιπόν, έστω ότι είσαι ο εν λόγω 40άρης με 2 παιδιά κ.λπ. κι αντιλαμβάνεσαι ότι η μικρή σε γουστάρει...τι θα έκανες διαφορετικά ως «σωστός οικογενειάρχης» που «δεν ψάχνεται» κ.λπ.;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.507 μηνύματα.

Αν δε ψαχνόμουν τι θα έκανα με τη μικρή; αν δε ψαχνόμουν σημαίνει πως θα ήμουν καλυμμένος σεξουαλικά και συναισθηματικά άρα θα έμενα στη σχέση μου.Σε ξαναρωτάω λοιπόν, έστω ότι είσαι ο εν λόγω 40άρης με 2 παιδιά κ.λπ. κι αντιλαμβάνεσαι ότι η μικρή σε γουστάρει...τι θα έκανες διαφορετικά ως «σωστός οικογενειάρχης» που «δεν ψάχνεται» κ.λπ.;
Και οχι δεν μπορώ ούτε υποθετικά να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση πως θα ήμουν αν ημουν αντρας, παντρεμενος, με παιδι και γυναίκα φτερά και λέπια.
Πως να ξέρω πως θα είμαι αν είμαι τελείως αλλος άνθρωπος ;
Σοβαρευτείτε
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.554 μηνύματα.

Μα κι αυτός το ίδιο έκανε, δεν ενέδωσε (ή δεν πρόλαβε να ενδώσει, το ίδιο κάνει)...άρα που είναι το «λάθος»;Αν δε ψαχνόμουν τι θα έκανα με τη μικρή; αν δε ψαχνόμουν σημαίνει πως θα ήμουν καλυμμένος σεξουαλικά και συναισθηματικά άρα θα έμενα στη σχέση μου.
Άρα δεν έχεις αρκετή «ενσυναίσθηση» για να πας εκεί...οκ, δεκτό!Και οχι δεν μπορώ ούτε υποθετικά να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση πως θα ήμουν αν ημουν αντρας, παντρεμενος, με παιδι και γυναίκα φτερά και λέπια.
Πως να ξέρω πως θα είμαι αν είμαι τελείως αλλος άνθρωπος ;
Σοβαρευτείτε
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος
Η ELLIE000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Και επίσης, προδωσα την εμπιστοσύνη του ξάδερφού μου που με πήγε εκεί για να δουλέψω. Τώρα ούτε αυτός μου μιλάει. Ήταν πολύτιμη η φιλία του για μένα. Και τον έχω χάσει.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Ο,τι έγινε εγινε. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξεις μπροστά στη ζωή σου να βρείς μια δουλειά για να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Δεν σε ωφελεί να το σκέφτεσαι άλλο, δε θα αλλάξει το παρελθόν και δεν θα σε ωφελήσει στο μέλλον. Κι άσε να λενε εδώ.Και επίσης, προδωσα την εμπιστοσύνη του ξάδερφού μου που με πήγε εκεί για να δουλέψω. Τώρα ούτε αυτός μου μιλάει. Ήταν πολύτιμη η φιλία του για μένα. Και τον έχω χάσει.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος
Η ELLIE000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Σ ευχαριστώ amarelia για την κατανόηση
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Κοπελιά ο,τι έγινε έγινε προχωράς παρακάτω και αφού κατάλαβες το λάθος σου, να μην το επαναλάβεις.
Όσο για τον ξάδερφο, μη περιμένεις σύντομα να αρχίσει να σου ξαναμιλάει, αν δουλεύει ακόμη στο ξενοδοχείο σίγουρα το κουτσομπολιο θα έχει πάει σύννεφο και θα αισθάνεται άβολα μπροστά στην σύζυγο του ιδιοκτήτη.
Γενικά όταν μπαίνουμε σε μια δουλειά μέσω ενός άλλου προσώπου, πρέπει να προσέχουμε και λίγο τις πράξεις μας για να μην τον ρεζιλεψουμε στην επιχείρηση.
Είσαι μικρή, συνεχίζεις.
Όσο για τον ξάδερφο, μη περιμένεις σύντομα να αρχίσει να σου ξαναμιλάει, αν δουλεύει ακόμη στο ξενοδοχείο σίγουρα το κουτσομπολιο θα έχει πάει σύννεφο και θα αισθάνεται άβολα μπροστά στην σύζυγο του ιδιοκτήτη.
Γενικά όταν μπαίνουμε σε μια δουλειά μέσω ενός άλλου προσώπου, πρέπει να προσέχουμε και λίγο τις πράξεις μας για να μην τον ρεζιλεψουμε στην επιχείρηση.
Είσαι μικρή, συνεχίζεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

Σου το εξήγησα και πιο πάνω αλλά έχεις πάρει ανάποδες τωρα και λες τα δικά σου και με έγραψες τελείως στ αρχίδια σου.Δεν σε ωφελεί να το σκέφτεσαι άλλο, δε θα αλλάξει το παρελθόν και δεν θα σε ωφελήσει στο μέλλον. Κι άσε να λενε εδώ.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
Δεν ειναι θεμα αμαρτίας. Ειναι θέμα ανάληψης ευθυνών. Accountability.
Γιατί αν δεν μάθει, δεν κάτσει να σκεφτεί το μερίδιο ευθύνης της, θα πάει παρακάτω και θα κάνει τα ίδια. Και μετα θα κλαίει πάλι και θα την πληρώσουν κι άλλοι εξ αιτίας της, πχ κανας αγαθιαρης γκόμενός της που θα τον κερατωσει με το επόμενο αφεντικό της, ή τωρα ο ξάδερφος που την εστειλε για δουλειά και ψαχτηκε για μοιραίες τόλμες και γοητείες.
Αυτό το πράγμα που θέλετε να αφήνετε λάσκα το μουνί να κάνει ότι του καπνίσει because wahmen free und stronk και μετά να τρέχετε σαν τον διάολο από κάθε υστερη σκέψη ως feedback με τη δικαιολογία "αν το σκεφτείς θα πέσεις στην παγίδα να ενοχοποιήσεις την ψυχούλα σου".
Ναι ρε, να την ενοχοποιήσει. Ώστε στον επομενο παντρεμενο να ξέρει, ωπ την προηγούμενη φορα που το έκανα με απέλυσαν και παρεξηγηθηκα με πεντε ανθρωπους, μήπως να μην το ξανακανω και να βαλω μια τάπα εκεί κάτω;
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος

Grand Duchess. Σ ευχαριστώ για το σχόλιο
Vander, έχεις δίκιο σε όλα.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Οχι δεν σε έγραψα στα αρχίδια μου, την ευθύνη της διάλυσης της οικογένειας δεν θα την έφερε, το οτι έκανε λάθος είναι έκδηλο το έχει γράψει και αναφέρει χιλιάδες φορές. Τι άλλο να της πούμε πάνω σε αυτό; Το κατάλαβε νιώθει τύψεις μαλλον δεν θα το ξανακανει παμε παρακάτωΣου το εξήγησα και πιο πάνω αλλά έχεις πάρει ανάποδες τωρα και λες τα δικά σου και με έγραψες τελείως στ αρχίδια σου.
Δεν ειναι θεμα αμαρτίας. Ειναι θέμα ανάληψης ευθυνών. Accountability.
Γιατί αν δεν μάθει, δεν κάτσει να σκεφτεί το μερίδιο ευθύνης της, θα πάει παρακάτω και θα κάνει τα ίδια. Και μετα θα κλαίει πάλι και θα την πληρώσουν κι άλλοι εξ αιτίας της, πχ κανας αγαθιαρης γκόμενός της που θα τον κερατωσει με το επόμενο αφεντικό της, ή τωρα ο ξάδερφος που την εστειλε για δουλειά και ψαχτηκε για μοιραίες τόλμες και γοητείες.
Αυτό το πράγμα που θέλετε να αφήνετε λάσκα το μουνί να κάνει ότι του καπνίσει because wahmen free und stronk και μετά να τρέχετε σαν τον διάολο από κάθε υστερη σκέψη ως feedback με τη δικαιολογία "αν το σκεφτείς θα πέσεις στην παγίδα να ενοχοποιήσεις την ψυχούλα σου".
Ναι ρε, να την ενοχοποιήσει. Ώστε στον επομενο παντρεμενο να ξέρει, ωπ την προηγούμενη φορα που το έκανα με απέλυσαν και παρεξηγηθηκα με πεντε ανθρωπους, μήπως να μην το ξανακανω και να βαλω μια τάπα εκεί κάτω;
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 858 μηνύματα.

Δεν έγινε τίποτα με τον τύπο πέρα από την κατάσταση "σου αρέσω, μου αρέσεις και το ξέρουν όλοι"; O.k. λάθος σου, αλλά μη σκας. Το βρίσκω πιθανό να είναι από τους τύπους που κοιτάνε γενικά και που τους "μαζεύει" η γυναίκα τους. Σχεδίασε το μέλλον σου και πιστεύω σε λίγο καιρό δε θα υπάρχει καν στο μυαλό σου.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Επ μεγάλη κουβέντα είπες εδώ Βαλ.Γιατί αν δεν μάθει, δεν κάτσει να σκεφτεί το μερίδιο ευθύνης της, θα πάει παρακάτω και θα κάνει τα ίδια
Όλοι ξέρουμε ότι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το σπορ " η κατσίκα του γείτονα είναι πιο νόστιμη" δεν σταματάνε ΠΟΤΕ.
Απλά προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν έκαναν κάτι λάθος και κάνουν τις ίδιες χαζομάρες. Νεξτ.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Ναι οτι τώρα λυτρώθηκε αυτή που την έδιωξε τη κοπέλα από το μαγαζί της, νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.
Τι ειναι αυτά ρε;
Οτι θα ήμουν εγώ καλά μετα απο αυτό, μπράβο το κρατήσαμε το σπίτι μας.
πόδι κι αυτός
Τι ειναι αυτά ρε;
πόδι κι αυτός
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Σε πιστεύω, είσαι και σε μια ηλικία που τα συναισθήματα είναι λίγο πολύ έντονα και ο ρισκος λίγο εθιστικός. Σου το αναγνωρίζω ότι δεν έφτασες στον πάτο τελείως, δηλαδή όντως να εκανεις κάτι. Αλλά ελπίζω να μην μπεις στο σπορ αυτό των παντρεμένων, γιατι θα ταλαιπωρηθείς και εσύ και οι αδικημένοι των υποθέσεων (παιδιά γυναίκες κτλ).Grand Duchess. Σ ευχαριστώ για το σχόλιο
Δυστυχώς πολλές γυναίκες με μικρά παιδιά ακούνε τις μλκιες της κοινωνίας "κάνε υπομονή να μεγαλώσουν τα παιδιά άλλο λίγο" και σκύβουν το κεφάλι κάτω.Ναι οτι τώρα λυτρώθηκε αυτή που την έδιωξε τη κοπέλα από το μαγαζί της, νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.
Τι ειναι αυτά ρε;
πόδι κι αυτός
Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό πράγμα για την τιμή κάποιου, να τρώει κερατο (γιατί στοίχημα ο τυπάς είναι λιγουρης) και να το ανέχεται.
amarelia
Περιβόητο μέλος

ε οι γυναίκες δεν είναι πάντα αδικημένες δουκισσα, πάρα πολλες απο αυτας τα ξέρουν και κάνουν τα στραβά μάτια για το σπίτι, τη βόλεψη και πολλά άλλα.Σε πιστεύω, είσαι και σε μια ηλικία που τα συναισθήματα είναι λίγο πολύ έντονα και ο ρισκος λίγο εθιστικός. Σου το αναγνωρίζω ότι δεν έφτασες στον πάτο τελείως, δηλαδή όντως να εκανεις κάτι. Αλλά ελπίζω να μην μπεις στο σπορ αυτό των παντρεμένων, γιατι θα ταλαιπωρηθείς και εσύ και οι αδικημένοι των υποθέσεων (παιδιά γυναίκες κτλ).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.