touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.006 μηνύματα.

Κοριτσάκι μου γλυκό, εδώ εμείς είμαστε για μπάτσες, μη μας παρεξηγείς.Όλοι οι ηθικολογοι εδώ μαζευτηκατε
Λοιπόν, το μόνο κακό είναι ότι έχασες τη δουλειά σου. Τα άλλα όλα είναι μέσα στη ζωή.
Κατά τη γνώμη μου, η γυναίκα του σωστά έκανε και σε έδιωξε απ την πλευρά της. βέβαια και συ δεν μπορούσες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Στη δουλειά μας, είμαστε κακές, προκειμένου να μην τη χάσουμε. Ο <<αγαπητικός>> δεν μπορεί να σε ξαναπροσλάβει; Δύσκολο ;
Κάτι έμαθες: Ποτέ δεν κάνουμε φλερτ με αφεντικό! Υπάρχει και το γνωστό ρητό: εκεί που βγάζω το ψωμί μου, δε βάζω το @@@@ μου. Δε μου λες, μήπως δικαστικά μπορείς να ξαναπάρεις τη θέση σου;
Τώρα, κοίτα, κάτι έμαθες.: Ποτέ ξανά έρωτες στη δουλειά. Αν προκύψει κάτι πολύ δυνατό, να το προχωρήσεις μόνο αν είναι πάρα πολύ δυνατό και μόνο με συνάδελφο, όχι με προϊστάμενο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και αυτός το έμαθε; Τι έγινε ρε παιδιά; Βούκινο γίνατε; Λίγο διακριτικότητα δε βλάπτειΚαι επίσης, προδωσα την εμπιστοσύνη του ξάδερφού μου που με πήγε εκεί για να δουλέψω. Τώρα ούτε αυτός μου μιλάει. Ήταν πολύτιμη η φιλία του για μένα. Και τον έχω χάσει.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Ποίησηεκεί που βγάζω το ψωμί μου, δε βάζω το @@@@ μου

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

Και συ τι ρολο βαράς εδω μεσα αν ειμαστε για μπάτσες; Του χαφιέ και του αναφοράκια ή του οργίλου μπηχτάκια;Κοριτσάκι μου γλυκό, εδώ εμείς είμαστε για μπάτσες, μη μας παρεξηγείς.
Αχ κοριτσάκι μου τα γνωστά μικροαστικά και από πίσω μαχαιρίτσες.
Ευστοχη επιλογή nickname αν μη τι άλλο.
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος
Η ELLIE000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Valder σου στέλνω ένα ηρεμιστικό!! 

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

2ο ποστ που ειναι αποκλειστικα για μενα. Βλέπεις; Με λατρευεις ήδη.Valder σου στέλνω ένα ηρεμιστικό!!![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.006 μηνύματα.

Αναφορά δεν έχω κάνει ποτέ!Και συ τι ρολο βαράς εδω μεσα αν ειμαστε για μπάτσες; Του χαφιέ και του αναφοράκια ή του οργίλου μπηχτάκια;
Αχ κοριτσάκι μου τα γνωστά μικροαστικά και από πίσω μαχαιρίτσες.
Ευστοχη επιλογή nickname αν μη τι άλλο.
Μπηχτές ρίχνω, Ναι!
εσύ τι πρόβλημα έχεις; Καθένας έχει τον τρόπο του. Άλλος βρίζει, άλλος ρίχνει μπηχτές....
Καλά κάνω, και γω για μπάτσες είμαι!
Αλλά τις περισσότερες θα τις φας εσύ

άσε, θα του ρίξω μερικές μπατσούλες και θα στρώσειValder σου στέλνω ένα ηρεμιστικό!!![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εγω δεν ειμαι για μπάτσες, ειμαι κουκλάκι.Αναφορά δεν έχω κάνει ποτέ!
Μπηχτές ρίχνω, Ναι!
εσύ τι πρόβλημα έχεις; Καθένας έχει τον τρόπο του. Άλλος βρίζει, άλλος ρίχνει μπηχτές....
Καλά κάνω, και γω για μπάτσες είμαι!
Αλλά τις περισσότερες θα τις φας εσύ![]()
![]()
![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.

Δε μου λες, μήπως δικαστικά μπορείς να ξαναπάρεις τη θέση σου;
Ότι να ναι
Ναι τώρα θα παει ν καταθέσει προσφυγή στον Άρειο Πάγο.
Μλκα τι διαβάζουμε εδώ μέσα... Πωπω
Οι εκπομπές έχουν τον συντάκτη κ τον αρχισυντάκτη εδώ μέσα έχουμε τον τρολαρχη και τον αρχιτρολαρχη.
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος
Η ELLIE000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

Και τον αρχιμαλάκα
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.543 μηνύματα.

Η μόνη παγίδα στον παραπάνω έρωτα είναι που εν ονόματι του έρωτος θα έτρωγες το τιτανομέγιστο παραμυθι" Αχ ναι υποφέρω είμαατε σε... Διάσταση .. Για τα παιδιά ζούμε μόνο ως συγκάτοικος" Κλπ και θα έχανες το χρόνο σου .. Μακριά
ELLIE000
Νεοφερμένο μέλος

Μα ήξερα ότι στον γάμο του είναι μια χαρά. Δεν μου είπε παραμύθια περί χωρισμού
Και ούτε θα του ζητούσα να χωρίσει
Και ούτε θα του ζητούσα να χωρίσει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.