Το γεγονός ότι είμαι υπέρ αυτού που έγινε και κατά τών μαθητικών παρελάσεων δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορώ εγώ να εκφράζω την αποψουλα μου, όμως θεωρώ ότι στον τρόπο που τους τιμάμε κάπου εστιάζουμε στο δέντρο και χάνουμε όλο τό δάσος, κάπου λίγο έχουμε χάσει τη μπάλα σαν έθνος.
Ναι συμφωνώ ότι έχουμε χάσει την μπάλα όταν πλέον κάνουμε πορείες ,συλλαλητήρια για τον κάθε τυχαίο καταστρεφοντας παράλληλα περιουσίες και ξεχνούμε να τιμούμε πραγματικούς ήρωες ακόμα και αυτής της εποχής...
Τώρα για το μήκος της φουστας τι να σου πω ..
Αν εσύ και κάποιοι άλλοι μέσα από όλο αυτό θες να σταθείς σε αυτά τα σχόλια και να χάσεις όλο το υπόλοιπο δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο,επιλογή σας είναι να δίνεται αξία σε τόσο ποταπα πράγματα.
Πάντα από γεγονότα κρατάς αυτά που αξίζουν και ανάλογα τις απόψεις σου !
Για εμένα αυτές οι μαθητικές παρελάσεις με έχουν γεμίσει ουκ ολίγες φορές καμάρι και υπερηφάνεια βλέποντας όχι μόνο τα δικά μου παιδιά αλλά και φίλων ή γνωστών να τιμούν όπως πρέπει και από την θέση που τους αρμόζει εφοσον την κέρδισαν με το σπαθί τους, την ιστορία μας !
Εγώ αυτά κρατάω από όλο το κλίμα ,τις αντίστοιχες σχολικές γιορτές με τις παραστάσεις που μέσα από αυτές αναβιώνουν συναισθήματα εφαρμόζοντας παράλληλα τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και όχι από τους ανεγκέφαλος που θέλουν στοχευμενα να υποβαθμίζουν ένα τέτοιο γεγονός όταν ασχολούνται μόνο με το μήκος της φουστας ή με το χρώμα του παιδιού που κρατά την ελληνική σημαία
Έχω παρεβρεθει σε ελληνική παρέλαση στο εξωτερικό και όλο αυτή η περηφάνια και το κλίμα που δημιουργείται ούτε καν αγγίζει το δικό μας ..
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας προβληματίζει και σαν λαό και σαν προσωπικότητες πλέον γιατί είμαστε μέρος αυτής της κατάστασης.
Τώρα για όλους τους σύγχρονους ήρωες της εποχής που χάνουν την ζωή τους υπερασπιζομενοι τα ελληνικά δικαιώματα όπως τα παιδιά των ενοπλων δυνάμεων και γενικά όλων των σωμάτων ασφαλείας, πυροσβέστες,λιμενικοί αστυνομία,συνοριαφυλακες κ.α. δεν είδα καμιά αντίστοιχη ένθερμη εκδήλωση, γιατί άραγε?
Λυπάμαι που το λέω αλλά πλέον είστε η γενιά που ηρωποιειται μόνο κάθε παραβατικο στοιχείο όχι από ιδεολογία,μόνο και μόνο γιατί έτσι σας βγαίνει αντιδραστικα αυτός ο θυμος που κουβαλάτε μέσα σας για όλη αυτή την κατάσταση.
Όταν όμως αντιληφθειται τις συνέπειες αυτού φοβάμαι ότι θα είναι πολύ αργά και εκεί που θέλετε να διορθώσετε μια υπάρχων νοσηρή κατάσταση θα την κάνετε ακόμα χειρότερη εφόσον εσείς οι ίδιοι θα έχετε αποκαθηλωση τα δικαιώματα σας σαν ελεύθεροι Έλληνες.