nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη
Xμμμ, που να έχετε πρόβλημα εσείς, εσάς θα αποκαλέσουν π@υτάν@ς...??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Και στο ιντερνετ να ανεβει βασικα, τι εγινε? Θα με απειλησει καποιος? Αυτος ειμαι εγω, αυτο και το μοριο μου, δεν εχω να κρυψω τιποτα, ολα καλα και παμε παρακατω σε κατι πιο σοβαρο![]()
τοση περηφανεια για το μοριο σου πια γαννουτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Vogue001
Νεοφερμένο μέλος

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει.

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16![]()
κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει.
ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιοκάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία![]()

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα![]()
Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

και μετά θα τρέχειςΒασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.