nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 22:22 Ο nikosxdxd: #21 26-04-13 22:22 Για μια φορα καλο ειναι, μετα οντως ειναι ναρκισιστικο. Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Genesis έγραψε: #22 13-07-13 22:51 Η αλήθεια είναι ότι μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά δεν το υλοποιήσα..Μόνο κάτι φωτό είχε στο κινητό το αγόρι μου αλλά τις έσβησε για να μην πέσουν σε λάθος χέρια! Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη Click για ανάπτυξη... Xμμμ, που να έχετε πρόβλημα εσείς, εσάς θα αποκαλέσουν π@υτάν@ς...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 22:58 Η μαρή claire: #23 13-07-13 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Και στο ιντερνετ να ανεβει βασικα, τι εγινε? Θα με απειλησει καποιος? Αυτος ειμαι εγω, αυτο και το μοριο μου, δεν εχω να κρυψω τιποτα, ολα καλα και παμε παρακατω σε κατι πιο σοβαρο Click για ανάπτυξη... τοση περηφανεια για το μοριο σου πια γαννουτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #24 14-07-13 23:02 Ειπα στην κοπελα μου να σβησουμε οσα γυρισαμε και απαντησε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παραμεινουν στον δικο μου υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:16 Ο Guest 209912: #25 14-07-13 23:16 Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μια φορα καλο ειναι, μετα οντως ειναι ναρκισιστικο. Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Genesis έγραψε: #22 13-07-13 22:51 Η αλήθεια είναι ότι μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά δεν το υλοποιήσα..Μόνο κάτι φωτό είχε στο κινητό το αγόρι μου αλλά τις έσβησε για να μην πέσουν σε λάθος χέρια! Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη Click για ανάπτυξη... Xμμμ, που να έχετε πρόβλημα εσείς, εσάς θα αποκαλέσουν π@υτάν@ς...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 22:58 Η μαρή claire: #23 13-07-13 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Και στο ιντερνετ να ανεβει βασικα, τι εγινε? Θα με απειλησει καποιος? Αυτος ειμαι εγω, αυτο και το μοριο μου, δεν εχω να κρυψω τιποτα, ολα καλα και παμε παρακατω σε κατι πιο σοβαρο Click για ανάπτυξη... τοση περηφανεια για το μοριο σου πια γαννουτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #24 14-07-13 23:02 Ειπα στην κοπελα μου να σβησουμε οσα γυρισαμε και απαντησε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παραμεινουν στον δικο μου υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:16 Ο Guest 209912: #25 14-07-13 23:16 Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αλήθεια είναι ότι μου έχει περάσει από το μυαλό αλλά δεν το υλοποιήσα..Μόνο κάτι φωτό είχε στο κινητό το αγόρι μου αλλά τις έσβησε για να μην πέσουν σε λάθος χέρια! Παντως για εμενα δεν υπαρχει προβλημα πχ αν διερρεε τετοιου ειδους βιντεο με εμενα.Δεν ειναι οτι κανουμε και κατι παρα φυση δηλαδη Click για ανάπτυξη... Xμμμ, που να έχετε πρόβλημα εσείς, εσάς θα αποκαλέσουν π@υτάν@ς...?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρή claire Νεοφερμένο μέλος Η μαρή claire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2013 στις 22:58 Η μαρή claire: #23 13-07-13 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Και στο ιντερνετ να ανεβει βασικα, τι εγινε? Θα με απειλησει καποιος? Αυτος ειμαι εγω, αυτο και το μοριο μου, δεν εχω να κρυψω τιποτα, ολα καλα και παμε παρακατω σε κατι πιο σοβαρο Click για ανάπτυξη... τοση περηφανεια για το μοριο σου πια γαννουτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #24 14-07-13 23:02 Ειπα στην κοπελα μου να σβησουμε οσα γυρισαμε και απαντησε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παραμεινουν στον δικο μου υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:16 Ο Guest 209912: #25 14-07-13 23:16 Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Και στο ιντερνετ να ανεβει βασικα, τι εγινε? Θα με απειλησει καποιος? Αυτος ειμαι εγω, αυτο και το μοριο μου, δεν εχω να κρυψω τιποτα, ολα καλα και παμε παρακατω σε κατι πιο σοβαρο Click για ανάπτυξη... τοση περηφανεια για το μοριο σου πια γαννουτα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:02 Ο Dias έγραψε: #24 14-07-13 23:02 Ειπα στην κοπελα μου να σβησουμε οσα γυρισαμε και απαντησε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παραμεινουν στον δικο μου υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:16 Ο Guest 209912: #25 14-07-13 23:16 Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειπα στην κοπελα μου να σβησουμε οσα γυρισαμε και απαντησε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παραμεινουν στον δικο μου υπολογιστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Ιουλίου 2013 στις 23:16 Ο Guest 209912: #25 14-07-13 23:16 Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώστε τσόντα στο λαό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2013 στις 13:31 Ο Vogue001 έγραψε: #26 15-07-13 13:31 ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 14:00 Η ανατολή έγραψε: #27 17-07-13 14:00 Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 15:49 Ο Johnnaousa: #28 17-07-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:27 Η ανατολή έγραψε: #29 17-07-13 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μυρίζομαι να μοιραστεί παντού το βίντεο αν είσαι 16 Click για ανάπτυξη... κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Ο anwnymos έγραψε: #30 17-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Χμμ ναι το έχουμε σκεφτεί, και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει. Click για ανάπτυξη... ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 16:59 Ο Johnnaousa: #31 17-07-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Wonderkid Red Lathy User0 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: κάτσε να γυριστεί και βλέπουμε. :Ρ Αν είχα την παραμικρή υποψία, τα μπογαλάκια μου και σ'άλλη παραλία Click για ανάπτυξη... όχι μην έχεις υποψίες, δεν παίζει να κάνει κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η ανατολή έγραψε: #32 17-07-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: ρεεε μην κανετε χαζομαρες ειστε και μικροι ακομα Click για ανάπτυξη... Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:33 Ο Johnnaousa: #33 17-07-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ανατολή: Βασικά μια κουβέντα είπαμε. Κάτσε να γίνει πράξη πρώτα και μετάά χαχα! Σαν ιδέα ήταν. Click για ανάπτυξη... και μετά θα τρέχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.