Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εκεί που ρίχνω πολύ γέλιο είναι που κάποιες φορές βγαίνω με τον μπαμπά μου έξω για ποτό μαζί με την εκάστοτε φίλη του (καλά, δεν τις αλλάζει και πολύ συχνά

Η μαμά μου με τον πατριό μου είναι ΠΑΝΤΑ πολύ τρυφεροί μεταξύ τους και μες στα γλυκόλογα, σε σημείο που πια έχω αναισθητοποιηθεί με τόσα "Νίναααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυ" (ουρλιάζοντας αυτό) που έχω ακούσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στέφανος
Νεοφερμένο μέλος

να τους ακούω κάθε φορά! Αλλά το ότι αγαπιούνται το δείχνουν πάντα.
suspiria
Διάσημο μέλος

Οι γονείς μαλώνουνε σε καθημερινή βάσηέχω βαρεθεί
να τους ακούω κάθε φορά! Αλλά το ότι αγαπιούνται το δείχνουν πάντα.
Αφού έχεις το δεύτερο τι σε πειράζει το πρώτο;
Nana
Δραστήριο μέλος

Καυγάδες άγριους έχω δει σπάνια, αλλά όχι με βρισίδια.
Ξύλο ΠΟΤΕ.
Φιλιά τρυφερά όχι, μόνο κάτι πειράγματα και πεταχτά φιλιά... Κάποιες φορές έχουν πλάκα...
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

zanin
Διάσημο μέλος

Δεν εκδηλώνονται τρομερά μπροστά μου χωρίς όμως να συγκρατιούνται, αλλά όταν βλέπω τη μαμά μου να κοιτάει τον πατέρα μου με αυτό το βλέμα τεράστιας λατρείας, τώρα που πλεόν πλησιάζουν πρός τα δεύτερά -ήντα είμαι σίγουρη για τα πάντα

Και φυσικά έχουν μαλώσει μπροστά μου και άσχημα κάποιες φορές αλλά ποτέ το βράδυ δεν τους έχει βρει μαλωμένους.
Έχοντας στο μυαλό μου πολλές περιπτώσεις οικογενειών που η συνταγή δεν πέτυχε και τόσό, η δική μου είναι ένας από τους λόγους που με κάνουν να είμαι ευτυχισμένη.
Άσχετο, μέχρι κάποια ηλικία δεν πίστευα ότι οι γονείς κάνουν σεξ, θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί όταν κατάλαβα ότι ισχύει. Στη συνέχεια σταμάτησα να εκπλήσσομαι και άρχισα να εκνευρίζομαι που αυτοί κάνουν πιο πολύ από εμένα

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Τρυφερές στιγμές κι οι δύο .Υπονοούμενα πάλι από τη μαμά

Παθιασμένα πράγματα, διακριτικά, στον αέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

annoylitos
Νεοφερμένο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνέχεια τους βλέπω να δίνουν πεταχτά φιλιά και να κάνουν ζουζουνιές ο ένας στον άλλον...είναι τόσο τρυφεροί και γλυκοί...!!!

Εντάσεις δεν είχαμε ΠΟΤΕ στο σπίτι.
Η μαμά μου ειδικά κάνει στο μπαμπά γουτσουγουτσουνιές, πιο πολύ χαζοχαρούμενες, αν και τους έχω πιάσει σε πιο νιαρρρ φάσεις.
Βέβαια κι εγώ φρικάρω λίγο με τα πολλά πολλά, δεν ξέρω!! Τα πιο ερωτικά ιδίως!
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...Γιατί οι γονείς θεωρούν φυσικότερο να τσακώνονται μπροστά στα παιδιά τους αλλά ποτέ σχεδόν, να δείξουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο.
Ίσως γιατί ο γάμος σκοτώνει το πάθος; Δηλαδή φθείρει τη σχέση με το πέρασμα του χρόνου όπως επίσης σε αυτό συμβάλλουν και τα χρόνια, τα παιδιά, κλπ, οπότε πλέον την θέση της ερωτικής αγάπης, έχει πάρει η ανθρώπινη..
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσχετο, μέχρι κάποια ηλικία δεν πίστευα ότι οι γονείς κάνουν σεξ, θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί όταν κατάλαβα ότι ισχύει. Στη συνέχεια σταμάτησα να εκπλήσσομαι και άρχισα να εκνευρίζομαι που αυτοί κάνουν πιο πολύ από εμένα![]()
Φρίκη θεέ μου, φρίκη! Μου είναι δύσκολο έως αδύνατο να φανταστώ τους γονείς να συνευρίσκονται ερωτικά και νοιώθω άβολα όταν γίνομαι μάρτυρας περιπτύξεων που υπονοούν ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι κάνουνε (έστω κάνανε, δεν ξέρω, δε θέλω να ξέρω) σεξ. Δεν έχω καταλήξει ακριβώς στο γιατί αισθάνομαι έτσι και φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μοναδική. Υποθέτω ως παιδί απαιτείς μία αποκλειστικότητα η οποία νοιώθεις ότι απειλείται όταν σιγά σιγά ανακαλύπτεις ότι τούτοι οι δύο έχουν μία μοναδική και απολύτως δική τους σχέση. Ή ξαφνικά απομυθοποιούνται (ίσως να μην είναι πολύ εύστοχη η επιλογή αυτής της λέξης) και διαταράσσεται η "φυσιολογική" απόσταση που μας διαχωρίζει από αυτούς. Γιατί δεν μπορώ να τους δω ως κανονικούς ανθρώπους;!

Μαιρούλα
Νεοφερμένο μέλος

Και φυσικά έχουν μαλώσει μπροστά μου και άσχημα κάποιες φορές αλλά ποτέ το βράδυ δεν τους έχει βρει μαλωμένους.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με τους δικούς μου γονείς! Τους έχω δει πολλές φορές να διαφωνούν και στην συνέχεια να φωνάζουν(ο μπαμπάς κυρίως!η μαμά είναι πιο ψύχρεμη!)
Παρ' όλα αυτά, όμως το βράδυ κοιμούνται αγαπημένοι!
Επίσης, τους έχω δει να πετάνε κανένα φιλάκι!!Και κάθε βράδυ που γυρνάμε με την μαμά από το μαγαζί, ανταλλάσσουν ένα φιλάκι!!Και κανένα απόγευμα πριν την δουλειά!Και μερικές τσαχπινιές από την μαμά έχουμε!!
Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι αγαπημένοι και το δείχνουν! Βέβαια....
Άσχετο, μέχρι κάποια ηλικία δεν πίστευα ότι οι γονείς κάνουν σεξ, θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί όταν κατάλαβα ότι ισχύει. Στη συνέχεια σταμάτησα να εκπλήσσομαι και άρχισα να εκνευρίζομαι που αυτοί κάνουν πιο πολύ από εμένα![]()
...κάτι τέτοιο πίστευα κι εγώ όταν ήμουν πιο μικρή...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι μ' έπιασε βραδιάτικα να ξεθάψω αυτό το θέμα δεν ξέρω, ωστόσο διαβάζοντάς το από την αρχή, βλέπω πως παραθέσαμε τις εμπειρίες μας, μα όχι τις εξηγήσεις μας για το γιατί συμβαίνουν τα πράγματα όπως συμβαίνουν.Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...Γιατί οι γονείς θεωρούν φυσικότερο να τσακώνονται μπροστά στα παιδιά τους αλλά ποτέ σχεδόν, να δείξουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο.
Γιατί η αγάπη είναι "ταμπού" και το ξύλο όχι?![]()
Γιατί η αγάπη είναι ταμπού λοιπόν, και το ξύλο όχι, μέσα σε μια οικογένεια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.