JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, παιδιά μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε ότι κάπως τον έχετε ονομάσει, ή εσείς ή οι κοπελιές σας. Ακούω λοιπόν...
Στην δική μου περίπτωση τον έχει ονομάσει η κοπέλα μου... πώς... "Πρόστυχο"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Να λουκετιάσει κανείς ή να μην λουκετιάσει;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:EXTRA LOL κρόνε!!!
Να λουκετιάσει κανείς ή να μην λουκετιάσει;![]()
Όχι ρε μουρλέ να μη λουκετιάσεις! Ευκαιρία ψάχνεις να μην πεις το όνομα του πτηνού σου! Έλα ελα πες το.....ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ!

Λοιπόν, εγω κάποτε είχα δει στο τσάτ μια αστεία λέξη απο ενα παλικάρι και κάποιες φορές λέω έτσι το πουλί μου:
Παργαλάτσος

Άλλοτε το λεω και "Εισαγωγές - Εξαγωγές Πτηνέξ Α.Ε."

Τα καρύδια μου τα λεω καραμπαλίκια!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Τωρα που το σκευτομαι βρηκα ενα ωραιο ονομα αλλα δεν του ταιριαζει και πολυ, τι λεει το Γκρουνκουμόγι
Ρε συ κάτι πιασάρικο θέλει. Κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εύκολα και περιεχόμενο σε προτροπή της εκάστοτε κοπέλας σου. πχ "Θέλω το "..." σου παίδαρε" Το γκρουνκουμόγι δεν πιάνεται εύκολα στο στόμα! (Διττή ερμηνεία εδω για τους παρατηρητικούς)

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Oυτε και το Εισαγωγές - Εξαγωγές Πτηνέξ Α.Ε είναι κατα την γνώμη μου πιασάρικο, μέχρι να το πείς ξημέρωσεΑρχική Δημοσίευση από Valder:Ρε συ κάτι πιασάρικο θέλει. Κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει εύκολα και περιεχόμενο σε προτροπή της εκάστοτε κοπέλας σου. πχ "Θέλω το "..." σου παίδαρε" Το γκρουνκουμόγι δεν πιάνεται εύκολα στο στόμα! (Διττή ερμηνεία εδω για τους παρατηρητικούς)![]()
![]()
![]()
![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Oυτε και το Εισαγωγές - Εξαγωγές Πτηνέξ Α.Ε είναι κατα την γνώμη μου πιασάρικο, μέχρι να το πείς ξημέρωσε
Αυτό το λεω στην παρέα και ΣΠΑΝΙΑ!

Εσυ πως το λες το εργαλείο;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

tuxΑρχική Δημοσίευση από Valder:Εσυ πως το λες το εργαλείο;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Του έχουμε βγάλει αλλά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μεταξύ μας

DarK_HumOuR
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αστα αυτά! Ψευταρά!
Του έχουμε βγάλει αλλά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μεταξύ μας![]()
![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

έχει καμία σχέση με το πράσινο μιλή;Αρχική Δημοσίευση από DarK_HumOuR:το κιτρινο μιλι..![]()

weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:To μοριο δεν το εχω ονομασει, εχω ονομασει το ενα απο τα καρυαδια, Χρηστο μια και απο εκει θα βγει ο γιος που θα παρει το ονομα του πατερα μου (Χρηστος δλδ)

και αν βγει από το άλλο μπαλάκι?

S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

Ο αδερφός ενός συμμαθητή μου το έχει ονομάσει Λιλίκα

DarK_HumOuR
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:έχει καμία σχέση με το πράσινο μιλή;![]()
ακριβως!
αλλα στο.. κιτρινο του!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KaterinaL
- BatGuin
- Ωρορα
- iren
- Joji
- touvlo
- GeorgePap2003
- User2350
- Phantomas
- John1974
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- giannhs2001
- ggl
- arko
- fmarulezkd
- charmander
- Memetchi
- camil
- taketrance
- American Economist
- Libertus
- Scandal
- Fernando_A
- Wonderkid
- kalhkardia
- jj!
- fourkaki
- chester20080
- Jack of Spades
- Δροσουλίτης
- Nikoleta05
- Manuela98
- spring day
- Danaoula2020
- katelogic
- harry akritas
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.