Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος
Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

17-03-25

11:18
Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

17-03-25

11:20
Define πάθος.Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος
Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.

17-03-25

11:33
Το να μην "βαρεθείς" το άλλο άτομο μετά απο λίγο καιρό.Μιλώντας για 1/2/3+μήνες μέχρι και 3 χρόνια.Που άλλοι παντρεύονται και δεν χάνουν αυτό το spark."Που ο ένας μας βρωμάει,ο άλλος μας ξινίζει"Ελπίζω κάπως να βοήθησα&να ακούγεται λογικό αυτό που λέω:3Define πάθος.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

17-03-25

11:44
Νομίζω πως η πλήξη στην ερωτική σχέση έχει να κάνει και με την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε σύντροφος.Το να μην "βαρεθείς" το άλλο άτομο μετά απο λίγο καιρό.Μιλώντας για 1/2/3+μήνες μέχρι και 3 χρόνια.Που άλλοι παντρεύονται και δεν χάνουν αυτό το spark."Που ο ένας μας βρωμάει,ο άλλος μας ξινίζει"Ελπίζω κάπως να βοήθησα&να ακούγεται λογικό αυτό που λέω:3
Στη δε εφηβεία συνήθως γνωρίζουμε κάπως απότομα τον εαυτό μας και τα πρώτα σκιρτήματα είναι έντονα και ενίοτε αξέχαστα.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

17-03-25

12:44
Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Δεν υπάρχει ανθρώπινη σχέση που να μην "βαρεθεις" εννοείς ρουτίνα υποθέτω. Όχι μόνο ανθρώπινη σχέση αλλά τα πάντα μπορείς να βαρεθεις, αυτό είναι μια εγγενής ιδιότητα του μυαλού και ίσως στην δική μας εποχή λόγω συνθηκών πιο γιγαντωμενη. Επομένως όταν μιλάμε για έρωτα, εννοούμε τον έρωτα που σε κάνει να χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, το στόμαχι να σφιγγει, να τον/την σκέφτεσαι κάθε μέρα, να μην μπορείς να μιλήσεις κλπ κλπ (όσο και αν διαρκέσει αυτό) σπάνιο, αλλά συμβαίνει και σε μεγαλύτερες ηλικίες, εμένα μου έχει συμβεί σχετικά πρόσφατα. Δεν το ελέγχεις, συμβαίνει....
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-03-25

12:48
Συγκρίνουμε πράγματα που ποτέ δεν θα είναι όμοια.
Οι εφηβικοί έρωτες δεν μπορεί να είναι ίδιοι με αυτούς που έχουμε στην πορεία της ζωής.
Είναι οι ορμόνες που τότε ανακαλύπτουμε πρώτη φορά, η πρώτη φορά που βλέπουμε τον άλλον με διαφορετικό μάτι, η πρώτη φορά του έρωτα ή της επαφής.
Γεμάτη μόνο προσδοκίες και οχι απογοητεύσεις και άλλες εμπειρίες.
Όπως κάθε πρώτη φορά, το rush δεν ξανάρχεται ποτέ με τον ίδιο τρόπο.
Πρώτη φορά που μένεις μόνος, πρώτη φορά που κάνεις παιδί, κτλ κτλ.
Και μετά απο κάποια ηλικία οι πρώτες φορές μειώνονται.
Οι εφηβικοί έρωτες δεν μπορεί να είναι ίδιοι με αυτούς που έχουμε στην πορεία της ζωής.
Είναι οι ορμόνες που τότε ανακαλύπτουμε πρώτη φορά, η πρώτη φορά που βλέπουμε τον άλλον με διαφορετικό μάτι, η πρώτη φορά του έρωτα ή της επαφής.
Γεμάτη μόνο προσδοκίες και οχι απογοητεύσεις και άλλες εμπειρίες.
Όπως κάθε πρώτη φορά, το rush δεν ξανάρχεται ποτέ με τον ίδιο τρόπο.
Πρώτη φορά που μένεις μόνος, πρώτη φορά που κάνεις παιδί, κτλ κτλ.
Και μετά απο κάποια ηλικία οι πρώτες φορές μειώνονται.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

17-03-25

12:58
Η απάντηση στην αρχική ερώτηση είναι σαφέστατα σφόδρα ιδιαίτερα, αν έχεις περάσει καθυστερημένα αυτή τη φάση ( η μεταεφηβικη μου ηλικία ήταν προέκταση τη μη βιωμενης στο βαθμό που ήθελα εφηβείας )
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

17-03-25

13:20
Θα το βρείτε...Μπορεί τώρα να σου/σας φαίνεται αδιανόητο, αλλά θα ξανάρθει. Και η έντασή του, ίσως και να σε κάνει (τί ίσως, δηλαδή, είμαι απόλυτα σίγουρη...) να ξεχάσεις το "πάθος", για το οποίο τώρα μιλάς...Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

17-03-25

13:31
Όλοι στον πρώτο μας χωρισμό βιωσαμε ένα μικρό θάνατο..Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Πεποιθήσεις ότι δεν θα ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο.
Μέχρι να έρθει ο επόμενος έρωτας και λες τι ζούσα πριν ;
Μετά πάλι από την αρχή και παράλληλα μεγαλώνεις συνειδητοποιεις ωριμάζεις και τελικά όσο μεγαλύτερος ξανα ερωτεύεσαι τόσο περισσότερο συνειδητοποιεις τι σημαίνει αληθινός έρωτας ...
Τίποτα τυχαίο για τον λεγόμενο "γεροντοερωτα".Απλά τότε δεν μπορείς να απολαύσεις αρκετά και να νιώσεις αυτή την ελευθερία γιατί καραδοκεί η πεποίθηση " τι θα πει ο κόσμος " ," καλά δεν ντρέπεται στην ηλικία του " και άλλα τέτοια κοινωνικά στερεότυπα!!
Ο έρωτας είναι ζωή και όσο το θες θα το αναζητείς!!

17-03-25

13:34
ΝαιΕίναι ένα φλέγον θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

17-03-25

13:59
Ο λεγόμενος "πρώτος έρωτας" είναι μεγάλο κεφάλαιο για πολλούς ανθρώπους, πολλοί μάλιστα λένε ότι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Θα έλεγα ότι είναι τόσο έντονο γιατί 1) είναι η πρώτη φορά που ένιωσες το συναίσθημα, 2) στην εφηβεία (τουλάχιστον στα δικά μου χρόνια), η αγάπη ήταν πιο αγνή και ανέμελη (στην ενήλικη ζωή ο πιθανός σου παρτενερ περνάει από πολλά φίλτρα όπως είναι και σωστό), 3) λιγότερες απαιτήσεις από την κοινωνία, λιγότερο στρες καθημερινό κτλ.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

17-03-25

14:32
Να με συμπαθάς, αλλά το να έχουν περάσει από τότε Χ χρόνια, να 'χεις γνωρίσει Υ ανθρώπους, να 'χεις συνάψει Ζ ερωτικές σχέσεις και να νιώθεις ακόμη έτσι για τον «πρώτο έρωτα» (που στο 99,9% των περιπτώσεων είναι κάτι επιπόλαιο, σε μια περίοδο που κανείς δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει κριτήρια κ.λπ.) δεν είναι καθόλου «υγιές»!Ο λεγόμενος "πρώτος έρωτας" είναι μεγάλο κεφάλαιο για πολλούς ανθρώπους, πολλοί μάλιστα λένε ότι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.
Το «υγιές» είναι να βλέπεις βελτίωση και κάθε επόμενη σχέση σου να είναι πιο «ποιοτική» απ' την προηγούμενη, κάθε επόμενο/η άντρα/γυναίκα να τον/την γουστάρεις περισσότερο, να τον/την εκτιμάς περισσότερο κ.ο.κ.
Και εντάξει, το να συμβαίνει αυτό π.χ. στη θεματοθέτρια που είναι μια νεαρή κοπέλα που (πιθανότατα) της λείπουν εμπειρίες δεν έχει γνωρίσει ακόμη αρκετούς άντρες κ.λπ. είναι ψιλοαναμενόμενο...αλλά να βλέπεις άτομα π.χ. στην ηλικία μου ή μεγαλύτερα να «νοσταλγούν» τον πρώτο τους έρωτα είναι κατά την άποψή μου εντελώς fucked-up!
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

17-03-25

14:36
Ναι!Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Το έχω ξαναβρεί άλλες δύο φορές.
Μάλιστα με περισσότερη ένταση, περισσότερο ρομαντισμό και στην «πιο ολοκληρωμένη» του μορφή.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

17-03-25

14:47
Ξέρεις τι παίζει σήμερα με το 95%+ των γυναικών που ενώ είναι εμφανίσιμες μορφωμένες κ.λπ. δεν το (ξανα)βρίσκουν και διαμαρτύρονται, απορούν κ.λπ. γι' αυτό;Ναι!
Μάλιστα με περισσότερη ένταση, περισσότερο ρομαντισμό και στην «πιο ολοκληρωμένη» του μορφή.
Ρουφάνε όλη μέρα ένα iQOS, παστώνονται σαν μπακαλιάροι πριν μπουν στο τηγάνι (ενίοτε σε συνδυασμό με πλαστικές ακόμη και πριν την ενηλικίωση), έχουν προφίλ στο Instagram με ημίγυμνες photos χιλιάδες πεοfollowers full φίλτρα κ.ο.κ., ανεβάζουν μ@λακίες στο TikTok κ.λπ. κι όπως είναι (φυσιο)λογικό κάθε σοβαρός άντρας που τα βλέπει όλα αυτά την κάνει μ' ελαφρά πηδηματάκια...οπότε μάντεψε ποιοι και τι ποιότητας άντρες μένουν για όλες αυτές!

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

17-03-25

15:00
αρα δηλαδη υπαρχει ελπιδαΝαι!

αντε να δουμε...
Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος

17-03-25

15:03
Είναι κάπως οξύμωρο νομίζω το να θέτεται ένα τέτοιο θέμα και η κουβέντα κάπως μαγικά να παίρνει άλλη μορφή και να πηγαίνει στο οτι οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου,πλεον,με βάση τα δικά σου λόγια πάντα,το μόνο που κάνουν είναι να είναι στα social media,να κ@πνίζουν,να βάφονται υπερβολικά κι άλλα πολλά που προανέφερες.Ξέρεις τι παίζει σήμερα με το 95%+ των γυναικών που ενώ είναι εμφανίσιμες μορφωμένες κ.λπ. δεν το (ξανα)βρίσκουν και διαμαρτύρονται, απορούν κ.λπ. γι' αυτό;
Ρουφάνε όλη μέρα ένα iQOS, παστώνονται σαν μπακαλιάροι πριν μπουν στο τηγάνι (ενίοτε σε συνδυασμό με πλαστικές ακόμη και πριν την ενηλικίωση), έχουν προφίλ στο Instagram με ημίγυμνες photos χιλιάδες πεοfollowers full φίλτρα κ.ο.κ., ανεβάζουν μ@λακίες στο TikTok κ.λπ. κι όπως είναι (φυσιο)λογικό κάθε σοβαρός άντρας που τα βλέπει όλα αυτά την κάνει μ' ελαφρά πηδηματάκια...οπότε μάντεψε ποιοι και τι ποιότητας άντρες μένουν για όλες
Με αυτό το σκεπτικό,κάτω απο αυτή την δημοσίευση,ας ξεκινούσε η κάθε μία να έλεγε το μακρύ και το κοντό της για το τι έχει συναντήσει εκεί έξω.Σκοπός δεν είναι να τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους,πόσο μάλλον μιλώντας για 95% (το οποίο είναι μεγάλο ποσοστό).Αλλά ούτε και να "κατηγορήσουμε" ανδρες/γυναίκες,γι'αυτο το οποίο ανέφερα.Είναι μια "υπαρξιακή σκέψη" ανάμεσα σε πολλές.Όχι να βρούμε ποιος φταίει,και φυσικά να καταλήξουμε στο να κατηγορούμε τις γυναίκες,και με τέτοιο χυδαίο θα πω τρόπο.Γιατί σίγουρα δεν ήταν καλοπροαίρετο όλο αυτό που διάβασα.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

17-03-25

15:06
συμφωνω απολυτα.Ο λεγόμενος "πρώτος έρωτας" είναι μεγάλο κεφάλαιο για πολλούς ανθρώπους, πολλοί μάλιστα λένε ότι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.
Θα έλεγα ότι είναι τόσο έντονο γιατί 1) είναι η πρώτη φορά που ένιωσες το συναίσθημα, 2) στην εφηβεία (τουλάχιστον στα δικά μου χρόνια), η αγάπη ήταν πιο αγνή και ανέμελη (στην ενήλικη ζωή ο πιθανός σου παρτενερ περνάει από πολλά φίλτρα όπως είναι και σωστό), 3) λιγότερες απαιτήσεις από την κοινωνία, λιγότερο στρες καθημερινό κτλ.
και πιστευω οτι οσο μεγαλωνουμε δεν μπορουμε να ξανα βρουμε αυτον ΤΟΝ "ερωτα" λογω των προβληματισμων που εχουμε στην καθημερινοτητα μας. (αγχος, μοναξια, θλιψη κλπ)
και μεγαλο μερος παιζουν επισης τα σοσιαλ μιντια που πλεον εχεις ΑΠΛΕΤΕΣ επιλογες...σημερα με την μαρια, αυριο με την χριστινα, σκ με την γιωτα (τα ονοματα τυχαια

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-03-25

15:09
Δεν εχω ενεργά social media αλλά κατα πόσο ισχύει αυτο;και μεγαλο μερος παιζουν επισης τα σοσιαλ μιντια που πλεον εχεις ΑΠΛΕΤΕΣ επιλογες...σημερα με την μαρια, αυριο με την χριστινα, σκ με την γιωτα (τα ονοματα τυχαια)
Εννοώ συμβαίνει όντως ή απλά ολοι νομίζουν πως συμβαίνει αλλά στη πραγματικότητα δεν γ@μάει κανείς και οι επιλογές είναι πλασματικές;
Friday_k
Δραστήριο μέλος

17-03-25

15:11
απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα(απο φιλες μου γιατι προσωπικα δεν..), ισχυει...το πεσιμο παει συννεφο.Δεν εχω social media αλλά κατα πόσο ισχύει αυτο;
Εννοώ συμβαίνει όντως ή απλά ολοι νομίζουν πως συμβαίνει αλλά στη πραγματικότητα δεν γ@μάει κανείς;
τωρα αν γ@μανε ή οχι, αλλη κουβεντα...λογικα οχι

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

17-03-25

15:16
Αυτά δεν είναι «τα δικά μου λόγια», είναι η δική σου (παρ)ερμηνεία των όσων έγραψα, που απλά απαντούν στην «απορία» κάποιων γυναικών με συγκεκριμένες «προδιαγραφές» (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια τέτοια γυναίκα εδώ μέσα που διαβάζει το thread)...που δεν ξέρω αν είναι οι «περισσότερες» γενικά, σίγουρα όμως είναι οι περισσότερες απ' όσες έχουν τέτοιους «υπαρξιακούς» προβληματισμούς!Είναι κάπως οξύμωρο νομίζω το να θέτεται ένα τέτοιο θέμα και η κουβέντα κάπως μαγικά να παίρνει άλλη μορφή και να πηγαίνει στο οτι οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου,πλεον,με βάση τα δικά σου λόγια πάντα,το μόνο που κάνουν είναι να είναι στα social media,να κ@πνίζουν,να βάφονται υπερβολικά κι άλλα πολλά που προανέφερες.
Με αυτό το σκεπτικό,κάτω απο αυτή την δημοσίευση,ας ξεκινούσε η κάθε μία να έλεγε το μακρύ και το κοντό της για το τι έχει συναντήσει εκεί έξω.Σκοπός δεν είναι να τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους,πόσο μάλλον μιλώντας για 95% (το οποίο είναι μεγάλο ποσοστό).Αλλά ούτε και να "κατηγορήσουμε" ανδρες/γυναίκες,γι'αυτο το οποίο ανέφερα.Είναι μια "υπαρξιακή σκέψη" ανάμεσα σε πολλές.Όχι να βρούμε ποιος φταίει,και φυσικά να καταλήξουμε στο να κατηγορούμε τις γυναίκες,και με τέτοιο χυδαίο θα πω τρόπο.Γιατί σίγουρα δεν ήταν καλοπροαίρετο όλο αυτό που διάβασα.
Διότι οι άλλες (που είναι κι αυτές εμφανίσιμες μορφωμένες κ.λπ. ΑΛΛΑ αποφεύγουν όλα όσα προανέφερα, μεταξύ πολλών άλλων) δεν έχουν τέτοια θέματα, ουρά κάνουν οι απανταχού παιδαράδες ποιος θα τις πρωτοκαπαρώσει και ο «πρώτος έρωτας» γι' αυτές είναι απλά μια ισχνή ανάμνηση!

Αν μιλάμε για γυναίκες ναι, έχουν επιλογές, αλλά συνήθως μιλάμε για σκουπιδοεπιλογές (γιατί ποιος σοβαρός άντρας κάθεται π.χ. να χαζεύει αβέρτα γυναικεία προφίλ και να κάνει πεσιματικές στο Instagram;Δεν εχω ενεργά social media αλλά κατα πόσο ισχύει αυτο;
Εννοώ συμβαίνει όντως ή απλά ολοι νομίζουν πως συμβαίνει αλλά στη πραγματικότητα δεν γ@μάει κανείς και οι επιλογές είναι πλασματικές;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.