π.χ. με το να με συναντά ένας παλιός μου συμμαθητής μετά από 20 χρόνια κι αντί να με ρωτήσει «με τι ασχολείσαι;», «έκανες οικογένεια;» ή κάτι αντίστοιχο να μου λέει «θυμάσαι εκείνη τη φάρσα που κάναμε στον τάδε» (true story)...
δεν θεωρω κακο να κρατας αναμνησεις αν αυτη η αναμνηση σου σημαδεψε την ζωη ουτε να βρεθω με καποιον μετα απο τοσα χρονια, να πουμε τι κανεις κλπ και στην κουβεντα πανω να μου πει "θυμασαι την φαρσα που καναμε".
γιατι να ειναι κακο, εξηγησε μου.
Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος/η, το κάπνισμα είναι σοβαρό κριτήριο για κάποιον άντρα που δεν καπνίζει κι επιδιώκει μια μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα (κι αντιστρόφως) κι όχι απλά να την πηδήξει μια φορά (ή περισσότερες) ή/και να προσπαθήσει να «την αλλάξει» ύπουλα και χειριστικά στη συνέχεια...συνήθως λοιπόν οι πιο ελκυστικοί άντρες δεν καπνίζουν (γι' αυτό και είναι ελκυστικοί, αλλιώς θα βρωμούσε η ανάσα τους, θα είχαν κιτρινισμένα ή/και χαλασμένα δόντια, κακή υγιεινή, κακή φυσική κατάσταση κ.λπ. και δε θα ήταν), οπότε δεν έχουν κάποιο κίνητρο να προκαλέσουν τ' οποιοδήποτε «συναίσθημα» σε μια καπνίστρια, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει!
Εκεί «(ε)μπλέκεται» όλο αυτό...
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι οι ανδρες το εχουν σαν κριτηριο?
οσο για το ελκυστικο κομματι, συμφωνω πως δεν ειναι ελκυστικο ουτε για τον ανδρα ουτε για την γυναικα να μυριζει η ανασα, να εχει χαλασμενα δοντια κλπ...αλλα αυτα μπορουν να συμβουν και χωρις να καπνιζει ο αλλος.
αυτα, πρεπει να τα προσεχουμε γενικα, ειτε καπνιζουμε ειτε οχι.
οποιος καπνιζει και εχει παρατησει την υγιεινη του, δεν νομιζω να ενδιαφερεται και πολυ να βρει συντροφο.
πολλοι ανδρες ειναι ελκυστικοι και καπνιζουν παντως, να ξες.
δεν ξερω τι ανδρες καπνιστες εχεις δει και λες οτι ειναι οι περισσοτεροι με χαλια δοντια, αναπνοη που ζεχνει και ολα τα υπολοιπα, αλλα προσωπικα δεν εχω δει κανεναν τετοιο.
ουτε η συναναστροφη μου με ανθρωπους που καπνιζουν (ανδρες γυναικες) μου δειχνει κατι τετοιο.
κριμα που δεν δινετε την ευκαιρια σε εναν ανθρωπο να τον γνωρισετε πρωτα,να δειτε τι καπνο φουμαρει, να δειτε τι χαρακτηρα εχει και τον απορριπτετε επειδη κραταει ενα τσιγαρο.