Έχετε ερωτευτεί ξανά όπως όταν ήσασταν στην εφηβεία;

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Να με συμπαθάς, αλλά το να έχουν περάσει από τότε Χ χρόνια, να 'χεις γνωρίσει Υ ανθρώπους, να 'χεις συνάψει Ζ ερωτικές σχέσεις και να νιώθεις ακόμη έτσι για τον «πρώτο έρωτα» (που στο 99,9% των περιπτώσεων είναι κάτι επιπόλαιο, σε μια περίοδο που κανείς δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει κριτήρια κ.λπ.) δεν είναι καθόλου «υγιές»!
Το «υγιές» είναι να βλέπεις βελτίωση και κάθε επόμενη σχέση σου να είναι πιο «ποιοτική» απ' την προηγούμενη, κάθε επόμενο/η άντρα/γυναίκα να τον/την γουστάρεις περισσότερο, να τον/την εκτιμάς περισσότερο κ.ο.κ.

Και εντάξει, το να συμβαίνει αυτό π.χ. στη θεματοθέτρια που είναι μια νεαρή κοπέλα που (πιθανότατα) της λείπουν εμπειρίες δεν έχει γνωρίσει ακόμη αρκετούς άντρες κ.λπ. είναι ψιλοαναμενόμενο...αλλά να βλέπεις άτομα π.χ. στην ηλικία μου ή μεγαλύτερα να «νοσταλγούν» τον πρώτο τους έρωτα είναι κατά την άποψή μου εντελώς fucked-up!

Συμφωνώ απόλυτα, απλά όταν το λένε αυτό είναι γιατί το μπερδεύουν με την νοσταλγία για την ανέμελη νεανική ζωή τους και όχι για τον έρωτα αυτόν κάθε αυτόν.

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Αυτά δεν είναι «τα δικά μου λόγια», είναι η δική σου (παρ)ερμηνεία των όσων έγραψα, που απλά απαντούν στην «απορία» κάποιων γυναικών με συγκεκριμένες «προδιαγραφές»...που δεν ξέρω αν είναι οι «περισσότερες» γενικά, σίγουρα όμως είναι οι περισσότερες απ' όσες βλέπω να έχουν τέτοιους «υπαρξιακούς» προβληματισμούς!

Διότι οι άλλες (που είναι εμφανίσιμες μορφωμένες κ.λπ. ΑΛΛΑ αποφεύγουν όλα όσα προανέφερα, μεταξύ πολλών άλλων) δεν έχουν τέτοια θέματα, ουρά κάνουν οι απανταχού παιδαράδες ποιος θα τις πρωτοκαπαρώσει και ο «πρώτος έρωτας» γι' αυτές είναι απλά μια ισχνή ανάμνηση!;)

Αν μιλάμε για γυναίκες ναι, έχουν επιλογές, αλλά συνήθως μιλάμε για σκουπιδοεπιλογές (γιατί ποιος σοβαρός άντρας κάθεται π.χ. να χαζεύει αβέρτα γυναικεία προφίλ και να κάνει πεσιματικές στο Instagram;:rolleyes:) οι οποίες απλά «τρέφουν» τη ματαιοδοξία κ.λπ. της καθεμιάς που μοστράρει τα «κάλλη» της εκεί...αν μιλάμε γι' άντρες όχι!
Είναι πολύ πιθανό, απ'τα λεγομενά σου,να καταλάβω οτι δεν έχεις ουδε μία αντίληψη για το τι συζητάμε αυτή τη στιγμή.Θα έλεγα ούτε τρόπους,γιατί πας πλαγίως αλλά και άμεσα,να με προσβάλλεις.Και μην αρχίσεις οτι εγώ τα (παρ)ερμηνεύω όλα όπως θέλω,όταν συνδέεις αυτά που αναφέρεις με το οτι οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν αυτού του είδους τα "υπαρξιακά προβλήματα".Ωστόσο να προλάβω τις σκέψεις σου,οτι εσύ έχεις προσβλητικό ύφος,εμένα δεν μπορεί να με προσβάλλει κάτι που δεν με ενδιαφέρει.
Και πάμε τώρα,επιτέλους στο θέμα μας,ο προβληματισμός είναι το πόσο έντονα και όμορφα νιώθαμε,το οποίο το συνδέσαμε με την αθωότητα της ηλικίας,τα πρώτα συναισθήματα κ.α. Σκοπός της δημοσίευσης αυτής,ήταν να μοιραστούμε όλοι τις σκέψεις μας.Όχι οτι μια κοπέλα με έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής δεν μπορεί να βρεί κάποιον αξιόλογο.Ή οτι κάποια που έχει τέτοιους προβληματισμούς,δεν την προσελκύουν αξιόλογα άτομα γύρω της.Είναι πολύ επιφανειακά όσα προανέφερες,και με καλή διάθεση σου λέω να κάνεις ένα update σε κάποιες πεποιθήσεις σου.Αλλά σίγουρα να σκέφτεσαι αυτά που γράφεις και φυσικά σε ποιον τα γράφεις.

Thanks for coming to my Ted Talk.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
οι περισσότερες απ' όσες βλέπω να έχουν τέτοιους «υπαρξιακούς» προβληματισμούς!

Διότι οι άλλες (που είναι εμφανίσιμες μορφωμένες κ.λπ. ΑΛΛΑ αποφεύγουν όλα όσα προανέφερα, μεταξύ πολλών άλλων) δεν έχουν τέτοια θέματα, ουρά κάνουν οι απανταχού παιδαράδες ποιος θα τις πρωτοκαπαρώσει και ο «πρώτος έρωτας» γι' αυτές είναι απλά μια ισχνή ανάμνηση!;)
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο κωστα, οτι οι περισσοτερες που ειναι στην τριχα παντα, εχουνε αυτους τους προβληματισμους. και επισης, αυτες που ειναι ΠΑΝΤΑ στην τριχα (ετσι οπως τις αναφερεις, βαμμενες κλπ) αυτες ειναι που εχουν την μεγαλυτερη απηχηση. δεν ξερω ουτε μια που να ειναι πιο περιποιημενη σε καθημερινη βαση και να μην εχει σχεδον καθημερινες κατακτησεις.

και επειδη θελω να μιλησω προσωπικα, εγω δεν ειμαι αυτο το στυλ γυναικας που αναφερεις και εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο με την κοπελα, παρολα αυτα, δεν κανουν ουρα παιδαραδες, ουτε μιλαω με 200 γκομενους.
λες να μην ειμαι τοσο εμφανισιμη και μορφωμενη ή μηπως φταιει που ειμαι αρκετα σεμνη και αυτο δεν αρεσει...;!

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Σε 15 χρόνια θα σας πω

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Η Scarlet Fox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Συμφωνώ απόλυτα, απλά όταν το λένε αυτό είναι γιατί το μπερδεύουν με την νοσταλγία για την ανέμελη νεανική ζωή τους και όχι για τον έρωτα αυτόν κάθε αυτόν.
Εννοείται πως είναι και η νοσταλγία της τότε καθημερινότητας που συμβάλλει σε αυτό το συναίσθημα.Αλλά θέλω να πω,πως οι εφηβικοί έρωτες ήταν πολύ παραμυθένιοι.Και το ερώτημα είναι αν μπορείς αυτό να το ξανα βρείς,ενω δεν "ερωτευεσαι" πλέον για πρώτη φορά,ούτε είναι γενικότερα η πρώτη σου σχέση.Να ζήσεις ξανά και ξανά πράγματα χωρίς πλέον να έχουν φθαρθεί απο σένα.Να μην είναι ένας φαβλός κύκλος δηλαδή ενθουσιαμού-σχέση-παράκρουση-χωρισμός.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Να με συμπαθάς, αλλά το να έχουν περάσει από τότε Χ χρόνια, να 'χεις γνωρίσει Υ ανθρώπους, να 'χεις συνάψει Ζ ερωτικές σχέσεις και να νιώθεις ακόμη έτσι για τον «πρώτο έρωτα» (που στο 99,9% των περιπτώσεων είναι κάτι επιπόλαιο, σε μια περίοδο που κανείς δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει κριτήρια κ.λπ.) δεν είναι καθόλου «υγιές»!
Έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το πώς θα κουμανταρουν άλλοι άνθρωποι τα συναισθήματά τους, οπότε δεν με απασχολεί.
Ήταν μια φάση από την οποία (καλώς ή κακώς) δεν πέρασα ποτέ.
Και εντάξει, το να συμβαίνει αυτό π.χ. στη θεματοθέτρια που είναι μια νεαρή κοπέλα που (πιθανότατα) της λείπουν εμπειρίες δεν έχει γνωρίσει ακόμη αρκετούς άντρες κ.λπ. είναι ψιλοαναμενόμενο...αλλά να βλέπεις άτομα π.χ. στην ηλικία μου ή μεγαλύτερα να «νοσταλγούν» τον πρώτο τους έρωτα είναι κατά την άποψή μου εντελώς fucked-up!
Σίγουρα!

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Το αρχικό ερώτημα του thread ήταν αυτό:
Είναι ένα φλέγων θέμα με τις φίλες μου,διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος".Και σκεφτόμαστε,μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Και απάντηση (από μένα τουλάχιστον) πήρες και για τα δύο...για το μεν πρώτο:
...διοτί δεν έχουμε βρεί ξανά αυτό το "πάθος"...
Η απάντηση είναι εδώ (εφόσον δεν εμπίπτεις στην προαναφερθείσα κατηγορία):
...της λείπουν εμπειρίες δεν έχει γνωρίσει ακόμη αρκετούς άντρες κ.λπ.
Για το δε δεύτερο:
...μήπως εμείς το είχαμε ρομαντικοποιήσει τόσο που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ ρηχά ή "ακατάλληλα";
Η απάντηση είναι εδώ:
Το «υγιές» είναι να βλέπεις βελτίωση και κάθε επόμενη σχέση σου να είναι πιο «ποιοτική» απ' την προηγούμενη, κάθε επόμενο/η άντρα/γυναίκα να τον/την γουστάρεις περισσότερο, να τον/την εκτιμάς περισσότερο κ.ο.κ.
Και για να στο κάνω πιο λιανά: σας φαίνονται «ρηχά» ή «ακατάλληλα» όχι γιατί έχετε «ρομαντικοποιήσει» κάτι κ.λπ. αλλά γιατί απλά δεν έχετε τις επιλογές ανδρών που θα θέλατε...
Είναι πολύ πιθανό, απ'τα λεγομενά σου,να καταλάβω οτι δεν έχεις ουδε μία αντίληψη για το τι συζητάμε αυτή τη στιγμή.Θα έλεγα ούτε τρόπους,γιατί πας πλαγίως αλλά και άμεσα,να με προσβάλλεις.Και μην αρχίσεις οτι εγώ τα (παρ)ερμηνεύω όλα όπως θέλω,όταν συνδέεις αυτά που αναφέρεις με το οτι οι συγκεκριμένες κοπέλες έχουν αυτού του είδους τα "υπαρξιακά προβλήματα".Ωστόσο να προλάβω τις σκέψεις σου,οτι εσύ έχεις προσβλητικό ύφος,εμένα δεν μπορεί να με προσβάλλει κάτι που δεν με ενδιαφέρει.
Και πάμε τώρα,επιτέλους στο θέμα μας,ο προβληματισμός είναι το πόσο έντονα και όμορφα νιώθαμε,το οποίο το συνδέσαμε με την αθωότητα της ηλικίας,τα πρώτα συναισθήματα κ.α. Σκοπός της δημοσίευσης αυτής,ήταν να μοιραστούμε όλοι τις σκέψεις μας.Όχι οτι μια κοπέλα με έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής δεν μπορεί να βρεί κάποιον αξιόλογο.Ή οτι κάποια που έχει τέτοιους προβληματισμούς,δεν την προσελκύουν αξιόλογα άτομα γύρω της.
Σε δικαιολογώ εν μέρει σαν νέο μέλος, έχε όμως υπόψη σου ότι ένα θέμα έχει (σχεδόν πάντα) πολλά παρακλάδια κι ενίοτε μπορεί να καταλήξει και σε κάποιο που εσύ (ή κάποιος άλλος) δε θα ήθελε για Χ, Υ λόγους...
Είναι πολύ επιφανειακά όσα προανέφερες,και με καλή διάθεση σου λέω να κάνεις ένα update σε κάποιες πεποιθήσεις σου.
Έστω ότι εσένα π.χ. σε κάνει follow ένα πολύ εμφανίσιμο ανδρικό προφίλ στο Instagram με 100 posts εκ των οποίων στα 50 δείχνει τους κοιλιακούς του και τα μπράτσα του κι ακολουθεί κάτι χιλιάδες γυναικεία προφίλ...τι θα σκεφτείς;
Θα σκεφτείς «μμμ τι ωραίος άντρας, θα μου άρεσε να βγω μαζί του κ.λπ.» ή θα σκεφτείς «καλώς το μ@λάκα»;
Κι αν σκεφτείς το δεύτερο, θα είναι «επιφανειακό»;:rolleyes:
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο κωστα, οτι οι περισσοτερες που ειναι στην τριχα παντα, εχουνε αυτους τους προβληματισμους. και επισης, αυτες που ειναι ΠΑΝΤΑ στην τριχα (ετσι οπως τις αναφερεις, βαμμενες κλπ) αυτες ειναι που εχουν την μεγαλυτερη απηχηση. δεν ξερω ουτε μια που να ειναι πιο περιποιημενη σε καθημερινη βαση και να μην εχει σχεδον καθημερινες κατακτησεις.

και επειδη θελω να μιλησω προσωπικα, εγω δεν ειμαι αυτο το στυλ γυναικας που αναφερεις και εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο με την κοπελα, παρολα αυτα, δεν κανουν ουρα παιδαραδες, ουτε μιλαω με 200 γκομενους.
λες να μην ειμαι τοσο εμφανισιμη και μορφωμενη ή μηπως φταιει που ειμαι αρκετα σεμνη και αυτο δεν αρεσει...;!
«Απήχηση» έχουν όλες οι ωραίες...το ποιες απ' αυτές όμως ένας άντρας θα τις δει «για σοβαρή σχέση», ποιες «για ένα πήδημα» και ποιες «ούτε για ένα πήδημα» είναι ΑΛΛΟ θέμα κι εξαρτάται από ΑΛΛΟΥΣ παράγοντες (κάποιους εκ των οποίων τους έχω παραθέσει ήδη)...

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
συμφωνω απολυτα.
και πιστευω οτι οσο μεγαλωνουμε δεν μπορουμε να ξανα βρουμε αυτον ΤΟΝ "ερωτα" λογω των προβληματισμων που εχουμε στην καθημερινοτητα μας. (αγχος, μοναξια, θλιψη κλπ)
και μεγαλο μερος παιζουν επισης τα σοσιαλ μιντια που πλεον εχεις ΑΠΛΕΤΕΣ επιλογες...σημερα με την μαρια, αυριο με την χριστινα, σκ με την γιωτα (τα ονοματα τυχαια :laugh:)
Πολύ σωστά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εννοώ συμβαίνει όντως ή απλά ολοι νομίζουν πως συμβαίνει αλλά στη πραγματικότητα δεν γ@μάει κανείς και οι επιλογές είναι πλασματικές;
Καλά εννοείται, ένα ελάχιστο ποσοστό αυτών που υπερδιαφημιζουν την ερωτική τους ζωή έχουν όντως κάνει κάτι με αυτά τα άτομα.
Από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια όλοι και όλες μπορούν το παίξουν υπεργκομενοι

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Ηθικό δίδαγμα: Ακολουθήστε το παράδειγμά μου!

Πάρτε τα αρχιδια σας ως έφηβοι συνεχώς και έτσι δε θα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης στο μυαλό σας!

50€

Στα σοβαρά, κόβω τις μαλακίες, είναι όντως πολύ ενδιαφέρον ερώτημα, τείνω να συμφωνήσω με τη @Friday_k

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Το αρχικό ερώτημα του thread ήταν αυτό:

Και απάντηση (από μένα τουλάχιστον) πήρες και για τα δύο...για το μεν πρώτο:

Η απάντηση είναι εδώ (εφόσον δεν εμπίπτεις στην προαναφερθείσα κατηγορία):

Για το δε δεύτερο:

Η απάντηση είναι εδώ:

Και για να στο κάνω πιο λιανά: σας φαίνονται «ρηχά» ή «ακατάλληλα» όχι γιατί έχετε «ρομαντικοποιήσει» κάτι κ.λπ. αλλά γιατί απλά δεν έχετε τις επιλογές ανδρών που θα θέλατε...

Σε δικαιολογώ σαν νέο μέλος, έχε όμως υπόψη σου ότι ένα θέμα έχει (σχεδόν πάντα) πολλά παρακλάδια και ενίοτε μπορεί να καταλήξει και σε κάποιο που εσύ (ή κάποιος άλλος) δε θα ήθελε...

«Απήχηση» έχουν όλες οι ωραίες...το ποιες απ' αυτές όμως ένας άντρας θα τις δει «για σοβαρή σχέση», ποιες «για ένα πήδημα» και ποιες «ούτε για ένα πήδημα» είναι ΑΛΛΟ θέμα κι εξαρτάται από ΑΛΛΟΥΣ παράγοντες (κάποιους εκ των οποίων τους έχω παραθέσει ήδη)...
Ε τώρα αυτό ήταν πιο ολοκληρωμένο απ το να μου στοχοποιήσεις συγκεκριμένες ομάδες γυναικών με προσβλητικά λεγόμενα.Γι αυτό και στάθηκα εκεί,διότι αν θες να το θέσουμε ως "παρακλάδι" αυτό που ανέφερες,φεύγει αρκετά απ το θέμα.Οπότε εγώ προσωπικά θα κρατήσω μερικές απ τις απαντήσεις που έδωσες,ως απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσα.Καλό σου υπόλοιπο!

Ηθικό δίδαγμα: Ακολουθήστε το παράδειγμά μου!

Πάρτε τα αρχιδια σας ως έφηβοι συνεχώς και έτσι δε θα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης στο μυαλό σας!

50€

Στα σοβαρά, κόβω τις μαλακίες, είναι όντως πολύ ενδιαφέρον ερώτημα, τείνω να συμφωνήσω με τη @Friday_k
Με απότερο στόχο την βέλτιστη απόδοση συναισθημάτων σε κάτι καινούριο που θα σου έρθει.Σωστότατος:lol:

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Με απότερο στόχο την βέλτιστη απόδοση συναισθημάτων σε κάτι καινούριο που θα σου έρθει.Σωστότατος:lol:
Σε παρακαλώ, από τα κύρια πλεονεκτήματα του να είσαι χοντρός. Συν ότι μπορώ να ρουφηχτω αν μου ρίξουν μπουνιά. Αυτά

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Πολύ σωστά!

Καλά εννοείται, ένα ελάχιστο ποσοστό αυτών που υπερδιαφημιζουν την ερωτική τους ζωή έχουν όντως κάνει κάτι με αυτά τα άτομα.
Από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια όλοι και όλες μπορούν το παίξουν υπεργκομενοι
Το οποίο εικονικά μπορείς να το φτιάξεις και να το παρουσιάσεις όπως θέλεις.Οπότε ο καθένας τους μπορεί να είναι ο σουπερ τέλειος προς επιλογή σύντροφος (για να μην πω γκόμενος/α).

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.
αρα δηλαδη υπαρχει ελπιδα :laugh:
αντε να δουμε...
Χαχαχαχα ναι!!
Μα φυσικά!

Κοίτα προφανώς παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.
Ψυχολογία, γενικότερη φάση στην οποία βρίσκεσαι κι αν δουλεύεις με τον εαυτό σου μέσα στα χρόνια.

Σίγουρα δεν έρχεται συχνά - είναι και δύσκολο όλο αυτό το συνταίριασμα με έναν άνθρωπο- αλλά έρχεται.
Μάλλον έρχεται την στιγμή που εστιάζεις σε εσένα, μάλλον όχι τυχαία.

Τον θυμάμαι τον πρώτο έρωτα και μάλιστα κράτησε τα μισά χρόνια του πανεπιστημίου. Φυσικά μετά είχα κάποιες χαζές και δραματικές ιστοριούλες με άλλο κόσμο. Φυσικά κάποια στιγμή - όταν κι εγώ εν τέλει ήμουν σε άλλη φάση- ξαναήρθε κάτι δυνατό.
Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη.
Ημουν άλλη στα 18 κι άλλη είμαι στα 26, πόλλοι οι λόγοι γι αυτο.

Όμως όσον αφορά το πάθος και τον πόθο, το καρδιοχτύπι που ξεκινά και μόλις που μπαίνει στον ίδιο χώρο, τα έχω ξαναζήσει 2 φορές. Απλά όντας πιο έτοιμη και περνώντας πιο όμορφα, καλύπτοντας κι άλλες μου ανάγκες και έχοντας καλύτερη ισορροπία στο μετέπειτα.

Από εμένα το tip είναι υπομονή και εστίαση στον εαυτό της η καθεμιά.
Τώρα ο «τόπος», τα μέσα της γνωριμίας κτλ, οκ καθεμία και καθένας με τις προτιμήσεις τους.
Όλες οι δραστηριότητες μου απαιτούν συναναστροφή με πολύ κόσμο είτε μιλάμε για δουλειά, είτε για ακαδημαϊλίκι, είτε για χόμπι είτε για κοινωνικοπολιτικές συζητήσεις/συμπράξεις. Αν είχα άλλη ζωή, αν ήμουν αλλιώς κι η ίδια, ίσως να να επέλεγα κάτι άλλο. Όμως όντας αυτή που είμαι το από κοντά έχει πολλά πλεονεκτήματα, μου βγαίνει αβίαστα και το προτιμώ. Τα ιντερνετικά δεν είναι για μένα κι εγώ δεν είμαι γι’ αυτά, από κάθε άποψη.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Ε τώρα αυτό ήταν πιο ολοκληρωμένο απ το να μου στοχοποιήσεις συγκεκριμένες ομάδες γυναικών με προσβλητικά λεγόμενα.
Δεν είναι «προσβλητικό» το να πω ότι π.χ. κάποιες γυναίκες που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο lifestyle (κι επειδή π.χ. δεν έτυχε ποτέ κανένας άντρας να τους την πει, να τους παραθέσει τους πραγματικούς λόγους απόρριψης κ.λπ. νομίζουν ότι είναι «κομπλέ») δεν είναι ελκυστικές στους σοβαρούς άντρες (τουλάχιστον όχι για σοβαρή σχέση)...είναι απλά fact!

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
ωραιες αντικειμενικα ή υποκειμενικα? γιατι οπως εχουμε πει και σε αλλο θεμα, δεν αρεσουμε σε ολους και για καποιον εγω θα ειμαι κουκλα και για αλλον ασχημη.

αλλα παρολα αυτα, δεν απαντησες στο ερωτημα μου.
ή απλα να υποθεσω οτι επειδη δεν ειμαι ομορφη ή μορφωμενη (που ακομα και αυτο ο καθε ενας εχει αλλα κριτηρια) για αυτο "δεν βρισκω ξανα ΤΟΝ ερωτα". (οχι οτι καιγομαι, αλλα δεν μπορω να μην πω οτι αυτο το συναισθημα που νιωθεις ειναι μοναδικο)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

ωραιες αντικειμενικα ή υποκειμενικα? γιατι οπως εχουμε πει και σε αλλο θεμα, δεν αρεσουμε σε ολους και για καποιον εγω θα ειμαι κουκλα και για αλλον ασχημη.
Εννοείται ότι μιλάμε αντικειμενικά τώρα...
αλλα παρολα αυτα, δεν απαντησες στο ερωτημα μου.
ή απλα να υποθεσω οτι επειδη δεν ειμαι ομορφη ή μορφωμενη (που ακομα και αυτο ο καθε ενας εχει αλλα κριτηρια) για αυτο "δεν βρισκω ξανα ΤΟΝ ερωτα". (οχι οτι καιγομαι, αλλα δεν μπορω να μην πω οτι αυτο το συναισθημα που νιωθεις ειναι μοναδικο)
Δεν είναι δική μου «δουλειά» ν' απαντήσω σ' αυτό, έξυπνη και socially aware κοπέλα είσαι, μπορείς να καταλάβεις και μόνη σου, αν δεν έχεις τις επιλογές που θα ήθελες, γιατί δεν τις έχεις (εφόσον όλα τ' άλλα τα κάνεις σωστά, δηλαδή κοινωνικοποιείσαι όπου κι όπως πρέπει κ.λπ.)...

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Δεν είναι «προσβλητικό» το να πω ότι π.χ. κάποιες γυναίκες που ακολουθούν ένα συγκεκριμένο lifestyle (κι επειδή π.χ. δεν έτυχε ποτέ κανένας να τους την έχει πει νομίζουν ότι είναι «κομπλέ») δεν είναι ελκυστικές στους σοβαρούς άντρες (τουλάχιστον όχι για σοβαρή σχέση)...είναι απλά fact!
Επειδή η κοπέλα θα επιλέξει να βαφτεί επειδή της αρέσει και επειδή κ@πνίζει; Το βρίσκω πολύ ρηχό να τα κοιτάμε αυτά και να είναι κριτήριο του εάν θα δει κάποιος σοβαρά μια κοπέλα με αυτές τις προδιαγραφές.Ωστόσο κι εγώ βάζω φίλτρα που βελτιώνουν το δέρμα μου κτλπ,μου αρέσω πιο πολύ έτσι,ενώ είμαι πολύ καλά με το πως φαίνομαι απο κοντά,απλά δεν θεωρώ οτι έχω τόση φωτογένεια,ωστέ να φανεί το πόσο μου αρέσω σε φωτογραφίες.Δεν σημαίνει οτι η κοπέλα θα το κάνει για να "φανεί" ή για να δείξει κάτι που δεν είναι.Χωρίς να μιλάω βέβαια για τα άκρα.Για τα άκρα,και για "περίεργες" φωτογραφίες,σίγουρα θα το κάνουν κοπέλες που στη συγκεκριμένη φάση της ζωής τους μπορεί να είναι αυτό το στιλ τους και να μην έχουν καν τους σχετικούς προβληματισμούς που αναφέρω.Ο καθένας περνάει την "φάση" του και επιλέγει το τι θα κάνει και το μέχρι πότε θα το κάνει.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Το οποίο εικονικά μπορείς να το φτιάξεις και να το παρουσιάσεις όπως θέλεις.Οπότε ο καθένας τους μπορεί να είναι ο σουπερ τέλειος προς επιλογή σύντροφος (για να μην πω γκόμενος/α).
Γι'αυτό αγαπητή μου, επειδή σε βλέπω και εύστροφη και συνειδητοποιημένη, προσοχή στις διαδικτυακές επικοινωνίες. Μπορεί ο άλλος να σου πλασάρεται ως διαμάντι ενώ στην πραγματικότητα να είναι ....κάρβουνο😂

Scarlet Fox

Νεοφερμένο μέλος

Γι'αυτό αγαπητή μου, επειδή σε βλέπω και εύστροφη και συνειδητοποιημένη, προσοχή στις διαδικτυακές επικοινωνίες. Μπορεί ο άλλος να σου πλασάρεται ως διαμάντι ενώ στην πραγματικότητα να είναι ....κάρβουνο😂
Α εγώ συγκεκριμένω δύσκολα θα δω κάποιον ως διαμάντι,όπως και να μου παρουσιαστεί,είτε απο κοντά είτε μέσω σόσιαλ.Σε ευχαριστώ όμως πάρα πολύ για την καλή διάθεση να με συμβουλέψεις:)

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια