soydelsur
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Φαίνεται σαν να έχεις κι εσύ τέτοιες εμπειρίες, πες μας κάτι παραπάνω αν θεςΠολύ με συγκινούν τα love stories που ξεπηδούν απο το ίντερνετ.![]()

Έχουν όντως ενδιαφέρον πολύ αυτές οι ιστορίες και για μένα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fatsoula
Νεοφερμένο μέλος

Μπορώ να πώ πως είναι η πρώτη μου σχέση απο το ίντερνετ και...είναι η καλύτερη σχέση που έχω κάνει έως τώρα!
Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε μαζί 3 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούμε κιόλας!!!!

Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε ειλικρινά με έκανε να γελάσω πάρα πολύ...οπου κανένας πρώην δεν το είχε καταφέρει

Γενικά μέσα απο το κόσμο του ίντερνετ μπορείς να βρείς και αξιόλογα άτομα...!Γνωρίζεις πιστεύω πρώτα τον χαρακτήρα του άλλου (όσο μπορείς) και μετά όλα τα άλλα!
Που για μένα είναι το κυριότερο!!!!
tofugirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι. Τρόπος του λέγειν

Γνώρισα τον άντρα μου πριν δύο χρόνια μέσω ενός ακτιβιστικού φόρουμ που συμμετείχαμε,
ξεκίνησε ως φιλία αλλά μας κατέληξε σε γάμο.

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

δυστυχώς γιατί επρόκειτο για πολύ διαταραγμένο άτομο και ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως

gocklaye
Νεοφερμένο μέλος

crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

Manos_Hellas
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια όμως έιναι ότι θέλει προσοχή όταν γνωρίζεις άτομα μέχω νετ, γιατί πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβεται κάθε καρυδιάς καρύδι.
sylvie
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια όμως έιναι ότι θέλει προσοχή όταν γνωρίζεις άτομα μέχω νετ, γιατί πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβεται κάθε καρυδιάς καρύδι.
Για να είμαι ειλικρινής είμαι καινούρια στην όλη φάση και δεν έτυχε να κάνω κάποια γνωριμία. Βέβαια, δεν νομίζω οτι θα είχα τη θέληση να κάνω μια τέτοια γνωριμία γιατί σκέφτομαι ακριβώς αυτό : οτι "πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβεται κάθε καρυδιάς καρύδι"!

Manos_Hellas
Νεοφερμένο μέλος

Για να είμαι ειλικρινής είμαι καινούρια στην όλη φάση και δεν έτυχε να κάνω κάποια γνωριμία. Βέβαια, δεν νομίζω οτι θα είχα τη θέληση να κάνω μια τέτοια γνωριμία γιατί σκέφτομαι ακριβώς αυτό : οτι "πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβεται κάθε καρυδιάς καρύδι"!![]()
Είναι καλό να αντιμετωπίζεις κριτικά την όλη φάση, δεν χρειάζεται όμως φόβος για το ίντερνετ. Πολλές σοβαρές σχέσεις (όπως είδα και από προηγούμενα μηνύματα) έχουν γίνει μέσω νετ. Πάντα όμως με τη δέουσα προσοχή....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πάντως έχω γνωτρίσει άπειρα άτομα μέσω νετ (φιλικά) σε forum meetings και όλοι ήταν τουλάχιστον νορμάλ.Για να είμαι ειλικρινής είμαι καινούρια στην όλη φάση και δεν έτυχε να κάνω κάποια γνωριμία. Βέβαια, δεν νομίζω οτι θα είχα τη θέληση να κάνω μια τέτοια γνωριμία γιατί σκέφτομαι ακριβώς αυτό : οτι "πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου κρύβεται κάθε καρυδιάς καρύδι"!![]()
Η συμβουλή μου θα ήταν μην γνωρίζετε εύκολα άτομα απο IRC. Εκεί πραγματικά είναι "κάθε καρυδιάς καρύδι".
Neraida
Επιφανές μέλος

Η συμβουλή μου θα ήταν μην γνωρίζετε εύκολα άτομα απο IRC. Εκεί πραγματικά είναι "κάθε καρυδιάς καρύδι".
Το "καθε καρυδιας καρυδι" ειναι παντου...ειτε στι irc ειτε σε καποιο φορουμ...Εαν δεν υπαρξει προσωπικη επαφη, η οποιαδηποτε εκτιμηση μπορει να ειναι εσφαλμενη.....
Τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει....
sylvie
Νεοφερμένο μέλος

Το "καθε καρυδιας καρυδι" ειναι παντου...ειτε στι irc ειτε σε καποιο φορουμ...Εαν δεν υπαρξει προσωπικη επαφη, η οποιαδηποτε εκτιμηση μπορει να ειναι εσφαλμενη.....
Τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει....
Πράγματι, το να συναντήσεις σκάρτους ανθρώπους είναι πιθανό (ακόμη κι αν δεν γίνει η γνωριμία μεσω net). Το ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μου να είμαστε εμείς οι ίδιοι σε θέση να τους διακρίνουμε!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Sacrifice
Νεοφερμένο μέλος

μαριαχ
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.