Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τι έναν ολόκληρο server, τι μια στάση φαντάρους
Κρίνοντας από κάτι άτομα που κυκλοφορούν στο νετ, εγώ θα προτιμούσα τους... φαντάρους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχεις που σου αρεσουν οι φανταροι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ε μα σου είπαν να ανεβάσεις την εικόνα σου να πέσουν τα γκομενάκια, αλλά κάνεις νάζιαΓμτ, και εμείς την παλεύουμε στα μπαράκια![]()

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Τι έναν ολόκληρο server, τι μια στάση φαντάρους![]()
Κρίνοντας από κάτι άτομα που κυκλοφορούν στο νετ, εγώ θα προτιμούσα τους... φαντάρους![]()
Πάντως εδώ που είμαι έχει στρατόπεδο...
Όποιος θέλει [ονόματα δεν λέμε

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Ε μα σου είπαν να ανεβάσεις την εικόνα σου να πέσουν τα γκομενάκια, αλλά κάνεις νάζια![]()
ακριβως αυτο φοβηθηκε θοδωρη μου...οτι θα πεσουν...οχι στα ποδια του...αλλα απο κανα λοφο, οροφο, γεφυρα....ο,τι τους βρισκεται τελος παντων...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Δεν κάθεται 24 ώρες σε φόρα και κατηφόρα αγκαλιά με το ΑΚ-3 που του έδωσε ο Θεος ανάμεσα στα σκέλια, για να βρεί γυναίκα επειδή ξέχασε πως υπάρχει ζωή έξω από το σπίτι του.
Η διαφορά είναι στον Καμύ αγαπητοί. Ο Καμύ δεν έγραφε, έσπερνε...!
kataktiths
Νεοφερμένο μέλος

lostgreek
Νεοφερμένο μέλος

Adamoulis
Νεοφερμένο μέλος

xanp
Δραστήριο μέλος

lostgreek
Νεοφερμένο μέλος

την μια και μοναδική φορά που βγήκα με άτομο από το νετ ήταν αυτό που τότε έψαχνα και μετά από λίγο καιρό κάναμε και σχέση....δεν το μετάνιωσα εννοείται μιας και σήμερα εκείνη η σχέση είναι ο σύζυγος μου και ο πατέρας του παιδιού μου!!!(Ναι καλά καταλάβατε παντρευτήκαμε κιόλας!!!)
Nα τους χαιρεσαι και τους δυο πραγματικα..Μπραβο σου,αν και νομιζω πως ολα τυχερα ειναι..οποτε αυτος ο ανθρωπος για σενα ειναι το τυχερο σου.
ΥΓ.Μια ερωτηση χωρις να θελω να γινω αδιακριτος,οταν γνωριστηκατε κ απο κοντα,βγηκατε σαν 2 φιλοι που μιλουσαν στο νετ καποιο καιρο και οτι ηθελε προκυψει ή βγηκατε εχοντας στο μυαλο σας οτι ειναι ερωτικο ραντεβου???Επειδη μπορει να ειμαι παθων σε λιγο καιρο,γι αυτο ρωταω.
Αν θελεις απαντας φυσικα.
xanp
Δραστήριο μέλος

lostgreek
Νεοφερμένο μέλος

θα δειξει...
xanp
Δραστήριο μέλος

Απλά εμείς δεν είχαμε μιλήσει για hot θέματα μέσω νετ και ήταν εύκολο πως θα κυλήσει η κουβέντα...τώρα αν έχεις μιλήσει και πιο "πιπεράτα" μην αναφέρεις τίποτα γιατί από κοντά είναι αλλιώς...αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!
lostgreek
Νεοφερμένο μέλος

Και φωτογραφιες εχουμε δει απλα.Αρα καταλαιβεις πως φιλικα και μαζεμενα θα βγουμε αλλα αυτο δε λεει κ τιποτα..αλλωστε οταν βγαινουν ενας αντρας κ μια γυναικα που μολις γνωριζονται παντα υπαρχει κ κατι αλλο στο πισω μερος του μυαλου..
Σορρυ απλα μου κεντρισες το ενδιαφερον οτι οχι απλα εχεις κανει σχεση αλλα παντρευτηκες.Και ηθελα την αποψη σου σε ολο αυτο.
Παντως δε μου χει δωσει το τηλ της,διοτι ακομα δε με γνωριζει καλα οπως λεει..κ εχει δικιο απ τη μια..

Αλλα ειναι καλο κοριτσι το ατιμο..

xanp
Δραστήριο μέλος

lostgreek
Νεοφερμένο μέλος

να σαι καλα για τις συμβουλες σου.σε ευχαριστωω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.