Α να σου απαντήσω εγώ!
α) Λαϊκή πήγατε ποτέ μαζί?
Πηγαίναμε μαζί super market. Πιάνεται? Δεν είχε λαϊκή στο Swansea.
β) Του μαγείρευες τίποτα της προκοπής πέρα από αυγά, πατάτες, καθάρισμα αγγουροτομάτας και μακαρόνια με τυρί ή η καλοπέραση σου/του εξαντλούνταν στην αναπόληση της παλιάς καλής ενσύρματης εποχής, τρώγοντας τον άμπακο ενώ μιλούσατε στα εκάστοτε chat-rooms?
Του έφτιαχνα σπανακόπιτα και του την έστελνα με το ταχυδρομείο... Σοβαρολογώ. Συστημένη σπανακόπιτα με γραμματόσημα να δουν τα μάτια σου!
γ) Συνεχίσατε να μιλάτε μέσω chat (ακόμα και σήμερα και αν ναι πως επηρέασε τη σχέση σας το γεγονός οτι εξακολουθείτε να μπαίνετε σε chat? Είστε όπως στο αρχικό στάδιο και συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο σαν γνήσια πιτσούνια? Κοινώς, τί άλλαξε ιν του γιαρς?
Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε μέσω internet αλλά εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πλεον στα chatrooms.
a/s/l στα μούτρα τους.
Μια φορά μου άνοιξε κάποιος prive με την εξής ερώτηση: "Θα μου πάρεις μια π...α?"
-"Ναι πουλάκι μου, γιατί να μη σου πάρω μια over the net, αλλά δεν θέλεις να γνωριστούμε λίγο, έτσι για το ρομαντικό του πράγματος? Να μου πεις και να σου πω δύο τρία πραγματάκια να σπάσει ο πάγος?"
και το επόμενο μήνυμα:
"Α! ναι! Με λένε Χ,Ψ,Ζ μένω εκεί, ασχολούμαι με αυτό...Θα μου πάρεις τώρα μια π...α?"
Κάποτε το chat ήταν σημείο συνάντησης για χαλαρή κουβεντούλα αργά τη νύχτα με τις πιζαμούλες. Τώρα τείνει να γίνει γραφείο συνοικεσίων... Έχω κλάψει και έχω γελάσει μέσα στο chat, και τώρα πια δε μου συμβαίνει
δ) Πιστεύεις οτι η μαγεία ή μέρος αυτής έχει πάει για βρούβες ή στη καλύτερη περίπτωση ένα ταξιδάκι δίχως γυρισμό στη Μποτσουάνα και τα νησιά Φήτζι?
Η μαγεία διήρκεσε όσο ακριβώς και η σχέση παρόλη την απόσταση και τις δυσκολίες. Έχω ακόμα το πιο ερωτικό γράμμα που έλαβα ποτέ στη ζωή μου και μάλιστα είναι ΓΡΑΜΜΑ και όχι email.
ε) Νιώθεις το ίδιο καραερωτευμένη μαζί του όπως τότε που διάβαζες τις σκέψεις του σε real time, από ένα ηλεκτρονικό παράθυρο?
Ναι ναι ναι ναι!!! Τότε υπήρχε η αίγλη του άγνωστου που τον πλάθεις όπως θες εσύ, μετά τη γνωριμία υπήρχε η ίδια η ύπαρξή του.
ζ) Τι θα περιέγραφες ως περισσότερο ομιχλώδες, στο ζήτημα της σχέσης σου η οποία προέρχεται
από το net? Το αν κάνει chat και με άλλες ή το αν έχουν εξαφανιστεί οι πεταλούδες και οι αντιλόπες απο το στομαχάκι σου?
Ξέρω πως συνομιλούσε με άλλες όπως άλλωστε και εγώ. Αλλά τα είχαμε συζητήσει εξ αρχής αυτά. Μια σχέση εξ αποστάσεως απαιτεί εμπιστοσύνη by default. Αν ήταν να κάθομαι να σκέφτομαι τι κάνει κάθε φορά που δεν κάνει chat μαζί μου...
η) Θεωρείς πιθανό να μπορέσεις να τον υποκαταστήσεις (αν πρόκειται για σχέση εξ'αποστάσεως) ή να τον αντικαταστήσεις ολοκληρωτικά, στο μέλλον, με κάποιον άλλο είτε με μία νέα γνωριμία από το διαδίκτυο είτε με μία παραδοσιακή γνωριμία? Με λίγα λόγια ποίος ο βαθμός της καψούρας σου για εκείνον με άριστα το 100..
Θα τον αγαπώ πάντα αλλά δεν αποκλείω την πιθανότητα να ξαναερωτευτώ από την αρχή. Είναι ζωντανή γιου νοου, και ζωντανή για μένα σημαίνει ερωτευμένη με τη ζωή και ότι αυτή μπορεί να φέρει!
θ) Πόσο πολύτιμος είναι για σένα και πόσο απαραίτητος; (Μολόγα τα..)
Πολύτιμος όσο ο έναστρος καλοκαιρινός ουρανός, και απαραίτητος όσο η ματιά της κόρης μου.
ι) Σε ενοχλεί που τον γνώρισες απο chat? Αν τον συναντούσες κάπου έξω θα σε τραβούσε εξίσου?
Δεν με ενοχλεί. Αν τον γνώριζα κάπου έξω πιστεύω θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο να ανακαλύψω το θησαυρό που έκρυβε μέσα του.
κ) Θα μπορούσες να κάνεις σχέση από προξενιό? (το ραντεβού στα τυφλά δεν είναι η μοδάτη και
εξελιγμένη όψη του προξενιού?)...και μετά λένε ότι έχουμε χάσμα γενεών με τους μεγαλύτερους μας..
Δηλαδή να μου γνωρίσουν κάποιον? Αν μου ταίριαζε γιατί όχι. Το θέμα είναι πως θα σου σερβίρουν το προξενιό, όχι το ίδιο το άτομο που κάνει τη διαφορά.
λ) Ποιο στοιχείο είναι αυτό που πιστεύεις ότι κρατάει τη σχέση στο επίπεδο που είναι σήμερα μετά από 2 χρόνια γνωριμίας?

Σχέση γίοκ, αλλά ακόμα και αυτή η μη σχέση έχει το επίπεδο των γλυκών αναμνήσεών μας, αν και όχι πάντα...
μ) Πιστεύεις ότι το διαδίκτυο επιτέλεσε το ρόλο μιας ισχυρής κόλλας και με μια τέτοια αρχή, η συνέχεια μοιραία προδιαγράφθηκε έντονη και δεμευτική και πάντως περισσότερο λατρευτική από το αν γινόταν κάτω από διαφορετικές συνθήκες? (magic de spell..)..πόσο επηρέασε το internet με λίγα λόγια?
Ειλικρινά δεν ξέρω...
ν) Αν ο ονειρευτής είναι ο ερωτευμένος και ο ερωτευόμενος η σκιά του εσύ τί θεωρείς ότι είσαι?
"Έτσι που αν στ' αλήθεια ο έρωτας είναι καταπώς λεν «κοινός
διαιρέτης»
εγώ θα πρέπει να 'μαι η Μαρία Νεφέλη κι εσύ φευ
ο Νεφεληγερέτης.
Χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο και μετά πάλι
σβήσου με γενναιοδωρία." ~ Οδυσσέας Ελύτης.
ξ) Βλέπεις μέλλον ή μια στιγμιαία καλοπέραση? (και μη μου πεις αν δεν έβλεπα δε θα τραβιόμουν 2 χρόνια, γιατί μπορεί να έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου στη σχέση αλλά να μη το θεωρείς ότι μπορεί να πάει παραπέρα όπως γάμο και κουτσούβελα..)
Έβλεπα μέλλον... Αν θες μπορώ να σου απαριθμήσω τα επιτυχώς παντρεμένα μέσω internet ζευγάρια που γνωρίζω. Ένας internetiκος φίλος, ερωτεύτηκε στην Αυστραλία και πήγε να ζήσει εκεί με την αγαπημένη του! Απ' ότι έμαθα ετοιμάζουν και παιδάκι!
Και Ναι! Είσαι ανελέητος!