Η Λενώ αρρώστησε.
Τα ύστερα του κόσμου![]()

΄Ελα ντε...
Μα θέλεις, δεν θέλεις, σου χώνεται πρώτο-πρώτο το ρημάδι.
΄Ηταν που θα έγραφα και τα ίδια (τα έχω ξαναγράψει εξάλλου), λέω ας το αντιγράψω για να μην γράφω πάλι κατεβατά.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.154 μηνύματα.
Έπεσε η τελευταία άμυνα μας, σε δελέασε.
΄Ελα ντε...
Μα θέλεις, δεν θέλεις, σου χώνεται πρώτο-πρώτο το ρημάδι.
Άρα, μπορεί γκόμενο να μην σου έδωσε, αλλά...σου έδειξε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, να γίνεις πιο λακωνική΄Ηταν που θα έγραφα και τα ίδια (τα έχω ξαναγράψει εξάλλου) λέω ας το αντιγράψω για να μην γράφω πάλι κατεβατά.
.
Αδύναμο το επιχείρημα....σου έδειξε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, να γίνεις πιο λακωνική.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.720 μηνύματα.
Έπεσε και το τελευταίο οχυρόΚάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε για ν΄αναρτήσω κάτι από την ΑΙ αλλά όταν γκουγκλάρω διάφορα, μου απαντάει πρώτη-πρώτη χωρίς να την ρωτήσω.
Μου άρεσε αυτό που διάβασα και ταυτίζεται με το σκεπτικό μου οπότε δείτε το και σεις.
΄Ενας καλός φίλος που σε γνωρίζει καλά, μπορεί να σου γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής σου, καθώς έχει εικόνα των αναγκών, της προσωπικότητάς σου και των ιδανικών σου, και μπορεί να εντοπίσει κάποιον που ταιριάζει με αυτά, κάνοντας τη γνωριμία πιο στοχευμένη και με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην εύρεση ενός αληθινού συντρόφου. Η φιλία, άλλωστε, βασίζεται στην κατανόηση και τη γνώση, χαρακτηριστικά που είναι κρίσιμα και στις ερωτικές σχέσεις.
Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό:
- Γνωρίζει τα «θέλω» σου: Ένας φίλος ξέρει τι αναζητάς σε έναν σύντροφο, τι σε ελκύει, τι σε αποθαρρύνει.
- Σε βλέπει αντικειμενικά: Μπορεί να δει πέρα από τις προκαταλήψεις σου και να προτείνει κάποιον που ίσως να μην επέλεγες αρχικά, αλλά ταιριάζει πραγματικά.
- Αξιολογεί συμβατότητα: Έχει την ικανότητα να κρίνει αν η προσωπικότητα του υποψήφιου ταιριάζει με τη δική σου, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και σε βάθος.
- Σου ανοίγει δρόμους: Μπορεί να σου παρουσιάσει ανθρώπους από τον κύκλο του που δεν θα γνώριζες αλλιώς, διευρύνοντας τις επιλογές σου.

Κανονίστε να το σβήσω και ν΄ απλώσω το σεντόνι μου.Έπεσε και το τελευταίο οχυρό![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.630 μηνύματα.
Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε για ν΄αναρτήσω κάτι από την ΑΙ αλλά όταν γκουγκλάρω διάφορα, μου απαντάει πρώτη-πρώτη χωρίς να την ρωτήσω.
Μου άρεσε αυτό που διάβασα και ταυτίζεται με το σκεπτικό μου οπότε δείτε το και σεις.
΄Ενας καλός φίλος που σε γνωρίζει καλά, μπορεί να σου γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής σου, καθώς έχει εικόνα των αναγκών, της προσωπικότητάς σου και των ιδανικών σου, και μπορεί να εντοπίσει κάποιον που ταιριάζει με αυτά, κάνοντας τη γνωριμία πιο στοχευμένη και με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην εύρεση ενός αληθινού συντρόφου. Η φιλία, άλλωστε, βασίζεται στην κατανόηση και τη γνώση, χαρακτηριστικά που είναι κρίσιμα και στις ερωτικές σχέσεις.
Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό:
- Γνωρίζει τα «θέλω» σου: Ένας φίλος ξέρει τι αναζητάς σε έναν σύντροφο, τι σε ελκύει, τι σε αποθαρρύνει.
- Σε βλέπει αντικειμενικά: Μπορεί να δει πέρα από τις προκαταλήψεις σου και να προτείνει κάποιον που ίσως να μην επέλεγες αρχικά, αλλά ταιριάζει πραγματικά.
- Αξιολογεί συμβατότητα: Έχει την ικανότητα να κρίνει αν η προσωπικότητα του υποψήφιου ταιριάζει με τη δική σου, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και σε βάθος.
- Σου ανοίγει δρόμους: Μπορεί να σου παρουσιάσει ανθρώπους από τον κύκλο του που δεν θα γνώριζες αλλιώς, διευρύνοντας τις επιλογές σου.
Εκεί φτάσαμε... επειδη έχουμε γίνει ακοινώνητοι σαν άνθρωποι και δεν έχουμε κότσια και ένα κάρο ανασφάλειες να προσεγγίσουμε έναν άνθρωπο να περιμένουμε απο τους φίλους να κάνουν τη δουλειά για εμάς. Τραγικό απλά.
Βγες έξω... πλησίασε εναν άνθρωπο και μίλησε του... τόσο απλό.
Καταρχας κανένας φίλος δεν πρέπει να ξέρει οτι είσαι μόνος.... Ειναι προσωπικά σου... άντε 1-2 να το ξέρουν το πολύ. Οι άλλοι γιατι να το ξέρουν για να το κουτσομπολευουν με τη γκομενα τους ; δυστυχώς κάποιοι δεν κρατάνε το στόμα τους κ σε συζητάνε με τη δικιά τους.
-.-
Ότι να ναι.. να περιμένεις να σου βρει συντροφο ο φίλος σου ή ακομη χειρότερα η κοπέλα του !

βγές εξω ρε καραμήτρο... και απλα πλησιασε μια κοπέλα που σου αρέσει αμα δεχτεί καλώς αν όχι πες δεν ηθελα να ενοχλησω κ σηκω κ φυγε.
Τρομερό μιλάμε... επιστήμη. Πυρηνικη φυσική.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.630 μηνύματα.
Μια φορά στο Χαλάνδρι ήμουν στο δρόμο κ έψαχνα ένα μαγαζί.... Και ήταν κάτι κοπέλες και λέω συγγνώμη... Να ρωτήσω κάτι ;;; ψάχνω το τάδε μαγαζί. Και πιάσαμε κουβέντα κ στο τέλος λέω θέλετε να έρθετε να πιουμε ένα ποτο ; να κεράσω για την εξυπηρέτηση... Γιατί ήταν όντως πολυ ευγενικές κ οι 2 από τις 4 ειδικά το σκεφτόταν μάλιστα η μια λέει να παμε μωρε γιατί όχι... Μια κοκκινομάλλα με σγουρο μακρυ... μαλλί ωραία τυπισσα κάτσε κάνε τον ζήτουλα μετά εσυ στους φίλους 

Να μην έχετε ανάγκη κανέναν να σας λυσει τα προβληματα κ τα ζητήματα . Να τα λύνετε μόνοι σας.
Να μην έχετε ανάγκη κανέναν να σας λυσει τα προβληματα κ τα ζητήματα . Να τα λύνετε μόνοι σας.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.154 μηνύματα.
Ισχυρή η θέληση όμωςΑδύναμο το επιχείρημα.![]()
.
Εγώ το είδα εξαρχής κ δεν το δέχθηκα... Το θεώρησα κουσουρι. Εσένα οι δικές σ γιατί το δέχτηκαν ; εξαρχής.
Για τον ίδιο λόγο που το δέχτηκαν και οι άντρες που τελικά η επιλογή τους δεν αποδείχτηκε τόσο καλή;
Και έτσι όπως το λες να μη κλαιγεται κανείς και ας λουστεί ότι επέλεξε.
Δεν θα επαναλάβω αυτά που έχω πει περί κύκλων γνωριμιών όπου ο πυρήνας μιας παρέας διευρύνεται από τα ίδια τα μέλη της με νέους ανθρώπους και που για να ταιριάξουν στην παρέα έχει αποδειχθεί ότι έχουν πολλά κοινά σημεία επειδή αν δεν είχαν θα ήταν απολύτως ευνόητο να σταματήσουν να συμμετέχουν.Εκεί φτάσαμε... επειδη έχουμε γίνει ακοινώνητοι σαν άνθρωποι και δεν έχουμε κότσια και ένα κάρο ανασφάλειες να προσεγγίσουμε έναν άνθρωπο να περιμένουμε απο τους φίλους να κάνουν τη δουλειά για εμάς. Τραγικό απλά.
Βγες έξω... πλησίασε εναν άνθρωπο και μίλησε του... τόσο απλό.
Γιατί να μην καλέσω έναν συνάδελφό μου που έχω καταλάβει ότι ταιριάζει με το κλίμα της παρέας μου;
Γιατί να μην καλέσει κι αυτός με την σειρά του, την αδελφή του; Κτλ...
Δεν το κάνεις επί τούτου για να βρουν σύντροφο. Αλίμονο!!! Δεν είμαστε γραφείο συνοικεσίων. Αν είναι δυνατόν!!!
Φίλοι είμαστε και το κάνεις για την παρέα, για να περάσουν όλοι καλά και μαζί μ΄αυτούς και συ.
Καθημερινές, κανονικές, ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές.
Κάποιες φορές όμως προκύπτουν και ευτυχή γεγονότα.
Και είμαστε σε μια ηλικία που έχουμε περάσει από πολλούς τέτοιους κύκλους και ο καθένας απ΄αυτούς, μας έχει αφήσει κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε ακόμα και σήμερα και αυτοί
συναναστρέφονται και με άλλους ανθρώπους που γνωρίζονται και με μας.
΄Αρα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδρούμε.
Αν έχω φτάσει στα 33 μου χρόνια και δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει λάθος εγώ και όχι οι άλλοι.
Το ίδιο περίπου είναι αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως με τις γνωριμίες μέσω hobbies.
Πας τα ταξίδια σου, μαθαίνεις χορό, κάνεις πεζοπορία με group, παρακολουθείς μια σειρά διαλέξεων, κάνεις εθελοντισμό (ένα σωρό εθελοντικές δράσεις υπάρχουν που σου δίνουν και την ικανοποίηση ότι προσφέρεις και συ κάτι στο κοινωνικό σύνολο) και τόσα άλλα.
Διασκέδαση, χαλαρότητα και κοινωνική επαφή.
Τι το καλύτερο;
Επίσης οι καιροί είναι πονηροί.
Διαβάζουμε κάθε μέρα τα τέρατα.
Υπάρχουν πολλοί λύκοι με προβιά προβάτου.
Δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα.
Να μην τους αποκαλείς λοιπόν φίλους αλλά απλούς γνωστούς.Καταρχας κανένας φίλος δεν πρέπει να ξέρει οτι είσαι μόνος.... Ειναι προσωπικά σου... άντε 1-2 να το ξέρουν το πολύ. Οι άλλοι γιατι να το ξέρουν για να το κουτσομπολευουν με τη γκομενα τους ; δυστυχώς κάποιοι δεν κρατάνε το στόμα τους κ σε συζητάνε με τη δικιά τους.
-.-
Αν είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι φίλοι μου αν έχω σχέση ή όχι.
Μα, τω Θεώ, αδιανόητο μου φαίνεται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Για τον ίδιο λόγο που το δέχτηκαν και οι άντρες που τελικά η επιλογή τους δεν αποδείχτηκε τόσο καλή;
Και έτσι όπως το λες να μη κλαιγεται κανείς και ας λουστεί ότι επέλεξε.
Ακριβώς. Δεν υπάρχει θα τον αλλάξω θα αλλάξει. Αυτά είναι λίγο χειριστικα . Κάτι που πειράζει την Χ μπορεί να μη πειράζει την Ψ και αντίστροφα. Απλά ο κόσμος κάθεται και βολεύεται γιατί δεν έχει επιλογές. Όλα όσα γράφω τα γράφω για καλό δηλαδή πρέπει πρώτα να κοιτάζεις τι σκοπό έχει αυτός που τα γράφει κ μετά να διαφωνείς. Γιατί αν όλοι είχαμε μια κουλτούρα να είμαστε πιο ανοιχτοί στις συναναστροφές μας έξω πάντα βέβαια με τη δέουσα προσοχή θα έβλεπες για πότε θα πήγαιναν καλύτερα κ οι σχέσεις γιατί όταν ο άλλος άλλη σ έδειχναν εξαρχής κάποια σημεία που σε προβληματίζουν θα το λήγατε κ δεν θα έκανες υπομονή. Τώρα κανείς υπομονή γιατί στερεισαι επιλογών. Και οι φίλοι κάποια στιγμή δεν θα σου κάνουν συνέχεια γνωριμίες και κονέ δεν είναι η Βασιλειάδου...
Άμα δεν αλλάξει η κουλτούρα η μοναξιά θα γίνει πλέον μόνιμη πραγματικότητα για πολλούς άσε τους δεσμευμένους αυτοι βολεψαν την ουρά τους... Για τους άλλους μιλάω όχι για τις εξαιρέσεις του 10% !.
Ναι για μένα σταματά να κλαίγεσαι κ να περιμένεις από τους άλλους τη λύση... Βγες έξω και πάρε αυτό που θες .. σταματά να ψάχνεις τη βολικοτητα για να μη τσαλακωθει ο εγωισμουλης σου . Το ξέρω δεν αρέσουν αυτά που γράφω αλλά αυτό είναι τι να κάνουμε τώρα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Δεν θα επαναλάβω αυτά που έχω πει περί κύκλων γνωριμιών όπου ο πυρήνας μιας παρέας διευρύνεται από τα ίδια τα μέλη της με νέους ανθρώπους και που για να ταιριάξουν στην παρέα έχει αποδειχθεί ότι έχουν πολλά κοινά σημεία επειδή αν δεν είχαν θα ήταν απολύτως ευνόητο να σταματήσουν να συμμετέχουν.
Γιατί να μην καλέσω έναν συνάδελφό μου που έχω καταλάβει ότι ταιριάζει με το κλίμα της παρέας μου;
Γιατί να μην καλέσει κι αυτός με την σειρά του, την αδελφή του; Κτλ...
Δεν το κάνεις επί τούτου για να βρουν σύντροφο. Αλίμονο!!! Δεν είμαστε γραφείο συνοικεσίων. Αν είναι δυνατόν!!!
Φίλοι είμαστε και το κάνεις για την παρέα, για να περάσουν όλοι καλά και μαζί μ΄αυτούς και συ.
Καθημερινές, κανονικές, ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές.
Κάποιες φορές όμως προκύπτουν και ευτυχή γεγονότα.
Και είμαστε σε μια ηλικία που έχουμε περάσει από πολλούς τέτοιους κύκλους και ο καθένας απ΄αυτούς, μας έχει αφήσει κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε ακόμα και σήμερα και αυτοί
συναναστρέφονται και με άλλους ανθρώπους που γνωρίζονται και με μας.
΄Αρα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδρούμε.
Αν έχω φτάσει στα 33 μου χρόνια και δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει λάθος εγώ και όχι οι άλλοι.
Το ίδιο περίπου είναι αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως με τις γνωριμίες μέσω hobbies.
Πας τα ταξίδια σου, μαθαίνεις χορό, κάνεις πεζοπορία με group, παρακολουθείς μια σειρά διαλέξεων, κάνεις εθελοντισμό (ένα σωρό εθελοντικές δράσεις υπάρχουν που σου δίνουν και την ικανοποίηση ότι προσφέρεις και συ κάτι στο κοινωνικό σύνολο) και τόσα άλλα.
Διασκέδαση, χαλαρότητα και κοινωνική επαφή.
Τι το καλύτερο;
Να μην τους αποκαλείς λοιπόν φίλους αλλά απλούς γνωστούς.
Αν είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι φίλοι μου αν έχω σχέση ή όχι.
Μα, τω Θεώ, αδιανόητο μου φαίνεται.
Γιατί το αν θα καλέσεις η όχι κάποιον όπως ρητά έγραψες εναπόκειται στο ότι εσύ κατάλαβες πρώτα ότι ταιριάζει στο κλίμα της παρέας κτλ. Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή ; Είναι πολύ γενικό και αόριστο. Αν δηλαδή εσένα δεν σ κάνει αυτός ο άνθρωπος επειδή είναι εξωστρεφής θα φάει πόρτα
Κάτι που δεν θα συμβεί όταν πλησιάσει αυτή τη φίλη που θα χεις στη παρέα και θα την δει και θα του αρέσει κάπου έξω... Πχ σε ένα σούπερ μάρκετ σε ένα βιβλιοπωλείο ... Σε μια αγορά κτλ. Στη παραλία... Κτλ
Δηλαδή με λίγα λόγια το αν θα κληθεί κάποιος σε μια παρέα κρίνεται από αυτόν που τον καλεί και όχι από τον ίδιο.
Αν ήταν έτσι όλοι αυτοί οι γιουτιουμπερς που πέτυχαν και έχουν εκπομπές με περιεχόμενο κτλ θα έπρεπε να περιμένουν τον εκάστοτε καναλάρχη η προϊστάμενο να δει αν ταιριάζουν κ να τους φωνάξει. Έ όχι... Πήραν τη κατάσταση στα χέρια τους και απλά προβλήθηκαν στον κόσμο από μόνοι τους . Κάποια στιγμή αυτές οι εξαρτήσεις πρέπει να σπάσουν και στις γνωριμίες.
Όσο για τους φίλους όχι δε χρειάζεται κανένας να ξέρει πόσο καιρό και αν είσαι μόνος... Αν έχεις σχέση οκ. Και πάλι αν θες το λες... Ακριβώς για να μην έχουμε κ σχόλια τύπου αυτός είναι καιρό μόνος κάτι κάνει λάθος αυτός φταίει όχι οι άλλοι .
Και να εμπλέκονται τώρα και οι κοπελίτσες της παρέας που τα ξέρουν όλα κ φοβούνται σαν ελεύθερος μην τους παρασύρεις τον αγαπούλη τους χαχα δε μας χρειάζονται αυτά !
Όταν θες να δείχνεις τα λεφτά σου και είσαι σε φάση εγώ και εγώ στο τέλος μόνο τέτοιους θα επιλέγεις δηλαδή ανημπορους με δουλειές που δε πληρωνουν για να επιβεβαιώνεσαι ότι είσαι η κυρίαρχος.
Ο κακοπληρωμένος η και ο σπάταλος απλά δεν έχουν , δεν έχει την έννοια του δολου ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω πχ ένα σπίτι στο όνομα μου φυσικά και εσύ είσαι το κορόιδο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο κακοπληρωμένος η και ο σπάταλος απλά δεν έχουν , δεν έχει την έννοια του δολου ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω πχ ένα σπίτι στο όνομα μου φυσικά και εσύ είσαι το κορόιδο.
Δε πάει έτσι γιατί εγω όταν πληρώνομαι το πρώτο πράγμα που κάνω ειναι να βγάλω τα έξοδα.... Ότι μείνει μετά ειναι για βόλτες και αναψυχή.
Το ίδιο θα εκανα και αν έμενα με κάποια... το ενοικιο δια δύο... το ρευμα δια δύο... το νερό.... τα κοινόχρηστα αν είχαμε... κ ότι άλλο έγραψες και εσύ. Kai ;oxi να κάθεται να λέει στις παρέες οτι εγω δε πληρώνω και να ευτελίζομαι και ότι αντι να πληρώσω στο σούπερ μάρκετ πάω και παίρνω πατινι για μένα και άλλα είδη ακομη κ αν ήμουν κακοπληρωμένος ενα σουπερ μάρκετ κ ενα μισό ενοικιο θα μπορούσα να το δώσω... ειναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν αυτο έγραψα.
Ωστόσο η συγκεκριμένη ειχε μεν αυτες τις λογικές απαιτήσεις αλλα στη κουβέντα όταν φυσικά ελεγες την άποψη σου ξές αρχισαν τα στραβώματα... οι ειρωνίες.... κτλ.
Αυτο το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω. Ο άλλος εχει την 'αποψη του στην επέβαλε ; κάτσε λοιπον με αυτόν που ειναι μπέμπης σε αφήνει και σε ανέχεται να τον σκατώνεις και η ευθυνη του ειναι ΩΣ ΕΚΕΙ. Ο γκόμενος της ηταν ακριβώς αυτό ένας ΜΠΕΜΠΗΣ ετών 32. Δεν μίλαγε.... δεν ειχε άποψη , φαινόταν οτι δεν....
Ειναι παράλογο να είμαστε αυταρχικοί σα χαρα΄κτήρες και να μην θέλουμε καν να ακούμε τον άλλον και ταυτοχρονα να ψάχνουμε άνθρωπο με γνώμη άποψη και υπευθυνότητα. Αυτο ειναι παράδοξ για αυτο έγραψα ας τα λουστούν. Αν οι δικές σου ιστορίες ειναι έτσι βεβαια.
Συγγνωμη αλλα εχω βαρεθεί να διαβάζω για ανθρω΄πους που κάνουν τα θύματα ! Ας κανουν επιτέλους μια αυτοκριτική για να διορθώσουν ότι μπορουν να πάμε παρακάτω. Δε θα χαϊδεψω αυτιά. ~
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Τι το καλύτερο;
Ακριβώς. Οι παρέες προσπαθούν μέσω του "κουτσομπολιού" και της χαρτογράφησης με αυτο το τρόπο του καθενος... να δημιουργήσουν ενα θα λέγαμε "ασφαλές" περιβάλλον τύπου "τον εχω τσεκάρει αυτον...κάνει αυτο εκεινο το άλλο... προέρχεται απο εδω απο εκει απο δίπλα" ενω στην πιο ελευθερη και τυχαία γνωριμία συνηθως απουσιάζουν τα ροίτερ οποτε και κάποιες πληροφοριες παραμένουν αυστηρά προσωπικές και τις μοιράζεσαι ΟΤΑΝ ΘΕΣ να τις μοιραστείς. Δεν έχεις τρίτους εμπλεκόμενους και τα ρυθμίζετε ολα οι 2 σας....
Τα ίδια και στις παρέες υπάρχουν πολλοι λύκοι με προβιά προβάτου και.... χαλαρά τωρα σε ενα κοινωνικο event kai soy αποσπάνε πληροφοριες σε κλιμα δηθεν χαλαρότητας και φιλικότητας !!!
Αγοράζουμε δεν πουλάμε. Ο άλλος μας λέει τα δικά του ;

H αυταρχική ας βρει έναν να της βάλει και ένα όριο να μην τον καπελώνει.Δε πάει έτσι γιατί εγω όταν πληρώνομαι το πρώτο πράγμα που κάνω ειναι να βγάλω τα έξοδα.... Ότι μείνει μετά ειναι για βόλτες και αναψυχή.
Το ίδιο θα εκανα και αν έμενα με κάποια... το ενοικιο δια δύο... το ρευμα δια δύο... το νερό.... τα κοινόχρηστα αν είχαμε... κ ότι άλλο έγραψες και εσύ. Kai ;oxi να κάθεται να λέει στις παρέες οτι εγω δε πληρώνω και να ευτελίζομαι και ότι αντι να πληρώσω στο σούπερ μάρκετ πάω και παίρνω πατινι για μένα και άλλα είδη ακομη κ αν ήμουν κακοπληρωμένος ενα σουπερ μάρκετ κ ενα μισό ενοικιο θα μπορούσα να το δώσω... ειναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν αυτο έγραψα.
Ωστόσο η συγκεκριμένη ειχε μεν αυτες τις λογικές απαιτήσεις αλλα στη κουβέντα όταν φυσικά ελεγες την άποψη σου ξές αρχισαν τα στραβώματα... οι ειρωνίες.... κτλ.
Αυτο το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω. Ο άλλος εχει την 'αποψη του στην επέβαλε ; κάτσε λοιπον με αυτόν που ειναι μπέμπης σε αφήνει και σε ανέχεται να τον σκατώνεις και η ευθυνη του ειναι ΩΣ ΕΚΕΙ. Ο γκόμενος της ηταν ακριβώς αυτό ένας ΜΠΕΜΠΗΣ ετών 32. Δεν μίλαγε.... δεν ειχε άποψη , φαινόταν οτι δεν....
Ειναι παράλογο να είμαστε αυταρχικοί σα χαρα΄κτήρες και να μην θέλουμε καν να ακούμε τον άλλον και ταυτοχρονα να ψάχνουμε άνθρωπο με γνώμη άποψη και υπευθυνότητα. Αυτο ειναι παράδοξ για αυτο έγραψα ας τα λουστούν. Αν οι δικές σου ιστορίες ειναι έτσι βεβαια.
Συγγνωμη αλλα εχω βαρεθεί να διαβάζω για ανθρω΄πους που κάνουν τα θύματα ! Ας κανουν επιτέλους μια αυτοκριτική για να διορθώσουν ότι μπορουν να πάμε παρακάτω. Δε θα χαϊδεψω αυτιά. ~
Η με τη δική σου λογική, ας τη λουστεί και αυτός αφού τη διάλεξε

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
H αυταρχική ας βρει έναν να της βάλει και ένα όριο να μην τον καπελώνει.
Η με τη δική σου λογική, ας τη λουστεί και αυτός αφού τη διάλεξε![]()
Απλά έχει χαθεί το νόημα της σχέσης... δηλάδη για ποιό λόγο κάνεις σχέση....
Για να ελέγχεις τον άλλον... οχι για να μοιραστειτε μαζί κάποια πράγματα. Του λες τη γνώμη σου αμα θέλει
και αν μετά δεν ακουει ναι τα λούζεται.
Μου λεει ενας γνωστός χθές "δεν μ τα είπες πιο νωρίς οτι η Χ ειναι έτσι και απο πάντα δημιουργουσε εντάσεις και προβλήματα." ρε φιλε τι να σ πω εγω πριν παντρευτειτε είχατε χωρίσει για 7 μήνες. Και ξαναγύρισες.
Ε οταν ξαναγύρισες τη ρώτησες αν αυτό που σας χώρισε
(α) Αποτελει πρόβλημα και
(β) Αν το αναγνωρίζει και θέλει να το διορθώσει ;
Σε θετική απάντηση ξανακάνετε μια προσπάθεια σε αρνητική ΤΕΛΟΣ... DONE finito.
Finito La musica.... δηλαδη πως περιμένουν κάποιοι ανθρωποι να λυθουν τα ζητήματα τους με μαγικό τρόπο ;
Για αυτο λέω εγω λούσου τα... γιατι δεν θές να κάνεις κάτι για να τα ξεκαθαρίσεις και ειτε να προχωρήσεις ειτε να αποχωρήσεις. Οκ ενα διάστημα θα εισαι μέτρια μετά ομως θα ευχαριστείς τον εαυτό σου που ξεμπλεξες οσο πιο γρηγορα γινοταν κ γνωρισες μια άλλη κοπέλα/αγόρι το οποίο δεν ειχε τα κουσούρια του προηγούμενου.
Για σενα πάντα κουσούρια... για άλλους μπορει να ειναι οκ κ να ταιριάζουν.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
H αυταρχική ας βρει έναν να της βάλει και ένα όριο να μην τον καπελώνει.
Σε τέτοιες γυναίκες κ άντρες γενικά δεν μπορεί κανένας να βάλει όρια περαν από το ψυχίατρο με αγωγή και ψυχοθεραπεία. Δε κάνω πλακα. Το βλέπω σε μια γνωστή η οποία είναι στο δευτερο διαζυγιο. Ο πρωτος ο μαλακας. Την έβαλε μέσα στο σπίτι του πατερα του κ μετα για να την ξεφορτωθεί πηγε κ σήκωσε δάνειο. Τον απειλούσε ότι θα πιει χλωρινη κ έλεγε ελάτε να τη μαζέψετε έχει πέσει κάτω κ κάνει την ψόφια. Ο δευτερος τώρα σηκώθηκε κ έφυγε από το σπίτι... Η τυπισσα του έλεγε παλαβα για δα παιδια του... Στον πρώτο γάμο έφταιγε η μάνα του σε αυτόν έφταιγαν τα παιδια του άλλου... Οι χαρακτήρες αυτοί δημιουργουν μονίμως προβληματα.
Υπάρχει κόσμος ο οποίος έχει προβληματα τα οποία χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας πλεον.
Κανένας άλλος δε μπορεί να κάνει τίποτα και ότι κ να πεις θα πεσει στο κενό αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σε ακουσουν.
Δυστυχώς είναι πολυ επικίνδυνο να μπλέξεις με τέτοιους ανθρώπους. Για αυτό λέω εξαρτάται τι σημαίνει αυταρχικός κ ποσο βάθος έχει... Θα μ σηκώσει εμένα η άλλη μαχαίρι ; και θα με πει πουστη κ καργιόλη; την άλλη μέρα θα βρεθεί εκτός σπιτιου.
Μάζεψε τα κ φυγε θα της πω σε παρακαλω κ ο θεος μαζί σου. Μη μπλέκουμε αστυνομίες.
Εγώ βέβαια δεν θα έμπλεκα κατά διάνοια με τέτοιες. Δε μαζευω αλητογκομενες. Ουτε για βίζιτες δεν θα τις επαιρνα να περασω ένα βράδυ καλά. Άλλοι όμως μπλέκουν κ κάθονται κ ακουνε πουστρουλουκια γιατι έχουν ανασφάλειες κ δεν μπορουν να μένουν μόνοι τους τα βράδια.
Αυταρχική είπαμε όχι τρελή!Σε τέτοιες γυναίκες κ άντρες γενικά δεν μπορεί κανένας να βάλει όρια περαν από το ψυχίατρο με αγωγή και ψυχοθεραπεία. Δε κάνω πλακα. Το βλέπω σε μια γνωστή η οποία είναι στο δευτερο διαζυγιο. Ο πρωτος ο μαλακας. Την έβαλε μέσα στο σπίτι του πατερα του κ μετα για να την ξεφορτωθεί πηγε κ σήκωσε δάνειο. Τον απειλούσε ότι θα πιει χλωρινη κ έλεγε ελάτε να τη μαζέψετε έχει πέσει κάτω κ κάνει την ψόφια. Ο δευτερος τώρα σηκώθηκε κ έφυγε από το σπίτι... Η τυπισσα του έλεγε παλαβα για δα παιδια του... Στον πρώτο γάμο έφταιγε η μάνα του σε αυτόν έφταιγαν τα παιδια του άλλου... Οι χαρακτήρες αυτοί δημιουργουν μονίμως προβληματα.
Υπάρχει κόσμος ο οποίος έχει προβληματα τα οποία χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας πλεον.
Κανένας άλλος δε μπορεί να κάνει τίποτα και ότι κ να πεις θα πεσει στο κενό αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σε ακουσουν.
Δυστυχώς είναι πολυ επικίνδυνο να μπλέξεις με τέτοιους ανθρώπους. Για αυτό λέω εξαρτάται τι σημαίνει αυταρχικός κ ποσο βάθος έχει... Θα μ σηκώσει εμένα η άλλη μαχαίρι ; και θα με πει πουστη κ καργιόλη; την άλλη μέρα θα βρεθεί εκτός σπιτιου.
Μάζεψε τα κ φυγε θα της πω σε παρακαλω κ ο θεος μαζί σου. Μη μπλέκουμε αστυνομίες.
Εγώ βέβαια δεν θα έμπλεκα κατά διάνοια με τέτοιες. Δε μαζευω αλητογκομενες. Ουτε για βίζιτες δεν θα τις επαιρνα να περασω ένα βράδυ καλά. Άλλοι όμως μπλέκουν κ κάθονται κ ακουνε πουστρουλουκια γιατι έχουν ανασφάλειες κ δεν μπορουν να μένουν μόνοι τους τα βράδια.![]()
Πιστεύω ότι θα φανούν νωρίς αυτά και δεν κινδυνεύουμε από την τρέλα του κάθε ενός. Θα τσακωθείς και σε μια σχέση θα δεις αν ο άλλος αντιδράει και πιο νορμάλ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Αυταρχική είπαμε όχι τρελή!
Πιστεύω ότι θα φανούν νωρίς αυτά και δεν κινδυνεύουμε από την τρέλα του κάθε ενός. Θα τσακωθείς και σε μια σχέση θα δεις αν ο άλλος αντιδράει και πιο νορμάλ.
Πιστευεις έχει μεγάλη διαφορά το αυταρχικός από το τρελός ; ειδικά σε κάποιες περιπτωσεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Memetchi
- GeorgePap2003
- taketrance
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Scandal
- Drscientist
- rafaela11
- American Economist
- Libertus
- Joji
- AggelikiGr
- iew
- michaela888
- Paragontas7000
- ghоul
- Jack of Spades
- camil
- giannhs2001
- fortheloveofshizaya
- charmander
- chicane
- gademis
- vas 78
- Debugging_Daemon
- Εριφύλη
- Entropy24
- Varus
- Wonderkid
- fourkaki
- chester20080
- IOLI
- capten
- Pamela
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- Esperos1
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- milsa
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- Re_Alexis
- kamekiwii23
- Evelynne
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool