Εκεί φτάσαμε... επειδη έχουμε γίνει ακοινώνητοι σαν άνθρωποι και δεν έχουμε κότσια και ένα κάρο ανασφάλειες να προσεγγίσουμε έναν άνθρωπο να περιμένουμε απο τους φίλους να κάνουν τη δουλειά για εμάς. Τραγικό απλά.
Βγες έξω... πλησίασε εναν άνθρωπο και μίλησε του... τόσο απλό.
Δεν θα επαναλάβω αυτά που έχω πει περί κύκλων γνωριμιών όπου ο πυρήνας μιας παρέας διευρύνεται από τα ίδια τα μέλη της με νέους ανθρώπους και που για να ταιριάξουν στην παρέα έχει αποδειχθεί ότι έχουν πολλά κοινά σημεία επειδή αν δεν είχαν θα ήταν απολύτως ευνόητο να σταματήσουν να συμμετέχουν.
Γιατί να μην καλέσω έναν συνάδελφό μου που έχω καταλάβει ότι ταιριάζει με το κλίμα της παρέας μου;
Γιατί να μην καλέσει κι αυτός με την σειρά του, την αδελφή του; Κτλ...
Δεν το κάνεις επί τούτου για να βρουν σύντροφο. Αλίμονο!!! Δεν είμαστε γραφείο συνοικεσίων. Αν είναι δυνατόν!!!
Φίλοι είμαστε και το κάνεις για την παρέα, για να περάσουν όλοι καλά και μαζί μ΄αυτούς και συ.
Καθημερινές, κανονικές, ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές.
Κάποιες φορές όμως προκύπτουν και ευτυχή γεγονότα.
Και είμαστε σε μια ηλικία που έχουμε περάσει από πολλούς τέτοιους κύκλους και ο καθένας απ΄αυτούς, μας έχει αφήσει κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε ακόμα και σήμερα και αυτοί
συναναστρέφονται και με άλλους ανθρώπους που γνωρίζονται και με μας.
΄Αρα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδρούμε.
Αν έχω φτάσει στα 33 μου χρόνια και δεν έχω ανθρώπους δίπλα μου, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει λάθος εγώ και όχι οι άλλοι.
Το ίδιο περίπου είναι αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως με τις γνωριμίες μέσω hobbies.
Πας τα ταξίδια σου, μαθαίνεις χορό, κάνεις πεζοπορία με group, παρακολουθείς μια σειρά διαλέξεων, κάνεις εθελοντισμό (ένα σωρό εθελοντικές δράσεις υπάρχουν που σου δίνουν και την ικανοποίηση ότι προσφέρεις και συ κάτι στο κοινωνικό σύνολο) και τόσα άλλα.
Διασκέδαση, χαλαρότητα και κοινωνική επαφή.
Τι το καλύτερο;
Επίσης οι καιροί είναι πονηροί.
Διαβάζουμε κάθε μέρα τα τέρατα.
Υπάρχουν πολλοί λύκοι με προβιά προβάτου.
Δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα.
Καταρχας κανένας φίλος δεν πρέπει να ξέρει οτι είσαι μόνος.... Ειναι προσωπικά σου... άντε 1-2 να το ξέρουν το πολύ. Οι άλλοι γιατι να το ξέρουν για να το κουτσομπολευουν με τη γκομενα τους ; δυστυχώς κάποιοι δεν κρατάνε το στόμα τους κ σε συζητάνε με τη δικιά τους.
-.-
Να μην τους αποκαλείς λοιπόν φίλους αλλά απλούς γνωστούς.
Αν είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι φίλοι μου αν έχω σχέση ή όχι.
Μα, τω Θεώ, αδιανόητο μου φαίνεται.