Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπα, αυτός έμενε Αγρίνιο, όχι Αθήνα. Εγώ τότε ψιλοέμενα Αθήνα (ήμουν 18 και μόλις είχα περάσει Θεσ/νίκη), μετά πήγα Θεσ/νίκη για σπουδές, πλέον είμαι πάλι Αθήνα (άλλαξα σχολή) και αυτός απο Γενάρη, Πάτρα.ακριβώς έτσι έγινε κ με μένα...ακόμα κ οι πόλεις είναι ίδιες (Αθήνα - Θεσσαλονίκη)
![]()

Έτσι συμφωνώ. Ειδικά στο ίντερνετ "κάπως" μου κάθεται να ψάχνεται κανείς για σχέση ή σεξ, όπως γίνεται πχ σε κάποια κανάλια του IRC με ιδιαίτερα χύμα τρόποBρε δεν κατηγόρησα κανέναν, δεν είναι αφύσικο, μετά την επικοινωνία να έχεις ενδιαφέρον, αμοιβαία έλξη, και μετά πιο στενή επαφή.
Είπα απλά ότι εγώ δε θα μπορούσα να ξεκινήσω μία επαφή επιτούτου, δλδ να αποφασίσω ότι "τώρα ψάχνω κάποιον να μου αρέσει", τόσο στο ίντερνετ όπως και live.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ουχ, ολίγον ναι κι εμένα σαν "απελπισία" μου κάνει.Έτσι συμφωνώ. Ειδικά στο ίντερνετ "κάπως" μου κάθεται να ψάχνεται κανείς για σχέση ή σεξ, όπως γίνεται πχ σε κάποια κανάλια του IRC με ιδιαίτερα χύμα τρόποΜου κάνει λίγο σε απελπισία αυτό... Βέβαια ίσως να είμαι εγώ old-fashioned σε αυτό το θέμα, δεν το αποκλείω, όλοι έχουμε τα κολλήματα μας
![]()
Πού είναι το κακό με το old-fashioned way; Συνταγή που πετυχαίνει μπορεί να τροποποιείται αλλά δεν αλλάζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για εμένα είναι το ίδιο. Και οι δύο περιπτώσεις μου θυμίζει την έρευνα που κάνουμε για να αγοράσουμε κάτι ... anyway μάλλον είμαι off-topic

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για να πλασεις τετοιο παραμυθακι (παραμυθαρα βασικα), σημαινει οτι ξεκινας εσυ απο λαθος βαση, οποτε δε σου φταιει το "διαβολικό" ίντερνετ , ομωςΝαι ενω οταν θα χεις πλασει το παραμυθακι σου οτι μιλας με το αλλο σου μισο μεσω νετ και βρεθεις απο κοντα για να το επιβεβαιωσεις και ξενερωσεις γιατι δε θα σου αρεσει ουτε 1. η εμφανιση, ουτε 2. το στυλακι του, υστερα απο 80000 ωρες που ξοδεψες "καταλαβαινοντας" τον χαρακτηρα του, θα ναι ολα πολυ καλυτερα :X

Επισης, τοσο για την εμφανιση οσο και για το στυλακι, μπορεις να παρεις μια ιδεα, ακομα και μεσω ίντερνετ.
Αλλά αν εσυ πχ βρεις το αλλο σου μισο μεσω ίντερνετ, θα κολλησεις στο αν δεν ειναι ο Κλουνει σε εμφανιση ;

Εξαρταται και τι ψαχνεις. Αμα θες κρεαταγορα, πας στο κλαμπακι

Επισης, το ίντερνετ, δεν αποκλειει τους άλλους δρομους.
Γενικα παντως, χωρις να το αφοριζω ή να το αποκλειω, ειμαι κατα του να ψαχνεις ενεργητικά σχεση μεσω ίντερνετ. Δε φταιει το ίντερνετ βεβαια, ο κοσμος φταιει, αλλά άλλο θεμα αυτο

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Καλα, πολυ μπερδεμα η περιγραφη μου, θα τα γραψω με ταξη αλλη στιγμη αν χρειαστει

underwater
Περιβόητο μέλος

Για να πλασεις τετοιο παραμυθακι (παραμυθαρα βασικα), σημαινει οτι ξεκινας εσυ απο λαθος βαση, οποτε δε σου φταιει το "διαβολικό" ίντερνετ , ομως![]()
Βρε Lorien, μερικές φορές δεν φταις εσύ, αλλά η τύχη. Και πλάθεις παραμύθι χωρίς να καταλάβεις. Θα πω 1 προσωπικό παράδειγμα. Πέρισυ μιλούσα msn με 1 τύπο από Ελλάδα. Εγώ ήμουν Γλασκώβη, είχα πάει ελάχιστο καιρό και η σχέση εξ'αποστάσεως ήταν το τελευταίο που επιθυμούσα. Αλλά σταδιακά άρχισα να αισθάνομαι πράγματα γι'αυτόν και να πλάθω 1 παραμύθι. Όταν έκανα για την πλάκα κάτι με 1 εκεί αισθάνθηκα τρομερές τύψεις, καθώς έλεγα "βρήκα το άλλο μου μισό κι εγώ μ@λ@κίζομαι;". Οπότε του είπα τι έπαιξε, μου είπε ότι κι αυτός αισθανόταν το ίδιο και μπλα μπλα μπλα.
Έρχομαι Αθήνα και γνωρίζω 1 άτομο τελειώς αλλιώτικο και το όλο παραμύθι διαλύεται. Το χιούμορ του εκτός internet πολύ λίγο, ψιλομίζερος, θρήσκος, μια διαφορετική περσόνα. Και δεν έγινε κάτι. Μετάνιωσα για τον τρόπο που άφησα μια πραγματικότητα χωρίς 3 διαστάσεις να με επηρεάσει και αποφάσισα να μην το ξανακάνω.
Το λάθος μου ήταν ότι παρασύρθηκα σε ένα ψέμα, αλλά δεν ήταν ότι έψαχνα σχέση ούτε ότι δεν μπορούσα να βρω άντρα και προσπάθησα να βρω μια ιντερνετική σχέση. Πέρα του ότι ήμουν αφελής δεν έκανα κάτι λάθος ή για ηλίθιους σκοπούς!
Niyia
Διάσημο μέλος

Μπα, αυτός έμενε Αγρίνιο, όχι Αθήνα. Εγώ τότε ψιλοέμενα Αθήνα (ήμουν 18 και μόλις είχα περάσει Θεσ/νίκη), μετά πήγα Θεσ/νίκη για σπουδές, πλέον είμαι πάλι Αθήνα (άλλαξα σχολή) και αυτός απο Γενάρη, Πάτρα.![]()
ααα, οκ...μια χαρούλα έτσι, είστε κ κοντά

είχες αναφέρει αθήνα-θεσ/νίκη κ κατάλαβα λάθος

Subject to change
e-steki.gr Founder

ααα, οκ...μια χαρούλα έτσι, είστε κ κοντά![]()
Ε ναι, όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε

2004-2006: Θεσ/νίκη - Αγρίνιο
2006-2007: Αθήνα - Αγρίνιο
2008-: Αθήνα - Πάτρα
Που θα πάει, θα ζήσουμε και στην ίδια πόλη

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως (επίσης από ιντερνετική σχέση) Θεσσαλονίκη - Αθήνα ούτε 3 βδομάδες δεν άντεξα

Niyia
Διάσημο μέλος

εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνονται όλα τα μέσα αυτοσκοπός μας, ούτε το bar ούτε το νετ ούτε τπτ... δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να γνωρίζουμε κάποιον, ότι κολλήσει κάθε φορά...απλά να μην είμαστε στον κόσμο μας, δλδ μέσω μσν κ οι κουβεντούλες κ οι φωτό κτλ βοηθούν (δεν είναι το παν βέβαια αλλα τεσπά)...
εδώ ακόμα κ face to face τον έχεις τον άλλον κ δεν καταλαβαίνεις καμιά φορά, τι λεμε τώρα

Ε ναι, όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε
2004-2006: Θεσ/νίκη - Αγρίνιο
2006-2007: Αθήνα - Αγρίνιο
2008-: Αθήνα - Πάτρα
Που θα πάει, θα ζήσουμε και στην ίδια πόλη![]()
ααααα μια χαρούλα έτσι

εμείς είμαστε 1 χρόνο μαζί (δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα) αλλά η απόσταση παραμένει σταθερή

τεσπά...τι να κάνουμε
υ.σ. άσχετο: επειδή είδα ότι γράφεις web&graphic designer, ασχολείσαι με γραφιστική καθόλου?
Subject to change
e-steki.gr Founder

υ.σ. άσχετο: επειδή είδα ότι γράφεις web&graphic designer, ασχολείσαι με γραφιστική καθόλου?
Ναι, γιατί;

Niyia
Διάσημο μέλος

Ναι, γιατί;![]()
θέλω να φτιάξω κάτι καρτούλες (τύπου business cards) επειδή ασχολούμαι παράλληλα με τη δουλειά μου κ ως σχεδιάστρια ρούχων

ξέρεις, όχι κλασσικές κάρτες

αναλαμβάνεις? ή ξέρεις κανέναν?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σου απάντησα στο πμθέλω να φτιάξω κάτι καρτούλες (τύπου business cards) επειδή ασχολούμαι παράλληλα με τη δουλειά μου κ ως σχεδιάστρια ρούχων
ξέρεις, όχι κλασσικές κάρτεςνα έχουν κάτι το καλλιτεχνικό...
αναλαμβάνεις? ή ξέρεις κανέναν?

Niyia
Διάσημο μέλος

Θα σου φανει περιεργο αν σου πω, οτι οντως εψαχνες κατι , αλλα οχι τοσο συνειδητα ; Δεν ειναι πολυ πιθανο (ή εξισου πιθανο) να πλασουμε παραμυθι, αν δε ψαχνουμε κατι.Βρε Lorien, μερικές φορές δεν φταις εσύ, αλλά η τύχη. Και πλάθεις παραμύθι χωρίς να καταλάβεις.
Και σκεψου οτι μερικες φορες, το "δε ψαχνω κατι" το λεμε και το επαναλαμβανουμε στον εαυτο μας, για να το πιστεψουμε, ενω δεν ισχυει. Πρεπει να ξερουμε που βρισκομαστε καθε στιγμη, και τι θελουμε, για να ειμαστε σε θεση να βλεπουμε τα πραματα οπως ειναι, οχι οπως θελουμε.
Σιγουρα υπαρχει και το θεμα τυχης. Γιαυτο και θελει προσοχη καθε αλληλεπιδραση. Και για το κλαμπ ισχυει αυτο. Η διαφορα ειναι στο τι ψαχνεις. Στο κλαμπ, βγαζεις τον παραγοντα τυχη απεξω.....μονο στο θεμα εμφανισης ουσιαστικα.Ασε που πολλες φορες δε μιλαμε για σχεσεις εκει.
Στο παραδειγμα που αναφερεις, η ατυχια ηταν οτι το ατομο αυτο δεν ηταν μεσα στο ίντερνετ, οπως εξω. Δυστυχως αυτο συμβαινει με πολλα ατομα, οποτε χρειαζεται επιφυλαξη. Τι μπορει να μας κανει να ριξουμε τις αμυνες και να μην προσεξουμε τοσο ; Το συναισθημα, και η αναγκη, το "θελω".
underwater
Περιβόητο μέλος

Θα σου φανει περιεργο αν σου πω, οτι οντως εψαχνες κατι , αλλα οχι τοσο συνειδητα ; Δεν ειναι πολυ πιθανο (ή εξισου πιθανο) να πλασουμε παραμυθι, αν δε ψαχνουμε κατι.
Και σκεψου οτι μερικες φορες, το "δε ψαχνω κατι" το λεμε και το επαναλαμβανουμε στον εαυτο μας, για να το πιστεψουμε, ενω δεν ισχυει. Πρεπει να ξερουμε που βρισκομαστε καθε στιγμη, και τι θελουμε, για να ειμαστε σε θεση να βλεπουμε τα πραματα οπως ειναι, οχι οπως θελουμε.
Ότι ασυνείδητα έψαχνα αγάπη και μια καλή σχέση το ξέρω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς επένδυσα σε 1 άτομο που δεν ήξερα, την στιγμή που γινόντουσαν ταυτόχρονα κι άλλα στην ερωτική μου ζωή, με άτομα που ήταν δίπλα μου.
Μάλλον πρέπει να ψυχαναλυθώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DieM
- J.Cameron
- Requiem
- dreamer!!
- iren
- Locomodo
- Wanda
- Amorfati
- Aponos
- Libertus
- teacher_40
- mixaelaaa
- neraida24
- thequickbrownfox
- jj!
- Paragontas7000
- iew
- Kate1914
- Luludaki
- Taethien
- Oneira96
- FrapeKaiTsigaro
- fourkaki
- Ωρορα
- Esperos1
- rafaela11
- paolo1
- Sophieex
- Maraki_lar_1980
- afantos
- Kely1234567
- christos_glts
- Jack of Spades
- milsa
- AggelikiGr
- marww
- Janne 007
- lakosbil
- papadocGR
- giannhs2001
- Scandal
- taketrance
- Joji
- Wonderkid
- camil
- Re_Alexis
- Memetchi
- kamekiwii23
- Evelynne
- chester20080
- DimitraA.
- New member
- Arianara S3
- Fernando_A
- mourinho776
- Hased Babis
- charmander
- fmarulezkd
- Steliosgkougkou
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- stupid bitch
- Innocent
- touvlo
- maria89
- thenutritionist
- Ilma
- _pathfinder_
- Anastasia_01
- Galini66
- Eliza
- xifomaxos
- Sevasti
- Ιωάννηςκαρ
- ]ifrit[
- User2350
- Ria99
- aladdin
- Stelios725
- Idontknoww
- sunsetpp
- Appolon
- epan
- Εχέμυθη
- American Economist
- korlef
- Hell Bell
- L0st
- Λουίζα86
- Johnny15
- Lokeshtaneja90
- Αλκίμαχος
- ggl
- Γλυκα
- Vivians
- me lene
- Galaxiarch
- Ολλανδός
- Cookie_Monster
- notis_19
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Jocaste
- Forgetit
- Στελλα00
- Έμμα
- panagiotis econ
- Akalyptos
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.