Έχετε μαλώσει ποτέ, για το άλλο σας μισό;

teacher_40

Νεοφερμένο μέλος

Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Όχι. Αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ όταν κάποια "φίλη" τον κορόιδευε για την εξωτερική του εμφάνιση. Δεν έχει σημασία αν μου είχε φερθεί σκάρτα. Με ενόχλησε πάρα πολύ που τον κορόιδευε

Guest 246973

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Όχι. Αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ όταν κάποια "φίλη" τον κορόιδευε για την εξωτερική του εμφάνιση. Δεν έχει σημασία αν μου είχε φερθεί σκάρτα. Με ενόχλησε πάρα πολύ που τον κορόιδευε

Τόσο καλά. Κι εγώ θυμάμαι έτρωγα κράξιμο από μια κολλητή μου που μου έλεγε πως δεν έχω standards στην ουσία... Μπορεί να είχε και δίκιο τώρα που το σκέφτομαι... 🙄

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.
Όχι. Το αντίθετο, έχει συμβεί πριν χρόνια, να μαλώσει εκείνος υπερασπιζόμενος εμένα. Κι επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα από ετερόκλητα άτομα, έγιναν δυο στρατόπεδα.
Κι έγινε της π..νας στην ταβέρνα... Σκηνικό που μόνο σε παλιές ελληνικές ταινίες το βλέπουμε..

Και το καλύτερο; Στο τέλος, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν και ζητήσαμε όλοι συγνώμη από τον ιδιοκτήτη που τα κάναμε λίμπα στο μαγαζί και προθυμοποιηθήκαμε να τον αποζημιώσουμε για τις ζημιές, εκείνος όχι μόνο δεν το δέχτηκε, αλλά μας είπε ότι αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε με νοσταλγία αργότερα.
Έτσι κι έγινε.
Σοφός άνθρωπος. Να'ναι καλά, αν βρίσκεται ακόμα εν ζωή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια