Demelene
Διάσημο μέλος

Και επειδή με προκάλεσες πολύ εύκολο το έχουμε το
Οταν μπαίνεις σ'ένα θέμα,σπατάλησε λίγο χρόνο να δείς όσα πόστ μπορείς περισσότερα
Αυτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wishful
Δραστήριο μέλος

Κρατώντας την ψυχραιμία πριν αρχίσω να αραδιάζω και εγώ δεν ξέρω τι. Επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ είχα διαβάσει από την αρχή το θέμα μου έκανε έκπληξη κάτι και σε ρώτησα γιατί είχα καταλάβει άλλο.
Και επειδή με προκάλεσες πολύ εύκολο το έχουμε το
Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

chill........

Wishful
Δραστήριο μέλος

mmmmmmm you guys..... (Ναζιάρικο ύφος όπως η ντου) η τετοστερόνη σας μας ανάβει "φωτιές".......
chill........![]()

οκ λοιπόν... εγώ θα το πω...
ΟΜΩΣ.... για να μου αντιγυρίσει κάποιος ότι αυτό που λέω ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ, θα πρέπει πρώτα... ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ![]()
Δε μπορείς σε καμία περίπτωση να νιώσεις ΚΕΝΟΣ... όταν... ασχολείσαι με παιδιά που έχουν ανάγκη.... με φτωχά... με ορφανά... με κακοποιημένα...
Τραβάτε στο χαμόγελο του παιδιού ή κάπου αλλού και δώστε εθελοντική εργασία με παιδιά... ξεχαστε για λίγο τον εαυτό σας και τα προβλήματα του (όλοι έχουν άλλωστε προβλήματα) και δώστε απ τον χρόνο σας στα παιδιά....
Αν μετά εξακολουθείτε να νιώθετε ....κενοί.... εγώ θα σας πληρώσω τις ωρες που σπαταλήσατε.....

"Ελιξήριο" μαλλον καλύτερα.....

Demelene
Διάσημο μέλος

Ο λόγος που το έγραψα έτσι είναι για να μην παρεκλίνει το τοπικ. Αυτό που είπα είναι εύκολα βγάζουμε συμπεράσματα και μάλιστα την λέμε και στον άλλον με καμουφλαρισμένο συμβουλευτικό - ειρωνικό χαράκτηρα και φυσικά ΤΑ ΠΗΡΑ.Από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες, κατάλαβες και δεν επιθυμώ δημόσια συνέχεια.Τα υπόλοιπα πμ αν επιθυμείς.![]()
![]()
Επειδή σε ξέρω Δ.,αλλά πιθανόν δε θυμάσαι....Ασφαλώς δεν είναι απειλή αυτό οκ?? Απο αλλού θα...ξέφυγε !!!Δεν ξέρω που τη βρήκες την πρόκληση ,ενω τονίζω οτι δεν είναι προσωπικο.!! Το είπα για όλους & για μένα .Ρώτα τι συγκεκριμένα θέλεις να σου πώ οκ? Τι δεν κατάλαβες,ευχαρίστως να το λύσω,αλλά το "να αραδιάζω δεν ξερω κι εγω τι" ???.......αχαρακτήριστο
![]()
Τώρα αν γνωριζόμαστε προσωπικά εσύ ξέρεις γιατί εγώ σίγουρα δεν θυμάμαι καθώς δεν διακρίνομαι σε αυτό το ζήτημα.Συνέπώς στείλε ένα πμ.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Νοιωθεις κενο, πιστευω,
οταν παραιτησε απο τα ονειρα σου,
οταν πνιγεις τις επιθυμιες σου,
οταν αφηνεις ευκαιριες να περασουν,
οταν απο ντροπη κρυβεις τη δυστηχια σου,
οταν δυσκολευεσαι να πεις σ'αγαπω.
Οταν γραφεις ολα αυτα, αντι να σηκωθεις και να πραξεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

ειμαι γνωστη αλλωστε για την κυκλοθυμια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotsiraki
Νεοφερμένο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

μετα απο τον γολγοθα ερχεται η ανασταση ( ειμαστε και κοντα

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

(μονο αν αρχιζω να τρωω μεχρι σκασμου... Δεν ειναι θλιβερο;

Vicki
Νεοφερμένο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Οταν πεφτεις στο κρεβατι σου το βραδυ και σκεφτεσαι οτι καπως αλλιως θα ηθελες να ηταν η μερα σου που μολις εφυγε. Για αλλα πραγματα ειχες στο μυαλο σου να κυνηγησεις και να μοχθησεις. Καπως ετσι. Εχεις νοιωσει ποτε ετσι;Τελικά, πώς ακριβώς είναι να νιώθει κανείς κενός;

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Εξαρτάται από το τι τρως...Αν τρως έτοιμο και ανθιειγεινό φαγητό ναι.Αν μαγειρεύεις εσύ και ευωδιάζει η κουζίνα σου από αρωματικά , καλό κρασί και πολύχρωμες σάλτσες...τόσο καλά που δεν μπορείς να αντισταθείς στην επιθυμία να καλέσεις κάποιον/κάποια να μοιραστείτε τους καρπούς της δημιουργίας σου τότε το κενό θα πάει από εκεί που ήρθε.Εγγυημένο , δεν πιάνει πάντα και παντού αλλά κανένα φάρμακο δεν είναι πανάκεια...εάν ήτανε δεν θα υπήρχε νόημα...Αν εχω νοιωσει ποτε κενος; Αν νοιωσει ποτε γεματος, καλυτερα.
(μονο αν αρχιζω να τρωω μεχρι σκασμου... Δεν ειναι θλιβερο![]()
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Μ'αρεσει η ιδεα σου. Θα το δοκιμασω.Εξαρτάται από το τι τρως...Αν τρως έτοιμο και ανθιειγεινό φαγητό ναι.Αν μαγειρεύεις εσύ και ευωδιάζει η κουζίνα σου από αρωματικά , καλό κρασί και πολύχρωμες σάλτσες...τόσο καλά που δεν μπορείς να αντισταθείς στην επιθυμία να καλέσεις κάποιον/κάποια να μοιραστείτε τους καρπούς της δημιουργίας σου τότε το κενό θα πάει από εκεί που ήρθε.Εγγυημένο , δεν πιάνει πάντα και παντού αλλά κανένα φάρμακο δεν είναι πανάκεια...εάν ήτανε δεν θα υπήρχε νόημα...
kalypso
Περιβόητο μέλος

Vicki
Νεοφερμένο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ειχα φτασει να πιστευω οτι το μονο πληρες στη ζωη μου ηταν το γαλα που επινα

εποχη της πληροτητας as i say!
Mairoula23
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.