Έχετε προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης;

Σε ποιά κοινωνικά δίκτυα έχετε προφίλ;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    19
Έχω facebook και το χρησιμοποιώ πολύ λίγο. Αν και οι φίλοι μου λένε ότι είμαι εξαρτημένη από αυτό. (Μα 8 ώρες την ημέρα ΜΟΝΟ εξάρτηση είναι;; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω facebook,hi5+twiter

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω τιποτα. Τα' χω σβησει ολα εδω και 2 χρονια.

έχω facebook και tagged ..HI5 είχα αλλά το απενεργοποιήσα !! !σαπίλα

myspace εχω,ειχα και facebook,αλλα σε μια κριση αποστροφης της σημερινης επικοινωνιας εσβησα το δευτερο.με το πρωτο ανακαλυπτω νεα μουσικη και δεν το διαγραφω...:)
https://www.myspace.com/mariagramm

Έχω msn,hi5,facebook,yahoo:)

Παιδιά πριν λίγο από καιρό, αλλά μου φαίνεται λίγο... κάπως... Βασικά δεν μπορείς να πατήσεις like στις status των άλλων σαν το fb ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρίν μια βδομάδα περίπου εκανα suspend το facebook, μου λέγανε οτι βλέπουν τη φάτσα μου σε διαφημήσεις.
Έχω ένα twitter inactive (δεν ακολουθώ κανέναν)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω facebook , mycat , netlog , ischool , myspace , e-steki , twitter αλλά κυρίως ασχολούμαι με hi5 γιατί ξέρω τι ζητάωωωωω:music:

Έχω facebook και myspace. Τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά γιατί έχουν όλοι οι φίλοι μου και έτσι μπορούμε να επικοινωνούμε πιο απλά. Το myspace το χρησιμοποιώ περισσότερο για την αναζήτηση μουσικών συγκροτημάτων. :)

εχω σκεφτει να φτιαξω facebook γιατι εχουν καποιες φιλες μου,αλλα δεν βρισκω κανεναν ιδιαιτερο ενδιαφερον σε αυτο οποτε μαλλον με τη σκεψη θα μεινω...:)

Profil σε πολλές, en face όμως μόνο σε μια, εδώ και κάμποσα χρόνια...

Profil σε πολλές, en face όμως μόνο σε μια, εδώ και κάμποσα χρόνια...

Σε ποιά; Σε ποιά; :whistle:

Σε ποιά; Σε ποιά; :whistle:
Είδες πως αναδύεται το φωτογραφικό...δαιμόνιο, όταν ακούσει για "ανφάς" ; :P
Eίναι πράγματι η πιο δύσκολη περίπτωση αποτύπωσης portrait, άρα και σκέτη πρόκληση για έναν αληθινό ...φωτογράφο!

Μάρω.... :kissing:

facebook και άλλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back