Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Είναι κάτι τόσο αυστηρά προσωπικό που δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να ειπωθεί είτε να γραφεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά για να κάνω εγώ την αρχή - και κάθε αρχή και δύσκολη, ναι το είχα σκεφτεί.
Πρώτη φορά το λέω έτσι ανοιχτά, σε κοινή θέα - δεν είναι κάτι που λέω εύκολα και το ξέρει μόνο η αδερφή μου και ο Ακριβός. Δηλαδή, όταν το σκεφτόμουν το ήξερε μόνο η αδερφή μου...

αν αναφερεσαι στον εαυτο σου βεβαια...
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Έχω σκεφτεί πολλεεεεεεεές φορές να αυτοκτονήσω αλλά ποτέ δε το έχω κάνει. Γιατί; Ίσως αγαπώ πάρα πολύ τους γύρω μου για να το κάνω αυτό ή ίσως είμαι απλά μια μικρή χαζή κοτούλα που περιφέρεται και σκέφτεται ότι αν το έκανα, ίσως να έχανα την ευκαιρία της επόμενης μέρας...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δεν το έκανα από φόβο κυρίως.
Τώρα σκέφτοντας καθαρά, μπορώ να πω πως δεν πέρασε τότε απ το μυαλό μου ο πόνος που ενδεχομένως θα προκαλούσε μια τέτοια πράξη.
Όταν δεν είσαι καλά, είναι δύσκολο να σκεφτείς αυτούς που σε αγαπούν νομίζω. Σκέφτεσαι μόνο πώς να γλιτώσεις από αυτό που σε βασανίζει.
Δε μπορώ να ακούω συνέχεια το ''Είναι θλιβερό να ακούς από μικρά παιδιά να λένε τέτοια κτλ...''
Τα προβλήματα και ο αγώνας του καθενός δεν περιορίζονται από καμία ηλικία!
Η ζωή δε σε λυπάται είτε είσαι 15, είτε 45.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Nαι, το έχω σκεφτεί. Δεν το είπα ποτέ σε κάποιον.
Δεν το έκανα από φόβο κυρίως.
Τώρα σκέφτοντας καθαρά, μπορώ να πω πως δεν πέρασε τότε απ το μυαλό μου ο πόνος που ενδεχομένως θα προκαλούσε μια τέτοια πράξη.
Όταν δεν είσαι καλά, είναι δύσκολο να σκεφτείς αυτούς που σε αγαπούν νομίζω. Σκέφτεσαι μόνο πώς να γλιτώσεις από αυτό που σε βασανίζει.
Εγώ αυτό σκεφτόμουν - τον πόνο... Θυμάμαι μάλιστα, όταν πλέον είχα ξεπεράσει σίγουρα την κατάσταση αυτή με είχε φάει η περιέργεια να βρω ένα τρόπο που να γίνεται γαλήνια - χωρίς πόνο..
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εγώ αυτό σκεφτόμουν - τον πόνο... Θυμάμαι μάλιστα, όταν πλέον είχα ξεπεράσει σίγουρα την κατάσταση αυτή με είχε φάει η περιέργεια να βρω ένα τρόπο που να γίνεται γαλήνια - χωρίς πόνο..
Ακριβώς! Τον πόνο φοβόμουν κι εγώ.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Μάθετε να σφίγγετε δόντια και να πολεμάτε.Εκεί είναι η πραγματική μαγκιά.
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλεις να μας πεις πως σου πέρασε η σκέψη αυτή απο το μυαλό; Αφορά σε εσένα ή σε κοντινό σου πρόσωπο;
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειλικρινά το έχετε σκεφτεί?Είτε εν βρασμώ ψυχής είτε σοβαραΞέρω δεν είναι αστείο αλλα ειλικρινά το χω σκεφτεί μία φορα αλλα πολυ σοβαρα:p
Όταν ήμουν μαθήτρια πάρα πολλές φορές το σκέφτηκα. Ήταν ένας τρόπος να τραβήξω την προσοχή κάποιων πάνω μου. Τώρα στα 30 είμαι πολύ ευτυχισμένη που κάποτε στη ζωή μου το σκέφτηκα, γιατί σημαίνει οτι είχα πιάσει πάτο και ανέβηκα. Δεν είναι υπέροχο να ξέρεις οτι έφτασες στο τέλμα κι όμως βγήκες από κει δυνατότερος;

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

- Με τρομοκρατεί υπερβολικά το ενδεχόμενο να αποτύχει η απόπειρα και να προκαλέσω στο σώμα μου ανεπανόρθωτα τραύματα
- Κατά τη γνώμη μου πρέπει να εκτιμάς τη ζωή όσες δυσκολίες και βάσανα κι αν σου τύχουν. Σχεδόν πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένας εναπομείναντας λόγος για να συνεχίσεις να ζεις. Είναι ανάγκη όμως να μάθουμε να μην τα παρατάμε με το παραμικρό!! Ξέρω ότι κάποιος στα πρόθυρα αυτοκτονίας δε σκέφτεται λογικά, παρ'όλα αυτά πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι αν αφαιρέσεις τη ζωή σου προκαλείς πόνο σε πολλούς άλλους ανθρώπους που νιάζονται για σένα και θέλουν να σε βοηθήσουν. Η συζήτηση λοιπόν με κοντινά πρόσωπα βελτιώνει την ψυχολογία σου και κυρίως σου υπενθυμίζει πως δεν είσαι μόνος. Αυτό από εντελώς ανιδιοτελή σκοπιά έτσι.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Έλεος.. Πράγματι είναι θλιβερό να βλέπεις μικρά παιδιά να σκέφτονται έτσι. Δεν λέω, ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας δεν ξέρεις τι έχει ζήσει... Και δεν μιλάω για παιδιά που έχουν χάσει γονείς, οικογένεια ή τους έχουν συμβεί άσχημα πράγματα... Επομένως δικαιολογημένα έχουν τάσεις φυγής.. Αλλά κατα βάση, σε αυτή την ηλικία το κάνουν επειδή τους παράτησε ο γκόμενος... Ή επειδή δεν έγραψαν 20 σε ένα τεστ!! Και αυτό είναι όντως θλιβερό και δείγμα μεγάλης έλλειψης παιδείας...
Αυτά τα άτομα που "θέλουν" να αυτοκτονήσουν επειδή τους παράτησε ο γκόμενος ή επειδή έγραψαν χαμηλό βαθμό σε ένα τέστ, σκέφτονται έτσι από την εντελώς βλακώδη απελπισία τους και την ανάγκη να δεσμεύσουν ψυχολογικά τον άλλον ή να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Και σε παρακαλώ, όταν μιλάμε για ένα τέτοιο θέμα, η παιδεία όπως λες δε παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο. Εδώ βλέπουμε τα πιο πετυχημένα άτομα στον κόσμο να θέλουν να αυτοκτονήσουν και να έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής, ενώ τα έχουν όλα. Συνήθως, ή όχι πάντα, τα άτομα με τάσεις αυτοκτονίας έχουν ψυχολογικά προβλήματα και ΔΕΝ είναι άτομα που τους παράτησε ο γκόμενος..Και δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
Και ναι, μπορεί σε κάποιους το γεγονός ότι τους παράτησε ο γκόμενος να είναι το κερασάκι στην τούρτα εφόσον έχουν ακολουθήσει κάποια γεγονότα στο παρελθόν, ενώ εσύ να γνωρίζεις μόνο το τελευταίο περιστατικό. Γι'αυτό μη είσαι ποτέ τόσο απόλυτος..
Συγγνωμη, εσείς οι 5 δηλαδή που διαφωνείτε , θεωρείτε σωστό στα 15 να αυτοκτονείς για γκόμενο?? Αίσχος απλά.
Το ότι και εγώ έχω σκεφτεί την αυτοκτονία, για λόγους που δε πρόκειται ποτέ να αναφέρω, δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω θερμά αυτή την σκέψη. Όποιος και αν είναι ο λόγος, "θεωρητικά" θα υπάρξει κάποιος άλλος λόγος για να σε κάνει να θέλεις να ζήσεις. Πάντα έτσι δεν είναι;
Loreley
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- Paragontas7000
- Giorgkalo
- American Economist
- johnsala
- Scandal
- Luludaki
- iew
- touvlo
- charmander
- Libertus
- Μήτσος10
- A350
- Memetchi
- taketrance
- Entropy24
- giannhs2001
- Varus
- fockos
- Jack of Spades
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- χημεια4λαιφ
- Cupid
- kogba
- harry akritas
- Dreamer_SW
- Unseen skygge
- tslef8
- eukleidhs1821
- Meow
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- fmarulezkd
- Viedo
- iminspain
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.