Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τα άλλα και με τύπο που φορούσε χρυσή καδένα έχω μπλέξει (

Κι ένα πρόσφατο φετίχ: τα πιο μακριά μαλλιά! Τελικά είναι πολύ ..κίνκυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το προδερμ το εχω και σε μεγαλη ποσοτητα...τορα θελω αγαπη και φροντιδα!!!ΝΙ!!!

Και πολυ σημαντικο για εμενα ειναι η κοπελα με την οποια θα ειμαι, οσο περναει ο καιρος να μην το θεωρει οτι εχει δεσει τον γαιδαρο της (εγω ειμαι αυτος!) και να παραταει χυμα τον εαυτο της.
Προσωπικα κανω ακριβως το αντιθετο και οταν καποιο ή καποια το κανει σε εμενα μου δειχνει οτι "Νταααααααξ' μωρε!Σιγα...."!
ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΠΑΖΟΜΑΙ!

Φυσικα δεν εννοων να ειναι ολη μερα με τουαλετα κτλ κτλ ετσι?
Πιστευω καταλαβαινετε πως το εννοω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Από εμφάνιση σίγουρα δεν μου αρέσουν οι γύφτοι. Κατα τα άλλα έχω περίεργα γούστα.
Πρωταρχικό ρόλο για μένα παίζει η θετική ενέργεια που μου εκπέμπουν.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αυτό το έχω κι εγώ. Θέλω να μου δείχνουν πολύ συχνά πως με θέλουν/αγαπάνε/τρελαίνονται. Λαλακία ξέρω, αλλά το έχω ανάγκη!
Και όταν δεν το εισπράττω μπορεί να αγνοήσω τα χίλια καλά που έχει και να σηκωθώ να φύγω....
Ναι ξέρω είναι χαζή ανασφάλεια...αλλά το έχω ανάγκη

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αρμόζει περισσότερο σε κοριτσάκια του γυμνασίου, πάμε στην πλατεία να πιούμε καφέ και έτσι.....
Για να με τραβήξει κάποια, θα πρέπει να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ.

Το για το αν υπάρχουν, ξέρω έμπρακτως ότι υπάρχουν και μάλιστα οι περισσότερες είναι μόνες, επειδή θέλουν κάτι ανάλογο από τον σύντροφό τους και αυτές δυσκολεύονται ανάλογα.
Πιστεύω ότι υπάρχουν άντρες στην παρέα μας που όντως το γνωρίζουν,αλλά τις περισσότερες φορές δεν θέλουν να το πιστέψουν.
Εξάλλου και εσείς κυρίες του στεκιού, δεν έχετε σχέσεις που όντως πιστεύετε ότι βρήκατε τον έναν τον ξεχωριστό;Για ακριβώς το ίδιο αναφέρομαι και εγώ αλλά φυσικά στην θηλυκή έκδοση που με ενδιαφέρει.
Όσο για το γεροντοπαλίκαρο, θα μείνω ένα συνειδητά αν δεν βρω μία κοπέλα που θα ήθελα να παντρευτώ, και όχι επειδή δεν έχουμε πέραση στο άλλο φύλο.Απλά θέλω να έχω πέραση σε συγκεκριμένο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού και αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω με το αρχικό μου ποστ, απλά σας φάνηκε κάπως. To πρόβλημα είναι ότι έμεινα άπραγος για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς είχα άλλες προτεραιότητες αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι ξεκινούν ξανά τα ευχάριστα βάσανα της αναζήτησης

Φυσικά και βέβαια δεν πειράχτηκα με το χιούμορ σας, αλλά αντιθέτως χάρηκα που βλέπω ότι υπάρχουν φίλοι που μπορούν να συμφωνίσουν μαζί μου

Υ.Γ.Οι κοπέλες που αναφέρομαι είναι αυτές που από τις πρώτες κιόλας επαφές η επικοινωνία που αναπτύσσεται ανάμεσά μας είναι μεγάλη από το πρώτο λεπτό και αυτό συνεπάγεται ατέλειωτες προσωπικές μας συζητήσεις ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλον, που κάλλιστα ονομάζονται και ως «λογοδιάρροιες» (για όσους/ες δεν με κατάλαβαν ακόμα

nikita13
Διάσημο μέλος

Αλλά κρίνοντας απο το παρελθόν μου μπορώ να πω ότι δεν ειμαι απολυτη σε αυτον τον τύπο άντρα..Εχει να κανει με το τι θα σου βγαλει ο άλλος..Οπως επίσης μπορώ να πω ότι πολύ εύκολα μπορώ να απορρίψω τετοιους αν δεν έχουν κάποια που θεωρώ απαραίτητα στοιχεία πλέον..
Δεν κρύβω ότι μου αρεσουν οι δυναμικοί και δραστήριοι άντρες που ξέρουν τι θελουν απο την ζωή τους και που έχουν ζησει πολλα..όχι οι "δηθεν" μαγκες,αυτοι με ξενερώνουν με αυτα..Καθώς και αυτοί που επαναπάυονται σε οτιδήποτε και μιζεριάζουν..
Βασικα αυτο που ειπε το χαμστερακι με αντιπροσωεπευει..
Τη βρίσκω με τους άνδρες που είναι ακομπλεξάριστοι, κοινωνικοί, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, που μπορούν να "τσαλακώνουν" τον εαυτό τους χωρίς να φοβούνται αν χαλάσει η εικόνα τους και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη τον εαυτό τους.
eilat
Νεοφερμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Και θα το θεωρούσα λογικότατο αν οι γνωριμίες μου ήταν μέσω νετ... αλλά όταν σε μια παρέα αυτός που θα με τραβήξει είναι αυτός που έχει αυτό το χαρακτηριστικό πριν ακόμα το μάθω, πάντα το ανακαλύπτω στην συνέχεια

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τη βρίσκω με τους άνδρες που είναι ακομπλεξάριστοι, κοινωνικοί, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, που μπορούν να "τσαλακώνουν" τον εαυτό τους χωρίς να φοβούνται αν χαλάσει η εικόνα τους και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη τον εαυτό τους.
Από εμφάνιση σίγουρα δεν μου αρέσουν οι γύφτοι. Κατα τα άλλα έχω περίεργα γούστα.
Πρωταρχικό ρόλο για μένα παίζει η θετική ενέργεια που μου εκπέμπουν.
Συμφωνω απολυτα με ολα οσα ειπες

Subject to change
e-steki.gr Founder

Eχω την αισθηση οτι οι γυναικες εχουν λιγο πιο ανεβασμενες απαιτησεις για ανδρες, απο οτι οι ανδρες για γυναικες. Και δεδομενου οτι υπαρχουν περισσοτερες γυναικες απο οτι ανδρες, ή θα πρεπει να ευχηθουμε καλη τυχη στις γυναικες, ή θα πρεπει να παρατησουν καποια απο τα λιγοτερο σημαντικα κριτηρια.
Εικάζω οτι αυτό οφείλεται στο ότι συνήθως οι γυναίκες ψάχνουν σύντροφο και όχι γκόμενο, ενώ οι άντρες δεν κόπτονται τόσο για σχέση αλλά είναι πιο "ο,τι προκύψει". Πχ αν το θέμα ρώταγε περι κριτηρίων του ανθρώπου που θα παντρευτεί κανείς, πιθανότατα άνδρες και γυναίκες θα είχαν εξίσου αυστηρά κριτήρια.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εικάζω οτι αυτό οφείλεται στο ότι συνήθως οι γυναίκες ψάχνουν σύντροφο και όχι γκόμενο, ενώ οι άντρες δεν κόπτονται τόσο για σχέση αλλά είναι πιο "ο,τι προκύψει".
Kααααλά

Subject to change
e-steki.gr Founder

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Μιλάω για πλειοψηφίες Strangelove, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ οτι αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες ή όλους τους άνδρες!
To ξέρω βρε. Αααααχ βααααχχχ. Υπάρχουν και οι άντρες καρέτα καρέτα strangelove.

PYLH
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------------------------------------------------------Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove
'Οχι στις Κριούς
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel
Μετά από κάποια ηλικία (λένε) μετράει ο ωροσκόπος!![]()
Αν και μάλλον δε σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, σαν Γνήσιο Κριάρι που είμαι!
μπα, του κακοπεφτουμε??
δεκατεσσεροαπριλιατισσα μη προεισαι. μια δικια μας του ψησε το ψαρι στα χειλη του καημενου![]()
Δεν το κατάλαβα το

Τί γίνεται κορίτσια εδώ πέρα???
Δεχόμεθα επίθεση...ή άντιλαμβάνομαι λάθος ???

@lilith...τι να πώ άλλο πιά...??? Έγραψες...,ζωγράφησες...!!!
ΚΑΙ τα ίδια γούστα....και ΚΡΙΟΣ...και....πόσο Απριλίου

Δεν ξαναγράφω τίποτα !!!! Με καλύπτεις πλήρως !!!
Ααααα !!! Ο κύριος με την

PYLH
Δραστήριο μέλος

Εεεε!!! Αν δεν είναι και κανένα "ψιλοχάλι", δεν θα με πειράξει κι'όλας.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ααααα !!! Ο κύριος με τηνφατσούλα...τα βάζει όλα ,( ξερά,χλωρά) , σ'ένα τσουβάλι...????
![]()
![]()
Ποιός ? Εγώ είμαι αυτός ο κύριος με τη φατσούλα ? Και συ που με έχεις δει ?
Κριοί Κριοί Ζήτω οι Κριοί !!! Το φανταστικότερο ζώδιο. Αναθεωρώ, δεν θα το ξανακάνω, ομολογώ

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν αντέχω τα πολλά γούτσου και τα κολλητιλίκια, θέλω να έχει πυγμή αλλά να μη με καταπιέζει, να είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη, χιούμορ απαραίτητο και να λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς πολλά πολλά.
από ζώδιο, να μην είναι του αέρα, αιγόκερως, λέων, ταύρος, ή ιχθύς.

(σαν personal ad ακούγεται, το μόνο που λείπει είναι το : ζητείται άντρας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Λόρι σε τι ακριβώς ταυτίζεται?

Εκτός και αν τον τύφλωσαν τα ορθογραφικά και πάτησε ό,τι να ναι..

Διορθώστε κάποιος πλιζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Phantomas
- P.Dam.
- marww
- Ilma
- J.Cameron
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Idontknoww
- Wonderkid
- Μαρια43
- GoddamnRight
- Karim10
- SlimShady
- nikos1
- spring day
- Mhtrogoal
- charmander
- vick44
- Αλκης Κ.
- jj!
- anastasiakan
- maraki_lar
- Johnny15
- Scandal
- JohnGreek
- Zilda
- panagiotis econ
- Στωικος
- edweimaste
- Libertus
- orchidea
- Εχέμυθη
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- MadameBovary13
- CiNeFiL
- Μαριλένα__
- Trolling Stones
- rootbreaker
- Κλημεντίνη
- American Economist
- Maraki4you
- fmarulezkd
- Jocaste
- naihou
- Memetchi
- Akalyptos
- me lene
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.