Valder
Τιμώμενο Μέλος

η Νερ μπορώ να καταλάβω γιατί με ψήφισε.
Ο Λόρι σε τι ακριβώς ταυτίζεται?
Εκτός και αν τον τύφλωσαν τα ορθογραφικά και πάτησε ό,τι να ναι..
Διορθώστε κάποιος πλιζ![]()
Μπορεί να είναι αυτό που περιγράφεις ότι ζητάς και να χάρηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

ομολογουμένως αυτό δεν το σκέφτηκα
λες να κρύβει τόσο βαθύυυυυ νόημα μία θετική?

το αποκλείω

κάτι άλλο του γυάλισε

kalypso
Περιβόητο μέλος

Οπότε αυτό μάλλον είναι ο τύπος μου...

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Tύπο εμφάνισης έχω, αλλά όλο το αντίθετο με πλησιάζει![]()
Ε να πλησιάζεις εσύ αυτό που σ' αρέσει καλόμ'

η Νερ μπορώ να καταλάβω γιατί με ψήφισε.
Ο Λόρι σε τι ακριβώς ταυτίζεται?
Εκτός και αν τον τύφλωσαν τα ορθογραφικά και πάτησε ό,τι να ναι..
Διορθώστε κάποιος πλιζ![]()
Μπορεί να είναι αυτό που περιγράφεις ότι ζητάς και να χάρηκε!Πω πω Λένι δεν πιάνεις τα βαθθθθθιά νοήματα!
![]()
λολ
ομολογουμένως αυτό δεν το σκέφτηκα
λες να κρύβει τόσο βαθύυυυυ νόημα μία θετική?
το αποκλείω
κάτι άλλο του γυάλισε![]()
Εβαλα γιατι 1. μαρεσε το σχόλιο στο τελος, 2. καποια που ζητας τα επικροτω και 3...νταξει..δε ζητας και τιποτα ρε παιδι μου εισαι πολυ βολικός ανθρωπος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Έχετε συγκεκριμένο "τύπο" ή όχι;
Βασικά ναι.
Το έχουν θέσει καλά οι νιρβάνα:
Screwed up
its how she needs to be
With no clue of reality
Just wanted you to make me feel
how I wanna feel
And tell me all the things
that I wanna hear
Αnd make me lose control
and make me go insane
I wanna a girl
that does Cocaine...
moonlight_2008
Νεοφερμένο μέλος

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι...εχω γνωρησει αρκετους ανδρες που για καποιο λογο αν και ειχαν τετοια εμφανιση δεν προσελκυσαν το ενδιαφερον μου... αρα εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση πιστευω παιζουν και αλλα πιο σημαντικα πραγματα ρολο ..μερικα απο αυτα που μου αρεσουν πολυ ειναι ο αλλος να ειναι προσγειωμενος με χιουμορ και καλους τροπους..να μου εμπνεει εμπιστοσυνη και πανω απο ολα να ξερει να ακουει και να δινει συμβουλες...αααα και να μου δειχνει πως ενδιαφερεται για μενα

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wtf? :pεχω ναι,θελω να ειναι γοητευτικος και να μην ειναι νερομπλιουμπλιουκας
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Και γω συμφωνω με την Pure...Αυτο ειναι απο τα must...εχω ναι,θελω να ειναι γοητευτικος και να μην ειναι νερομπλιουμπλιουκας

marina289
Δραστήριο μέλος

Μπουρδουμπούας...Τι σημαίνει νερομπλιουμπλιούκας;![]()

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Tι σημαινει μπουρδουμπουαςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;Μπουρδουμπούας...![]()

χαχαχαχααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εσενα φιλεναδα ποιος τυπος σου αρεσει;;;;;;;;;;;;;;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Tι σημαινει μπουρδουμπουαςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;![]()
Σαλιαμπάλιας..
ή Σαχλαμπούχλας..

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Απορώ πώς χώρισα με κάποια, που έκανε τέλειο κρεβάτι, μαγείρευε τρομερά και χωρίσαμε...
marina289
Δραστήριο μέλος

Οι επιλογές μου παίζουν μπουνιές μεταξύ τους!!!Tι σημαινει μπουρδουμπουαςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;
χαχαχαχααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εσενα φιλεναδα ποιος τυπος σου αρεσει;;;;;;;;;;;;;;![]()

Όμως με απωθεί ο τύπος του ¨χαβαλέ¨, που είναι η ¨ψυχή της παρέας¨...θέλω να είναι πιο ¨μετρημένος¨, και το χιούμορ του να μην είναι το σήμα κατατεθέν του...να έχει ,αλλά να το βγάζει και να το χρησιμοποιεί πιο διακριτικά...
Με απωθούν πολύ οι φλύαροι, οι φιλάρεσκοι, που προσέχουν και καλλωπίζονται σαν γυναίκες...
ΟΙ ξερόλες... Και οι κουτσομπόληδες...
Δεν μου αρέσουν οι ¨ομορφούληδες¨...και ειδικά όσοι έχουν baby-face κτλ... Δεν μου αρέσουν οι ξανθοί...
Α, επίσης με ελκύουν οι μεγαλύτεροι άντρες...Ναι, είναι το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τώρα που το σκέφτομαι...

Κάποτε οι πολύ μεγαλύτεροι (μα πολύύύ), τώρα το έχω κατεβάσει...ας πούμε 40 και άνω...
¨Ε-stekiκα¨ μου αρέσει πολύ αυτό που εκπέμπει ο daemon... (έξυπνος, -εξυπνότατος

Αλλά πιο πολύ απ'όλα γουστάρω που χέστηκε να είναι συμπαθής...
Και που...μπορώ να πω επιδιώκει να είναι αντιπαθής! i love it!!

...μ'αρέσει που δεν ζητιανεύει αποδοχή και επιβράβευση...δεν ψάχνει το χειροκρότημα των τριγύρω... (θεωρώ ότι θα τον δυσαρεστούσε-ανησυχούσε αν το εισέπραττε

Αυτό μου αρέσει, γενικώς, πολύ σε έναν άντρα!-η αυτοπεποίθησή του να φτάνει και να περισσεύει, ώστε να εκφράζει τις απόψεις του χωρίς να ζητάει παλαμάκια από τριγύρω... )
υγ. Η φωνή είναι κάτι που με επηρεάζει πολύ...Έβλεπα big brother μόνο και μόνο για...τη φωνή του big brother...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Phantomas
- P.Dam.
- marww
- Ilma
- J.Cameron
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Idontknoww
- Wonderkid
- Μαρια43
- GoddamnRight
- Karim10
- SlimShady
- nikos1
- spring day
- Mhtrogoal
- charmander
- vick44
- Αλκης Κ.
- jj!
- anastasiakan
- maraki_lar
- Johnny15
- Scandal
- JohnGreek
- Zilda
- panagiotis econ
- Στωικος
- edweimaste
- Libertus
- orchidea
- Εχέμυθη
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- MadameBovary13
- CiNeFiL
- Μαριλένα__
- Trolling Stones
- rootbreaker
- Κλημεντίνη
- American Economist
- Maraki4you
- fmarulezkd
- Jocaste
- naihou
- Memetchi
- Akalyptos
- me lene
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.