Πραγματικα με στεναχωρει αυτο το πραγμα... Τοσες φιλες που κλαινε τη μοιρα τους επειδη δεν εχουν αντρα... Τοσες φιλες που δεν ασχολουνται με ΤΙΠΟΤΑ αλλο στη ζωη τους ΕΠΕΙΔΗ εχουν αντρα (τερμα οι εξοδοι μονη, τερμα τα χομπυ, τερμα οι φιλοι). Τοση ενεργεια χαμενη.
Προσωπικα ολη μου την ενηλικη ζωη καπως μου τα φερε και ειχα σχεση, με λιγους μηνες κενο αναμεσα. Αυτους τους μηνες τους περασα ΤΕΛΕΙΑ και δεν ανυπομονουσα για την επομενη σχεση γιατι απλα ημουν πολυ ικανοποιημενη απο τη ζωη μου. Αλλα μετα, ερωτευομουν ξανα και νααα τη παλι η σχεση. Οι φιλες μου λενε "ναι δεν ξερεις πως ειναι να εισαι μονη εναμιση χρονο". Ναι οκ δεν ξερω, αλλα δε νομιζω πως θα τα βαφα και μαυρα πια! Ουτε και καταλαβαινω πως γινεται οταν εχεις σχεση να μην εχεις αναγκη να εχεις ΚΑΙ δικια σου ζωη. Επειδη εχεις αντρα δηλαδη τελος, δε μας νοιαζει κατι αλλο.
Μοιαζω πιο πολυ με αντρα νομιζω, καλη η σχεση, καλος ο ερωτας, ναι σε κανει ευτυχισμενο (οταν εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, οχι οταν απλα εχεις μια σχεση για να λες οτι την εχεις) αλλα δεν ειναι και το παν. Αν δεν περνας καλα μονος σου... θα πρεπει να ανησυχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.