Παίζει σοβαρά η πιθανότητα του να είμαι η μόνο εδώ μέσα που πιστεύει ότι ακόμα κι αν ισχύει αυτό που λέει η μαμά της Isi, εγώ δεν το βρίσκω κακό για τις γυναίκες αλλά απεναντίας το βρίσκω κακό για τους άντρες....
Και να εξηγήσω τι εννοώ...
Για μένα ο άνθρωπος είναι πιο ολοκληρωμένος όταν βρίσκει ένα ταίρι... ένα σύντροφο... όταν βρίσκει την αγάπη κι όταν μοιράζεται τα πάντα με κάποιον άνθρωπο....
Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι μοναχικό ον σαν τον λύκο...
Δε βρίσκω λοιπόν κακό για ποιο λόγο μια γυναίκα ή ένας άντρας να μην ταυτίζουν την ευτυχία τους μέσα από μία υγιή και όμορφη σχέση...
Για τους άντρες και τις γυναίκες που βρίσκουν την ευτυχία μέσα απ την καριέρα τους μόνο δεν μπορώ να έχω άποψη.... αν και μάλλον "στεναχωριέμαι" για λογαριασμό τους....
Χίλιες φορές να "εξαρτώμαι" από μια σχέση.... παρά να ζω μόνη μου μόνο και για την καριέρα μου

Συμφωνώ για εμένα η ολοκλήρωση έρχεται μονάχα όταν βρεις το ταίρι σου τον σύντροφο σου την πραγματική αγάπη όταν μοιράζεσαι τα πάντα με κάποιον άνθρωπο. Όσα και αν καταφέρω στην ζωή μου όσα και αν ζήσω καλά και άσχημα δεν θα ησυχάσω αν δεν τα μοιράζομαι με τον άλλο μου εαυτό χωρίς όρια, εγωισμούς απλά εγώ και αυτή, αυτή και εμείς σε ενα εγω.
Αυτό είναι ταύτιση της ευτυχίας με τον έρωτα ομως όχι ο πρίγκιπας στο άσπρο άλογο. :mad17: Δεν είναι τυχαίο ότι για τους άντρες επικρατεί το οτι ψάχνουμε την νεράιδα μας ενώ οι γυναίκες τον πρίγκιπα που έχει και ασπρο άλογο.
Ο συμβολισμός αυτών των δυο νομίζω δίνει την απάντηση. Εγω θέλω εσένα πέρα και πάνω και έξω από όλα ενω εσύ θέλεις την άνετη οικογένεια την καταξιωμένη κοινωνικά ώστε να μπορέσεις να προσφέρεις παιδιά σου

ο,τι μπόρεσες καλύτερο και αφού βρεθούν αυτά, τότε μπορείς να μου προσφέρεις έρωτα και αγάπη και συντροφικότητα. Πιστεύω λοιπόν οτι τελικά οι αντρες έχουν την τάση να ταυτίσουν τον ερωτα με την ευτυχία αλλά συνειδητοποιούν απο την αρχή οτι για να το καταφέρουν πρέπει πρώτα να γίνουν πρίγκιπες ή να ψάξουν να βρουν την ευτυχία αλλού.
Τα περισσότερα φυσικά απο αυτά γίνονται ασυνείδητα απο τις εικόνες που ζούμε καθημερινά

ποιος είναι ο πετυχημένος άντρας ποιόν κυνηγάνε οι γυναίκες; Μην ξεχνάμε με τι ισούται το καλό παιδί. Μπαίνουν σε αυτό το ταξίδι. Θέλω αυτή την γυναίκα για ταίρι μου; Οχι δεν μπορώ να είμαι ταίρι με κάποια που θέλει όλα αυτά που μπορεί να τα έχω η να πρόκειται να τα αποκτήσω πρώτα στη λίστα της πρέπει να είμαι εγω οπως αυτή για μένα. Μπορώ να βρω αυτή που δεν θέλει τον πρίγκιπα αλλά πρώτα εμένα; Θα το μάθω ποτέ οταν την βρώ θα μου το αποδείξεί η θα είναι αργά για μένα οταν πλεον θα μου εχει αποδείξει το αντίθετό;

Οπότε τι κάνω; Αυτοσκοπός το επάγγελμα μπας και γίνω πρίγκιπας και αυτό μου προσφέρει και την δυνατότητα να περνάω καλά. Όσο πιο πετυχημένος είμαι τόσο καλύτερα περνάω γιατί να το χαλάσω τώρα που τα έχω όλα; Άσε να γλεντήσω θα βρω όποια θέλω και τα χρόνια περνάνε οι ευκαιρίες χάνονται δεν συναντάμε κάθε μέρα το ταίρι μας και καταλήγει ή να συμβιβαστούμε ή να μείνουμε μόνοι.
Δεν επικροτώ ούτε ακολουθώ τα τελευταία. Πιστεύω όμως οτι κάπως έτσι θα εξηγούνται τα οσα ζούμε γύρω μας.
Η επιτυχία είναι εργαλείο οχι ο στόχοςμας. Εγω θέλω οταν θα είμαι γεροντάκι να έχω δίπλα μου το ταίρι μου και ας είναι και σε καλύβα τι να το κάνω το κάμπριο και τους επαίνους και τις δίμετρες κουκλάρες κτλ χωρίς αυτήν καλή είναι η επιτυχία αλλά μονή της ........
Και φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που δεν θέλουν τον πρίγκιπα, είστε είδος προς εξαφάνιση ομως βρε κορίτσια αμάν ποια...
Ασε που δεν σας αναγνωρίζουμε και εύκολα βάλτε καμια κονκάρδα ενα μαντίλι στο λαιμό κάτι χαρακτηριστικό να γλυτώνουμε χρόνο