Άγγελος
Επιφανές μέλος

βεβαιως..συμφωνω αλλα υπαρχουν κ γυναικες που το 9ελουν πολυυυυ!
γιαυτες ειμαστε και εμεις εδω αλλωστε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Ομως δεν ισχυει αυτο, οπότε δεν υπαρχει λογος αντιλογου.Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως επιχείρημα, αντίθετα από αυτό που θέλεις εσύ ν' αποδείξεις με τη χρήση του: Τα πορνό απευθύνονται περισσότερο στους άντρες, επειδή εκείνοι δεν έχουν αρκετά ισχυρή σεξουαλική διάθεση και χρειάζεται να την τονώνουν συχνά, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη από βοηθήματα...
Οχι οτι χρειαζεται....αλλά μαλλον δεν εχεις δει πως φτιαχνεται μια τετοια ταινια, ή τι ειναι το μονταζ.Οι άντρες πορνοστάρ έχουν ένα πλεονέκτημα που τους κάνει περιζήτητους στη συγκεκριμένη κινηματογραφική βιομηχανία: Ερεθίζονται υπό οποιεδήποτε συνθήκες (πράγμα που οι περισσότεροι εξ ημών αδυνατούμε να κάνουμε) και επίσης τελειώνουν όταν τους διατάξει ο σκηνοθέτης και ποτέ νωρίτερα (πράγμα που επίσης οι περισσότεροι δεν μπορούμε να πετύχουμε).

Νομιζω η λεξη-κλειδι ηταν "ποσες φορες", με την εννοια της συγκρισης μεταηυ ανδρων-γυναικων. Δεν τιθεται θεμα οτι οι γυναικες προσποιουνται μακραν περισσοτερες φορες.Ισχύει και για τους άντρες, αλλά συνήθως δεν το λένε. Μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές, απλά να εκσπερματώσω, χωρίς να νιώσω απολύτως κανέναν οργασμό και να παριστάνω πως βογγάω για να μην πληγώσω το έτερον ήμισυ. Η σεξουαλική μας ζωή είναι τόσο γεμάτη με μύθους εκατέρωθεν, που κάποιος θα εκπλαγεί εάν έχει αρκετή εμπειρία για να καταλάβει το πόσο λίγο ισχύουν αυτοί...
Το μετρησαμε με το "Ποσο-γουσταρόμετρο" αυτο ;Εγώ ξέρω πως η γυναίκα το ευχαριστιέται το sex 10 φορές περισσότερο απο τον άντρα.. Και πάνω στην πράξη φένεται αυτό.. Όλα τα άλλα ειναι κοινονικομπούρδες..
Το βιωνουν λιγο διαφορετικα, και με περισσοτερη διαρκεια, σιγουρα. Τωρα το ποσο δυνατοτερα κλπ..νομιζω με σιγουρια θα μας το πει καποιος που εζησε ως και ανδρας και γυναικα.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Όοοοταανν.. ερθει σε οργασμο...Εγώ ξέρω πως η γυναίκα το ευχαριστιέται το sex 10 φορές περισσότερο απο τον άντρα.. Και πάνω στην πράξη φένεται αυτό..

τοτε ισως ναι,,η γυναικα απο οτι διαβασει και σε ερευνες δινεται ολοκληρη στον οργασμο και δεν επικοινωνει καθολου με το περιβαλλον,,μπορει και να λιποθυμήσει ακομα..
ενω ο ανδρας και στην κορυφη του οργασμου του..εχει αντιληψη του γυρω χωρου για καθε πιθανη επιθεση εχθρου ή ζωου..
σε ντοκιμαντέρ το ειχα δει αυτο..
οι ανδρες εχουμε συχνους και ευκολους γρηγορους οργασμους,,αλλα οχι τοσο απολυτους και βαθεις,,ενω η γυναικα το αντιθετο..
τι να κανουμε,,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα..και συχνο και ευκολο και βαθυ..
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Ενα το δημιουργήσωμεν τότε! Τσ'γυναίκας λοιπόν!

Speedy
Δραστήριο μέλος

Όοοοταανν.. ερθει σε οργασμο...![]()
Εγώ πάντως απο τις προσωπικές μου εμπειρίες κ όχι απο τις @@ π λέει ο κάθε άσχετος στο κοσμοπόλιταν δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στο να έρθει σε οργαμό η κοπέλα.. Το αντίθετο μάλιστα, συνεβεναι συχνότερα απο εμένα γιατί ως γνωστόν όσο λιγοστεύουν οι αποθήκες τόσο ποιο δύσκολα έρχεται ο οργασμός στον άντρα..
Εν κατακλείδι η γυναίκα έρχεται το ίδιο εύκολα σε οργαμό με τον άντρα κατά την ταπεινή μου γνώμη με τη διαφορά ότι επιπλέον είναι και πιο έντονο την στιγμή εκείνη, όπως ειπε και ο άγγελος τους λόγους, αλλά και κατα τη διάρκεια της γενικότερης συνουσίας.. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως σε μεγάλο μέρος της πράξης η κοπέλα είναι σε κατάσταση νιρβάνα σε αντίθεση με εμάς που έχουμε τον έλενχο μέχρι και του αν έχει μπεί μύγα στο δωματιο...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και τα δυο ρε φιλε?Το αντίθετο μάλιστα, συνεβεναι συχνότερα απο εμένα γιατί ως γνωστόν όσο λιγοστεύουν οι αποθήκες τόσο ποιο δύσκολα έρχεται ο οργασμός στον άντρα..
Εν κατακλείδι η γυναίκα έρχεται το ίδιο εύκολα σε οργαμό με τον άντρα κατά την ταπεινή μου γνώμη με τη διαφορά ότι επιπλέον είναι και πιο έντονο την στιγμή εκείνη,
δεν κολλανε..
πειτε και αλλοι τη γνωμη σας απο την εμπειρια σας..σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα..
που ερχεται πιο ευκολα-γρηγορα- συχνα ο οργασμος,,στη γυναικα ή στον ανδρα?
και αν ειναι το ιδιο..γιατι οοολοι ασχολουνται συνεχεια και οι ιδιες οι γυναικες με τους οργασμους που δεν εχουν,,και αν εχουν και αν προσποιουνται κλπ..(μηπως παιζει αυτο το τελευταιο φιλε speedy?)

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ ξέρω πως η γυναίκα το ευχαριστιέται το sex 10 φορές περισσότερο απο τον άντρα.. Και πάνω στην πράξη φένεται αυτό.. Όλα τα άλλα ειναι κοινονικομπούρδες..
Mη τα λες παραέξω αυτά. Και ο Τειρεσίας κάτι τέτοια έλεγε και του πέταξαν τα μάτια έξω
Speedy
Δραστήριο μέλος

και τα δυο ρε φιλε?
δεν κολλανε..
πειτε και αλλοι τη γνωμη σας απο την εμπειρια σας..σε αυτο το συγκεκριμενο θεμα..
που ερχεται πιο ευκολα-γρηγορα- συχνα ο οργασμος,,στη γυναικα ή στον ανδρα?
και αν ειναι το ιδιο..γιατι οοολοι ασχολουνται συνεχεια και οι ιδιες οι γυναικες με τους οργασμους που δεν εχουν,,και αν εχουν και αν προσποιουνται κλπ..(μηπως παιζει αυτο το τελευταιο φιλε speedy?)![]()
Σου είπα μιλάω καθάρα και μόνο απο προσωπικές εμπειρίες και έχω αρκετές θέλω να πιστεύω... Και τα όσα γράφω αφορούν απο την πρώτη ακομα φορά.. Δεν είναι δλδ θέμα εμπειριάς στη μέση για να πείς ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει...
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Σωματικά το ίδιο.
Ψυχικά υπερτερούν οι γυναίκες.
απόψε αυτή τη γνώμη έχω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

το πεος τους εχει ...
πχ σε ξυπναει το πρωι και σου λεει->θελω σεξ δε με βλεπεις;
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

οι γυναικες οταν κανουν πολυ σεξ τις λενε πτανες και με διαφορους ππαρομοιους χαρακτηρισμους .Για τους ανδρες εχουν πει τιποτε;;;;;;;;;;;;(αμα εχουν πει και δεν το ξερω γραψτε το σας παρακαλω)
Ετσι οι ανδρες χαιρονται τον ερωτα και το διατυμπανιζουν(ποσες φορεςς τον χαρηκαν χθες λχ)ενω οι γυναικες λυσσανε με τους συντροφους τους η τον χαιρονται και αυτες και αν το διατυμπανισουν τους αποδιδεται ο παραπανω χαρακτηρισμος.
Όσο για αυτο που ειπε ο αγγελος για τις πορνες,ναι οι γυναικες θελουν να κανουν σεξ με τον συντροφο τους η θελουν να νιωθουν πως ειναι ποθητες εκεινες κι οχι τα λεφτα τους.Και οι ανδρες τα προτιμουν ολα αυτα αλλα απο τη φυση τους ειναι σκληροπετσοι(με την καλη εννοια)και δεν εχουν προβλημα να πανε σε επαγγελματια
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.