Εντάξει εγω καταλαβαινω οτι έχεις μια παραπάνω τάση υποστηριξης στις γυναικες σε αντιθεση με τους άντρες για δικους σου λογους. Και θεωρεις οτι αν δεν πετύχει μια σχέση στραβά αρμενιζει ο άντρας. Δεν συμφωνω με αυτο ειδικά στην Ελλάδα που ξέρω την κουλτούρα. Αν μου έλεγες για κάποια άλλη χωρα μπορει και να συμφωνουσα.
Και τι θα πει δεν το σηκώνουν τα κυβικά του. Στην ιδια σχολή ειστε ... συμφοιτητες .... εμφανιση έχεις και εσύ αυτη εχει επισης. Αλλα εντάξει τωρα τι ψάχνεις να βρεις οταν η άλλη μπαινει στο φβ ή το μπαντου και βλέπει 500 λαϊκ την ημέρα ειναι λογικο να έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα. Και βγαινει το σαββατο στην παραλιακη και τα έχουν κεράσει ολα απο τα διπλανά τραπέζια.
Τα ειπαμε αυτα αλλα εγω δεν συμφωνω γιατι δεν θεωρω τον εαυτο μου φτυσμένο επειδη κάποια ειναι ψωνάρα και δεν μπορει να εκτιμήσει και να αναγνωρισει τις αξιες και τις αρετές κάποιου. Κοιτα ποσα διαζυγια έχουμε και μετα έλα πες μου ποιος γυαλος αρμενιζει στραβά. Πάω στα μπάρ και βλέπω 40αρες μονες να θέλουν ξαφνικά να τα ζήσουν ολα και μετα απο μερικά ποτάκια να εξομολογουνται ποσο ηλιθια φεροντουσαν στους άντρες οταν ηταν 20αρες. Εντάξει εσυ τωρα το βλέπεις απο τη δική σου σκοπιά εγω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος. Ρωτα απο περιεργεια 5-10 άτομα απο το παπει και την ασοεε να σου πουν για τις κοπελες που ηταν εμφανισιμες και βάλε τι υφος ειχαν. Απο περιεργεια ρωτα. Οχι ολες βεβαια δεν μιλάω για ολες.
Τωρα αν εσυ βρισκεις ενδιαφερουσα μια γυναικα που της μιλάς και νιώθεις λες και της παιρνεις συνέντευξη και δεν σηκώνει μια φορά το τηλεφωνο να σου στειλει πρωτη ένα μηνυμα τι να σου πω μάλλον έχουμε διαφορετική θέαση περι ενδιαφεροντος. Εγω την θεωρώ αδιάφορη πάντως.
-να πω πως δεν θα σε ήθελα λίγο σαφή εδώ; '' Εντάξει εγω καταλαβαινω οτι έχεις μια παραπάνω τάση υποστηριξης στις γυναικες σε αντιθεση με τους άντρες για δικους σου λογους. '' Έτσι κι αλλιώς επανειλημμένα έχεις δηλώσει πως δεν μασάς τα λόγια σου αγαπητέ Ντεβίλ.
-επίσης, αν αυτός ''Και θεωρεις οτι αν δεν πετύχει μια σχέση στραβά αρμενιζει ο άντρας. '' είναι ο τρόπος που ερμήνευσες την πάγια θέση μου πως άμα κάτι πάει στραβά ψάχνουμε να δούμε ποιός φταίει και που και δεν βαυκαλιζόμαστε πως πάντα φταίει η άλλη πλευρά και όχι εμείς, οκ, πάσο.
-Φτυσμένο επίσης δεν σε χαρακτήρισε κανείς, και σίγουρα όχι εγώ, για μιά συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών προσπαθούμε να μιλήσουμε. Την οποία σαφώς διαχώρισα από τις ντίβες που έχουν να πουλήσουν μόνο φάτσα και καψίματα του φέισ κουβαλάνε, οπότε με προβληματίζεις αν συνεχώς σε αυτές εμμονικά επανέρχεσαι. Αλλά και πάλι, δεν πειράζει.
- Η εκτροπή της συζήτησης στα διαζύγια και πως εκεί αναφερόταν ο στραβός γυαλός ή οι στραβά αρμενίζοντες, σαν άστοχη απόπειρα αλλαγής θέματος ας θεωρηθεί, ή ίσως τέτοιου βαθμού ψυχραιμίας απώλεια που και η απλή ανάγνωση καταλήγει σισύφειος άθλος, οπότε κι εδώ δεν πειράζει.
-τέλος, κι αυτό ''Τωρα αν εσυ βρισκεις ενδιαφερουσα μια γυναικα που της μιλάς και νιώθεις λες και της παιρνεις συνέντευξη και δεν σηκώνει μια φορά το τηλεφωνο να σου στειλει πρωτη ένα μηνυμα τι να σου πω μάλλον έχουμε διαφορετική θέαση περι ενδιαφεροντος. Εγω την θεωρώ αδιάφορη πάντως'' το ξεκαθαρίσαμε, ή τουλάχιστον αποπειράθηκα αλλά άλλα λέμε κι αλλιώς καταλαβαινόμαστε. Πέραν αντιφάσεων, με την έννοια πως άμα θεωρείς κάποια αδιάφορη, πως χαλιέσαι έτσι μωρέ κι ούτε τι σου λέει ο άλλος δεν μπορείς να παρακολουθήσεις; Πότε σου είπα πως βρίσκω ενδιαφέρουσες αυτές που περιγράφεις; Τέλος πάντων, ας το σταματήσουμε καλύτερα εδώ γιατί πέραν γεγονότος πως εκτός θέματος εκτραπήκαμε, μάλλον κάποια ψυχραιμία χάνεται με τις προσωπικές αναφορές ενώ εγώ εντελώς απρόσωπα και σε μέση φωνή απευθυνόμουν, κι ούτε σε συμπεράσματα για το άτομό σου εξετράπην.
Πάντως, άμα επέλθει ηρεμία, με κατατοπίζεις και εμένα για αυτά που για το τομάρι μου έχεις καταλάβει και εγώ αγνοώ

. Βραδάκι όμορφο Ντεβίλ και καλή καρδιά μωρέ! Μην χαλιέσαι για χαζομάρες γμτο!