Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

επι 3 βραδια πριν το συμβαν εβλεπε τον ηλιο να δυει πανω απο το σπιτι του.

Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Τελευταία βλέπω όνειρα με πολύ ένταση, υποσυνείδητα είναι όλα !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Πέρυσι που ειχα κάτι φασαριες με έναν που ειχα κάνει ένα συμβόλαιο(αστικές διαφορές) έβλεπα το καλοκαιρι ολο άσχημα ονειρα. Καλα βεβαια περιμενα τις συγκρουσεις γιατι ηταν γενικα ένας δικομανης και αδιαπραγμάτευτος κακός άνθρωπος (δεν τον ήξερα εξαρχής βεβαια για να πάρω μέτρα), τέσπα για να μπω στο θέμα 2 ηταν τα ονειρα που θυμαμαι χαρακτηριστικά το ένα ήταν τέλη ιουνίου βρισκόμουν μέσα σε ενα φέρι μποτ και ξαφνικά οπως κοιτάζω την πλώρη πέφτουμε σε ενα φοβερο κύμα το οποίο σηκώθηκε και κάλυψε το καράβι αλλα δεν ήρθε ουτε σταγονα σε μένα και το καράβι δεν έπαθε τιποτα. Τοτε βρισκομουν σε άδεια μακρυά στην Αθήνα και μάλιστα εκεινη τη μέρα ήμουν στο σπιτι του κολητου εντάξει του το ειπα οτι ξέρω που αναφέρεται το ονειρο συμφώνησε και αυτος οτι θα υπάρξουν φασαριες ξανά και οντως αυτο ήταν. Μάλιστα μου ειπε χαρακτηριστικά οτι οταν πέφτεις σε μλκες μη περιμενεις ησυχια.
Δεύτερο ονειρο 2 μήνες περιπου μετά τέλος Αυγουστου ενα ακομα κακο ονειρο αυτη τη φορά πιο εντονο απο το πρώτο. Ημουν βράδυ σε μια τοποθεσια ηταν λιγο αφιλοξενα βεβαια. Και ξαφνικά βλέπω να έρχονται προς το μέρος μου τρεις μαυροφορεμένες αρνητικές οντότητες. Κάτι σαν μάγοι με μαύρα. Εκεινη τη στιγμή σηκώθηκα στον αέρα και πηγαινα προς τα πάνω και έφευγα απο εκεινο το αρνητικο σημείο δεν μπορεσαν να με ακουμπησουν γιατι με πλησιαζαν συνεχώς τη στιγμή που έφευγα ο ένας απο αυτους μου έκανε την γνωστη χειρονομια με το δάχτυλο. Μετά απο κανα μήνα μου ήρθε μια αγωγή απο τον συγκεκριμενο. Την οποια εν τέλει κέρδισα.
Οι 3 αυτες αρνητικές οντότητες ήταν καταρχην ο αντίδικος. Μετά το τσιράκι ο μάρτυρας του (ο οποιος ειχε πει πως δεν θα ασχοληθει και οτι ο άλλος ειναι τρελος αλλα τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο οταν δεν φοράς παντελονια μέχρι και η γυναικα του τον παράτησε γιατι άραγε) και τέλος ο συνηγορος υπεράσπισης ο οποιος στο δικαστηριο οταν κλήθηκε να μιλήσει ο δικος μου μάρτυρας ειρωνευοτανε και κουνουσε το κεφάλι διακριτικά βεβαια για να μη δώσει στοχο και στον δικαστή. Απο αυτες τις κινήσεις φάνηκε ποσο θλιβερος ήταν ο συνηγορος, ο δικος μου δικηγορος τον ισοπέδωσε χωρις ιδιαιτερη δυσκολια! Αυτος ηταν ένα παιδαρέλι 30 χρονων και εγω ειχα φέρει δικηγορο εμπειρο που ειχε ασχοληθει και με μεγάλες ποινικές υποθέσεις.
Τωρα το συμβολαιο αυτο έχει ληξει και τι ωραια δεν θα τον ξαναδώ ποτέ έχασε κιολας.Τέλος καλο ολα καλά.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σου έχει γίνει εφιάλτης αυτό το δικαστήριο, πρέπει να ηρεμήσειςΒγαίνουν τα ονειρα πιστευω και εγω αν οχι ολα κάποια σιγουρα βγαινουν.
Πέρυσι που ειχα κάτι φασαριες με έναν που ειχα κάνει ένα συμβόλαιο(αστικές διαφορές) έβλεπα το καλοκαιρι ολο άσχημα ονειρα. Καλα βεβαια περιμενα τις συγκρουσεις γιατι ηταν γενικα ένας δικομανης και αδιαπραγμάτευτος κακός άνθρωπος (δεν τον ήξερα εξαρχής βεβαια για να πάρω μέτρα), τέσπα για να μπω στο θέμα 2 ηταν τα ονειρα που θυμαμαι χαρακτηριστικά το ένα ήταν τέλη ιουνίου βρισκόμουν μέσα σε ενα φέρι μποτ και ξαφνικά οπως κοιτάζω την πλώρη πέφτουμε σε ενα φοβερο κύμα το οποίο σηκώθηκε και κάλυψε το καράβι αλλα δεν ήρθε ουτε σταγονα σε μένα και το καράβι δεν έπαθε τιποτα.Τοτε βρισκομουν σε άδεια μακρυά στην Αθήνα και μάλιστα εκεινη τη μέρα ήμουν στο σπιτι του κολητου εντάξει του το ειπα οτι ξέρω που αναφέρεται το ονειρο συμφώνησε και αυτος οτι θα υπάρξουν φασαριες ξανά και οντως αυτο ήταν. Μάλιστα μου ειπε χαρακτηριστικά οτι οταν πέφτεις σε μλκες μη περιμενεις ησυχια.
Δεύτερο ονειρο 2 μήνες περιπου μετά τέλος Αυγουστου ενα ακομα κακο ονειρο αυτη τη φορά πιο εντονο απο το πρώτο. Ημουν βράδυ σε μια τοποθεσια ηταν λιγο αφιλοξενα βεβαια. Και ξαφνικά βλέπω να έρχονται προς το μέρος μου τρεις μαυροφορεμένες αρνητικές οντότητες. Κάτι σαν μάγοι με μαύρα. Εκεινη τη στιγμή σηκώθηκα στον αέρα και πηγαινα προς τα πάνω και έφευγα απο εκεινο το αρνητικο σημείο δεν μπορεσαν να με ακουμπησουν γιατι με πλησιαζαν συνεχώς τη στιγμή που έφευγα ο ένας απο αυτους μου έκανε την γνωστη χειρονομια με το δάχτυλο. Μετά απο κανα μήνα μου ήρθε μια αγωγή απο τον συγκεκριμενο. Την οποια εν τέλει κέρδισα.
Οι 3 αυτες αρνητικές οντότητες ήταν καταρχην ο αντίδικος. Μετά το τσιράκι ο μάρτυρας του (ο οποιος ειχε πει πως δεν θα ασχοληθει και οτι ο άλλος ειναι τρελος αλλα τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο οταν δεν φοράς παντελονια μέχρι και η γυναικα του τον παράτησε γιατι άραγε) και τέλος ο συνηγορος υπεράσπισης ο οποιος στο δικαστηριο οταν κλήθηκε να μιλήσει ο δικος μου μάρτυρας ειρωνευοτανε και κουνουσε το κεφάλι διακριτικά βεβαια για να μη δώσει στοχο και στον δικαστή. Απο αυτες τις κινήσεις φάνηκε ποσο θλιβερος ήταν ο συνηγορος, ο δικος μου δικηγορος τον ισοπέδωσε χωρις ιδιαιτερη δυσκολια! Αυτος ηταν ένα παιδαρέλι 30 χρονων και εγω ειχα φέρει δικηγορο εμπειρο που ειχε ασχοληθει και με μεγάλες ποινικές υποθέσεις.
Τωρα το συμβολαιο αυτο έχει ληξει και τι ωραια δεν θα τον ξαναδώ ποτέ έχασε κιολας.Τέλος καλο ολα καλά.

Προφητικά δεν ξέρω αλλά σίγουρα δείχνουν την ψυχολογία μας εκείνη την περίοδο. Πχ και εγώ βλέπω όνειρα με τεράστια κύματα αρκετες φορές. Είναι ο φόβος μου γενικά και κάθε φορά που ειμαι αγχωμένη ή δεν ειμαι τόσο καλά τέλος πάντων, βλέπω τέτοια όνειρα. Όπως επίσης βλέπω ασανσέρ να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν και να μην σταματάνε. Όλα θέμα ψυχολογίας είναι

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σου έχει γίνει εφιάλτης αυτό το δικαστήριο, πρέπει να ηρεμήσεις![]()
Προφητικά δεν ξέρω αλλά σίγουρα δείχνουν την ψυχολογία μας εκείνη την περίοδο. Πχ και εγώ βλέπω όνειρα με τεράστια κύματα αρκετες φορές. Είναι ο φόβος μου γενικά και κάθε φορά που ειμαι αγχωμένη ή δεν ειμαι τόσο καλά τέλος πάντων, βλέπω τέτοια όνειρα. Όπως επίσης βλέπω ασανσέρ να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν και να μην σταματάνε. Όλα θέμα ψυχολογίας είναιΑ,μια φορά είχα ξεχάσει τον κωδικό από το κινητό μου και όσο και να προσπαθούσα, δεν μπορουσα να τον θυμηθώ με τίποτα. Ε και μετά από δυο βραδια τον είδα στον ύπνο μου
Το υποσυνείδητο έκανε την δουλειά του
![]()
Στον άλλον έγινε εφιάλτης οχι σε μένα. Που ηταν και σιγουρος οτι θα κερδισει και απειλουσε με κοσμο-μάρτυρες απο το χωριουδάκι του αλλα ο Αθηναιος αν και εκτος έδρας δεν μάσησε! Το κορυφαιο ηταν που ο δικηγορος σε κάποια φάση ο δικος μου του λέει "Αφηστε σε μενα τι κάνω λάθος και τι οχι και απαντηστε σε αυτα που σας ρωτάω αν ξέρετε αν δεν ξέρετε πειτε δεν ξέρω" και λέει αυτος "Μου επιτιθεστε" και πετάγεται η δικαστης και λεει δεν ειναι επιθετικος ερωτησεις σας κανει και δεν θα κρινετε τις ερωτήσεις! Εγινε και ευαισθητος ξαφνικά! Οταν έστελνε το δικογραφο δεν ηταν ομως

τεσπα εγω ήξερα οτι αυτα τα ονειρα ειχαν να κάνουν με τον εχθρο που ειχα. Ηξερα οτι οποτε δω τέτοιο ονειρο θα έχω οχληση ειτε απο την αστυνομια που πηγαινε και κλαιγοτανε και έλεγε ψέμματα ειτε απο τον ιδιο θα έχουμε μανούρες και οντως ειχαμε. Του τραβηξα και μια καταγγελια στην ΔΕΗ έγινε χαμος ήθελε πολεμο και τον ειχε οποτε έκανε βλακεια ερχοταν και η απάντηση μετα απο λιγο

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Θεωρώ προφητικά τα όνειρα, αλλά ως τώρα δεν μου έκαναν βίζιτα τα wannabe nazguls.

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Βλέπω ένα συγκεκριμένο όνειρο, εδώ και 4-5 χρόνια, τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Είμαι σε ένα δάσος κι τρέχω, ακούγοντας μουσική απ'τα ακουστικά. Τρέχω-τρέχω, περνάω διάφορα όμορφα τοπία κι όταν φθάνω σε έναν καταρράκτη αρχίζει να βρέχει και να να σκοτεινιάζει. Nιώθω μόνος, ανυπεράσπιστος και κρυώνω. Γυρίζω πίσω μου και συνειδητοποιώ ότι με κυνηγούν κάτι άντρες(?), σαν nazgul. Προσπαθώ να ξεφύγω αλλά πάντα με πιάνουν κι με σκοτώνουν, με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Θεωρώ προφητικά τα όνειρα, αλλά ως τώρα δεν μου έκαναν βίζιτα τα wannabe nazguls.![]()
7 πράγματα που δε γνωρίζαμε (έως τώρα) για τα όνειρα
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

(Ακόμη να τα καταφέρω βέβαια)
Προφανώς τα όνειρα μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από την προέκταση των σκέψεων μας, των ανησυχιών μας και γενικά το οτιδήποτε μας συμβαίνει.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

1. "Ψυχολογικά": Φόβοι, επιθυμίες, απωθημένα... Ο Φρόιντ τα είχε χαρακτηρήσει ως "Η βασιλική οδός προς το υποσυνείδητο".
2. Εφιάλτες: Τις περισσότερες φορές εμπίπτουν στην πρώτη κατηγορία, ιδιαίτερα αν είναι επαναλαμβανόμενοι, αλλά ενδέχεται να ανήκουν και στην τρίτη κατηγορία, που είναι τα
3. Προφητικά (ναι υπάρχουν) που μας δείχνουν το άμεσο ή το απώτερο μέλλον, είτε με σύμβολα (διαφορετικά για κάθε άνθρωπο), είτε με γεγονότα που πρόκειται να συμβούν(ελαφρώς παραλλαγμένα, αλλά αληθοφανή).
Η επιστήμη και κατά συνέπειαν οι ορθολογιστές απορρίπτουν αυτή την τελευταία κατηγορία, εντάσσοντας τα όλα στην πρώτη. Ίσως γιατί αδυνατούν προς το παρόν να τα εξηγήσουν. Όμως πιστεύω κάποτε θα συμβεί κι αυτό (πόσα πράγματα στο παλαιό παρελθόν φάνταζαν μαγικά και σήμερα έχουν χάσει το μυστήριο που τα περιέβαλλε; ) Π.χ. μια πρόχειρη εξήγηση θα ήταν οτι ο χρόνος είναι κάτι πλασματικό (ίσως και αυτό που αποκαλούμε "πραγματικότητα" το ίδιο), παρόν, παρελθόν και μέλλον είναι ένα και το αυτό και ορισμένες φορές, ορισμένα άτομα με ορισμένες συνθήκες να αποκτούν την δυνατότητα να σπάνε το "φράγμα" του συμβατικού χρόνου.
Καλή σας νύχτα και... όνειρα γλυκά

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι όμως...Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις (ή, τουλάχιστον, χρειάζονται μια περαιτέρω διερεύνηση πριν προβούμε σε αφορισμούς).Ακομα και εαν εχει συμβει κατι περιεργο σε ονειρο και εχει βγει πραγματικοτητα αποτελει ξεκαθαρα μια συμπτωση.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

αφήνω αυτό εδώ για όσους πιστεύουν ότι τα όνειρα είναι κάτι παραπάνω από απλά παιχνίδια του εγκεφάλου

Scientists are learning more and more about the conditions for the occurrence of dreams and about their intrinsic characteristics, but not about their purpose. In fact, we still know almost nothing about the functions that dreams serve, and there are almost as many hypotheses about why people dream as there are scientists doing dream research.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Βλέπω όνειρα όμως που συμβαίνουν την ίδια στιγμή και κυρίως σε άτομα που νιώθω πιο κοντά μου ή έχουμε μια συναισθηματική σύνδεση.
Ας πούμε μπορεί να δώ ότι έχουν πάθει κάτι με την υγεία τους ή ότι θέλουν να μιλήσουμε πχ και μετά όντως όταν ξυπνάω και τους λέω τι είδα στο όνειρο μου, διασταυρώνω ότι ισχύει.
Βέβαια οι strong soul connections είναι λίγες στη ζωή μου επομένως δεν βλέπω καθημερινά τέτοια όνειρα.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Κι όμως...Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις (ή, τουλάχιστον, χρειάζονται μια περαιτέρω διερεύνηση πριν προβούμε σε αφορισμούς).
Εαν βλεπεις οτι πεφτεις απο τον γκρεμο για μηνες σε ονειρο προφανως και δεν ειναι τοσο συμπτωση

Σημαινει οτι κατι σε εχει επηρεασει απιστευτα και μεταφραζεται ετσι στον εγκεφαλο σου.Μπορει να ειναι η ιδια η φοβια των γκρεμων η του υψομετρου οταν εισαι ξυπνια η κατι αλλο. Γενικα τα ονειρα τις περισσοτερες φορες δεν εχουν λογικη συνοχη,και αποτελουν διαφορες σκεψεις που συνδεεονται με εναν φρακενσταιν τροπο.Γι'αυτο τον λογο μπορεις να δεις ορισμενες φορες τα πιο ακυρα πραγματα και να απορεις.
odytheology
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εαν βλεπεις οτι πεφτεις απο τον γκρεμο για μηνες σε ονειρο προφανως και δεν ειναι τοσο συμπτωση.
Σημαινει οτι κατι σε εχει επηρεασει απιστευτα και μεταφραζεται ετσι στον εγκεφαλο σου.Μπορει να ειναι η ιδια η φοβια των γκρεμων η του υψομετρου οταν εισαι ξυπνια η κατι αλλο. Γενικα τα ονειρα τις περισσοτερες φορες δεν εχουν λογικη συνοχη,και αποτελουν διαφορες σκεψεις που συνδεεονται με εναν φρακενσταιν τροπο.Γι'αυτο τον λογο μπορεις να δεις ορισμενες φορες τα πιο ακυρα πραγματα και να απορεις.
Αυτό σωστό που λες, σε ότι αφορά τους εφιάλτες που είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
Όμως εγώ αναφερόμουν και στα λεγόμενα "προφητικά" όνειρα που βγαίνουν αληθινά πολύ περισσότερες φορές απ'όσες θα δικαιολογούσε ο όρος "σύμπτωση".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.