Golden lady
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Είναι κάποια νέα μόδα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά όλοι το παθαίνουμε αυτόΕγώ βλέπω ότι πέφτω, τινάζομαι και ξυπνάω

Dias
Επιφανές μέλος

Τι να σημαίνει άραγε;

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμουνα στην έρημο και διψούσα τρομερά. Ξύπνησα, πήγα στο ψυγείο, ήπια μια μπουκάλα νερό και ξανακοιμήθηκα.
Τι να σημαίνει άραγε;
'Οτι στην έρημο πλέον υπάρχουνε ψυγεία?

Ότί θά ξύπνήσές άκρίβώς τή στίγμή πόύ σέ τσίμπήσέ κάτί, κάί τό μύάλό σόύ τό κάτάτάξέ άπό λάθός στό όνέίρό.Κάλήσπέρά σέ όλόύς έχώ μίά άπόρίά ...κάί θάθέλά τήν βόήθέίά σάς γίάτί έχώ μπέρδέύτέί πόλύ άσχήμά.... ότάν βλέπέίς π,χ ότί κάτί σέ τσίμπάέί στό πόδί κάί ξύπβάς κ βλέπέίς ότί όντώς κάτί έχέίς τί μπόρέί νά σήμάίνέί άύτό??
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Golden lady
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστω για τα δυο τελευταια ατομα που μου απαντησαν οσο για τους υπολοιπους δεν εχω σχολια οι καταστασεις με ξεπερνανε......αν γραφουν ετσι εδω πως θαναι στην ζωη τους καταλαβαινω...
Ουουου ναι, πολλά πράγματα μπορείς να καταλάβεις για την ζωή ενός ατόμου από ένα λάιτ ποστ του.
(νοτ)
Τώρα είδα ότι αυτά είναι τα πρώτα σου μηνύματα βασικά, καλωσήρθες, και συνήθισε την ιδέα ότι σε φόρουμ τόσο μεγάλης κινητικότητας ο καθένας πετάει το μακρύ του και το κοντό του, και αν μπεις στην λογική να ασχολείσαι με κάθε εξυπνακίστικο ποστ ή ποστ που σου δίνει στα νεύρα, το 'χασες το παιχνίδι.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Και σε μενα εχει τυχει αυτο.Μολις με παιρνει ο υπνος καποιες φορες νιωθω οτι πεφτω απο το κρεβατι μου που νομιζω οτι κρεμεται και δεν ακουμα στο πατωμα.Ξερω ειναι αρκετα μπερδεμενο,αλλα αυτο τυχαινει οποτε ειμαι αρκετα κουρασμενη.Ενα αλλο ειναι οταν με απασχολουν ασκησεις μαθηματικων ή φυσικης και δεν βρισκω λυσεις τις βλεπω στον υπνο μου.
![]()
Αχαχαχα αυτό με τις ασκήσεις μου συνέβαινε συνέχεια όμως!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο εγώ βλέπω τον εαυτό μου να τρέχει λες και είμαι μαραθωνοδρόμος;

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εγω βλέπω πολύ συχνά να με σκοτώνουν και να τρέχω σε δάση ενώ βρέχει![]()
Ακριβώς αυτό!!

Μία φορά που συγκράτησα είναι που ήρθε ο (τότε) φίλος μου και με σκότωσε με ... τόξο!

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Και σε μενα εχει τυχει αυτο.Μολις με παιρνει ο υπνος καποιες φορες νιωθω οτι πεφτω απο το κρεβατι μου που νομιζω οτι κρεμεται και δεν ακουμα στο πατωμα.Ξερω ειναι αρκετα μπερδεμενο,αλλα αυτο τυχαινει οποτε ειμαι αρκετα κουρασμενη.
Ναι,αυτό είναι συχνό φαινόμενο και ειχα διαβασει καπου οτι γινεται επειδη πέφτουν πολυ οι σφυγμοί or sth και ο εγκέφαλος προσπαθεί να σε ξυπνήσει.
Εγω βλεπω συχνά να με κηνυγανε ή να ειμαι σε ανσανσερ και να πέφτει ή να ανεβαίνει και να μην σταματάει.
Επισης, οταν ειμαι αγχωμένη, βλεπω τεράστια κύματα και να προσπαθω να ξεφύγω. Εχω δει πολλες φορες τετοια κύματα και τωρα ξερω,οταν δω τετοιο ονειρο λεω στον εαυτό μου "Βασια πρεπει να ηρεμήσεις"

Loreley
Περιβόητο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Nιώθετε καμία φορά ότι ολόκληρο το κρεβάτι είναι στον αέρα και στριφογυρίζει;
εννοείς όταν κοιμάσαι ή όχι;
Loreley
Περιβόητο μέλος

εννοείς όταν κοιμάσαι ή όχι;
Μου συμβαίνει καμία φορά όταν πάει να με πάρει ο ύπνος.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου συμβαίνει καμία φορά όταν πάει να με πάρει ο ύπνος.
Υποθέτω ότι είσαι είτε πολύ κουρασμένη είτε πολύ μεθυσμένη τότε.

Αυτό το συγκεκριμένο εμένα μου συμβαίνει όταν κοιμάμαι στο πάνω κρεβάτι μιας κουκέτας ή όταν έχω κάνει κούνια για πολλή ώρα την ίδια μέρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.