ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το μέλος ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ είναι 11 χρονών, εγώ είμαι η Madonna!
Όλα τα 11χρονα το ίδιο πρόσωπο είναι και δεν είναι παιδάκι.
Τώρα τί και πώς και γιατί... Είπαμε, τραγουδίστρια είμαι όχι μέντιουμ.![]()
Βασικά σε λίγες μέρες θα γίνω 12.
Τι σας πειράζει να μπαίνουν 11χρονα στο site.
Εξάλου εγώ και η Χριστίνα(bunny) νομίζω ότι δεν έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα.Απλά αγαπάμε πολύ τις γάτες.Μήπως δε θέλετε να μπαίνουμε στο site;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχουμε προβλημα με σενα και την bunny αλλα με αλλα 11χρονα που μπαιναν μονο για να κανουν χαβαλε(δεν ειχες παρατηρησει κατι τετοιο??)

Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή τώρα, ας μου εξηγήσει κανείς για να καταλάβω.
Αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=949856&postcount=2
αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=950063&postcount=16
κι αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=950713&postcount=5
τα έγραψε το ίδιο (11χρονο) άτομο;;;![]()
Γιατί δε με πιστεύετε και τα έχετε βάλει μαζί μου;Επειδή αγαπώ τις γάτες;Θέλετε μήπως να σας στείλω και φωτογραφία μου για να πιστέψετε ότι είμαι 11 χρωνών;στο τελευταίο (https://www.mycat.gr?forum/showpost.phpp=278175&postcount=5 ) απάντησα έτσι γιατί έχω ζήσει παρόμοια εμπειρία με ένα κουνελάκι.Αυτό που κάνετε είναι ρατσισμός.Και το κάνετε σε εμένα που έχω κλάψει για τόσα και τόσα γατάκια.Εγώ νόμιζα πως είμασταν μια παρέα που αγαπάει τις γάτες.
bunny
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είμαι όντως 12 χρονών και για όλους όσους δεν το πιστεύουν μπορούν να έρθουν στην έκθεση της Σαλμίνας να το διαπιστώσουν.

Δεν πιστεύω πως έχω δημιουργήσει πρόβλημα προσωπικά....

Έχω συναντήσει πολλούς εδώ στο forum που πολλές φορές έχουν κάνει επίθεση στους άλλους.

Σίγουρα δεν κατηγορώ κανέναν.

Aλλά όπως είπε η Αγνή(ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ),δεν είναι σωστό να τους βάζουμε όλους σε ένα σακί.Κάποιοι νιώθουν άσχημα γι' αυτό.

Ευχαριστώ.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω προσβεβλημένη.Εκτός από κάποιες εξαιρέσεις εδώ μερικές φορές νιώθω παρείσακτη λόγω προκαταλήψεων.
Εγώ είμαι όντως 12 χρονών και για όλους όσους δεν το πιστεύουν μπορούν να έρθουν στην έκθεση της Σαλμίνας να το διαπιστώσουν.
Δεν πιστεύω πως έχω δημιουργήσει πρόβλημα προσωπικά....
Έχω συναντήσει πολλούς εδώ στο forum που πολλές φορές έχουν κάνει επίθεση στους άλλους.
Σίγουρα δεν κατηγορώ κανέναν.Άλλωστε τόσα ακούγονται και γίνονται.
Υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχουν φαρσέρ εδώ,όπως και σε όλα τα forums.
Aλλά όπως είπε η Αγνή(ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ),δεν είναι σωστό να τους βάζουμε όλους σε ένα σακί.Κάποιοι νιώθουν άσχημα γι' αυτό.
Ευχαριστώ.![]()
Συμφωνώ με τη Χριστίνα.Εμένα μου ήρθε να κλάψω.........:cry::cry::cry::cry::cry:
bunny
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή τώρα, ας μου εξηγήσει κανείς για να καταλάβω.
Αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=949856&postcount=2
αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=950063&postcount=16
κι αυτό https://mycat.e-steki.gr/showpost.php?p=950713&postcount=5
τα έγραψε το ίδιο (11χρονο) άτομο;;;![]()
Λογικά ναι, μόνο που δεν είναι 11.....
Άλλα μαθαίνουν ορθογραφία... με 2 ποστ!!!!
Εγώ αυτό το λέω επίθεση.ειδικα το τελευταιο ποστ????περιεργο για 11χρονο!!!!![]()

Είστε όμως απίστευτοι.

Εγώ σας δίνω το δικαίωμα να ρωτήσετε όσους με γνωρίζουν καλύτερα εδώ μέσα και μετά ελάτε να μου ζητήσετε το λόγο.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

ria23
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ αυτό το λέω επίθεση.Κάποιοι έχουν ταλέντο στο γράψιμο παράξενο για την ηλικία τους.
Μου έχουν πει πως το έχω κι εγώ.
Είστε όμως απίστευτοι.Δεν ξέρω τί ακριβώς έχετε με τα παιδιά κάτω των 16-17,30-40,100-150 αλλά είναι άδικο και είμαι απόλυτη σ' αυτό.
Εγώ σας δίνω το δικαίωμα να ρωτήσετε όσους με γνωρίζουν καλύτερα εδώ μέσα και μετά ελάτε να μου ζητήσετε το λόγο.Δεν έχω κάτι να κρύψω.
Bunny επειδη εβαλες και το δικο μου ποστ πιο πανω ...εγω δεν ειμαι αρνητικη με σενα και το ξερεις πολυ καλα...εκ μερους ολων το λεω αυτο...δεν ειναι οτι πιστευουμε τοσο σε σενα αλλα εχεις κερδισει αξια την εμπιστοσυνη μας...απλα πιστευω το γνωριζεις και εσυ ..παρουσιαστηκε ενα κρουσμα απο παιδακια απο την ιδια περιοχη με παρομοια nicks τα οποια στο ενα ποστ ηξεραν ορθογραφια και στο αλλο δεν ηξεραν...στο ενα μιλαγαν σαν παιδακια και στο αλλο οχι..αυτο συνεβει νομιζοντας οτι με το να μιλαν και να γραφουν λαθος θα μας κανουν να πειστουμε οτι ειναι 11χρονων..τα παιδια σε αυτη την ηλικια γραφουν και μιλαν πολυ σωστα..γι'αυτο το λογο υπηρξαμε επιφυλακτικοι..γιατι δεν ευσταθει κατι τετοιο..δεν γινεται να μην μαθαινουν στο σχολειο ορθογραφια..δεν νομιζω οτι κανεις φερθηκε επιθετικα σε σενα προσωπικα..οσο για τα υπολοιπα ''παιδια'' οπως ειπα πρεπει να κερδισουν την εμπιστοσυνη μας..αυτο συμβαινει ειτε εισαι 11 ειτε 111..μπορει για εσας να φαινεται χαζο να λες
οτι εισαι 11 μερικοι ομως διασκεδαζουν και δεν ειμαστε εμεις...τελος αυτα τα παιδια ανοιγουν συνεχεια θεματα τα οποια δεν εχουν να προσφερουν κατι ή να λυσουν απορειες απλα για να περασει ευχαριστα γι'αυτους η ωρα..και παλι κανεις δεν αναφερθηκε σε σενα..εισαι πολυ καιρο στο site και μας εχεις κερδισει...ευχαριστω..τελος ας λιξει εδω το θεμα δεν ειναι ωραιο να ερχομαστε συνεχως σε αντιπαραθεσεις..
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Bunny επειδη εβαλες και το δικο μου ποστ πιο πανω ...εγω δεν ειμαι αρνητικη με σενα και το ξερεις πολυ καλα...εκ μερους ολων το λεω αυτο...δεν ειναι οτι πιστευουμε τοσο σε σενα αλλα εχεις κερδισει αξια την εμπιστοσυνη μας...απλα πιστευω το γνωριζεις και εσυ ..παρουσιαστηκε ενα κρουσμα απο παιδακια απο την ιδια περιοχη με παρομοια nicks τα οποια στο ενα ποστ ηξεραν ορθογραφια και στο αλλο δεν ηξεραν...στο ενα μιλαγαν σαν παιδακια και στο αλλο οχι..αυτο συνεβει νομιζοντας οτι με το να μιλαν και να γραφουν λαθος θα μας κανουν να πειστουμε οτι ειναι 11χρονων..τα παιδια σε αυτη την ηλικια γραφουν και μιλαν πολυ σωστα..γι'αυτο το λογο υπηρξαμε επιφυλακτικοι..γιατι δεν ευσταθει κατι τετοιο..δεν γινεται να μην μαθαινουν στο σχολειο ορθογραφια..δεν νομιζω οτι κανεις φερθηκε επιθετικα σε σενα προσωπικα..οσο για τα υπολοιπα ''παιδια'' οπως ειπα πρεπει να κερδισουν την εμπιστοσυνη μας..αυτο συμβαινει ειτε εισαι 11 ειτε 111..μπορει για εσας να φαινεται χαζο να λες
οτι εισαι 11 μερικοι ομως διασκεδαζουν και δεν ειμαστε εμεις...τελος αυτα τα παιδια ανοιγουν συνεχεια θεματα τα οποια δεν εχουν να προσφερουν κατι ή να λυσουν απορειες απλα για να περασει ευχαριστα γι'αυτους η ωρα..και παλι κανεις δεν αναφερθηκε σε σενα..εισαι πολυ καιρο στο site και μας εχεις κερδισει...ευχαριστω..τελος ας λιξει εδω το θεμα δεν ειναι ωραιο να ερχομαστε συνεχως σε αντιπαραθεσεις..
Τότε τα έχετε βάλει μαζί μου,γιατί όλο για εμένα μιλάτε.Έκανα τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσίνη σας.Έχω γράψει 2 άρθρα που θα δημοσιευτούν σε λίγο καιρό,έχω απαντήσει στο forum και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές έδωσα χρήσιμες απαντήσεις,όπως τότε που μια κυρία δεν ήξερε πως να πει στο παιδί της ότι πέθανε το γατάκι τους, και εσείς λέτε ακόμα ότι δεν είμαι 11 χρωνών.Το λέω για πολοστή φορά: είμαι 11 χρωνών...........
Αν ζούσα στην Αθήνα θα μπορούσα να έρθω σε αυτήν την έκθεση με τις γάτες και να δείτε ότι λέω αλήθεια.Εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε -και νομίζω ότι είμαστε μια όμορφη γατοοικογένια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

alice
Νεοφερμένο μέλος

Σταματηστε να κλαιτε, να νιωθετε προσβεβλημενοι κλπ.
Bunny, δεν αναφερθηκε κανεις σε σενα.
Aγνη, ισως να εγινε μια παρεξηγηση με σενα στην αρχη, αλλα κανεις δεν το συνεχισε.
Και οπως πολυ σωστα ειπε η ria ολοι χρειαζεται να κερδισουμε την εμπιστοσυνη του αλλου, ανεξαρτητα ηλικιας η παλαιοτητας στο φορουμ.
Αν καποιοι εκαναν φαρσα, κακο του κεφαλιου τους.
Εσεις συνεχιστε να ειστε συμμορφωμενοι με τους κανονες του φορουμ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Προσωπικη συμβουλη και αν θελετε με ακουτε. Προσπαθηστε να ειστε συγκρατημενοι με τις συμβουλες ειδικα σε θεματα υγειας και απαντατε οταν ειστε απολυτα σιγουρα γι αυτο που γραφετε. Και αυτο ειναι κατι που ισχυει για ολους!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπον, παιδακια ηλικιας απο 11 εως 111...
Aγνη, ισως να εγινε μια παρεξηγηση με σενα στην αρχη, αλλα κανεις δεν το συνεχισε.
![]()
Ναι,δημιουργήθηκε.Δεν πιστεύουν πως είμαι 11 χρωνών.Αλλά το θέμα έληξε.Θέλω όμως όποιος εξακολουθεί να πιστεύει πως δεν είμαι 11 χρωνών να το γράψει, να του εξηγήσω και να λυθεί η αποροία του.
Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

bunny
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη,διότι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αγνή για την υποστήριξή της.

Δεν θα ήθελα να πιέσω κανέναν προς τη δική μου άποψη.

Θα ήθελα να το κλείσουμε όμως το θέμα,γιατί μόνο καλό δε μας κάνει.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόνηση.Δε μου αρέσιε να τσακώνομαι...
Εδώ έρχομαι για να χαλαρώσω και να περάσω καλά.
Πραγματικά είμαι πανευτυχής που έχω κερδισει κάποιους από εδώ και σας είμαι ευγνόμων που το πιστεύετε αυτό,γιατί δεν είναι και λίγο.
Επίσης δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη,διότι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.![]()
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αγνή για την υποστήριξή της.
Δεν θα ήθελα να πιέσω κανέναν προς τη δική μου άποψη.Όσο για !
!
Συμφωνώ!!!!!!!!!![]()
SweetyCat
Νεοφερμένο μέλος

Ntontini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχω προβλημα με κανεναν χρηστη ,αλλα οταν ειδα αυτα που γραφατε δεν μου αρεσαν καθολου.Σας λεω οτι δεν θα το ξανακανω
Θελω να ειμαστε ευτιχισμενοι/ευτιχισμενες
!!!!!!!
SweetyCat οι μεγαλυτεροι ειχαν δικιο .Εσυ,εγω και ολοι οι μικροτεροι πρεπει να εφαρμοζουμε σωστα τους κανονες και οχι να τους παραακουμε.Ακομα οπως διαβασες παραπανω στο αρθρο της bunny καλυτερα να σταματησουμε τη κουβεντα αυτη γιατι δεν μας κανει καλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.